Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το καταβα οτι εισαι δασκαλα....ε λεω για να εισαι διορισμενη τοσο μικρη! Που βρισκεσαι? Εμενα ο αντρας μου ειναι απο δασκαλοσοι κ η αδερφη μου σπουδαζει. Λεω να δωσω κατατακτηριες....δεν ξερω βεβαια αν παιρνουν ακομη μετα απο 3 χρονια, δεν βγαζω ακρη απο αυτα που ακουγονται.

Εγω εχω 2 μεταπτυχιακα κ το πτυχιο κ δεν διοριζομαι ρε γμτ! Κ η αντιμετωπιση στον ιδιωτικο τομεα ειναι πολυ ασχημη, δεν σεβονται τη μορφωση. Γι αυτο λεω να δωσω κατατακτηριες κ να κανω αυτο που παντα μου αρεσε.

Εγώ είμαι διορισμένη στο Ρέθυμνο. Μπράβο σου αν βρεις το κουράγιο να κάτσεις να διαβάσεις. Εγώ έλεγα να κάνω κανένα μεταπτυχιακό αλλά όπως κατάλαβες έπιασα κατευθείαν δουλειά και μετά να πω την αλήθεια δεν είχα πολύ όρεξη για διάβασμα.

Όσον για τον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρω αν διάβασες πριν. Δούλευα κι εγώ στον ιδιωτικό τομέα και αποφάσισα 22 χρονών να δώσω πανελλήνιες πάλι. Επίσης ο σύζυγος είναι αδιοριστος μαθηματικός και απασχολείται ιδιωτικά. Οπότε ξέρω από αντιμετώπιση.

Εσύ που είπαμε ότι ζεις; Συγγνώμη αν μου είπες και το ξέχασα.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα όσον αφορά τους διορισμούς βλέπω ότι φέτος λόγω οικονομικής κρίσης θα τους μειώσουν πολύ. Και γενικά προσπαθούν να αλλάξουν πολλά στο δημόσιο όπως μείωση μισθών κ.α. Όσο παιρνούν τα χρόνια θα είναι και πιο δύσκολα για τους νεοδιόριστους.

Εσύ ΑΣΕΠ έδωσες ποτέ; Εγώ έκανα ένα χρόνο αναπληρώτρια και διορίστηκα με ΑΣΕΠ

Jfnqp3.png

Παντως μπραβο, εκανες την καλυτερη επιλογη! Εγω απλα το θεμα μου στις κατατακτηριες ειναι τα μαθηματικα, με φοβιζουν αφου εχω να ασχοληθω απο το λυκειο.Ειμαι απο Κατερινη.Ωραιο το Ρεθυμνο.....αλλα κ τα Χανια ειναι φανταστικα, το Ηρακλειο δεν με τρελανε!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Παντως μπραβο, εκανες την καλυτερη επιλογη! Εγω απλα το θεμα μου στις κατατακτηριες ειναι τα μαθηματικα, με φοβιζουν αφου εχω να ασχοληθω απο το λυκειο.Ειμαι απο Κατερινη.Ωραιο το Ρεθυμνο.....αλλα κ τα Χανια ειναι φανταστικα, το Ηρακλειο δεν με τρελανε!

Ζητάνε στις κατατακτήριες για παιδαγωγικό μαθηματικά; Σε ποιο παιδαγωγικό ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις;

Jfnqp3.png

Τώρα όσον αφορά τους διορισμούς βλέπω ότι φέτος λόγω οικονομικής κρίσης θα τους μειώσουν πολύ. Και γενικά προσπαθούν να αλλάξουν πολλά στο δημόσιο όπως μείωση μισθών κ.α. Όσο παιρνούν τα χρόνια θα είναι και πιο δύσκολα για τους νεοδιόριστους.

Εσύ ΑΣΕΠ έδωσες ποτέ; Εγώ έκανα ένα χρόνο αναπληρώτρια και διορίστηκα με ΑΣΕΠ

Εδωσα ασεπ, αλλα ειμαι επιτυχουσα μη διοριστεα, να το βρασω δηλ. Απο το 05 που τελειωσα...δε θυμαμαι ποσους εχω δωσει,νομιζω 2!:confused:

Οσο για το μεταπτυχιακο, αν η πρωτοβαθμ. σου σου παρεχει άδεια για την φοιτηση σου, ειναι καλή φάση. Αλλιως κ δουλεια κ μωρο κ ΠΜΣ, δυσκολα.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Ζητάνε στις κατατακτήριες για παιδαγωγικό μαθηματικά; Σε ποιο παιδαγωγικό ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις;

Ναι ρε συ...Βολο θελω!Αλλα εχω θεμα...λες να επιτρεπεται το αγαπημενο μου κομπιουτεράκι....χαχαχαχα!

8GTIp3.png

Γενικά απ' ό,τι ακούω έχουν σκουρύνει τα πράγματα με τις εκπαιδευτικές άδειες και ίσως να θέλει και μέσο.

Όπως σου είπα σε αυτή τη φάση δεν έχω κουράγιο για μεταπτυχιακό.

Είχα τόσο άχτι τότε να γράψω καλά στις πανελλήνιες και επειδή πάντα ήθελα να σπουδάσω διάβασα πάρα πολύ όσο ήμουν φοιτήτρια και όχι μόνο για το αντικείμενο μου.

