Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???

ψηφίζουμε σήμερα !!!! :P:p

Είχαμε πάει σκ στον πεθερό :)

Δεν σας είπα όμως την Πέμπτη που πήγαμε στον παιδίατρο τα νέα :eek:

Πρώτον πήγα μόνη μου(και δεν ξαναπάω μόνη) και ο μικρός μόλις ο γιατρός άρχισε να τον εξετάζει να αρχίσει ένα κλάμα και να μην ηρεμεί!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων κάναμε το εμβόλιο...

Μπάνιο θάλασσα μας είπε όχι ακόμα!! και κρεμούλες τον επόμενο μήνα...αυτά...

καλλιροη μου τι κανετε?? για πες πως τον βρηκε τον μπεμπακο σας?? τα ουλα του ειναι πρησμενα?? βαρος υψος??εμας αυγουστο μας ειπε για μπανιο στην θαλασσα!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα φιλεναδες!! πω πω πολυ μοναξια!! δωρακι μου πως περνατε??ειδες η μπουμπουκα τι καλο κοριτσακι?? ποπη μου πως παει η μικρουλα σου?? εμεις καλα..απο χθες το πρωι η μικρουλα μου λεει συνεχεια "μπου μπου!!!!" ο πατερς της λεει οτι σε λιγο μπαμπα!!!!!! δεν ξερω αν υπαρχουν πανες στο μεγεθος του για να του παρω γιατι εχει κατουρηθει απο την χαρα του!!!!:P:p:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλλιροη μου τι κανετε?? για πες πως τον βρηκε τον μπεμπακο σας?? τα ουλα του ειναι πρησμενα?? βαρος υψος??εμας αυγουστο μας ειπε για μπανιο στην θαλασσα!!!!!!

Μια χαρα όλα ειπε νορμαλ...βάρος 7300 και ύψος 68εκ! Απλά τον ρώτησα και για θάλασσα και για κρεμες και αν επιτρέπεται να κάθεται και μας ειπε θάλασσα ειναι μικρουλης ακομα...μας επέτρεψε όμως να τον έχουμε να κάθεται! (το λέω γιατί με εκραζαν κατι μάνες γνωστών μου)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

καλησπερα φιλεναδες!! πω πω πολυ μοναξια!! δωρακι μου πως περνατε??ειδες η μπουμπουκα τι καλο κοριτσακι?? ποπη μου πως παει η μικρουλα σου?? εμεις καλα..απο χθες το πρωι η μικρουλα μου λεει συνεχεια "μπου μπου!!!!" ο πατερς της λεει οτι σε λιγο μπαμπα!!!!!! δεν ξερω αν υπαρχουν πανες στο μεγεθος του για να του παρω γιατι εχει κατουρηθει απο την χαρα του!!!!:P:p:p

καλησπερα μαρακι μου!! μια χαρα ειμαστε κ εμεις απλα εχει 2 μερες παλι δινουμε μαχη για να φαμε μετα τα 130μλ κοιταει δεξια κ αριστερα κ βγαζει το μπουκαλι,,ανω φαινεται οτι πειναει...το μυαλο της το εχει στο παιχνιδι κ βαριεται να τρωει,,σαν την μανα της ....τι να πω....αγανακτω μεχρι να φτασουμε στα 180-200 αλλα τα καταφερνω ....!! ετσι μας κραταει 4ωρο κ ειναι πιο ηρεμη!!αχ αυτο το μπα-μπα της το λεω εγω κ γελαει παντα!!! σιγουρα οι αντρες μας θα κατουρηθουν μολις ακουσουν "μπαμπα"!!!!!!!!

Μια χαρα όλα ειπε νορμαλ...βάρος 7300 και ύψος 68εκ! Απλά τον ρώτησα και για θάλασσα και για κρεμες και αν επιτρέπεται να κάθεται και μας ειπε θάλασσα ειναι μικρουλης ακομα...μας επέτρεψε όμως να τον έχουμε να κάθεται! (το λέω γιατί με εκραζαν κατι μάνες γνωστών μου)

τελεια ειστε μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλα πατε!!!!!!!!!!τι εννοεις σας επετρεψε να καθεται?? που?? για να τον βαζεις σε καθιστη θεση λες??

