Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα σοφακι κ στα αλλα κοριτσια!!! τι κανετε?? εμεις παλι κανουμε 6 γευματα!! ενω ξυπνουσε 1 φορα κατα τις 2 κ ετρωγε τωρα ξαναξυπναει κατα τις 6-7 κ ξανατρωει! μηπως ζεσταινεται η καημενουλα μου κ ξεδιψαει ετσι??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμεις μολις φαγαμε !! 220μλ:shock::shock::shock: στην αρχη εκανε νουμερα αλλα μετα στρωσαμε...

αχ κοριτσια σας εχω πει για τον πεθερο μου οτι εχει καρκινο κ ειναι χαλια σημερα πηγε ασθενοφορο κ τον πηρε απο το σπιτι τον εκαναν εισαγωγη,,κ ο καημενος αρχισε τωρα να παραλογιζεται κ τα εβαλε με τον σαββα οτι δεν ειναι κοντα του κ τετοια ...πολυ στεναχωριεμαι γμτ..παιρνω κ την μαμα μου να ρθει να κρατησει την μπεμπα (αλλα δεν ξερω αν τα καταφερει αφου καθε παρασκευη σαββατο κραταει την ανιψια μου)να παω κ εγω θελω να ειμαι διπλα του...

Α! δεν εχει φαει η μπεμπα μου, τωρα σε λιγο θα φαει.Εμεις οι υπολοιποι φαγαμε, τωρα τα μαζεψα.

Κριμα μωρε για τον πεθερο σου...

Η μανα της ανηψιας σου δουλευει? αν οχι, δεν καταλαβαινουν οτι προηγησαι εσυ σε αυτη τη φαση?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τωρα ιεδα οτι ειναι κ αννα,η δωρα κ η ποπη μεσα!! γειασας κοριτσακια!!!! κ εμενα την σοφη την ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!! η κακομοιρουλα αν μπορουσε να περπατησει(η σοφη ντε!) θα το ειχε σκασει απο το σπιτι μας!! κανει κ εναν περιεργο ηχο εαν την ζουληξεις κ η δικη μου ξεκαρδιζεται!! γελανε κ τα μουστακια της!!!!!!:D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

κ εμεις μολις φαγαμε !! 220μλ:shock::shock::shock: στην αρχη εκανε νουμερα αλλα μετα στρωσαμε...

αχ κοριτσια σας εχω πει για τον πεθερο μου οτι εχει καρκινο κ ειναι χαλια σημερα πηγε ασθενοφορο κ τον πηρε απο το σπιτι τον εκαναν εισαγωγη,,κ ο καημενος αρχισε τωρα να παραλογιζεται κ τα εβαλε με τον σαββα οτι δεν ειναι κοντα του κ τετοια ...πολυ στεναχωριεμαι γμτ..παιρνω κ την μαμα μου να ρθει να κρατησει την μπεμπα (αλλα δεν ξερω αν τα καταφερει αφου καθε παρασκευη σαββατο κραταει την ανιψια μου)να παω κ εγω θελω να ειμαι διπλα του...

μπραβο ποπακι μου για τα 220...κριμα για τον πεθερο σου!! οπως ειπε η αννα εσυ προηγηδε τωρα,ας σου κρατησουν το μωρο αφου ειναι ετσι τα πραγματα τωρα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Α! δεν εχει φαει η μπεμπα μου, τωρα σε λιγο θα φαει.Εμεις οι υπολοιποι φαγαμε, τωρα τα μαζεψα.

Κριμα μωρε για τον πεθερο σου...

Η μανα της ανηψιας σου δουλευει? αν οχι, δεν καταλαβαινουν οτι προηγησαι εσυ σε αυτη τη φαση?

αα εμενα εφαγε η μπεμπα εμεις δεν φαγαμε ακομα..ο σαββας τρεχει στο νοσοκομειο τωρα...την παιρνω την μαμα μου κ τον μπαμπα μου εδω κ ποση ωρα κ δεν το σηκωνουν,,,δεν το ξερουν ακομα..η νυφη μου δουλευει κ σχολναει στις 5 κ καθε παρασκευη σαββατο οι γονεις της δεν μπορουν να κρατανε την μικρη γιαυτο την πανε στο χωριο στους δικους μου,,,ο αδερφος μου εχει μαγαζι κ ολη μερα ειναι εκει...

