Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εμενα μου αρεσουν ολα αυτα που ειπες!! και εμεις ακομη ψαχνουμε!

νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα σαν ονοματα κ γι'αυτο μ'αρεσουν.. εσεις εχετε καποια στο μυαλο σας?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως Μαργαριτα μου την βλεπω την φωτο..Στην Κρητη εχουν σπιτι τα πεθερικα μου, εκει θα παμε..Ηδη τα εισιτηρια ειναι αρκετα ακριβα για να παμε κ να ερθουμε, δεν υπηρχε περιπτωση να νοικιασουμε..Τα εισιτηρια κανουν 350 ευρω!!

Εφη μου μου ειπε ο γιατρος να βαλω μηλο-αχλαδι-μπανανα κ λιγο χυμο πορτοκαλι ..συν λιγο ακτινιδιο για τη δυσκοιλιοτητα...εγω εβαλα λιγο απ'ολα αλλα τελικα εγω την εφαγα ...

Μαρια μου συγγνωμη που το λεω αλλα δεν εχω ξανακουσει να μετατρεπεται το Σοφια σε Σονια , χωρις παρεξηγηση ε?Βεβαια αυτο που λεει η πεθερα ανεπιτρεπτο!!!!Καλα θα κανετε να αλλαξετε ονομα..Τι θρασσος κ αυτο να εχουν αποψη για το δικο σας παιδι???Εμενα παντως μ'αρεσει πολυ το Ναταλια...

Μα, δε σου εδωσε ενα ενα τα φρουτα, για να ξερεις αν τον πειραξει καποιο ποιο ειναι?? πρωτη φορα το ακουω να τα δινει ολα μαζι , πως θα του αρεσουν?? αφου πρεπει σιγα σιγα να συνηθισει τις γευσεις.

Εντωμεταξυ το ακτινιδιο εχει πολυ ιδιαιτερη γευση, ειναι το τελευταιο που δινουν απο φρουτα.Μηλο αχλαδι ειναι τα πρωτα που εχουν ηπια γευση.Ωχ! μου φαινεται με αυτον τον τροπο θα σου κανει το παιδι να μη σου τρωει φρουτοκρεμα!!

Εγω νομιζα παντως οτι το Σονια ειναι απο το Σοφια.Αληθεια ειναι μονο του?

Και εγω αδερφη Σοφια εχω και μερικες φορες τη φωναζουμε Σονια χαιδευτικα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ Εφη μου θελει να τον φωναζει αλλιως??Τι να πω?και εμεις οταν ανακοινωσαμε πως θα τον βγαλουμε αρχισαν τα Δημητρη μου κ Δημητρη μου, και τους ειπα οτι μεχρι να βαφτιστει αφου δεν τον φωναζουμε εμεις με το ονομα να μην τον φωναζουν και αυτοι..Μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι οι γονεις εχουν τον πρωτο λογο??

Εμεις και να βρουμε ονομα δεν προκειται να το ανακοινωσουμε.Στην εκκλησια θα το πρωτοακουσουν ολοι, οπως καναμε και τις αλλες δυο φορες.Να εχει και ενα σασπενς η βαφτιση!!χεχε!!:tongue:

Εκτος απο αυτο δεν θελουμε και εμεις να το φωναζουμε το παιδι με το ονομα οταν αυτο ειναι αβαφτιστο.

αχ ναι !!και στην βαπτιση θα ιδρωνουμε:evil::evil:τα μαλια πως θα τα κανεις?σκεφτομαι καμια μπλεξουδα να μην χαλασουν απο την ζεστη!!

ασε κι εγω αυτό σκεφτομαι οτι θα ειναι ζεστη πολύ εμας ειναι η ωρα 7.30 σε ενα μικρό εκκλισακι και σκεφτομαι οτι και εκει μεσα θα εχει αρκετη ζεστη....

τα μαλλια μου σκεφτομαι να τα κανω μπλεξούδα κι εγω στα πλαγια ομως....

