Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αννα μου δεν τους ενοχλει που δεν τους βγαζετε τα ονοματα τους;;;

κουκλιτσα εμενα ολο κι ολο μια φορα εχει ερθει εδω σπιτι( μενουμε με τους γονεις μου) και όλο εγω της περνω το μπεμπη

Απο την αρχη με τον πρωτο μου γιο, δε μιλησαν, δε μπορουσαν να πουν και τιποτε γιατι αποκλειεται να βγαζαμε το παιδι Αρχιμηδης !!! (πεθερος).

Ετσι απο τοτε βγαζουμε ονοματα δικα μας, αλλα δεν εχουν και προβλημα (τουλαχιστον ετσι λενε), να ειναι γερα τα εγγονια τους μας λενε, ο σεβασμος δε φαινεται απο εκει!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο την αρχη με τον πρωτο μου γιο, δε μιλησαν, δε μπορουσαν να πουν και τιποτε γιατι αποκλειεται να βγαζαμε το παιδι Αρχιμηδης !!! (πεθερος).

Ετσι απο τοτε βγαζουμε ονοματα δικα μας, αλλα δεν εχουν και προβλημα (τουλαχιστον ετσι λενε), να ειναι γερα τα εγγονια τους μας λενε, ο σεβασμος δε φαινεται απο εκει!

η μαμα σου και ο μπαμπας σου;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Στη φωτοτυπια τα αναφερει ολα μαζι, την πρωτη μερα που ξεκινας??

Μα καλα βαριεται να στα πει?? και στα δινει γραμμενα, καινουρια μανουλα εισαι, πως θα καταλαβεις...

Μου τα εδωσε γραμμενα στη φωτοτυπια και μου τα εξηγησε κιολας.Ολα μαζι μου ειπε.Για το ακτινιδιο και εγω ειχα ενδοιασμο αλλα την δοκιμασα ηταν μια χαρα , καθολου ξινη δεν εγινε..Τωρα τι αλλο να σας πω η πρωτη φορα ηταν , ελπιζω την επομενη να δοκιμασει περισσοτερη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αννα μου σου εστειλα να μας δεις!!

Εφακι μου σας ειδα!!!

Τελειες φωτο!! Τι κουκλακια ειναι αυτα?? αλλα και η μανα τους δεν το συζητω!! κουκλαρα!!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου, να ειστε ολοι καλα!!

Διαφημίσεις

Μου τα εδωσε γραμμενα στη φωτοτυπια και μου τα εξηγησε κιολας.Ολα μαζι μου ειπε.Για το ακτινιδιο και εγω ειχα ενδοιασμο αλλα την δοκιμασα ηταν μια χαρα , καθολου ξινη δεν εγινε..Τωρα τι αλλο να σας πω η πρωτη φορα ηταν , ελπιζω την επομενη να δοκιμασει περισσοτερη...

Για να δουμε...

εφη μου εμενα η πεθερα μου που ειναι Λατινα και μια χαρα ονοματα τους εδωσες ακουστε Παυλος, Χριστος, Νικολας, Γιωργος, Ντανιελα, Εμυλη

εμενα η πεθερα κυπρια και ακου ονοματα

ian,steven,eleonor,christofer

Εφακι μου σας ειδα!!!

Τελειες φωτο!! Τι κουκλακια ειναι αυτα?? αλλα και η μανα τους δεν το συζητω!! κουκλαρα!!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου, να ειστε ολοι καλα!!

σε ευχαριστω πολυ αννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα η πεθερα κυπρια και ακου ονοματα

ian,steven,eleonor,christofer

σε ευχαριστω πολυ αννα μου!!

καλα και τους βάπτισε ετσι ;;; η βαπτισε Ελεονορα, χριστοφορο;;; ε και οι αλλοοι 2 πως βαπτιστηκαν;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κι εμενα τα συνηθισμενα δεν μου σρεσουν... τα αγορακια σου πως τα λενε αν επιτρπετε βεβαια

Ακου τι λεει!! πως δεν επιτρεπεται...

Αφου πανω σε κουβεντες τα μελεταω, δεν εχει τυχει ομως να δεις τα ονοματα τους.

Γερασιμος και Παναγιωτης.

Η μικρουλα ακομη μπεμπα! χιχι!

Διαφημίσεις

καλα και τους βάπτισε ετσι ;;; η βαπτισε Ελεονορα, χριστοφορο;;; ε και οι αλλοοι 2 πως βαπτιστηκαν;;;

χαχαχ καλα μιλαμε ειναι φοβερη ο αντρας μου ειναι ο στηβεν και τον βαπτισε σταυρο!:shock::shock:αλλα τον φωναζει στηβεν,τον μεγαλο δεν ξερω:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχ καλα μιλαμε ειναι φοβερη ο αντρας μου ειναι ο στηβεν και τον βαπτισε σταυρο!:shock::shock:αλλα τον φωναζει στηβεν,τον μεγαλο δεν ξερω:confused::confused::confused:

Εγω ξερω οτι το στιβεν στα Αγγλικα ειναι ο Στεφανος.

Εγω ξερω οτι το στιβεν στα Αγγλικα ειναι ο Στεφανος.

XAXA και εγω ετσι ξερω και αυτη λεει τα δικα της φαντασου οτι η ταυτοτητα του λει αυτο ακριβως stephen mathiou αρα στεφανος και ματθαιος μαζι αλλα η πεθερα μου λεει οτι ειναι στηβεν αντε βγαλε ακρη:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ακου τι λεει!! πως δεν επιτρεπεται...

Αφου πανω σε κουβεντες τα μελεταω, δεν εχει τυχει ομως να δεις τα ονοματα τους.

Γερασιμος και Παναγιωτης.

Η μικρουλα ακομη μπεμπα! χιχι!

α ναι καλε εχεις δικαιο να τα θυμαμαι....

Εφη μου η πεθερα σου μου φαινεται οτι ειναι ψωναρα μην με παραξηγισεις ε, απο την αλλη γουστα ειναι αυτα....

Κοριτσα σας αφηνω παμε παιδιατρο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...