τωρα ιεδα οτι ειναι κ αννα,η δωρα κ η ποπη μεσα!! γειασας κοριτσακια!!!! κ εμενα την σοφη την ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!! η κακομοιρουλα αν μπορουσε να περπατησει(η σοφη ντε!) θα το ειχε σκασει απο το σπιτι μας!! κανει κ εναν περιεργο ηχο εαν την ζουληξεις κ η δικη μου ξεκαρδιζεται!! γελανε κ τα μουστακια της!!!!!!:D:D
μπραβο ποπακι μου για τα 220...κριμα για τον πεθερο σου!! οπως ειπε η αννα εσυ προηγηδε τωρα,ας σου κρατησουν το μωρο αφου ειναι ετσι τα πραγματα τωρα

ναι πολυ γελιο εχει με την Σοφη δεν ηξερα οτι ειναι τοσο πετυχημενα παιχνιδακια!!μωρε αν τους βρω στο τηλ η μαμα μου θα τρεξει ποτε δεν με αφηνει ετσι ,,,αλλα ελα που δεν το σηκωνουν,,,θα πηγαν καμια θαλασσα την ανιψια μου...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Να΄μαι κι εγω ηπιαμε τους χυμούς μας φαγαμε τα παγωτα μας κι ηρθα.

Πόπη μου τι να πω οτι καλυτερο για τον ανθρωπο να ξεκουραστει.Εσύ θες να βοηθησεις το καταλαβαινω αλλα μεσα στα νοσοκομεια καλυτερα να μην εισαι.

Σοφία μου καλά να περάσετε αχ η πρωτη σας εκδρομη σαν οικογενεια να βγαλετε πολλες φωτο για να σας δούμε!

Άννα μου θα σου στειλω σε λιγο το μειλ πριν αρχιζω να τα κοιμιζω.

Δωρα μου καλά να περάσετε κι εσείς μάζεψες ή ακόμα?Θελουμε φωτο ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Την ταισα και εγω, πηρε και την αντιβιωση!!

200 ηπιε εμενα τωρα.

Μου ειπε η γιατρος να της το δινω αραιωμενο τωρα δλδ. 1 μεζουρα στα 40γρ. οχι στα 30.Αρα της εκανα με 200 νερο και 5 μεζουρες.

Να΄μαι κι εγω ηπιαμε τους χυμούς μας φαγαμε τα παγωτα μας κι ηρθα.

Πόπη μου τι να πω οτι καλυτερο για τον ανθρωπο να ξεκουραστει.Εσύ θες να βοηθησεις το καταλαβαινω αλλα μεσα στα νοσοκομεια καλυτερα να μην εισαι.

Σοφία μου καλά να περάσετε αχ η πρωτη σας εκδρομη σαν οικογενεια να βγαλετε πολλες φωτο για να σας δούμε!

Άννα μου θα σου στειλω σε λιγο το μειλ πριν αρχιζω να τα κοιμιζω.

Δωρα μου καλά να περάσετε κι εσείς μάζεψες ή ακόμα?Θελουμε φωτο ε?

αστα χαλια ειναι γεωργια μου εδω κ 2 χρονια τυραννιεται ο ανθρωπος κ ειναι κ μικρος 53 χρονων..ηθελα να παω για λιγο μωρε να δωσω κ εγω το παρον μου μην με παρει κ εμενα η μπαλα κ λενε οτι δεν πηγα...ξερω κ γω φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λενε...εν τω μεταξυ εχουμε 2 μετωπα ανοιχτα τωρα στις 3 κανει εγχειρηση στην καρδια η γιαγια του σαββα ,,,στο ενα νοσοκομειο ειναι η γιαγια κ στο αλλο ο πεθερος μου,,σκεφτομαι την καημενη την πεθερα μου τι τραβαει..απο την μια την μαμα της κ απο την αλλη ο αντρας της...κ για την γιαγια οι γιατροι δεν ειναι αισιοδοξοι οπως κ για τον πεθερο μου...:cry::cry:

B4Itp2.png

Την ταισα και εγω, πηρε και την αντιβιωση!!

