Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εγω ετσι την βαζω,εχουμε ενα καρεκλακι της chicco κ ειναι μανταμ κιουρια εκει μεσα!! το γαλα τωρα το θελει λιγο πιο χλιαρο απ'οτι το επινε τον χειμωνα.. δεν μπορω καλε πια να σκαω με το φαι της..τρωει οσο θελει το μωρο..με ενδιαφερει που περνει καλο βαρος κ ειναι ευχαριστημενη!!!!! την μικρη αννουλα την ειχες μαζι σου χτες??

Εχθες το βραδυ? ναι, στο καροτσι και κοιμοταν.:D:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννουλα μου περασατε καλα εε?? !!!!!αχ αυτα ειναι τα ωραια κηπος τσιμπουσια κ καλη παρεα!!!

καλε τα δωματια μας τωρα βραζουν απο την ζεστη 32 βαθμους μεσα στο σπιτι!!!εγω ακομα χλιαρο της το κανω...λες να μην την αρεσει γιαυτο να μην τρωει ενω πειναει...??? με λιγη πιεση ομως την καταφερνω κ το πινει ολο...συνεχεεια κοιταει δεξια κ αριστερα....αλλα με ζοριζει...καλα ποτε δεν με ζοριζε???χα χα χα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για δοκιμασε λιγο πιο κρυο.

Ζεσταινονται και αυτα τα καημενα.

κοριτσια εμενα με γερνει ακομα δεν μπορει να κατσει...λετε να ζεσταινεται αποτην αγκαλια γιαυτο να μην τρωει...γιατι την βλεπω δεν την βολευει η σταση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ σας επρηξα εε?? σορυ ...

Μα και εγω αν τη βαλω να κατσει πανω στο κρεβατι π.χ. δεν μπορει μονη της να σταθει , πεφτει.

Στην καρεκλα φαγητου γερνει και εκει οταν καθεται, αλλα βαζω μια πετσετα σφηνα στο πλαι.

Διαφημίσεις

αλοοοοοοοο τι κανετε??εμεις γυρισαμε απο την θαλασσα καναμε το μπανιο μας και τωρα χαλαρωνουμε!!

Γεια σου Εφακι!

Εχθες το βραδυ? ναι, στο καροτσι και κοιμοταν.:D:D

ρωταω γιατι σκεφτομαστε για διακοπες κ ελεγα τα βραδακια να πηγαινουμε εμεις την βολτουλα μας κ εκεινη να κοιμαται..αλλα φοβαμαι μηπως δεν μπορει γιατι εχει μαθει στην ησυχια κ επισης λεω μηπως δεν την βολευει το καροτσι γιατι κοιμαται απο 2 μηνων στην κουνια της!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Άννα πως ειναι η μικρή σου? τι είχε τελικά?

Ακομα δεν λέει να φάει,αλλα γκρινιαζει σαν να πειναει.....

Περασε μια ψιλογαστρεντεριτιδα τελικα.Τη λεω ετσι γιατι εκανε διαρροια 3 φορες σε 2 μερες μονο και τον πυρετο για 2 μερες.Τωρα ειναι καλα.

Και η ορεξη δεν της ειχε κοπει καθολου.

Μα και εγω αν τη βαλω να κατσει πανω στο κρεβατι π.χ. δεν μπορει μονη της να σταθει , πεφτει.

Στην καρεκλα φαγητου γερνει και εκει οταν καθεται, αλλα βαζω μια πετσετα σφηνα στο πλαι.

εγω τον ταιζω στο ρηλαξ ή στο καροτσιτην κρεμα και αγκαλια το γαλα ακομα δεν τον εβαλα στο καρεκλακι φαγητου

Γεια σου Εφακι!

γεια σου αννα μου!!!

Περασε μια ψιλογαστρεντεριτιδα τελικα.Τη λεω ετσι γιατι εκανε διαρροια 3 φορες σε 2 μερες μονο και τον πυρετο για 2 μερες.Τωρα ειναι καλα.

ευτυχως που περασε στο κοριτσι μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ρωταω γιατι σκεφτομαστε για διακοπες κ ελεγα τα βραδακια να πηγαινουμε εμεις την βολτουλα μας κ εκεινη να κοιμαται..αλλα φοβαμαι μηπως δεν μπορει γιατι εχει μαθει στην ησυχια κ επισης λεω μηπως δεν την βολευει το καροτσι γιατι κοιμαται απο 2 μηνων στην κουνια της!!

Κοιτα, ειναι μεχρι να το μαθει αυτο.Αν ξαπλωνει και τελειως το καροτσι σου δε θα εχεις προβλημα.

Διαφημίσεις

εγω τον ταιζω στο ρηλαξ ή στο καροτσιτην κρεμα και αγκαλια το γαλα ακομα δεν τον εβαλα στο καρεκλακι φαγητου

γεια σου αννα μου!!!

ευτυχως που περασε στο κοριτσι μας!!

Το γαλα και εγω αγκαλια της το δινω.Τη βαζω στο καρεκλακι που το εχω στην κουζινα απλα για να καθεται, να το συνιθηζει κιολας επειδη την κρεμα και τα φαγητα εκει θα της τα δινω.

Καθε μεσημερι που τρωμε εμεις αυτη ειναι στην καρεκλα της ,στο τραπεζι μαζι μας, το 5ο μελος!!

Το γαλα και εγω αγκαλια της το δινω.Τη βαζω στο καρεκλακι που το εχω στην κουζινα απλα για να καθεται, να το συνιθηζει κιολας επειδη την κρεμα και τα φαγητα εκει θα της τα δινω.

Καθε μεσημερι που τρωμε εμεις αυτη ειναι στην καρεκλα της ,στο τραπεζι μαζι μας, το 5ο μελος!!

xaxxa ωραιο ειναι αυτο ολη οικογενεια στο τραπεζι,εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο εχουμε ακαταστατες ωρες δουλειας ετσι μονο σαββατο και κυριακη τρωμε ολοι μαζι!!θα το φερω και εγω το καρεκλακι φαγητου το εχω στο χωριο να τον δοκιμασω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν την ταιζω αγκαλια!! ποτε βεβαια δεν την βολεψε ετσι..εκλαιγε!! οποτε την ταιζω μεσα στο καρεκλακι...ποιο εχεις ποπη??

α δεν εχω ακομα καθισματακι -τραπεζι,,,,να δω ποτε θα παρουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για δοκιμασε λιγο πιο κρυο.

Ζεσταινονται και αυτα τα καημενα.

θα το δοκιμασω αννα μου να δουμε !!

αλοοοοοοοο τι κανετε??εμεις γυρισαμε απο την θαλασσα καναμε το μπανιο μας και τωρα χαλαρωνουμε!!

καλως την περδικα !!!μπανακια αρχισατε για τα καλα!!! κ ο μικρος μαζι???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αφού τελείωσε αυτο έχει σημασία! Καλά να ειναι!

Εγώ ταισα τον δικό μου 150 με το ζόρι κάπως στην αρχή Μετά το δέχτηκε!Αλλα απίστευτη γκρίνια σήμερα! Τι στο καλό? καταλαβαίνει το μπάχαλο των εκλογών?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

α δεν εχω ακομα καθισματακι -τραπεζι,,,,να δω ποτε θα παρουμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα το δοκιμασω αννα μου να δουμε !!

καλως την περδικα !!!μπανακια αρχισατε για τα καλα!!! κ ο μικρος μαζι???

αρχισαν για τα καλα!!παρασκευη και σαββατο πηγαμε πισινα και σημερα θαλασσα!!!και ο μπεμπης φυσικα μαζι μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...