καλημερα μαρια μου!ευτυχως ηρθες να μου κανεις λιγη παρεα βαρεθηκα σημερα,δεν εχω και δουλεια:rolleyes:

ζεστη πολυ,τωρα με πειρε η μαμα μου οτι ο μικρος εκλαιγε πολυ και δεν μπορουσε να κοιμηθει ,της ειπα να τον βαλει στην κουνια του και να αναψει το κλιματηστικο και αμεσως κοιμηθηκε το γιαβρι μου!!

ε και αυτα ποσο να αντεξουν τη ζεστη Εφη μου οτι νιωθουμε εμεις νιωθουν και αυτα...

εγω του ειχα αναψει το κλιματιστικο πριν και κοιμηθικε μετα απο λίγο ομως ξυπνησε και λογικα λόγο ζεστης...

καλημερα μαργαριτα!! κουκλα η μπεμπα σου,πολυ πλακα εχει!!! κοριτσια αλλαζουμε ονομα στην μικρη..αχ ολοκληρη ιστορια!! η αγαπημενη μου πεθερα αρνειται να την λεμε την μικρη σονια...εκεινη λεει την βαφτισαν σοφια κ σοφια την φωναζουν κ ετσι λεει θα κανουμε κ εμεις στην μπουμπου!!! καλως την!!! μα τι θρασσος εχουν ρε παιδακι μου...απο την ωρα που γεννηθηκε την εχει δει 5 φορες ολες κ ολες κ τωρα επιβαλλει κ την αποψη της..εμεις ειπαμε να την βγαλουμε με το ονομα της γιατι η κορη της εχει 2 κοριτσακια κ κανενα δεν πηρε το ονομα της κ για να ακουστει ειπαμε να βαφτισουμε ετσι το παιδι αλλα επειδη μας αρεσει καλυτερα το σονια θα την φωναζαμε ετσι!! δεν δεχεται η γλυκια μου..τα πηρε κ ο ανδρας μου κ λεει θα της δωσουμε αλλο ονομα!!!!

ο λογος δικος σας ειναι αντε τωρα, κι εμενα η μαμα μου ηθελε να βγαλουμε το μπεμπη Μιχαλη που ειναι το ονομα του μπαμπα μου, αλλα δεν ηθελα, ο λογος δικο μας ειναι...

ειδες θρασσος ρε παιδι μου,αντι να πει κ ευχαριστω!! μα συγνωμη εχει τωρα δικιο?? σκεφτομαστε διαφορα...μας αρεσει το αλικη, δαναη,, λυδια, μαρκελλα, ναταλια, ναυσικα κ μελιτα!!!!! για πειτε την γνωμη σας!!!:tongue:

λοιπόν μου αρεσει το Δαναη και το Ναταλια, το Νεφελη ειναι τελειο:rolleyes:.... η επιλογη δικη σας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σιγα σιγα σοφια μου ειναι μεχρι να μαθει την γευση και το κουταλι καθε αρχη ειναι δυσκολη!!

ναι θελει να τον φωναζει στα αγγλικα καθος ο αντρας της ειναι ξενος,ασε εβγαλε ολα της τα παιδια αγγλικο ονομα και θελει να εχει και λογο στα εγγονια,ε οχι το μωρακι μου εχει ελληνικο ονομα ειναι ελληνας και εχει το ονομα του παππου του(του πατερα μου):tongue::tongue::tongue:εμεις τον φωναζα με το ονομα του απο την στιγμη που γεννηθηκε,εδω ειναι και λιγο αλιως τα πραγματα το μωρο το δηλωνεις μωλις γεννησεις με το ονομα η βαπτιση γινετε μετα για τυπικουσ λογου!!

Ο αντρας σου πες'της ειναι ξενος, οχι εμεις!!:evil::evil:

Διαφημίσεις

νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα σαν ονοματα κ γι'αυτο μ'αρεσουν.. εσεις εχετε καποια στο μυαλο σας?

