Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα μου καλησπέρα μμμ γλυκό ε?Ξέρεις άμα σου αρέσει στειλτο με μειλ ο αντρούλης μου τρελενεται για γλυκα!

Πως πήγε το ράντισμα χθες α για αυτο το καθαρισε ο άντρας σου είχε σκοπό να ψησει ε?:tongue:

Εμεις χαλαρα αυριο θα ερθουν τα πεθερικα μου το απογευμα και θα εχουμε παρεα μαλλον μετα θα βγουμε εξω για βραδακι

Ναι, με ρωτησε εχθες αν θελω, και ειπα ενταξει.

Τιποτα το σπουδαιο, θα ψησει εκεινος, εγω θα βαλω πατατες στο φουρνο και θα κοψω σαλατα.

Εφτιαξα και παγωτο, το ιδιο με μπισκοτα κομμενα μεσα, δεν ειχα ομως oreo και εβαλα τα κλασικα τα γεμιστα:D:D.

Θα κανω και την 'αιβαλιωτικη αμυγδαλοπιτα' να το σερβιρω μαζι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, με ρωτησε εχθες αν θελω, και ειπα ενταξει.

Τιποτα το σπουδαιο, θα ψησει εκεινος, εγω θα βαλω πατατες στο φουρνο και θα κοψω σαλατα.

Εφτιαξα και παγωτο, το ιδιο με μπισκοτα κομμενα μεσα, δεν ειχα ομως oreo και εβαλα τα κλασικα τα γεμιστα:D:D.

Θα κανω και την 'αιβαλιωτικη αμυγδαλοπιτα' να το σερβιρω μαζι.

Αχ σε αυτά τα μπαρμπεκιου τα κάνουν οι άντρες αλλά τρέχουν οι γυναίκες χαχαχα!Πάντως είναι τελεια δένεται όλη η οικογενεια.

Από του χρόνου θα έχεις και την κοράκλα βοηθό ποιος στη χαρη σου. Ε κοτζαμ σεφ θέλουμε ένα βοηθό τσαμπα τις κάναμε χαχαχαχα!

ΜΜΜ Τέλεια θα είναι αυτή η αμυγδαλόπιτα ωραια εναλακτικη απο το ρεβανι που κανω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Δωρακι!!!

Γεωργια μου, βοηθαει σε ολα, ολα εκεινος τα κανει, εγω μονο την προετοιμασια στην κουζινα κανω που ειναι και χαρα μου.

Ακου ιδεες που εχω κανει πολλες φορες για σερβιρισμα,

Αμυγδαλοπιτα (βεφας)- παγωτο

Καρυδοπιτα-παγωτο

Ραβανι-παγωτο

Χαλβας-παγωτο

Σοκολατοπιτα-παγωτο

Σουφλε σοκολ-παγωτο.

Ολα ΚΟΛΑΣΗ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι μου κανετε?Εχουμε τρελαθει εδω με τον αερα αν κλεισεις σκας αν αφησεις ανοιχτα τα σηκωνει ολα.

Κοιταω για τουρτες στο ιντερνετ μηοως την κανω εγω για τα γενεθλια του γιου μου αν και το βλεπω χλωμο με φοβιζει η διακοσμηση μαλλον θα τον αφησω να διαλεξει καμια ετοιμη!

Εφη μου καλη ορεξη!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας κορίτσια τι μου κανετε?Εχουμε τρελαθει εδω με τον αερα αν κλεισεις σκας αν αφησεις ανοιχτα τα σηκωνει ολα.

Κοιταω για τουρτες στο ιντερνετ μηοως την κανω εγω για τα γενεθλια του γιου μου αν και το βλεπω χλωμο με φοβιζει η διακοσμηση μαλλον θα τον αφησω να διαλεξει καμια ετοιμη!

Εφη μου καλη ορεξη!!

σε ευχαριστω γεωργια μου την τσακισα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αυριο που θα ανεβω στην ζυγαρια θα παθω εγκεφαλικο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια. Σάββατο σήμερα και βλέπω ερημιές στο καφέ.

Ε καλά και εγώ τέτοιες ώρες που μπαίνω πάντα! Χεχεχε

Τι κάνετε; Ελπίζω τα κορίτσια που πήγαν ΣΚ να περνάνε καλά. Πιείτε και ένα ποτό για εμένα καλέ! Γιατί εμάς δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά. Δυο παιδιά με βάπτιση να ετοιμάζεται, έναν χειμώνα ποιος ξέρει πώς και με τον μισθό μου μόνο γιατί το μαγαζί του άντρα μου δεν έχει και δουλειά δύσκολα να κάνουμε κάτι.

Αλλά δεν πειράζει γεροί να είμαστε και η θάλασσα είναι κοντά μας. Στα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Οπότε μόλις ζεστάνει λίγο ακόμη θα πηγαίνουμε τα απογεύματα.

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σας! Μολις ξαπλωσαμε ελπίζω να κοιμηθεί κ η μπεμπα... Ζέστη εχει στο δωμάτιο αλλα φοβάμαι κ το ερ κοντίσιον.

Φιλάκια σε ολες ελπίζω να είστε καλα ολες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???

ψηφίζουμε σήμερα !!!! :P:p

Είχαμε πάει σκ στον πεθερό :)

Δεν σας είπα όμως την Πέμπτη που πήγαμε στον παιδίατρο τα νέα :eek:

Πρώτον πήγα μόνη μου(και δεν ξαναπάω μόνη) και ο μικρός μόλις ο γιατρός άρχισε να τον εξετάζει να αρχίσει ένα κλάμα και να μην ηρεμεί!!!!!!!!!!

Τέλος πάντων κάναμε το εμβόλιο...

Μπάνιο θάλασσα μας είπε όχι ακόμα!! και κρεμούλες τον επόμενο μήνα...αυτά...

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κοριτσάκια μου γεια!!! Τι κάνετε??? Εμεις πολυ καλα!!! Η μπουμπου κοιμόταν σε ολο το μυστήριο... Κ μετα καλη ηταν! Ειχε κ αλλα πολλα μωρακια... Κ εκει που ρωτάω την μια μαμα ποσο ειναι ο μπεμπης λεει 5μηνων. Κ ηταν ιδια μερα γεννημένος με την δικη μου!!!! Κ ενας αλλος μπεμπακος μια μερα μετα απο μας!!! Θα σας βάλω φωτο καποια στιγμη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσάκια μου γεια!!! Τι κάνετε??? Εμεις πολυ καλα!!! Η μπουμπου κοιμόταν σε ολο το μυστήριο... Κ μετα καλη ηταν! Ειχε κ αλλα πολλα μωρακια... Κ εκει που ρωτάω την μια μαμα ποσο ειναι ο μπεμπης λεει 5μηνων. Κ ηταν ιδια μερα γεννημένος με την δικη μου!!!! Κ ενας αλλος μπεμπακος μια μερα μετα απο μας!!! Θα σας βάλω φωτο καποια στιγμη!

δωρακι μου μπραβο την μπεμπουκα σου αψογη!! μου φαινεται τελικα της αρεσουν τα ταξιδια !!!!καλα τρελη συμπτωση με τα αλλα μωρακια?? αυριο κλεινετε κ εσεις τα 5!!! απο τωρα χρονια πολλαααααααααα!!γερη να ειναι να την χαιρεσαι κ να σας ζησει κ το μωρακι που βαφτιστικε!!! καλα να περνατε κοριτσι μου!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...