Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα να εχουμε!!μπηκα να σας ενημερωσω οτι θα σας χασω παλι θα φυγω στο χωριο μου στους γονεις μου,,,γιατι εδω ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα με τον πεθερο μου κ την γιαγια (η γιαγια μολις μπηκε χειρουργειο κ μας εδωσαν μονο 20% πιθανοτητες να βγει ζωντανη):(:(:(

ο πεθερος ειναι στο νοσοκομειο με μασκα οξυγονου εξισου σε ασχημη κατασταση κ ο σαββας πηγαινει εκει συνεχεια σημερα θα πρεπει να μεινει εκει ολο το βραδυ γιατι η πεθερα μου δεν της δινουν αδεια κ δουλευει η καημενη...οποτε εγω πρεπει να φυγω γιατι δεν γινεται να μεινω μονη το βραδυ με την μπεμπα...δεν ξερω τι θα γινει κ ποτε θα γυρισω αλλα ηθελα πολυ να ειμαι στο πλευρο του σαββα αλλα προτεραιοτητα εχει η μπεμπα τωρα....τι να κανω κ εγω προσπαθω να ειμαι δυνατη για να τον δινω κουραγιο στεναχωριεμαι παρα πολυ...ελπιζω στο χωριο να ειμαστε ενταξει με την μικρη κ να μην με βγαλει εκτος προγραμματος...:rolleyes::rolleyes: θα μου λειψετε πολυ αφου ειστε η καλυτερη παρεουλα μου!! θα φυγω μαλλον το μεσημερακι...

αχ βρε ποπη μου ολα τα εχετε παθει..περαστικα ευχομαι!! καλα κανεις κ πας στο χωριο,θα εχεις κ παρεακ η μπεμπα θα ειναι πιο καλα εκει..θα την εχεις εξω κ μπορει να σου κοιμαται πιο καλα,οπως την προηγουμενη φορα!!
καλημερα απο τον καυσονα και την υγρασια;);)

αναψαμε κλιματιστηκο ολο το βραδυ και εμεις αλλα και στα μωρα η ζεστη δεν αντεχετε με τιποτα!

καλημερα εφη!!! κ εμεις εχουμε πολυυυ ζεστη!! εχω το κλιματισ. εδω κ 3 μερες ολη νυχτα αναμενο γιατι η μπουμπου ιδρωνει πολυ κ γκρινιαζει!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

αχ βρε ποπη μου ολα τα εχετε παθει..περαστικα ευχομαι!! καλα κανεις κ πας στο χωριο,θα εχεις κ παρεακ η μπεμπα θα ειναι πιο καλα εκει..θα την εχεις εξω κ μπορει να σου κοιμαται πιο καλα,οπως την προηγουμενη φορα!!

καλημερα εφη!!! κ εμεις εχουμε πολυυυ ζεστη!! εχω το κλιματισ. εδω κ 3 μερες ολη νυχτα αναμενο γιατι η μπουμπου ιδρωνει πολυ κ γκρινιαζει!!

καλημερα μαρια μου!ευτυχως ηρθες να μου κανεις λιγη παρεα βαρεθηκα σημερα,δεν εχω και δουλεια:rolleyes:

ζεστη πολυ,τωρα με πειρε η μαμα μου οτι ο μικρος εκλαιγε πολυ και δεν μπορουσε να κοιμηθει ,της ειπα να τον βαλει στην κουνια του και να αναψει το κλιματηστικο και αμεσως κοιμηθηκε το γιαβρι μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αναστασια μου χρονια σου πολλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα σας!!

Τι ειναι σημερα??

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, οτι και αν ειναι!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα να εχουμε!!μπηκα να σας ενημερωσω οτι θα σας χασω παλι θα φυγω στο χωριο μου στους γονεις μου,,,γιατι εδω ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα με τον πεθερο μου κ την γιαγια (η γιαγια μολις μπηκε χειρουργειο κ μας εδωσαν μονο 20% πιθανοτητες να βγει ζωντανη):(:(:(

ο πεθερος ειναι στο νοσοκομειο με μασκα οξυγονου εξισου σε ασχημη κατασταση κ ο σαββας πηγαινει εκει συνεχεια σημερα θα πρεπει να μεινει εκει ολο το βραδυ γιατι η πεθερα μου δεν της δινουν αδεια κ δουλευει η καημενη...οποτε εγω πρεπει να φυγω γιατι δεν γινεται να μεινω μονη το βραδυ με την μπεμπα...δεν ξερω τι θα γινει κ ποτε θα γυρισω αλλα ηθελα πολυ να ειμαι στο πλευρο του σαββα αλλα προτεραιοτητα εχει η μπεμπα τωρα....τι να κανω κ εγω προσπαθω να ειμαι δυνατη για να τον δινω κουραγιο στεναχωριεμαι παρα πολυ...ελπιζω στο χωριο να ειμαστε ενταξει με την μικρη κ να μην με βγαλει εκτος προγραμματος...:rolleyes::rolleyes: θα μου λειψετε πολυ αφου ειστε η καλυτερη παρεουλα μου!! θα φυγω μαλλον το μεσημερακι...

Ποπακι μου, και εσυ θα μας λειψεις πολυ, αλλα οπως το ειπες, προτεραιοτητα εχει η μπεμπα αυτη τη στιγμη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σας!!

Τι ειναι σημερα??

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, οτι και αν ειναι!!:P:p

καλημερα αννα μου!!εχει γενεθλια!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!! τι κανετε????????????

καλημερα μαργαριτα μου!!καλα ειμαστε εσυ?η μπεμπα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!Τι μου κανετε?ολα καλα βλεπω..

Αναστασια μου χρονια πολλα κ να τα εκατοστησεις!

Ποπακι μου γλυκο θα μας λειψεις αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα..στηριξε οσο μπορεις τον αντρα σου και να προσεχεις την μπουμπουκα..

Εμεις γυρισαμε χθες το απογευμα, ολα ηταν ωραια αλλα ο μπεμπης ειχε γκρινια στην επιστροφη πολυ...εκει ηταν πολυ ησυχος παντως κ περασε καλα.Το κακο ειναι οτι δεν ειχε κανει κακα του κ χθες ηταν το 3ο 24ωρο.Του βαλαμε λαδακι με το θερμομετρο κ τιποτα κ εντελει του βαλαμε μικροκλυσματακι ...

Σημερα ξεκινησαμε προσπαθεια φρουτοκρεμα αλλα νομιζω οτι δεν τα πηγαμε καλα..Ουτε μιση κουταλιτσα δεν εφαγε.Εκανε σαν να αναγουλιαζει..Ολα στην σαλιαρα πηγανε..Ελπιζω αυριο να παει καλυτερα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...