Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα καλημερα!!που θα μου παει θα το τσακωσω κ το σοκολατενιο!!χαχαχα

κοριτσια παω να πιασω σιδερο να ξεκινησω καμια βαλιτσα τωρα που κοιμηθηκε η μικρη!

τα λεμε αργοτερα!μακια πολλα!

στο καλο λιτσακι!!

νουμερο 3 που ειναι απο 4εως 9 κιλα...αλλα σκεφτομαι μηπως δεν της καθεται καλα πλεον η μαρκα....

τι μαρκα?

Κοριτσια παω να μαγειρεψωωωωω......

τι καλο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδες πως πασαλιβονται τα καημενα??:tongue: τους το κρυβει τελειως!!

Η δικια μου εκανε νερουλα, αλλα δεν φευγανε απ'εξω, δεν ηταν δλδ τελειως νερο, αλλα ειδα διαφορα με τα συνηθησμενα.

λες να θεωρηται διαροια κ εμενα αυτο?? πριν βγαιναν σαν μια παχυρευστη κρεμα τωρα πιο νερουλη κρεμα...χα χα χα αχ τι λεμε οι γυναικες πρωι πρωι....!!!:shock::shock:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αν εχει δικο του βρακακι βαλτης το σιγα! ισα ισα που θα κανει την εμφανιση της και με αυτο.Ειναι κριμα να μην τα φορανε καθολου ωραια ρουχα.

ετσι το σκεφτηκα κ εγω μωρε!!δε βαριεσαι!ζεστη θα εχει!μια κ καλη θα το φορεσει αλλωστε!δεν βλεπω να το ξαναβαζουμε!

αχ δεν ξερω λιτσα μου θα μπορουσα να επερνα κατι πιο καλο μια και θα βαπτισουμε βραδυ,με επειρεασε και μια φιλη που πηγαμε μαζι που ελεγε παρτο και δεν θα βρεις αλλο και τωρα σαν να και μετανειωσα:(

μια χαρα σουπερ καλοκαιρινο ειναι κατα τη γνωμη μου,ασχετα με την ωρα.θελω να πω επειδη ειναι καλοκαιρι,η ωρα δε σε δεσμευει νομιζω.

ριξε μια ματια αν θελεις αλλα εμενα αληθεια σου λεω,μου αρεσε πολυ!

αννα μου γιαυτο σε ρωτησα χθες ...εχουν μια διαφορα στην ρευστοτητα δεν ειναι τοσο κρεμωδης οσο ηταν αλλα ουτε νερουλα μπορω να πω οτι ειναι..μια ενδοιαμεση κατασταση...κ παντα ολα τα κακα της πανε μπροστα στο πουτακι της κ οχι στο κολαρακι..απο πισω η πανα ειναι καθαρη...απορω απο που τα βγαζει...χα χα χα χα!!!!!!!!!!

εμενα ετσι μου τα φτιαχνει οταν ειναι στο ρηλαξ!χαχα

εφυγαααα!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοριτσια παω να μαγειρεψωωωωω......
Αννα καλημερα!!που θα μου παει θα το τσακωσω κ το σοκολατενιο!!χαχαχα

κοριτσια παω να πιασω σιδερο να ξεκινησω καμια βαλιτσα τωρα που κοιμηθηκε η μικρη!

τα λεμε αργοτερα!μακια πολλα!

στο καλο αννα μου κ λιτσα !! καλες δουλειες!! εγω σε λιγο θα ξεκινησω!!

ουτε και εγω καταλαβα πιο ειναι το προβλημα της,απλα εγω της τονισα οτι θεμα δεν αλλαζω!!!το εβαλα σε φωτογραφια το φορεμα και σας το εδειξα ηταν ενα με πολλα χρωματα,ασε νομιζω πως θα ψαξω να βρω αλλο,αν βρω καλος.

ο στηβεν(ο αντρας μου ) θα με κραξει ψωναρα θα με πει!!:rolleyes::rolleyes:

ενα με διαφορα χρωματα δεν ηταν μακρυ?? νομιζω κατι αρχιζω κ θυμαμαι!! κ μου ειχε αρεσει τοτε απλο κ λητο!!!οπως νιωθεις πραξε παντως εκεινο το φορεμα ανετα μπορεις να το βαλεις κ αλλου οποτε χαμενο δεν θα παει...

Το 3 εχουμε και εμεις, ποτε λιμπερο, ποτε παμπερς.
στο καλο λιτσακι!!

τι μαρκα?

τι καλο?

