Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα μαργαριτα!! κουκλα η μπεμπα σου,πολυ πλακα εχει!!! κοριτσια αλλαζουμε ονομα στην μικρη..αχ ολοκληρη ιστορια!! η αγαπημενη μου πεθερα αρνειται να την λεμε την μικρη σονια...εκεινη λεει την βαφτισαν σοφια κ σοφια την φωναζουν κ ετσι λεει θα κανουμε κ εμεις στην μπουμπου!!! καλως την!!! μα τι θρασσος εχουν ρε παιδακι μου...απο την ωρα που γεννηθηκε την εχει δει 5 φορες ολες κ ολες κ τωρα επιβαλλει κ την αποψη της..εμεις ειπαμε να την βγαλουμε με το ονομα της γιατι η κορη της εχει 2 κοριτσακια κ κανενα δεν πηρε το ονομα της κ για να ακουστει ειπαμε να βαφτισουμε ετσι το παιδι αλλα επειδη μας αρεσει καλυτερα το σονια θα την φωναζαμε ετσι!! δεν δεχεται η γλυκια μου..τα πηρε κ ο ανδρας μου κ λεει θα της δωσουμε αλλο ονομα!!!!

αμαν ρε μαρια μου εινα φοβερη η πεθερα σου!!και τι θα ονομα θα βγαλετε τωρα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμαν ρε μαρια μου εινα φοβερη η πεθερα σου!!και τι θα ονομα θα βγαλετε τωρα?

ειδες θρασσος ρε παιδι μου,αντι να πει κ ευχαριστω!! μα συγνωμη εχει τωρα δικιο?? σκεφτομαστε διαφορα...μας αρεσει το αλικη, δαναη,, λυδια, μαρκελλα, ναταλια, ναυσικα κ μελιτα!!!!! για πειτε την γνωμη σας!!!:tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

ειδες θρασσος ρε παιδι μου,αντι να πει κ ευχαριστω!! μα συγνωμη εχει τωρα δικιο?? σκεφτομαστε διαφορα...μας αρεσει το αλικη, δαναη,, λυδια, μαρκελλα, ναταλια, ναυσικα κ μελιτα!!!!! για πειτε την γνωμη σας!!!:tongue:

το δαναη και το ναταλια μου αρεσει πολυ!!για το θρασος τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ειναι φοβερη!!εγω τον μικρο τον εβγαλα αντρεα και η πεθερα μου θελει να τον φωναζει Andrew,της το εκοψα ομως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω παντως Μαργαριτα μου την βλεπω την φωτο..Στην Κρητη εχουν σπιτι τα πεθερικα μου, εκει θα παμε..Ηδη τα εισιτηρια ειναι αρκετα ακριβα για να παμε κ να ερθουμε, δεν υπηρχε περιπτωση να νοικιασουμε..Τα εισιτηρια κανουν 350 ευρω!!

Εφη μου μου ειπε ο γιατρος να βαλω μηλο-αχλαδι-μπανανα κ λιγο χυμο πορτοκαλι ..συν λιγο ακτινιδιο για τη δυσκοιλιοτητα...εγω εβαλα λιγο απ'ολα αλλα τελικα εγω την εφαγα ...

Μαρια μου συγγνωμη που το λεω αλλα δεν εχω ξανακουσει να μετατρεπεται το Σοφια σε Σονια , χωρις παρεξηγηση ε?Βεβαια αυτο που λεει η πεθερα ανεπιτρεπτο!!!!Καλα θα κανετε να αλλαξετε ονομα..Τι θρασσος κ αυτο να εχουν αποψη για το δικο σας παιδι???Εμενα παντως μ'αρεσει πολυ το Ναταλια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Δαναη τελειο!!!!!!!!!!!

και μετα Αλικη! πολυ ωραιο! απλα μου θυμιζει την βουγιουκλω ρε γμτ...

καλα εγω εννοειται θα εβγαζα το μωρο που οπως ηθελα εγω κ ο αντρας μου..

εσεις εχετε τον πρωτο λογο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ Εφη μου θελει να τον φωναζει αλλιως??Τι να πω?και εμεις οταν ανακοινωσαμε πως θα τον βγαλουμε αρχισαν τα Δημητρη μου κ Δημητρη μου, και τους ειπα οτι μεχρι να βαφτιστει αφου δεν τον φωναζουμε εμεις με το ονομα να μην τον φωναζουν και αυτοι..Μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι οι γονεις εχουν τον πρωτο λογο??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγω παντως Μαργαριτα μου την βλεπω την φωτο..Στην Κρητη εχουν σπιτι τα πεθερικα μου, εκει θα παμε..Ηδη τα εισιτηρια ειναι αρκετα ακριβα για να παμε κ να ερθουμε, δεν υπηρχε περιπτωση να νοικιασουμε..Τα εισιτηρια κανουν 350 ευρω!!