Γενικα και αοριστα και εμεις, διαφορα.

Δεν εχουμε κατσει να το συζητησουμε ακομη.:rolleyes:

Μα, δε σου εδωσε ενα ενα τα φρουτα, για να ξερεις αν τον πειραξει καποιο ποιο ειναι?? πρωτη φορα το ακουω να τα δινει ολα μαζι , πως θα του αρεσουν?? αφου πρεπει σιγα σιγα να συνηθισει τις γευσεις.

Εγω νομιζα παντως οτι το Σονια ειναι απο το Σοφια.Αληθεια ειναι μονο του?

Και εγω αδερφη Σοφια εχω και μερικες φορες τη φωναζουμε Σονια χαιδευτικα.

κ εμεις οταν ψαχναμε υποκοριστικα ειδαμε οτι το σονια ειναι σοφια!! αφου δεν της αρεσει σκασιλα μου!!! οσο για τα φρουτα κ εμεις θα τα ξεκινησουμε ενα ενα κ θα πειμενουμε 5 μερουλες μεχρι το επομενο..δλδ ξεκιναμε με αχλαδι μετα απο 5 μερες θα βαλουμε λιγο μηλο,την επομενη λιγο περισσοτερο κ παει λεγοντας!!! οντως πως θα καταλαβει οτι σε κατι ειναι αλλεργικος αν ξεκινησουν ολα μαζι??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σου Αννα μου!

Αληθεια εγω δεν το εχω ξανακουσει Σονια απο Σοφια, αλλα ωραια ονοματα ειναι κ τα 2...

Για τα φρουτα, αυτα μου τα εχει δωσει γραμμενα κ σε φωτοτυπια..Τι να πω δεν ξερω...

Παντως και εμενα μου αρεσουν τα σπανια ονοματα..Μαρια ωραιο ειναι το Νεφελη, Αρτεμις...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ασε κι εγω αυτό σκεφτομαι οτι θα ειναι ζεστη πολύ εμας ειναι η ωρα 7.30 σε ενα μικρό εκκλισακι και σκεφτομαι οτι και εκει μεσα θα εχει αρκετη ζεστη....

τα μαλλια μου σκεφτομαι να τα κανω μπλεξούδα κι εγω στα πλαγια ομως....

ε και αυτα ποσο να αντεξουν τη ζεστη Εφη μου οτι νιωθουμε εμεις νιωθουν και αυτα...

εγω του ειχα αναψει το κλιματιστικο πριν και κοιμηθικε μετα απο λίγο ομως ξυπνησε και λογικα λόγο ζεστης...

ο λογος δικος σας ειναι αντε τωρα, κι εμενα η μαμα μου ηθελε να βγαλουμε το μπεμπη Μιχαλη που ειναι το ονομα του μπαμπα μου, αλλα δεν ηθελα, ο λογος δικο μας ειναι...

λοιπόν μου αρεσει το Δαναη και το Ναταλια, το Νεφελη ειναι τελειο:rolleyes:.... η επιλογη δικη σας

και εμας η ωρα 7,15 ειναι και εγω μπλεξουδα πλαγια σκεφτομαι:rolleyes::rolleyes:

Ο αντρας σου πες'της ειναι ξενος, οχι εμεις!!:evil::evil:

αχ αννα μου ο αντρας μου μια ζωη λεει το ονομα του και τον κοιτανε ολη περιεργα καθως οταν μιλα κανεις δεν καταλαμβαινει οτι ειναι ξενος γιατι μιλα πολυ καλα τα ελληνικα ,αστα σιγα να μην φωναζουν το μωρο μου οτι θελουν εγω σε αυτα ειμαι σκυλα,της ειπα πολυ ευγενικα οτι το μωρο μου ειναι αντρεας και ετσι να τον φωναζει,απο τοτε καταλαβε:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και πολυ καλα θα κανετε!!! που εχουν και απαιτησεις!

