Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλε σαν πολυ γαλα δεν πινουν τα δικα σας??Εγω του φτιαχνω 160 και αφηνει 20-30...Αλλα κανει 5-6 γευματα την ημερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξανα αλο!!

Ποπακι μου λυπαμαι πολυ για την ολη κατασταση.ας γινει ο,τι ειναι καλυτερο για ολους..τι να πω.κουραγιο στον αντρα σου κ τη μανουλα του.

Γεωργια μου δεν την ειδα την τσουπρα σου..:( αν δε σου κανει κοπο κοτσαρε κ το δικο μου ονομα στο μεηλ με τις συνταγες!

αχ κοριτσια η μαιρη που εμπαινε εδω παλιοτερα,εχει πει μια συνταγη για ζυμη για πιτσα εκπληκτικη!!τη δοκιμασα το σκ κ θα την ξανακανω σημερα.

βαζεις μια σπραιτ,φαρινα που φουσκωνει μονη της τοση ωστε να μην κολλαει στο ζυμωμα και μιση κουταλια αλατι..δεν την αφηνεις καθολου να ξεκουραστει.20 λεπτα στο φουρνο κ γινεται μουρλια!για σαλτσα εγω εβαλα κετσαπ με ριγανη λαδακι κ αλατακι.

ευχαριστω λιτσακι μου!!!

Oταν ξεκινας αντιβιωση δυστυχως πρεπει 10ημερο αλλιως ειναι σα να μην την πηρε.:(

πωωωωω 10 μερες εε?? δεν ειναι σαν κ εμας στο 7ημερο....κ πως δεν τις θελω τις αντιβιωσεις.........:(:(:(

Μουρλια μου φαινεται η συνταγη για πιτσα...

Να σου πω βρε Λιτσα στειλε μου το μειλ σου σε πμ να σου στελνω κ εσενα φωτο..

Ποπακι κ εσυ αν θελεις..

οκ σου στελνω !! ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια δεν μπορω αλλο!!! Η μπεμπα βγαζει την πιπιλα συνεχεια κ την δαγκωνει μετα...!!! Το σκατουλι!! Θα με τρελλανει!!!

Εμεις ετοιμασαμε τα πραγματα παρεα με την μαμα μου τα απλωσα ολα στο κρεβατι μας κ θα τα βαλω μετα με τον Παναγιωτη στις βαλιτσες... Η μπεμπα δυστυχως εχει λιγες μερες που χαλασε πολυ στο προγραμμα της... στον υπνο της. Εκει που κοιμοταν στις 23 κ ξυπνουσε στις 6-6.30 τωρα ξυπναει χιλιες δυο φορες!!! Ειμαι τοοοοοσσσσσοοοοο νυσταγμενη οσο δεν λεγεται! Αρχισε κ να μην κοιμαται παλι μεσα στη μερα... ουφ!!! τι να πω??? Υπομονη????? Υπομονη λοιπον.....

Ελπίζω εσεις να ειστε καλα!!!

Δωρα μου οταν αρχισετε τις κρεμουλες μπορει να στρώσει, για ποτε σας ειπε ο παιδιατρος;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλε σαν πολυ γαλα δεν πινουν τα δικα σας??Εγω του φτιαχνω 160 και αφηνει 20-30...Αλλα κανει 5-6 γευματα την ημερα...

εμεις τωρα πηραμε μπρος τις τελευταιες 3 μερες...αλλα κανουμε 6 γευματα σταθερα απο 180-220 μλ!!!!!!!!!

B4Itp2.png

αχ ποσες φορες σιδερωνω κουνοντας παραλληλα αυτο το καροτσι....σε καταλαβαινω,,,κ μενα δεν κοιμαται στην διαρκεια της ημερας κατι 20λεπτα κ μισαωρα...αλλα ευτυχως δεν εχουμε γκρινιες κ ειναι ησυχη αρκει να την μιλαω βεβαιως βεβαιως!!οικογενειακη εκδρομουλα τι το καλυτερο!!!αντε να ξεσκασεστε!!!

τους βρηκα τους δικους μου πηγαν θαλασσα ...αχ ποσο καλα τους ξερω!!!!!!!αλλα τσατιστηκα γιατι δεν ηθελα να το πω εγω αλλα απο μονοι τους ειμαι κ περηφανη δεν θελω να βασιζομαι σε αλλους...μιλησα με τον μπαμπα μου αλλα δεν μου ειπε να κατεβει η μαμα...περιμενε να του το πω εγω ..του ειπα θελω να παω κ εγω να δω τι γινεται ,,κ μου λεει εε περιμενε λιγες μερες να δεις τι γινεται κ μετα...καλα απορω τι να περιμενω ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α ρε Ποπη περηφανη..Και εγω τα ιδια κανω και ειδες που καταληγω?δεν τον αφηνω πουθενα..Εδω θελω να παω στην γυναικολογο την Τριτη και ευτυχως η μαμα μου αλλαξε προγραμμα στη δουλεια να τον κρατησει για να μην τον παρω μαζι στο νοσοκομειο..