B4Itp2.png

τελεια ειστε μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλα πατε!!!!!!!!!!τι εννοεις σας επετρεψε να καθεται?? που?? για να τον βαζεις σε καθιστη θεση λες??

ναι....απλά αυτές που είπα πριν μου έλεγαν να μην τον βάζω πχ να κάθεται στα γόνατα μου ή κάπως έτσι κατάλαβες? και έτσι ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα...αν το μωρό δεν θέλει θα το δείξει....

βρε κορίτσια έχει να πιεί γάλα από τις 12μιση που ήπιε 150...μετά φαινόταν σαν να πεινούσε γύρω στις 3 τον ταισα και έφαγε μόνο 50.από εκείνη την ώρα τίποτα!! λέτε να είναι η ζέστη και τον πειράζει?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

ααα καταλαβα εμενα ακομα δυσανασχετει ουτε στο ριλαξ δεν μαθαμε να καθομαστε,,,,λες να φταιει η ζεστη κ να εχει κοπει η ορεξη τους?? γιατι κ μενα αν δεν την ταισω στην ωρα της με μαχη εννοειται δεν φαινεται να ζηταει να φαει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Καλησπερα σας!! τι κανετε??

Εμεις εχθες το βραδυ, πηγαμε στην παλτεια, φαγαμε την πιτσα μας, εκαναν ποδηλατο τα παιδια , και γυρισαμε κατα τις 1.Ωραια ηταν.

Σημερα στο σπιτι ειχαμε τραπεζι εξω, εψησε ο αντρας μου για πρωτη φορα φετος.Περυσι ειχαμε ψησει μονο 2 φορες ολο το καλοκαιρι λογω της εγκυμοσυνης, ηταν και το 1ο τριμηνο και φοβομουν οσο να πεις, ενω προπερσυ ψηναμε σχεδον καθε Κυριακη...:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας κορίτσια τι μου κανετε?Εχουμε τρελαθει εδω με τον αερα αν κλεισεις σκας αν αφησεις ανοιχτα τα σηκωνει ολα.

Κοιταω για τουρτες στο ιντερνετ μηοως την κανω εγω για τα γενεθλια του γιου μου αν και το βλεπω χλωμο με φοβιζει η διακοσμηση μαλλον θα τον αφησω να διαλεξει καμια ετοιμη!

Εφη μου καλη ορεξη!!

Γεωργια μου, σε πληροφορω οτι τωρα οι περισσοτερες τις φτιαχνουν τις τουρτες μονες τους για τα παρτυ των παιδιων τους.Απο περυσι σε οσα παρτυ μας εχουν καλεσει ολες ειχαν σπιτικη τουρτα, μονο σε ενα ειχαν ετοιμη.

Θες η κριση, που η τουρτα φτανει και τα 70 ευρω πολλες φορες, θες οτι προτιμουν σπιτικη, τωρα αυτο γινεται.

ναι....απλά αυτές που είπα πριν μου έλεγαν να μην τον βάζω πχ να κάθεται στα γόνατα μου ή κάπως έτσι κατάλαβες? και έτσι ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα...αν το μωρό δεν θέλει θα το δείξει....

βρε κορίτσια έχει να πιεί γάλα από τις 12μιση που ήπιε 150...μετά φαινόταν σαν να πεινούσε γύρω στις 3 τον ταισα και έφαγε μόνο 50.από εκείνη την ώρα τίποτα!! λέτε να είναι η ζέστη και τον πειράζει?

k εμενα δεν καλοτρωει κ νομιζω οτι ειναι απο την ζεστη!! απλα εγω κοιταω να μην την ταιζω πιο νωρις γιατι δεν τρωει οσο πρεπει κ μετα χανω τον ελεγχο!! εμενα εδω κ εναν μηνα καθεται ετσι στο γονατο κ τωρα ειπε η παιδ. να την βαζω κ στο ριλαξ πιο καθηστη!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεωργια μπορεις να τη διακοσμησεις με πολυχρωμη τρουφα, η με σμαρτις.

