Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφη μου καποιον θα βρεις να τον αφησεις μην αγχωνεσαι.καλα εννοειται οτι δε θα τον εβαζες νοσοκομειο καλε..κ εγω κατω την ειχα με τον μπαμπα της,αναγκαστικα.καταλαβα κ εσυ μονη παλευεις!

αχ Αννα μου τι πηγες να παθεις;;;ημαρτον!ευτυχως την προλαβες να λες.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια , την εκανα τη μ@@@ια απογευματιατικα!!

Ειχα βαλει το κατσαρολακι να βρασει νερο για τη μπεμπα να το εχω ετοιμο, και ημουν εδω μαζι σας και το ξεχασα!!!

Αυτο εξατμιστηκε, και ειχε μεινει η κατσαρολα στο ματι σκετη!! στο τσακ την προλαβα!!! ολοι κοιμουνται εντωμεταξυ!!:shock::shock:

ωχ αννα εμεις φταιμε θα ανατιναξεις καλε το σπιτι!!! χα χα χα!! εγω ετσι την παταω με την πιπιλα την βαζω λιγο να βρασει την ξεχναω κ μετα μενει η πιπιλα μονη της στο μπρικι γεματη αλατα...

Ποπη κ Λιτσα τα πηρα τα μειλ σας...

Εμενα το ιατρειο της ειναι στο νοσοκομειο κ δεν θελω να τον παρω μαζι εκει.Το αυτοκινητο μου δεν μπαινει δακτυλιο εκεινη τη μερα , θελω να με παει ο Γιαννης με το μηχανακι για γρηγορα.Μου ελεγαν να τον αφησω στην αδελφη μου αλλα θα εχει κ τον ανηψιο μου..Ποιον θα κοιταγε το μωρο η τον ανηψιο που θα μου εσπαγε το σπιτι??

Μην νομιζεις κ εγω που εχω τους γονεις μου εδω δεν βοηθανε γιατι ολο εχουν δουλειες αρα...μην τα ξαναλω τα ελεγα προ ημερων..

οκ σοφακη να ξερεις δεν μπαινω συχνα στα μειλ πρεπει να μπω απο τον υπολογιστη του σαββα γιατι οπως εχω πει το λαπτοπ ειναι για τον κουβα κ δεν τα ανοιγει...

ωχ καλα κανεις δεν λεει ενα ατομο να σε κραταει κ τον μπεμπη κ τον ανιψιο...φρικη....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καηκε η κατσαρολα?Αφου την προλαβες στο τσακ ευτυχως..

Το εχω κανει κ εγω αυτο ..

Την προλαβα την κατσαρολα ευτυχως!

Περιμενω να κρυωσει για να την πλυνω, να βαλω αλλο νερο.

Ολο λεω θα παρω βραστηρα και ολο το αμελω.Στο ταξιδι μου ειχε δωσει η αδερφη μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Νικη μου γεια σου!εμεις τη Δευτερα ξεκιναμε φρουτοκρεμα...

εμεις θα παμε στο παιδιατρο αυτη την εβδομαδα και μαλλον θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο,,, ααα θα παρω κι ργω τον αγκαλιτσα και τη Σοφη, αλλα που θα βρω τη ΣΟφη αραγε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ από την πισίνα,σχολασα πήρα τα παιδάκια μου και ηρθα!!

Γεια σου Εφακη!Ριξε κ καμια βουτια για μας!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εμεις θα παμε στο παιδιατρο αυτη την εβδομαδα και μαλλον θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο,,, ααα θα παρω κι ργω τον αγκαλιτσα και τη Σοφη, αλλα που θα βρω τη ΣΟφη αραγε;;;

μπορεις να την παραγγηλεις απο εδω www.mariaevita.gr

τυχερουλα εφη μου!!!!!!!!!!!καλες βουτιεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Δωρα μου οταν αρχισετε τις κρεμουλες μπορει να στρώσει, για ποτε σας ειπε ο παιδιατρος;;;

28 του μηνα εχουμε ραντεβου κ μαλλον ξεκινάμε τοτε! Τι κάνετε εσεις Νικη μου?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Την προλαβα την κατσαρολα ευτυχως!

Περιμενω να κρυωσει για να την πλυνω, να βαλω αλλο νερο.

Ολο λεω θα παρω βραστηρα και ολο το αμελω.Στο ταξιδι μου ειχε δωσει η αδερφη μου.

Τυχερη εισαι!

εμεις εχουμε βραστηρα αλλα ο γιατρος μου ειχε πει κ το εβραζα στην κατσαρολα.Βεβαια τωρα σταματαμε την αποστειρωση και το βραζω στον βραστηρα.εκει που θα παμε θα εχει τα παντα, κουζινακι -βραστηρα, ψυγειο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αλοοο!!

Κανε μια βουτια και για εμας!!

Ειναι κοντα στο σπιτι σου?

Διαφημίσεις

Γεια σου Εφακη!Ριξε κ καμια βουτια για μας!!

θα ρίξω !!βγάλαμε και φωτο θα τες ανεβάσω μετά να μας δετε με μαγιό,βάλαμε λίγο τα ποδαράκια στο νερο και ξετρελαθηκε το μωρό μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τυχερη εισαι!

εμεις εχουμε βραστηρα αλλα ο γιατρος μου ειχε πει κ το εβραζα στην κατσαρολα.Βεβαια τωρα σταματαμε την αποστειρωση και το βραζω στον βραστηρα.εκει που θα παμε θα εχει τα παντα, κουζινακι -βραστηρα, ψυγειο..

Σοφια μου, δεν περνεις καλυτερα τον δικο σου βραστηρα??

Σορυ κιολας που στο λεω, αλλα στα ενοικιαζομενα δωματια δεν τα προσεχουν αυτα, μη νομιζεις ,μπορει να εχει αλατα πολλα μεσα.

κοριτσια μιλαμε εχω σωθει ...σημερα οληηηηηηηηηη μερααααααααα ειναι με την πιπιλα στο στομα κ δεν ακουγεται γκιχ στο σπιτι!!! χα χα χα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...