Εφη μου μου ειπε ο γιατρος να βαλω μηλο-αχλαδι-μπανανα κ λιγο χυμο πορτοκαλι ..συν λιγο ακτινιδιο για τη δυσκοιλιοτητα...εγω εβαλα λιγο απ'ολα αλλα τελικα εγω την εφαγα ...

Μαρια μου συγγνωμη που το λεω αλλα δεν εχω ξανακουσει να μετατρεπεται το Σοφια σε Σονια , χωρις παρεξηγηση ε?Βεβαια αυτο που λεει η πεθερα ανεπιτρεπτο!!!!Καλα θα κανετε να αλλαξετε ονομα..Τι θρασσος κ αυτο να εχουν αποψη για το δικο σας παιδι???Εμενα παντως μ'αρεσει πολυ το Ναταλια...

σιγα σιγα σοφια μου ειναι μεχρι να μαθει την γευση και το κουταλι καθε αρχη ειναι δυσκολη!!
Αχ Εφη μου θελει να τον φωναζει αλλιως??Τι να πω?και εμεις οταν ανακοινωσαμε πως θα τον βγαλουμε αρχισαν τα Δημητρη μου κ Δημητρη μου, και τους ειπα οτι μεχρι να βαφτιστει αφου δεν τον φωναζουμε εμεις με το ονομα να μην τον φωναζουν και αυτοι..Μα καλα δεν καταλαβαινουν οτι οι γονεις εχουν τον πρωτο λογο??

ναι θελει να τον φωναζει στα αγγλικα καθος ο αντρας της ειναι ξενος,ασε εβγαλε ολα της τα παιδια αγγλικο ονομα και θελει να εχει και λογο στα εγγονια,ε οχι το μωρακι μου εχει ελληνικο ονομα ειναι ελληνας και εχει το ονομα του παππου του(του πατερα μου):tongue::tongue::tongue:εμεις τον φωναζα με το ονομα του απο την στιγμη που γεννηθηκε,εδω ειναι και λιγο αλιως τα πραγματα το μωρο το δηλωνεις μωλις γεννησεις με το ονομα η βαπτιση γινετε μετα για τυπικουσ λογου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας!!!

Εμεις ειμαστε στο καράβι,επιστρέφουμε!

Καλα είστε???

Καλη επιστροφη Δωρα μου και χρονια πολλα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Εφη!Τελειες φωτο στην πισινα κ στη θαλασσα..Μπραβο σας!

Με τα κακα του ειπε να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με τοην φρουτοκρεμα..Ναι εμας μας ειπε να ξεκινησουμε πρωτα φρουτοκρεμα κ σε 2 εβδομαδες ριζαλευρο-βανιλια..

Εφη, θελω και εγω φωτο!!! στειλε μου μειλ!!

Διαφημίσεις

καλημερα μαργαριτα!! κουκλα η μπεμπα σου,πολυ πλακα εχει!!! κοριτσια αλλαζουμε ονομα στην μικρη..αχ ολοκληρη ιστορια!! η αγαπημενη μου πεθερα αρνειται να την λεμε την μικρη σονια...εκεινη λεει την βαφτισαν σοφια κ σοφια την φωναζουν κ ετσι λεει θα κανουμε κ εμεις στην μπουμπου!!! καλως την!!! μα τι θρασσος εχουν ρε παιδακι μου...απο την ωρα που γεννηθηκε την εχει δει 5 φορες ολες κ ολες κ τωρα επιβαλλει κ την αποψη της..εμεις ειπαμε να την βγαλουμε με το ονομα της γιατι η κορη της εχει 2 κοριτσακια κ κανενα δεν πηρε το ονομα της κ για να ακουστει ειπαμε να βαφτισουμε ετσι το παιδι αλλα επειδη μας αρεσει καλυτερα το σονια θα την φωναζαμε ετσι!! δεν δεχεται η γλυκια μου..τα πηρε κ ο ανδρας μου κ λεει θα της δωσουμε αλλο ονομα!!!!

Και πολυ καλα θα κανετε!!! που εχουν και απαιτησεις!

Το παιδι ποιος το εκανε?? τι πραγματα ειναι αυτα βρε παιδι μου δεν το καταλαβαινω....μα που ζουμε??

Εμεις δεν δινουμε ονοματα γιαγιαδοπαππουδων, δινουμε ασχετα.:P:p

Και εμενα μου αρεσουν ολα αυτα που ειπες!! και εμεις ακομη ψαχνουμε!

καμια παρεξηγηση καλε σοφια... εμας μας αρεσε το σονια κ ειπαμε οτι ετσι θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι αλλα αφου δεν θελει...τι να πω!! ας προσεχε!!!! εφη μου ειδες τι ειναι αυτες οι πεθερες,στα δικα τους τα παιδια κανανε οτι γουσταρανε κ τωρα θελουν να κανουν κ στα δικα μας!!! να ερθει καμια φορα δεν ειπε να βοηθησει ουτε στην εγκυμοσυνη ουτε κ ολους αυτους τους 5 μηνες αλλα για το ονομα ειχε αποψη!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...