κοριτσια παιρνω απο τα lidl τα toujours τοσο καιρο μας ειχαν βολεψει κ οικονομικα κιολας 10 ευρω οι 56 πανες...ειχα ρωτησει κ τον παιδιατρο κ μου ειχε δωσει το οκ...αλλα μαλλον τωρα θελει αλλαγη...αλλα κ με libero .babylino k pampers ειχα διαροες στις αρχες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!Περιμένω σήμερα την κολλητη μου απο το σχολειο που ειναι εγκυος στον 6ο να πιουμε χυμούς οπότε θα χαθώ για λίγο.

Έφη μου καταρχήν μπράβο που τρώτε σου είπα συνήθισε αυτό ηταν!Το φόρεμα ήταν τέλειο αλλά αν δε στενευεστε πολυ οικονομικα πάρε κατι άλλο τι πειραζει εμενα παντως μου αρεσε και ηταν μια χαρα για την περισταση.Για τη βαφτιση γιατι δε πεταγεστε σε μαγαζι με στολισμους λαμπαδας για να βρεις κάτι παρόμοιο?Κι η αλλη η ιδεα που ειχα ειναι να βαλεις στη λαμπαδα μπαλονι στρουμφ και στο μπαουλο να πεις σε κάποιον να στο ζωγραφίσει εκεί που κάνουν τα κρεβάτια-κουνιες μωρων εχουν τετοιους που κανουν παπαδες.Στη λαμπάδα μπορείς να βάλεις και παιχνίδι στρουμφ απο τζαμπο.

Πόπη σε έχει στη τσίτα η μικρη μη και χαλαρωσεις!Θα τη συνηθισει τη θηλή φανταζομαι αλλά συμβουλες δε ξερω θετικό είναι να ,μαθει να κοιμαται μονη της γιατι σε βλεπω να την κουνας μεχρι τα 2!!!!Παθουσα κι εγω!

Άννα μου θα σου στειλω οτι εχω δοκιμασει απο συνταγες και μου αρεσαν στο μειλ σου το μεσημερι φιλιά!

Λίτσα μου αν είναι μικρό θα το δεις στις μασχάλες αν την κοβει αλλιώς αν φαίνεται η πάνα πάρε ένα βρακάκι με φρου φρου από πίσω και θα είναι για φαγωμα!Αυτό το αίμα τι να είναι πάλι ρε γμτ περαστικό να είναι αυτός ο πόρος σε τσάκισε!

zxG9p3.png

owokp3.png

στο καλο αννα μου κ λιτσα !! καλες δουλειες!! εγω σε λιγο θα ξεκινησω!!

ενα με διαφορα χρωματα δεν ηταν μακρυ?? νομιζω κατι αρχιζω κ θυμαμαι!! κ μου ειχε αρεσει τοτε απλο κ λητο!!!οπως νιωθεις πραξε παντως εκεινο το φορεμα ανετα μπορεις να το βαλεις κ αλλου οποτε χαμενο δεν θα παει...

κοριτσια παιρνω απο τα lidl τα toujours τοσο καιρο μας ειχαν βολεψει κ οικονομικα κιολας 10 ευρω οι 56 πανες...ειχα ρωτησει κ τον παιδιατρο κ μου ειχε δωσει το οκ...αλλα μαλλον τωρα θελει αλλαγη...αλλα κ με libero .babylino k pampers ειχα διαροες στις αρχες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοντο ειναι ποπη μου!!αν βρω καλητερο θα παρω αν οχι θα βαλω αυτο και τελος!!αυριο θα ξεχ6υδω στα μαγαζια μου φαινετε!!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια μου!Περιμένω σήμερα την κολλητη μου απο το σχολειο που ειναι εγκυος στον 6ο να πιουμε χυμούς οπότε θα χαθώ για λίγο.

Έφη μου καταρχήν μπράβο που τρώτε σου είπα συνήθισε αυτό ηταν!Το φόρεμα ήταν τέλειο αλλά αν δε στενευεστε πολυ οικονομικα πάρε κατι άλλο τι πειραζει εμενα παντως μου αρεσε και ηταν μια χαρα για την περισταση.Για τη βαφτιση γιατι δε πεταγεστε σε μαγαζι με στολισμους λαμπαδας για να βρεις κάτι παρόμοιο?Κι η αλλη η ιδεα που ειχα ειναι να βαλεις στη λαμπαδα μπαλονι στρουμφ και στο μπαουλο να πεις σε κάποιον να στο ζωγραφίσει εκεί που κάνουν τα κρεβάτια-κουνιες μωρων εχουν τετοιους που κανουν παπαδες.Στη λαμπάδα μπορείς να βάλεις και παιχνίδι στρουμφ απο τζαμπο.

