Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλησπερα!Τι μου κανετε?ολα καλα βλεπω..

Αναστασια μου χρονια πολλα κ να τα εκατοστησεις!

Ποπακι μου γλυκο θα μας λειψεις αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα..στηριξε οσο μπορεις τον αντρα σου και να προσεχεις την μπουμπουκα..

Εμεις γυρισαμε χθες το απογευμα, ολα ηταν ωραια αλλα ο μπεμπης ειχε γκρινια στην επιστροφη πολυ...εκει ηταν πολυ ησυχος παντως κ περασε καλα.Το κακο ειναι οτι δεν ειχε κανει κακα του κ χθες ηταν το 3ο 24ωρο.Του βαλαμε λαδακι με το θερμομετρο κ τιποτα κ εντελει του βαλαμε μικροκλυσματακι ...

Σημερα ξεκινησαμε προσπαθεια φρουτοκρεμα αλλα νομιζω οτι δεν τα πηγαμε καλα..Ουτε μιση κουταλιτσα δεν εφαγε.Εκανε σαν να αναγουλιαζει..Ολα στην σαλιαρα πηγανε..Ελπιζω αυριο να παει καλυτερα..

καλος την σοφια!!περασατε καλα?/λογικο ειναι να γκρινιαξει και λιγο παιδι ειναι:rolleyes:με τα κακα ειναι ενα θεμα ο παιδιατρος τι λεει?με την κρεμα ετσι ειναι στην αρχη μεχρι να μαθει το κουταλι,σου ειπε να ξεκινησετε με φρουτοκρεμα?οχι με ρυζαλευρο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλος την σοφια!!περασατε καλα?/λογικο ειναι να γκρινιαξει και λιγο παιδι ειναι:rolleyes:με τα κακα ειναι ενα θεμα ο παιδιατρος τι λεει?με την κρεμα ετσι ειναι στην αρχη μεχρι να μαθει το κουταλι,σου ειπε να ξεκινησετε με φρουτοκρεμα?οχι με ρυζαλευρο?

Γεια σου Εφη!Τελειες φωτο στην πισινα κ στη θαλασσα..Μπραβο σας!

Με τα κακα του ειπε να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με τοην φρουτοκρεμα..Ναι εμας μας ειπε να ξεκινησουμε πρωτα φρουτοκρεμα κ σε 2 εβδομαδες ριζαλευρο-βανιλια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αναστασια χρονια πολλα!

Δωρακι μεγαλωσατε βρε!!!!!!!!!! ποσο γρηγορα παιρναει ο καιρος! χαρουμενα μηνογενεθλια! απο που γυρνατε?

Σοφακι καθε αρχη κ δυσκολη... ελπιζω αυριο να φαει πιο καλα!

εμενα καλα ειναι η γλυκα μου! σαν κρουασανακι ειναι πολυ χοντρουλα! χαχαχαχα..

Εφακη ποτε πατε εσεις διακοπες? εμεις φευγουμε 21 ιουλιου για την Αιγινα που εχω εξοχικο κ γυρναμε 12 αυγουστου.. εκτος κ αν βρω τροπο να κατσω αλλη μια εβδομαδα εγω... αλλα ο μαριος εχει δουλεια..

Αννουλα μου εσεις μονιμα σε διακοπες εισαστε.. αχ τι τελεια η κεφαλονια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σου Εφη!Τελειες φωτο στην πισινα κ στη θαλασσα..Μπραβο σας!

Με τα κακα του ειπε να περιμενουμε να δουμε πως θα παει με τοην φρουτοκρεμα..Ναι εμας μας ειπε να ξεκινησουμε πρωτα φρουτοκρεμα κ σε 2 εβδομαδες ριζαλευρο-βανιλια..

μια χαρα περασαμε και εμεις στην παραλια!!ναι αλλα πρεπει να την τρωει για να δειτε διαφορα,τσαι δεν το δινεις?βοηθα λιγο!τελικα καθε γιατρος εχει την τακτικη του!!τι φρουτοκρεμα εδωσες?/νουνου?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασια χρονια πολλα!

Δωρακι μεγαλωσατε βρε!!!!!!!!!! ποσο γρηγορα παιρναει ο καιρος! χαρουμενα μηνογενεθλια! απο που γυρνατε?

Σοφακι καθε αρχη κ δυσκολη... ελπιζω αυριο να φαει πιο καλα!

εμενα καλα ειναι η γλυκα μου! σαν κρουασανακι ειναι πολυ χοντρουλα! χαχαχαχα..

Εφακη ποτε πατε εσεις διακοπες? εμεις φευγουμε 21 ιουλιου για την Αιγινα που εχω εξοχικο κ γυρναμε 12 αυγουστου.. εκτος κ αν βρω τροπο να κατσω αλλη μια εβδομαδα εγω... αλλα ο μαριος εχει δουλεια..

Αννουλα μου εσεις μονιμα σε διακοπες εισαστε.. αχ τι τελεια η κεφαλονια...

ελα μαργαριτα μου σε χασαμε!!διακοπες απο τες 6 μεχρι τες 19 αυγουστου θα παμε,αλλα το που αγνωστο ακομα δεν κανονισαμε

μια χαρα εισαι 3 εβδομαδες θα καθησεις !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Μαργαριτα μου!Κουκλες εισαστε!!Μια χαρα εγω δεν την βλεπω χοντρουλα...

Τι ωραια διακοπες 3 εβδομαδες..Εμεις κλεισαμε για Κρητη 2 εβδομαδες , στα πεθερικα μου και μαλλον μια εβδομαδα χωριο στα Γιαννενα...

Εφη μου φρουτα του αλεθω δεν του δινω τυποποιημενη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Τι ωραια διακοπες 3 εβδομαδες..Εμεις κλεισαμε για Κρητη 2 εβδομαδες , στα πεθερικα μου και μαλλον μια εβδομαδα χωριο στα Γιαννενα...

ωραια,του αλεθεις πολλα μαζι ?η ενα ενα για να δεις αν εχει αλεργιες?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα μαργαριτα!! κουκλα η μπεμπα σου,πολυ πλακα εχει!!! κοριτσια αλλαζουμε ονομα στην μικρη..αχ ολοκληρη ιστορια!! η αγαπημενη μου πεθερα αρνειται να την λεμε την μικρη σονια...εκεινη λεει την βαφτισαν σοφια κ σοφια την φωναζουν κ ετσι λεει θα κανουμε κ εμεις στην μπουμπου!!! καλως την!!! μα τι θρασσος εχουν ρε παιδακι μου...απο την ωρα που γεννηθηκε την εχει δει 5 φορες ολες κ ολες κ τωρα επιβαλλει κ την αποψη της..εμεις ειπαμε να την βγαλουμε με το ονομα της γιατι η κορη της εχει 2 κοριτσακια κ κανενα δεν πηρε το ονομα της κ για να ακουστει ειπαμε να βαφτισουμε ετσι το παιδι αλλα επειδη μας αρεσει καλυτερα το σονια θα την φωναζαμε ετσι!! δεν δεχεται η γλυκια μου..τα πηρε κ ο ανδρας μου κ λεει θα της δωσουμε αλλο ονομα!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

ευχαριστω Σοφη μου! αχ θελω να την φαωωωωω...

τελεια η κρητη!!!!!!!!!! σε δωματιο η σε ξενοδοχειο? πωπω αγχωνομαι με ολα αυτα που θα πρεπει να κουβαλησουμε.. θα παρψ ενα μικρο καροτσακι μαλλον να το εχω για καλοκαιρι... το ρηλαξ θα το παρεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...