Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Έκανα το εύθραυστο Χ σήμερα δεν έκανα κάτι άλλο. Τουλάχιστον το κέντρο που μου πρότεινε ήταν 600 μέτρα από τη δουλειά. 17 του μήνα αναμένουν αποτελέσματα. Μια μέρα πριν φύγει ο άντρας μου ταξίδι με τη δουλειά, καλό timing…

Τι άλλα σου έγραψε; Αυτός δεν ήθελε ποιο φρέσκες εξετάσεις ; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Νικη μου κι εγω ξερω οτι αυτες τις κρεμες του εμποριου εκτος απο το ρυζαλευρο τις δινουν πιο αργα πρωτα δινουν φρεσκα φρουτα

με το ονομα ψαχνω για δευτερο το πρωτα ειναι Μαρια και θελω ενα δευτερο σε συνδυασμο να βγαινει το Μαριλια

Καλημερα Καλλιρροη και Εφη

Μαρια -Ηλιανα μας κανει μαριλια???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Νικη μου κι εγω ξερω οτι αυτες τις κρεμες του εμποριου εκτος απο το ρυζαλευρο τις δινουν πιο αργα πρωτα δινουν φρεσκα φρουτα

με το ονομα ψαχνω για δευτερο το πρωτα ειναι Μαρια και θελω ενα δευτερο σε συνδυασμο να βγαινει το Μαριλια

Καλημέρα! μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά Μαρία-Αποστολία και να την φωνάζουν Μαριλία?

εγω στο μεγαλο μου γιο δεν ειχα προβλημα ετρωγε απο ολες,ομως τωρα που ο αντρεασ ειναι δυσκολος το φαι καμια αλλη δεν του αρεση εκτος απο την νουνου ,καποτε ειναι και το τι θελει το μωρο να τρωει και οχι τι θα θελαμε να τρωει!!!:tongue::tongue::tongue:
καλλιροη μου εμενα μου αρεσει πολυ το ψαροκοκαλο στο πλαι!!θα ειναι καλητερα ολα τα μαλλια πανω γιατι θα κανει ζεστη και θα ιδρωσεις!!:tongue:

Εγώ με τα μαλλιά δεν πιάνουν τα χέρια μου,φαντάσου ακόμα κ γι'αυτό σε κομμωτήριο θα πάω.πάλι καλά που είναι ξαδέρφη του αντρα μου!!!λες ψαροκοκαλο ε? είναι ωραίο έτσι?

Σχετικά με τις κρέμες όπως το είπες είναι το τι προτιμάει...και εγώ μπορεί πχ να πάρω Γιώτης που λέω,αλλά να μην του αρέσει...

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημέρα! μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά Μαρία-Αποστολία και να την φωνάζουν Μαριλία?

Εγώ με τα μαλλιά δεν πιάνουν τα χέρια μου,φαντάσου ακόμα κ γι'αυτό σε κομμωτήριο θα πάω.πάλι καλά που είναι ξαδέρφη του αντρα μου!!!λες ψαροκοκαλο ε? είναι ωραίο έτσι?

Σχετικά με τις κρέμες όπως το είπες είναι το τι προτιμάει...και εγώ μπορεί πχ να πάρω Γιώτης που λέω,αλλά να μην του αρέσει...

ουτε και εμενα πιανουν μην ανταστεις και εγω μονο στην κομμωτρια κανω τα μαλια μου!!μου αρεση το ψαροκοκαλο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε τα ζουζουνια σας? εμεις ειμαστε καλα

να ρωτησω σε ολες εδωσε ο γιατρος σας κρεμες? εμας δεν μας εχει δωσει τιποτα ακομα

καλημερα μινακι μου!!καλα ειμαστε!! δεν τρωνε ολα τα παιδακια ακομα κρεμες συνηθως μετα τον 5 μηνα ξεκινησαν να τρωνε τα μωρακια του καφε μας με εξαιρεση τον δικο μου που ξεκινησε απο 4 μηνων γιατι δεν επινε το γαλα του:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

κοριτσια δεν μου αρεσε που μου ειπε να του δωσω στην αρχη φρουτοκρεμα σε σκονη απλα για να συνηθισει τη φρουτοκρεμα σε σκονη, μετα πως θα τρωει πολτοποιημενο φρουτο;;; αφου η φρουτοκρεμα σε σκονη ειναι όλο ζαχαρη αρα πιο ωραια για το παιδι, σκεφτομαι απο την αρχη να του την κανω εγω....