Πόπη σε έχει στη τσίτα η μικρη μη και χαλαρωσεις!Θα τη συνηθισει τη θηλή φανταζομαι αλλά συμβουλες δε ξερω θετικό είναι να ,μαθει να κοιμαται μονη της γιατι σε βλεπω να την κουνας μεχρι τα 2!!!!Παθουσα κι εγω!

Άννα μου θα σου στειλω οτι εχω δοκιμασει απο συνταγες και μου αρεσαν στο μειλ σου το μεσημερι φιλιά!

Λίτσα μου αν είναι μικρό θα το δεις στις μασχάλες αν την κοβει αλλιώς αν φαίνεται η πάνα πάρε ένα βρακάκι με φρου φρου από πίσω και θα είναι για φαγωμα!Αυτό το αίμα τι να είναι πάλι ρε γμτ περαστικό να είναι αυτός ο πόρος σε τσάκισε!

καλημερα γεωργια μου!!μα στα μαγαζια εχουν με στρουμφακια και λαμπαδα και μπαουλο εκει ειναι το θεμα αφου δεν μπορει να μας εξυπηρετηση η φιλη της ειπα να παρουμε απο αλλου:rolleyes:οσο για το τζαμπο πηγαμε και δεν εχουν στρουμφ!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφη μου η μνημη μου πηγε περιπατο αποτι καταλαβα...χα χα χα χα!!!!!!!!!!

καλη εξορμηση σου ευχομαι!!!!!!!

γεωργια μου αυτο ακριβως μην τυχον και χαλαρωσω ..σου λεει κατσε να σε βγαλω το λαδι απο τωρα...η σκατου μου ...θα μεγαλωσει κ θα την λεω ποσο με ταλαιπωρουσε χωρις ουσιαστικους λογους...αχ καλους χυμους με την φιλεναδα σου!! εμενα εδω εχει να μπει ανθρωπος ου ουυυυ ουτε θυμαμαι...τους εχουμε καλεσει τους φιλους κ περα απο κανα δυο που ειχαν ερθει στις αρχες ολοι αφαντοι ειναι...εδω χθες πετυχα τον κολλητο μου κατω απο το σπιτι μας πηγαινε σε μια δουλεια κ του λεω καλα εισαι κατω απο το σπιτι κ δεν παιρνεις ουτε τηλ...κολλητος μετα σου λεει...εχω δουλεια με ειπε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εφη μου η μνημη μου πηγε περιπατο αποτι καταλαβα...χα χα χα χα!!!!!!!!!!

καλη εξορμηση σου ευχομαι!!!!!!!

γεωργια μου αυτο ακριβως μην τυχον και χαλαρωσω ..σου λεει κατσε να σε βγαλω το λαδι απο τωρα...η σκατου μου ...θα μεγαλωσει κ θα την λεω ποσο με ταλαιπωρουσε χωρις ουσιαστικους λογους...αχ καλους χυμους με την φιλεναδα σου!! εμενα εδω εχει να μπει ανθρωπος ου ουυυυ ουτε θυμαμαι...τους εχουμε καλεσει τους φιλους κ περα απο κανα δυο που ειχαν ερθει στις αρχες ολοι αφαντοι ειναι...εδω χθες πετυχα τον κολλητο μου κατω απο το σπιτι μας πηγαινε σε μια δουλεια κ του λεω καλα εισαι κατω απο το σπιτι κ δεν παιρνεις ουτε τηλ...κολλητος μετα σου λεει...εχω δουλεια με ειπε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαλλον!!σε ευχαριστω!!πηρα τωρα την μαμα μου πολυ γκρινια ο μικρος λεει!!120μλ ειπιε γαλα ,την λυπαμαι την πεδευει!!

οσο για τους φιλους τι να πω αμα κανεις παιδι και αυτοι δεν εχουν εξαφανιζοναται!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν μπορω αλλο!!! Η μπεμπα βγαζει την πιπιλα συνεχεια κ την δαγκωνει μετα...!!! Το σκατουλι!! Θα με τρελλανει!!!

Εμεις ετοιμασαμε τα πραγματα παρεα με την μαμα μου τα απλωσα ολα στο κρεβατι μας κ θα τα βαλω μετα με τον Παναγιωτη στις βαλιτσες... Η μπεμπα δυστυχως εχει λιγες μερες που χαλασε πολυ στο προγραμμα της... στον υπνο της. Εκει που κοιμοταν στις 23 κ ξυπνουσε στις 6-6.30 τωρα ξυπναει χιλιες δυο φορες!!! Ειμαι τοοοοοσσσσσοοοοο νυσταγμενη οσο δεν λεγεται! Αρχισε κ να μην κοιμαται παλι μεσα στη μερα... ουφ!!! τι να πω??? Υπομονη????? Υπομονη λοιπον.....

