Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμας τωρα εχουν ερθει και ραντιζουν το οικοπεδο.

Ευτυχως, ξυπνησε ο αντρας μου.

θα βγειτε για βολτιτσα μετα?

10λεπτα με το αμάξι και η πισίνα και η θάλασσα!!παω θα ξανά μπω μετα

στο καλο εφη μου!!!καλα να περασεις!!!!!!

κοριτσια ασχετο τα μαγιω σας τα περσινα σας κανουν?? εγω παρολο που ειμαι στα κιλα μου προ εγκυμοσυνης δεν μου καθονται καλα στην λεκανη...πρεπει να παρω καινουργιο!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

28 του μηνα εχουμε ραντεβου κ μαλλον ξεκινάμε τοτε! Τι κάνετε εσεις Νικη μου?

σημερα απο τις 11 μεχρι τις 1 σχεδον εκλεγε Δωρα μου ηθελε να κοιμηθει και δεν μπορουσε, στο τελος τον εβαλα στο παρκοκρεβατο τον κουνησα λιγο κα κοιμηθικε και ακομη κοιμαται, ειναι επειδη δεν κοιμηθικε καθολου σημερα.... ανοιξα και λιγο το κλιματιστικό γιατι ηταν αρκετη ζεστη, ξερω ο παιδιατρος ειπε οχι αλλα τι να κανω οταν ο μπεμπης δεν αντεχει τη ζεστη να τον αφησω να κλαιει;;; το ειχα στους 26 μια χαρα ηταν, το εκλεισα πριν λίγο...

κι εμεις θα φυγουμε για το εξοχικό μας στο πρωταρα fig-tree-bay-on-the-windiest.jpg

(οχι εκει ακριβως δεν ειναι το εξοχικό μας αλλα ειναι μια φωτο του πρωταρα)

περιμενω το Χριστο να σχολασει και φυγαμε, αυριο θα ερθουν και οι γονεις μου ο αδερφος, η θεια μου και ο θειος μου, την ξαδερφη θα την παρουε εμεις σημερα...... φυσικα και τον μπεμπη μαζι μας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ποπη μου κουραγιο κοπελα μου σε σενα και στο σαββα τις ευχες μου ολα να πανε καλα

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια τελικα το καφε μας εχει μωρα κουκλια

ποπη μου ολη λενε οτι και τα δυο παιδια μοιαζουν στον αντρα μου εγω ημουνα απουσα θα σου βαλω φωτο να δεις

κι εμεις την σοφι την λατρευουμε ολο αγκαλια την εχουμε

αχ κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη καθε μερα ξυπναω 6.30 εχω το ξυπνητηρι το γιο μου και τωρα καθομαι λιγο να σας διαβασω και να γραψω τα εχω παιξει κι εχω κι ενα σιδερο μονο που το βλεπω ιδρωνω

Δωρακι καλα να περασετε στην Κερκυρα

εδω εγω με το γιο μου το καλοκαιρι που μας περασε στην Σκοπελο

κι εδω στη βαφτιση του κωνσταντινου

[/url]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοριτσαρες μπηκα να χαιρετησω!λογικα δε θα μπορεσω να ξαναμπω..παω να κανω την πιτσουλα κ να μαζεψω πραματακια,να καθαρισω το σπιτι κ μετα μπανακι κ νανακια!!

φιλια πολλα σε ολες!!τα λεμε απο Σαλονικα καποια στιγμη!

Ποπακι το νου σου αν κ με ολα οσα σας τυχανε ουδεμια παρεξηγηση αν δεν τα καταφερουμε.δε χανομαστε,μη μου πιεστεις!;)

τσαο!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μπηκα να χαιρετησω!λογικα δε θα μπορεσω να ξαναμπω..παω να κανω την πιτσουλα κ να μαζεψω πραματακια,να καθαρισω το σπιτι κ μετα μπανακι κ νανακια!!

φιλια πολλα σε ολες!!τα λεμε απο Σαλονικα καποια στιγμη!

Ποπακι το νου σου αν κ με ολα οσα σας τυχανε ουδεμια παρεξηγηση αν δεν τα καταφερουμε.δε χανομαστε,μη μου πιεστεις!;)

τσαο!!!

λιτσακι μου καλο ταξιδι να εχετε!! θα το κανονισουμε ετσι κ αλλιως με την μπεμπα μεσα στο σπιτι ειμαι πεταγομαι με το καροτσι 5 λεπτα αποσταση ειμαστε!!

μελινακι μου ομορφοσε ευχαριστω πολυ!!κουκλα εισα παντως!! κ ο γιοκας ολα τα λεφτα φανταζομαι τωρα 1 χρονο μετα πως μεγαλωσε,,,δεν ξερω εγω νομιζω οτι σου μοιαζει περισσοτερο η μπεμπα!!γερα να ειναι να τα χαιρεσαι οπως επιθυμεις!! :tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μελινακι, επιτελους σε ειδα!!

Τι ομορφη οικογενεια!! να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι!!

Κουκλακια τα παιδακια σου οπως και εσυ μια κουκλαρα!!

Λιτσα, Νικη, Δωρα και Σοφια καλα να περασετε!!!

Ωχ!! θα ερημωσει το καφε μας!!:(:(

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κουκου τσα εδω ειμαι και εγω..Ετρεχα ολη μερα , εκανα γενικη , μπανιο μαζεψα πραγματα και ειμαστε ετοιμοι προς αναχωρηση..Το ξενοδοχειο εχει ιντερνετ , αν προλαβω θα μπω να σας πω εντυπωσεις..Αντε φιλακια κ καλα να περνατε!

Δωρα, Λιτσακι καλο ταξιδι...

Μελινακι κουκλα εισαι και εσυ και ολη η οικογενεια σου..να χαιρεσαι τα παιδακια σου...!

Σας καληνυχτω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας κορίτσια.

Διάβασα ότι τα μωράκια του καφέ είναι καλύτερα και πολύ χάρηκα.

Καλό ταξίδι και καλό ΣΚ σε όσες θα πάνε.

Εμείς είμαστε σε μια φάση περίεργη. Η μπέμπα πότε έτσι πότε αλλιώς. Τώρα που βάλαμε φρούτα μου κάνει κάθε μέρα από μια φορά πράσινα. Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός και είναι πλέον καλοκαίρι. Αν και η θάλασσα εδώ σε εμάς όσοι πήγαν λένε ότι είναι κρύα ακόμη. Τουλάχιστον βολεύει για να κάνουμε βόλτες. Κάτι είναι και αυτό.

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...