Ίσως αργότερα νιώσω πάλι την ανάγκη για κάτι καινούριο.

Εσύ σε ποιο πανεπιστήμιο ήσουν; Θεσσαλονίκη;

Εγώ ήμουν εδώ στο Ρέθυμνο

Jfnqp3.png

Ναι ρε συ...Βολο θελω!Αλλα εχω θεμα...λες να επιτρεπεται το αγαπημενο μου κομπιουτεράκι....χαχαχαχα!

Τι μαθηματικά ζητάνε; Θυμάσαι;

Εμείς στη σχολή κάναμε βασικά πράγματα και πιο πολύ μεθοδολογία διδασκαλίας, θεωρία αριθμών και τέτοια. Πάντως όχι άλγεβρα.

Ούτε και μένα ήταν τα μαθηματικά το δυνατό μου σημείο.

Jfnqp3.png

Ναι στην Θεσ.νικη τελειωσα.

Για την υλη πατα σε αυτο το λινκ:http://www.pre.uth.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=385:-2011-2012&catid=67:announcements

Οταν εδωσες στα 18 σου ειχες περασει καπου κ δε σου αρεσε ιδιαιτερα? Η σχολη μου μου αρεσε αλλα ηθελα το παιδαγωγικο, τοτε φοβομασταν οτι δεν θα διοριζονται, ομως η δικη μου η γενια μολις τελειωσε τους πηρε ολους ως δασκαλους. Την επιανα την Ακαδημια, χαλαρα κιολας, αλλα ηθελα επαγγελματικη αποκατασταση....εδω γελαμε! Τι να κανουμε μερικες φορες είναι θεμα επιλογων αλλα κ συγκυριων. Περαστικα μου!

8GTIp3.png

Κ εγω θα γεννησω με το καλό σε δημοσιο. Τις μικρες τις εκανα σε ιδιωτικο κ μου στοιχισε κοντα στα 5.000 ευρω. Τωρα το καταστημα δεν τα διαθετει κ δεν ημουν κ ευχαριστημενη απο το ιδιωτικο.

εγω ιδιωτικο χωρις δευτερη σκεψη!!το να γεννησω στο νοσοκομειο στη Λαρισα μου φαινεται αδιανοητο! γεννησε μια φιλη μου κ το μετανοιωσε πολυ. λεφτα δεν περισσευουν αλλα τι να κανω, το μισω το νοσοκομειο

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Kαι εγω δημοσιο,οπως την πρωτη φορα.Εμεινα ευχαριστημενη και ο γιατρος μου ειναι σ'αυτο το νοσοκομειο.Για να δουμε αυτη τη φορα............

στο δημοσιο εχεις συνεχεια το μωρο μαζι σου κ δεν επιτρεπεται συνοδος? στη Λαρισα αυτο ισχυει

BJVqp3.png

Κοριτσακια εσεις που εισαστε διορισμενες δασκαλες-καθηγητριες την καλυτερη δουλεια εχετε επιλεξει.Και μονο οι αδειες που περνετε τοσους μηνες τον χρονο,φτανει και περισσευει.Οι καλυτερες του χωριου βεβαια ειναι οι νηπιαγωγοι που δουλευουν απο τις 9 και σχολανε στις 12μιση.........Ή κανω λαθος?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κ εγω θα γεννησω με το καλό σε δημοσιο. Τις μικρες τις εκανα σε ιδιωτικο κ μου στοιχισε κοντα στα 5.000 ευρω. Τωρα το καταστημα δεν τα διαθετει κ δεν ημουν κ ευχαριστημενη απο το ιδιωτικο.

εγω ιδιωτικο χωρις δευτερη σκεψη!!το να γεννησω στο νοσοκομειο στη Λαρισα μου φαινεται αδιανοητο! γεννησε μια φιλη μου κ το μετανοιωσε πολυ. λεφτα δεν περισσευουν αλλα τι να κανω, το μισω το νοσοκομειο

Συμφωνώ με τη Γωγώ... Κι εγώ σε ιδιωτικό με βλέπω να πηγαίνω.Στην Κοζάνη ειδικά που να εμπιστευτώ το νοσοκομείο??? Με τίποτα!!Και αν πάω με καισαρική βλέπω πολλά λεφτουδάκια να κάνουν φτερά αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς άλλη επιλογή!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

στο δημοσιο εχεις συνεχεια το μωρο μαζι σου κ δεν επιτρεπεται συνοδος? στη Λαρισα αυτο ισχυει

Ναι το εχεις συνεχεια μαζι σου,αλλα συνοδος επιτρεπετε,γιατι αν εχεις κανει καισσαρικη χρειαζεσαι βοηθεια τις πρωτες μερες.Αλλα και στον φτ το ιδιο ισχυει.Μαλλον θα ειναι πολιτικη του καθε νοσοκομειου.

Δεν νομιζω ομως να συμφερει τις μαιες να μην εχεις συνοδο μαζι σου,γιατι τοτε θα βαρας συνεχεια τα κουδουνια και θα τις εχεις στο τρεξιμο.Κατι που δεν το θελουν με τιποτα!Εκει ποιος βοηθαει τις κοπελες που μολις γεννανε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...