Ελπίζω εσεις να ειστε καλα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοντο ειναι ποπη μου!!αν βρω καλητερο θα παρω αν οχι θα βαλω αυτο και τελος!!αυριο θα ξεχ6υδω στα μαγαζια μου φαινετε!!!:rolleyes:

καλημερα γεωργια μου!!μα στα μαγαζια εχουν με στρουμφακια και λαμπαδα και μπαουλο εκει ειναι το θεμα αφου δεν μπορει να μας εξυπηρετηση η φιλη της ειπα να παρουμε απο αλλου:rolleyes:οσο για το τζαμπο πηγαμε και δεν εχουν στρουμφ!

Καλε, και εγω για μακρυ το ειχα περασει το φορεμα! Φαινεται το κοιταω με τα δικα μου μετρα!!χαχα!!

Σουτζουκακια με ρυζι φτιαχνω!!

Οι αντρες μου ειναι εξω και πλενουν αυτοκινητα, αυλη , μπαρμπεκιου και τραπεζοκαρεκλες! ωχ! τσιμπουσι μυριζομαι!! και ο δικος μου δε μου εχει πει τιποτα ακομη, θα μου το αφησει για αυριο που θα ειναι για ψωνια μαλλον!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια δεν μπορω αλλο!!! Η μπεμπα βγαζει την πιπιλα συνεχεια κ την δαγκωνει μετα...!!! Το σκατουλι!! Θα με τρελλανει!!!

Εμεις ετοιμασαμε τα πραγματα παρεα με την μαμα μου τα απλωσα ολα στο κρεβατι μας κ θα τα βαλω μετα με τον Παναγιωτη στις βαλιτσες... Η μπεμπα δυστυχως εχει λιγες μερες που χαλασε πολυ στο προγραμμα της... στον υπνο της. Εκει που κοιμοταν στις 23 κ ξυπνουσε στις 6-6.30 τωρα ξυπναει χιλιες δυο φορες!!! Ειμαι τοοοοοσσσσσοοοοο νυσταγμενη οσο δεν λεγεται! Αρχισε κ να μην κοιμαται παλι μεσα στη μερα... ουφ!!! τι να πω??? Υπομονη????? Υπομονη λοιπον.....

Μηπως μωρε εχει δοντακια??

Ποτε φευγετε Δωρα μου?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μηπως μωρε εχει δοντακια??

Ποτε φευγετε Δωρα μου?

Δεν ξερω ρε συ Αννα μου... Εκει που στρωνει εκει παλι χαλαει....Τι να πω!

Αυριο φευγουμε το πρωι,αλλα ωρα ακριβως δεν ξερω... Αναλογως την μπεμπα κ τα σχεδια της..!!!!

Εγω μακαροναδα κανω τωρα γιατι κατι αλλο δεν προλαβαινω.... Τωρα καθησα απο το πρωι. Κ στανταρ σε λιγο με βλεπω να σηκωνομαι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα δωρακι!!ωχ αμαν αυτα τα ξενυχτια ..μα ποτε θα σου στρωσει επιτελους????υπομονη λοιπον!!!!!!καθε καινουργιο που θα κανουν τα μικρουλικα μας θα μας τρελλαινουν!!!

Καλε, και εγω για μακρυ το ειχα περασει το φορεμα! Φαινεται το κοιταω με τα δικα μου μετρα!!χαχα!!

Σουτζουκακια με ρυζι φτιαχνω!!

Οι αντρες μου ειναι εξω και πλενουν αυτοκινητα, αυλη , μπαρμπεκιου και τραπεζοκαρεκλες! ωχ! τσιμπουσι μυριζομαι!! και ο δικος μου δε μου εχει πει τιποτα ακομη, θα μου το αφησει για αυριο που θα ειναι για ψωνια μαλλον!!:P:p

ειδες κ εγω για μακρυ το ειχα περασει το φορεμα....εμ δεν θα το δω για μακρυ 1.60 με το ζορι ειμαι...

γμιαμ γμιαμ σουτζουκεσιον!!!!!

ευτυχως σου τα ετοιμαζουν κ δεν εχεις εσυ να πλενεις αυλη ...ξερουν η καλη μαμα θα βαλει την σπεσιαλιτε της στο φαγητο!!!

κοριτσια με εφερε ο σαββας τον φωτεινο αγκαλιτσα κ την καμηλοπαρδαλη ...η μικρη πηρε παραμασχαλα τον αγκαλιτσα κ κοιμουνται μαζι!!πολυ επιτυχια!! να δω με την σοφη τι θα κανει οταν ξυπνησει!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...