καλημερα νικη μου!!! συμφωνω κ εγω δεν θα εδινα φρουτοκρεμα εμποριου!! ειναι καλοκαιρι κ κυκλοφορουν ενα σωρο ωραια φρουτα γιατι να φανε τα μωρακια μας σκονες?? δεν φτανει που τρωνε ρυζαλευρα σε σκονη...εγω στην θεση σου θα εδινα φρεσκα..ευτυχως εμενα η παιδιατρος σ'αυτα ειναι μαχιμη..ολα φρεσκα!!

καλημερα κοριτσακια

και σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια

Αναστασια μου χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα

Ποπακι μου γλυκο κι εμας θα μας λειψεις πολυ ευχομαι ολα να πανε καλα τι να πω ειναι δυσκολες καταστασεις κουραγιο

Δωρακι πως περασατε

Σοφια μου θα συμφωνησω με την Αννα κι εγω ετσι ξερω οτι τα φρουτα τα δινουμε ενα ενα πρωτα ξεκιναμε με αχλαδι καθε μερα αυξανουμε κουταλιες οταν το φαει ολο βαζουμε μηλο μετα πορτοκαλι και μπανανα

Μαρια καλα κανατε κι αλλαξατε ονομα κι εγω δεν τα μπορω αυτα, πολυ ωραια ολα τα ονοματα εμενα μου αρεσει πολυ και το Ηλιαννα

Εμεις χθες αρχισαμε ρυζαλευρο αλλο δεν εφαγε καθολου κι εμας η σαλιαρα το εφαγε ειχε πολυ πλακα για να δουμε σημερα

εμεις την μπεμπα θα την φωναζουμε Μαριλια γιατι θα παρει το ονομα της μητερας μου Μαρια και ψαχνω για το δευτερο που να κολαει και και να βγανει Μαριλια για πειτε καμια ιδεα

καλημερα μελινα!! οπως ειπε η εφη νομιζω, εγω ξερω οτι το μαριλια ειναι συνδιασμος μαρια- ηλιαννα!! νομιζω ομως οτι μπορεις να την πεις κ μαρια-ελισαβετ η' μαρια-ελευθερια!! καλη θεληση να υπαρχει!!;):tongue: παντως ειναι πραγματικα πολυ ωραιο ονομα!!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε τα ζουζουνια σας? εμεις ειμαστε καλα

να ρωτησω σε ολες εδωσε ο γιατρος σας κρεμες? εμας δεν μας εχει δωσει τιποτα ακομα

εμενα μινακι η μπουμπου ειναι 5,5 μηνων κ τωρα θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο,μετα σουπα λαχανικων κ μεσα ιουλιου φρουτα..νομιζω οτι εξαρταται απο τον παιδιατρο..ακουω για αλλα μωρακια που τρωνε κρεμουλα απο 4 μηνων κ στην ηλικια μας τρωνε ολα τα φρουτα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα εφη κ καλλιροη!!! τι κανετε?? εφη πως παει ο μικρος?? καλυτερα με το φαγητο του??

καλημερα μαρια μου!!καλα λεμε,σημερα θα δοκιμασει η μαμα μου να του δωσει την κρεμα γιατι αρχες του αλλου μηνα θα μας δωσει και τες σουπες και πρεπει να μαθει να το ταιζει και με το κουταλι δεν θα μπορω να τα κανω εγω .εχτες εφαγε την κρεμα του 110μλ νερο και 3 κουταλιες ριζαλευρο!!με το γαλα συνεχιζει τα ιδια!

εσεις πως πατε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

http://www.accessfashion.gr/flip/spell/

θελω αυτο στην σελλιδα 22 αλλα δεν εχουμε τετοιο καταστημα στην κυπρο:(:(

και αυτο στην σελλιδα 26 μου αρεσει

εστειλα email να μου πουν αν συνεργαζονται με κυπρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να ρωτησω κατι στην κρεμα που θα φτιαξω λεει οτι στα 100 μλ βαζω ταδε ποσοτητα..την πρωτη μερα μου ειπε η παιδιατρος να δωσω περιπου 5 κουταλιες κ οτι φαει...πρεπει να φτιαξω κ τα 100 μλ κ ας τα πεταξω η' να φτιαξω 50 μλ κ την μιση δοση σε σκονη??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

http://www.accessfashion.gr/flip/spell/

θελω αυτο στην σελλιδα 22 αλλα δεν εχουμε τετοιο καταστημα στην κυπρο:(:(

και αυτο στην σελλιδα 26 μου αρεσει

εστειλα email να μου πουν αν συνεργαζονται με κυπρο!!