200 ηπιε εμενα τωρα.

Μου ειπε η γιατρος να της το δινω αραιωμενο τωρα δλδ. 1 μεζουρα στα 40γρ. οχι στα 30.Αρα της εκανα με 200 νερο και 5 μεζουρες.

μια χαρα αννα μου!! την αντιβιωση μεχρι ποτε θα την παιρνει??γω βαζω πλεον 220 νερο κ οσο πιει...

B4Itp2.png

Γεια σας κ παλι!χαθηκα γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ενα τεταρτο κ τσουπ σηκωθηκε παλι..Ηθελε παιχνιδια κ αγκαλιες κ εγω εβαλα να σιδερωσω..Κουτσα στραβα σιδερωσα μονο τα δικα του ρουχα κ τωρα τον ταισα κ αποκοιμηθηκε.Αντε να δουμε για ποσο...

Ποπη μου πολυ στεναχωρηθηκα για τον πεθερο σου...Ας γινει το καλυτερο για εκεινον...τουλαχιστον να μην ταλαιπωρειται..οσο για τους γονεις σου θα τους βρεις κ θα τα κανονισετε , με τετοιο καιρο στη θαλασσα θα πηγαν..θα το καταλαβουν κ θα σου κρατησουν την μικρη για να πας κ εσυ λιγο στο νοσοκομειο..

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα φυγουμε εκδρομη πρωτη φορα οι τρεις μας..Ελπιζω να μην ξεχασω τιποτα...Θα τα ξαναπουμε εδω κοντα θα ειμαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

αστα χαλια ειναι γεωργια μου εδω κ 2 χρονια τυραννιεται ο ανθρωπος κ ειναι κ μικρος 53 χρονων..ηθελα να παω για λιγο μωρε να δωσω κ εγω το παρον μου μην με παρει κ εμενα η μπαλα κ λενε οτι δεν πηγα...ξερω κ γω φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λενε...εν τω μεταξυ εχουμε 2 μετωπα ανοιχτα τωρα στις 3 κανει εγχειρηση στην καρδια η γιαγια του σαββα ,,,στο ενα νοσοκομειο ειναι η γιαγια κ στο αλλο ο πεθερος μου,,σκεφτομαι την καημενη την πεθερα μου τι τραβαει..απο την μια την μαμα της κ απο την αλλη ο αντρας της...κ για την γιαγια οι γιατροι δεν ειναι αισιοδοξοι οπως κ για τον πεθερο μου...:cry::cry:

Ωχ ολα μαζι πεσανε ε??Ενταξει η γιαγια ειναι μεγαλη αλλα ο πεθερος σου πολυ μικρος...Ευχομαι ολα να γινουν καλα Ποπη μου..

Εχεις δικιο πρεπει να πας αλλα δεν νομιζω να σε παρεξηγησουν , εχεις την μπουμπουκα εσυ..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ξανα αλο!!

Ποπακι μου λυπαμαι πολυ για την ολη κατασταση.ας γινει ο,τι ειναι καλυτερο για ολους..τι να πω.κουραγιο στον αντρα σου κ τη μανουλα του.

Γεωργια μου δεν την ειδα την τσουπρα σου..:( αν δε σου κανει κοπο κοτσαρε κ το δικο μου ονομα στο μεηλ με τις συνταγες!

αχ κοριτσια η μαιρη που εμπαινε εδω παλιοτερα,εχει πει μια συνταγη για ζυμη για πιτσα εκπληκτικη!!τη δοκιμασα το σκ κ θα την ξανακανω σημερα.

βαζεις μια σπραιτ,φαρινα που φουσκωνει μονη της τοση ωστε να μην κολλαει στο ζυμωμα και μιση κουταλια αλατι..δεν την αφηνεις καθολου να ξεκουραστει.20 λεπτα στο φουρνο κ γινεται μουρλια!για σαλτσα εγω εβαλα κετσαπ με ριγανη λαδακι κ αλατακι.

GjJbp3.png7IWup3.png

μια χαρα αννα μου!! την αντιβιωση μεχρι ποτε θα την παιρνει??γω βαζω πλεον 220 νερο κ οσο πιει...

