Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

α ναι καλε εχεις δικαιο να τα θυμαμαι....

Εφη μου η πεθερα σου μου φαινεται οτι ειναι ψωναρα μην με παραξηγισεις ε, απο την αλλη γουστα ειναι αυτα....

Κοριτσα σας αφηνω παμε παιδιατρο

απλα γεννησε και ηταν στην αγγλια για αυτο και τοση μανια με τα ξενα ονοματα:tongue::tongue:ειναι πολλα πραγματα αλλα οχι ψωναρα!!!καλη επισκεψη στον παιδιατρο:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απλα γεννησε και ηταν στην αγγλια για αυτο και τοση μανια με τα ξενα ονοματα:tongue::tongue:ειναι πολλα πραγματα αλλα οχι ψωναρα!!!καλη επισκεψη στον παιδιατρο:P

ααα ετσι πε μας :tongue:.... τοτε δικαιολογιτε χεχεχε....

κοριτσια μωλισ τωρα συνηδοποιησα οτι θα ειμαι αδιαθετη στην βαπτιση:(:(πειραζει???

εφη μου οχι γιατι να πιραζει;;;

Κορίτσια τι κάνετε?

μπήκα λίγο να δω πως είστε και θα ξαναβγω...

τον μικρό τον πιάνει απίστευτη γκρίνια το απόγευμα...τι πράγμα είναι αυτό??χαχα

εμενα γκρινια τον πιανει οταν θελει να κοιμηθει και δεν μπορει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

εμεις πηγαμε παιδιατρο ειμαστε 7 κιλα με υψος 65... σημερα φαγαμε πρωτη φορα ρυζαλευρο χεχε φαγαμε το μισο απο 100 μλ νερο που εβαλα, πολύ καλα....

Μπραβο Νικουλα! πολυ καλος ο μικρουλης!!

Και με την κρεμα ε?? μια χαρα!!!

Τωρα το απογευμα την εφαγε? ηπιε και γαλα συμπληρωμα?

Η δικια μου απο εχθες τσακιζει ολο το μπουκαλι γεματο!!:shock::shock:

Της κανω 240 τις ωρες που ειχαμε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εμεις πηγαμε παιδιατρο ειμαστε 7 κιλα με υψος 65... σημερα φαγαμε πρωτη φορα ρυζαλευρο χεχε φαγαμε το μισο απο 100 μλ νερο που εβαλα, πολύ καλα....

μπραβο νικη μου!!!μεγαλωσε το μωρακι σου!!εφαγε τοσο για πρωτη φορα??τελεια!!!εμεις τρωμε εδω και 18 μερες και τωρα τρωει 110μλ νερο 3 κουταλιες.

πινει τοσο??μπραβο της αννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι μια χαρα το περιμενα να σου πω την αληθεια γιατι εχω προσεξει οτι συμβιβαζετε ευκολα με οτι εχει να κανει με το φαγητο του....εμεις ακομα ειμαστε το 180....

Αννα μου ναι ηπιε και γαλα για συμπληρωμα αλλα ηπιε μόνο 30 μλ....

μπραβο νικη μου!!!μεγαλωσε το μωρακι σου!!εφαγε τοσο για πρωτη φορα??τελεια!!!εμεις τρωμε εδω και 18 μερες και τωρα τρωει 110μλ νερο 3 κουταλιες.

πινει τοσο??μπραβο της αννα μου!!

εφακη μου εμενα ειναι και πιο μεγαλος ομως λογικα παιζει καποιο ρόλο και αυτό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α και σε 15 μερες ξεκιναμε και φρουτοκρεμα, η ωρα 7-8 θα πινει το γαλα του, η ωρα 10-11 θα τρωει το ρυζαλευρο του, 1-2 θα πινει το γαλα του, 4-5 θα τρωει φρουτοκρεμα και η ωρα 11 το γαλα του.

φρουτοκρεμα μου ειπε να του δείνω ετοιμη προς το παρον της νουνου, και μετα να αρχισω να του κανω στο μπλεντερ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ναι μια χαρα το περιμενα να σου πω την αληθεια γιατι εχω προσεξει οτι συμβιβαζετε ευκολα με οτι εχει να κανει με το φαγητο του....εμεις ακομα ειμαστε το 180....

Αννα μου ναι ηπιε και γαλα για συμπληρωμα αλλα ηπιε μόνο 30 μλ....

εφακη μου εμενα ειναι και πιο μεγαλος ομως λογικα παιζει καποιο ρόλο και αυτό....

μια χαρα το αγορακι σου ευκολος στο φαγητο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας. Επιστρέψαμε κάναμε βαλίτσες ,βάλαμε πλυντήρια κάνανε κ μπάνιο κ τώρα ξσπλωσα... Μπήκα να σας πω ένα γεια κ βγαίνω πάλι για να κοιμηθώ. Φιλακια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Αχ δεν σας προλαβαίνω ρε γμτ.

Εμείς καλά. Είμαι στην 1η εβδομάδα αποχής και περιμένω να δω βελτίωση στα κακά της μικρής οπότε και στο θέμα της αλλεργίας. Φρουτόκρεμα εμείς θα φάμε τέλος του άλλου μήνα, μετά που θα κλείσουμε τον 6ο δηλαδή. Ως τότε αποκλειστικός θηλασμός, δεν το διαπραγματεύομαι και ευτυχώς η παιδογαστρεντερολόγος συμφωνεί. Πέμπτη-Παρασκευή θα πάμε για εμβόλιο, όπου να'ναι κλείνουμε και τον 5ο!

Δωράκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου, σήμερα έχει μηνογενέθλια σωστά??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...