Το παιδι ποιος το εκανε?? τι πραγματα ειναι αυτα βρε παιδι μου δεν το καταλαβαινω....μα που ζουμε??

Εμεις δεν δινουμε ονοματα γιαγιαδοπαππουδων, δινουμε ασχετα.:P:p

αννα μου δεν τους ενοχλει που δεν τους βγαζετε τα ονοματα τους;;;

καμια παρεξηγηση καλε σοφια... εμας μας αρεσε το σονια κ ειπαμε οτι ετσι θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι αλλα αφου δεν θελει...τι να πω!! ας προσεχε!!!! εφη μου ειδες τι ειναι αυτες οι πεθερες,στα δικα τους τα παιδια κανανε οτι γουσταρανε κ τωρα θελουν να κανουν κ στα δικα μας!!! να ερθει καμια φορα δεν ειπε να βοηθησει ουτε στην εγκυμοσυνη ουτε κ ολους αυτους τους 5 μηνες αλλα για το ονομα ειχε αποψη!!

κουκλιτσα εμενα ολο κι ολο μια φορα εχει ερθει εδω σπιτι( μενουμε με τους γονεις μου) και όλο εγω της περνω το μπεμπη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννα μου!

Αληθεια εγω δεν το εχω ξανακουσει Σονια απο Σοφια, αλλα ωραια ονοματα ειναι κ τα 2...

Για τα φρουτα, αυτα μου τα εχει δωσει γραμμενα κ σε φωτοτυπια..Τι να πω δεν ξερω...

Παντως και εμενα μου αρεσουν τα σπανια ονοματα..Μαρια ωραιο ειναι το Νεφελη, Αρτεμις...

αχ το νεφελη μου αρεσει πολυ!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εμεις οταν ψαχναμε υποκοριστικα ειδαμε οτι το σονια ειναι σοφια!! αφου δεν της αρεσει σκασιλα μου!!! οσο για τα φρουτα κ εμεις θα τα ξεκινησουμε ενα ενα κ θα πειμενουμε 5 μερουλες μεχρι το επομενο..δλδ ξεκιναμε με αχλαδι μετα απο 5 μερες θα βαλουμε λιγο μηλο,την επομενη λιγο περισσοτερο κ παει λεγοντας!!! οντως πως θα καταλαβει οτι σε κατι ειναι αλλεργικος αν ξεκινησουν ολα μαζι??

Ετσι ακριβως γινεται με τα φρουτα.

Ασε που το πορτοκαλι ισως ειναι ξυνο, το ακτινιδιο σιγουρα ειναι.Για πρωτη εντυπωση στο μωρο, δεν ειναι και η καλυτερη.

και εμας η ωρα 7,15 ειναι και εγω μπλεξουδα πλαγια σκεφτομαι:rolleyes::rolleyes:

αχ αννα μου ο αντρας μου μια ζωη λεει το ονομα του και τον κοιτανε ολη περιεργα καθως οταν μιλα κανεις δεν καταλαμβαινει οτι ειναι ξενος γιατι μιλα πολυ καλα τα ελληνικα ,αστα σιγα να μην φωναζουν το μωρο μου οτι θελουν εγω σε αυτα ειμαι σκυλα,της ειπα πολυ ευγενικα οτι το μωρο μου ειναι αντρεας και ετσι να τον φωναζει,απο τοτε καταλαβε:P

εφη μου εμενα η πεθερα μου που ειναι Λατινα και μια χαρα ονοματα τους εδωσες ακουστε Παυλος, Χριστος, Νικολας, Γιωργος, Ντανιελα, Εμυλη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεια σου Αννα μου!

Στη φωτοτυπια τα αναφερει ολα μαζι, την πρωτη μερα που ξεκινας??

Μα καλα βαριεται να στα πει?? και στα δινει γραμμενα, καινουρια μανουλα εισαι, πως θα καταλαβεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...