Καλε τι να περιμενεις και αμα τυχει τιποτα να μην εχεις δει τον ανθρωπο?Λεμε τωρα αμα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Σοφη σου εστειλα!

τι καλα που θα φυγετε οι 3 σας!!πλακα πλακα κ εγω θελω να παμε καπου σαν οικογενεια,οι 3 μας,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το καταφερουμε..ισως πεισω τον μπαμπα μας για κανενα σκ!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Εμενα Σοφια μου κανει 5 γευματα πια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλε εμεις πηγαμε οι 3μας στο γυναικολογο κ ο αντρας μου την ζουρβουριαζε κατω με το καροτσι οσο περιμενα εγω!εμεις βεβαια εδω κ ενα μηνα ειμαστε μονοι μας.δεν εχουμε βοηθεια,η πεθερα εφυγε χωριο με τα αλλα τα εγγονια.

Ποπακι κ εμενα η περηφανεια θα με φαει καμια ωρα.πες τους το καλε!η μιλα με την μαμα σου απευθειας.οι αντρες καμια φορα δεν σκεφονται το αυτονοητο..

GjJbp3.png7IWup3.png

Α ρε Ποπη περηφανη..Και εγω τα ιδια κανω και ειδες που καταληγω?δεν τον αφηνω πουθενα..Εδω θελω να παω στην γυναικολογο την Τριτη και ευτυχως η μαμα μου αλλαξε προγραμμα στη δουλεια να τον κρατησει για να μην τον παρω μαζι στο νοσοκομειο..

Καλε τι να περιμενεις και αμα τυχει τιποτα να μην εχεις δει τον ανθρωπο?Λεμε τωρα αμα...

εμ αυτο λεω κ εγω να περιμενω τι???τεσπα δεν θα παρακαλαω κιολας...δεν τους λεω τπτ...μπορει αν μιλησω με την μαμα μου να το πει απο μονη της γιατι ο μπαμπας μου δεν φανηκε να πολυκαταλαβε την κατασταση....

σου στειλα!! αχ κ εγω εχω γυναικολογο απο βδομαδα αλλα σκεφτομαι να την παρω μαζι μου,,,θελει να της την παω κιολας να την δει η γυναικολογος μου!! σκεφτομαι με το μαρσιπο να την παρω,,,αλλα ειναι κεντρο κ θα πρεπει να μας κατεβασει ο σαββας...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπη κ Λιτσα τα πηρα τα μειλ σας...

Εμενα το ιατρειο της ειναι στο νοσοκομειο κ δεν θελω να τον παρω μαζι εκει.Το αυτοκινητο μου δεν μπαινει δακτυλιο εκεινη τη μερα , θελω να με παει ο Γιαννης με το μηχανακι για γρηγορα.Μου ελεγαν να τον αφησω στην αδελφη μου αλλα θα εχει κ τον ανηψιο μου..Ποιον θα κοιταγε το μωρο η τον ανηψιο που θα μου εσπαγε το σπιτι??

Μην νομιζεις κ εγω που εχω τους γονεις μου εδω δεν βοηθανε γιατι ολο εχουν δουλειες αρα...μην τα ξαναλω τα ελεγα προ ημερων..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια , την εκανα τη μ@@@ια απογευματιατικα!!

Ειχα βαλει το κατσαρολακι να βρασει νερο για τη μπεμπα να το εχω ετοιμο, και ημουν εδω μαζι σας και το ξεχασα!!!

Αυτο εξατμιστηκε, και ειχε μεινει η κατσαρολα στο ματι σκετη!! στο τσακ την προλαβα!!! ολοι κοιμουνται εντωμεταξυ!!:shock::shock:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλε εμεις πηγαμε οι 3μας στο γυναικολογο κ ο αντρας μου την ζουρβουριαζε κατω με το καροτσι οσο περιμενα εγω!εμεις βεβαια εδω κ ενα μηνα ειμαστε μονοι μας.δεν εχουμε βοηθεια,η πεθερα εφυγε χωριο με τα αλλα τα εγγονια.

Ποπακι κ εμενα η περηφανεια θα με φαει καμια ωρα.πες τους το καλε!η μιλα με την μαμα σου απευθειας.οι αντρες καμια φορα δεν σκεφονται το αυτονοητο..

ναι αυτο λεω οι μανουλες ολα τα καταλαβαινουν πριν ακομα το ζητησεις!!;););)

B4Itp2.png

Κοριτσια , την εκανα τη μ@@@ια απογευματιατικα!!

Ειχα βαλει το κατσαρολακι να βρασει νερο για τη μπεμπα να το εχω ετοιμο, και ημουν εδω μαζι σας και το ξεχασα!!!

Αυτο εξατμιστηκε, και ειχε μεινει η κατσαρολα στο ματι σκετη!! στο τσακ την προλαβα!!! ολοι κοιμουνται εντωμεταξυ!!:shock::shock:

Καηκε η κατσαρολα?Αφου την προλαβες στο τσακ ευτυχως..

Το εχω κανει κ εγω αυτο ..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...