το φορεμα στην σελιδα 22 μου αρεσει πολυυυυυ!!! το 27 δεν ειναι κακο αλλα το 22 δεν παιζεται!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρια -Ηλιανα μας κανει μαριλια???

αυτο θα ελεγα κι εγω ....

ουτε και εμενα πιανουν μην ανταστεις και εγω μονο στην κομμωτρια κανω τα μαλια μου!!μου αρεση το ψαροκοκαλο!!

ευτυχως δηλαδη που η μαμα μου ειναι κομμωτρια χεχε,,,, αλλα τις πλιστες φορες τα κανω μονη μου....

καλημερα νικη μου!!! συμφωνω κ εγω δεν θα εδινα φρουτοκρεμα εμποριου!! ειναι καλοκαιρι κ κυκλοφορουν ενα σωρο ωραια φρουτα γιατι να φανε τα μωρακια μας σκονες?? δεν φτανει που τρωνε ρυζαλευρα σε σκονη...εγω στην θεση σου θα εδινα φρεσκα..ευτυχως εμενα η παιδιατρος σ'αυτα ειναι μαχιμη..ολα φρεσκα!!

καλημερα μελινα!! οπως ειπε η εφη νομιζω, εγω ξερω οτι το μαριλια ειναι συνδιασμος μαρια- ηλιαννα!! νομιζω ομως οτι μπορεις να την πεις κ μαρια-ελισαβετ η' μαρια-ελευθερια!! καλη θεληση να υπαρχει!!;):tongue: παντως ειναι πραγματικα πολυ ωραιο ονομα!!

εμενα μινακι η μπουμπου ειναι 5,5 μηνων κ τωρα θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο,μετα σουπα λαχανικων κ μεσα ιουλιου φρουτα..νομιζω οτι εξαρταται απο τον παιδιατρο..ακουω για αλλα μωρακια που τρωνε κρεμουλα απο 4 μηνων κ στην ηλικια μας τρωνε ολα τα φρουτα!!!

θα περιμενω 2 εβομαδες που ειναι να αρισουμε να τρωμε φρουτοκρεμες και θα το παρω να του πω, γιατι προτιμω να τα πολτοποιω εγω παρα να τρωει όλο ζαχαρη...

καλημερα μαρια μου!!καλα λεμε,σημερα θα δοκιμασει η μαμα μου να του δωσει την κρεμα γιατι αρχες του αλλου μηνα θα μας δωσει και τες σουπες και πρεπει να μαθει να το ταιζει και με το κουταλι δεν θα μπορω να τα κανω εγω .εχτες εφαγε την κρεμα του 110μλ νερο και 3 κουταλιες ριζαλευρο!!με το γαλα συνεχιζει τα ιδια!

εσεις πως πατε?

εφη μου φρουτοκρεμα εσυ δεν θα του δωσεις;;; ελπιαω η σουπιτσες να του αρεσουνε.... κι εγω που ειμαι ασχετη η σουπιτσες πως ακριβως ειναι;;; εμεις τι κανουμε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

να ρωτησω κατι στην κρεμα που θα φτιαξω λεει οτι στα 100 μλ βαζω ταδε ποσοτητα..την πρωτη μερα μου ειπε η παιδιατρος να δωσω περιπου 5 κουταλιες κ οτι φαει...πρεπει να φτιαξω κ τα 100 μλ κ ας τα πεταξω η' να φτιαξω 50 μλ κ την μιση δοση σε σκονη??
να κανεις μιση δοση κριμα να την πετας!!
το φορεμα στην σελιδα 22 μου αρεσει πολυυυυυ!!! το 27 δεν ειναι κακο αλλα το 22 δεν παιζεται!!!

ναι ρε που θα το βρω ομως!!!!:confused::confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου το 22 ειναι πολύ ομορφο, για την βαπτιση το θες;;;

εγω εφτιαξα 100 μλ με 5 κοφτες κουταλιες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...