Υπαρχει και ενα σαιτ που πουλαει ζαχαρωτα και διακοσμητικα για τουρτες, πηρε η αδερφη μου αν θες τη ρωταω.

Η αμυγδαλοπιτα ηταν παρα πολυ ωραια!

Διαφημίσεις

k εμενα δεν καλοτρωει κ νομιζω οτι ειναι απο την ζεστη!! απλα εγω κοιταω να μην την ταιζω πιο νωρις γιατι δεν τρωει οσο πρεπει κ μετα χανω τον ελεγχο!! εμενα εδω κ εναν μηνα καθεται ετσι στο γονατο κ τωρα ειπε η παιδ. να την βαζω κ στο ριλαξ πιο καθηστη!!!

Και εγω τη βαζω καθιστη στην καρεκλα του φαγητου της.

Μηπως το γαλα της το θελει πιο κρυο?

Η δικη μου το προτιμαει λιγο ζεστοτερο απο θερμοκρασια δωματιου.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη...:rolleyes::rolleyes:

Η δικη μου το προτιμαει λιγο ζεστοτερο απο θερμοκρασια δωματιου.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη...:rolleyes::rolleyes:

κ εγω ετσι την βαζω,εχουμε ενα καρεκλακι της chicco κ ειναι μανταμ κιουρια εκει μεσα!! το γαλα τωρα το θελει λιγο πιο χλιαρο απ'οτι το επινε τον χειμωνα.. δεν μπορω καλε πια να σκαω με το φαι της..τρωει οσο θελει το μωρο..με ενδιαφερει που περνει καλο βαρος κ ειναι ευχαριστημενη!!!!! την μικρη αννουλα την ειχες μαζι σου χτες??

1YG7p2.png 7biOp2.png

αννουλα μου περασατε καλα εε?? !!!!!αχ αυτα ειναι τα ωραια κηπος τσιμπουσια κ καλη παρεα!!!

καλε τα δωματια μας τωρα βραζουν απο την ζεστη 32 βαθμους μεσα στο σπιτι!!!εγω ακομα χλιαρο της το κανω...λες να μην την αρεσει γιαυτο να μην τρωει ενω πειναει...??? με λιγη πιεση ομως την καταφερνω κ το πινει ολο...συνεχεεια κοιταει δεξια κ αριστερα....αλλα με ζοριζει...καλα ποτε δεν με ζοριζε???χα χα χα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

κ εγω ετσι την βαζω,εχουμε ενα καρεκλακι της chicco κ ειναι μανταμ κιουρια εκει μεσα!! το γαλα τωρα το θελει λιγο πιο χλιαρο απ'οτι το επινε τον χειμωνα.. δεν μπορω καλε πια να σκαω με το φαι της..τρωει οσο θελει το μωρο..με ενδιαφερει που περνει καλο βαρος κ ειναι ευχαριστημενη!!!!! την μικρη αννουλα την ειχες μαζι σου χτες??

κοριτσια εμενα με γερνει ακομα δεν μπορει να κατσει...λετε να ζεσταινεται αποτην αγκαλια γιαυτο να μην τρωει...γιατι την βλεπω δεν την βολευει η σταση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ σας επρηξα εε?? σορυ ...

B4Itp2.png

κοριτσια εμενα με γερνει ακομα δεν μπορει να κατσει...λετε να ζεσταινεται αποτην αγκαλια γιαυτο να μην τρωει...γιατι την βλεπω δεν την βολευει η σταση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ σας επρηξα εε?? σορυ ...

εγω δεν την ταιζω αγκαλια!! ποτε βεβαια δεν την βολεψε ετσι..εκλαιγε!! οποτε την ταιζω μεσα στο καρεκλακι...ποιο εχεις ποπη??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...