Oταν ξεκινας αντιβιωση δυστυχως πρεπει 10ημερο αλλιως ειναι σα να μην την πηρε.:(

ξανα αλο!!

Ποπακι μου λυπαμαι πολυ για την ολη κατασταση.ας γινει ο,τι ειναι καλυτερο για ολους..τι να πω.κουραγιο στον αντρα σου κ τη μανουλα του.

Γεωργια μου δεν την ειδα την τσουπρα σου..:( αν δε σου κανει κοπο κοτσαρε κ το δικο μου ονομα στο μεηλ με τις συνταγες!

αχ κοριτσια η μαιρη που εμπαινε εδω παλιοτερα,εχει πει μια συνταγη για ζυμη για πιτσα εκπληκτικη!!τη δοκιμασα το σκ κ θα την ξανακανω σημερα.

βαζεις μια σπραιτ,φαρινα που φουσκωνει μονη της τοση ωστε να μην κολλαει στο ζυμωμα και μιση κουταλια αλατι..δεν την αφηνεις καθολου να ξεκουραστει.20 λεπτα στο φουρνο κ γινεται μουρλια!για σαλτσα εγω εβαλα κετσαπ με ριγανη λαδακι κ αλατακι.

Μουρλια μου φαινεται η συνταγη για πιτσα...

Να σου πω βρε Λιτσα στειλε μου το μειλ σου σε πμ να σου στελνω κ εσενα φωτο..

Ποπακι κ εσυ αν θελεις..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σας κ παλι!χαθηκα γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ενα τεταρτο κ τσουπ σηκωθηκε παλι..Ηθελε παιχνιδια κ αγκαλιες κ εγω εβαλα να σιδερωσω..Κουτσα στραβα σιδερωσα μονο τα δικα του ρουχα κ τωρα τον ταισα κ αποκοιμηθηκε.Αντε να δουμε για ποσο...

Ποπη μου πολυ στεναχωρηθηκα για τον πεθερο σου...Ας γινει το καλυτερο για εκεινον...τουλαχιστον να μην ταλαιπωρειται..οσο για τους γονεις σου θα τους βρεις κ θα τα κανονισετε , με τετοιο καιρο στη θαλασσα θα πηγαν..θα το καταλαβουν κ θα σου κρατησουν την μικρη για να πας κ εσυ λιγο στο νοσοκομειο..

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα φυγουμε εκδρομη πρωτη φορα οι τρεις μας..Ελπιζω να μην ξεχασω τιποτα...Θα τα ξαναπουμε εδω κοντα θα ειμαι...

Ωχ ολα μαζι πεσανε ε??Ενταξει η γιαγια ειναι μεγαλη αλλα ο πεθερος σου πολυ μικρος...Ευχομαι ολα να γινουν καλα Ποπη μου..

Εχεις δικιο πρεπει να πας αλλα δεν νομιζω να σε παρεξηγησουν , εχεις την μπουμπουκα εσυ..

αχ ποσες φορες σιδερωνω κουνοντας παραλληλα αυτο το καροτσι....σε καταλαβαινω,,,κ μενα δεν κοιμαται στην διαρκεια της ημερας κατι 20λεπτα κ μισαωρα...αλλα ευτυχως δεν εχουμε γκρινιες κ ειναι ησυχη αρκει να την μιλαω βεβαιως βεβαιως!!οικογενειακη εκδρομουλα τι το καλυτερο!!!αντε να ξεσκασεστε!!!

τους βρηκα τους δικους μου πηγαν θαλασσα ...αχ ποσο καλα τους ξερω!!!!!!!αλλα τσατιστηκα γιατι δεν ηθελα να το πω εγω αλλα απο μονοι τους ειμαι κ περηφανη δεν θελω να βασιζομαι σε αλλους...μιλησα με τον μπαμπα μου αλλα δεν μου ειπε να κατεβει η μαμα...περιμενε να του το πω εγω ..του ειπα θελω να παω κ εγω να δω τι γινεται ,,κ μου λεει εε περιμενε λιγες μερες να δεις τι γινεται κ μετα...καλα απορω τι να περιμενω ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...