Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω οτι τριτη διαροη ειχαμε χθες βραδυ,,,πασαλιφτηκε ακομα κ η πυτζαμα μου τρεχαν τα κακα της απο τα μπουτακια της...λετε βρε κοριτσια να ειναι διαροια αυτο?? δεν βγαινουν κρεμα οπως εβγαιναν..αλλα ουτε κ νερουλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ Ποπακι μου δεν ξερω να σου πω γιατι η δικια μου λογω θηλασμου ετσι κ αλλιως τα κανει νερουλα κ δεν καταλαβαινω διαφορα.οταν ειναι παρα πολλα κ εμεις εχουμε τετοιου ειδους διαρροες..

Εφακι μου γιατι μετανιωσες;;παραλογη δε θα εισαι,αλλωστε χαμενα δεν πανε,καπου θα το βαλεις.αν το θυμαμαι καλα,φοριεται ανετα κ αλλου!εμενα παντως μου αρεσε πολυ αληθεια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες!τι κανετε;;

Γεωργια μου τη δικια σου δεν την προλαβα!ξηγησου μειλ οποτε μπορεσεις!;) η μερεντα αυτη θεικη!!κ εγω αυτην κανω!

Αννα μου ειστε καλυτερα ε;;μπραβο την κουκλιτσα!!βρε το εψαξα σε 3 σουπερ μαρκετ αυτο το σοκολατενιο,κ εγω εκει γυρω γυρω απο το ασπρο το εψαχνα κ κατεληξα στο οτι κατι αλλο θα εννοουσατε αλλα λογω ασχετιλας μου δεν το καταλαβα!χαχαχα

Μελινακι κουκλακι η μικρη σου!!να χαρω εγω μπουκλιτσες!!!γλυκα ειναι!!

Νικη μεγεια το φορεμα!!!με το καλο!

Εφη μου μην σε πιανει πανικος κ χαλιεστε κ με την αδερφουλα σου χωρις λογο..σιγουρα θα βρεθει λυση κ να σου πω κιολας,οπως το σκεφτομαι εγω,σημασια εχει το μυστηριο κ δε χαθηκε ο κοσμος αν το μπαουλο ή η λαμπαδα δεν ταιριαζει απολυτα.με ενα γαλαζιο μπαουλακι κ μια γαλαζια λαμπαδιτσα που ειπε κ η Αννα θα ειστε σουπερ!!στα λεω για να τ'ακουω κ εγω!;)

εμεις καλα,ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!εχθες βραδυ παλι ειχε αιματακι στα κακακια η μικρη..ειχα αρκετο καιρο να δω..η αληθεια ειναι οτι η θηλη μου στον φραγμενο πορο παλι ματωσε,κ ειδα κ τη γλωσσιτσα της που ειχε ενα κοκκινο σημαδακι σα να την εγδαρε με το νυχακι της..μακαρι να οφειλεται σε κατι απο αυτα..

να κανω μια χαζη εντελως ερωτηση;;ποτε ενα φορεματακι θεωρουμε οτι ειναι μικρο;;;οταν ειναι ξαπλωμενη πρεπει να καλυπτεται ολη η πανα;;εντελως χαζη η ερωτηση αλλα θελω να της φορεσω ενα αυριο σε μια βαφτιση κ φοβαμαι μην της ειναι μικρο κ μας παρουν στο ψιλο!

Λιτσα μου, καλημερα!!! το γκαρνι το σοκολατενιο απ'εξω σου δειχνει σοκολατενια σαντιγυ, οπως στο αλλο τη δειχνει ασπρη.Ρωτα και καμμια κοπελα.

Και εγω νομιζω αυτο που λες, οτι οταν ειναι ξαπλωμενη να καλυπτεται η πανα.Εγω μερικα που της ειναι ετσι της τα φοραω απο κατω με κολαν καπρυ, εννοειται ομως οτι φαινονται πως ειναι προχειρα ,απλα.Ενα αλλο καλο που της εχω ραξεβσκυ, της ειναι κοντο τωρα, αλλα αυτο δεν παει με κολαν οποτε θα το αποσυρω σιγα σιγα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε??

εμενα παλι με προβληματισε η μπεμπα μου...καλα ειχα ηρεμησει...

1ον εχει 2 μερες που την αλλαξα τις θηλες σε πιο μεγαλο νουμερο κ επινε πολυ καλυτερα απο τις προηγουμενες ..απο χθες το βραδυ ομως που ξυπνησαμε στις 04 κ σημερα το πρωι επινε κ εκανε σαν να πνιγεται κ την επιανε το παραπανο σαν να μου λεγε :τι μου κανες βρε μανα στο μπιμπερο??

μα δεν την εκανα τπτ κ τις προηγουμενες 2 μερες με εκεινες επινε...μα αυτο το μωρο οτι θυμαται χαιρεται???:rolleyes::rolleyes: οτι να 'ναι ειμαστε,,με αποτελεσμα να μην πιει ολο το γαλα της...ενω φαινοταν οτι πεινουσε...αλλα δεν της την ξαναλλαζω....:rolleyes::rolleyes:

2ον φτερνιστηκε 4 φορες συνεχομενα κ αμεσως εβηξε ...λετε να με κρυωσε???η απλως ετυχε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να πω κ ενα θετικο εχει 2ο βραδυ που οταν ξυπναμε κ πινει το γαλα ρευομαστε κ την ξαπλωνω κ την παιρνει απο μονη της ο υπνος χωρις να την κουναω στο καροτσι...βεβαια κοιταει κ εμενα που εχω κλειστα τα ματια...χε χε την ξεγελαω...

εφη μου τριτη μερα που τρωει την κρεμα του!!!!!ολεεεεε!!!!!!!!!ειδες θα παιρνεις απο εμενα την ευχη κ την προσευχη μου κ ο μικρος θα τρωει!!!!

καλα τι κουλο ειναι αυτο με την φιλη της αδερφης σου....αφου υπαρχουν κ αλλου να παρετε απο αλλου ...δεν καταλαβα θα χαλασεις το θεμα της βαφτισης για την φιλη της αδερφης σου?μια φορα βαφτιζουμε πες...κ θελεις να ειναι ολα τελεια οπως το εχεις φανταστει!!!

αννα μου πως ειστε σημερα??

Καλα ειμαστε Ποπακι μου!! ευτυχως!!

Θα ξαναπιει πιστευω και η δικη σου αφου ηδη επινε με αυτες τις θηλες.

Σαν πολυ διαρροη ακουω, εχουν διαφορα απο αυτα που εκανε πιο παλια?

καλημερα λιτσα μου!!δεν χαλιεμε απλα ειναι λιγο παραλογο να θελει να αξξαηουμε τωρα θεμα!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα το αιματακι,για το φορεμα δεν ξερω να σου πω δεν εχω κοριτσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα ποπη μου,πολυ μπερδεμα η μικρη ε?δεν ξερει τι γινετε!!

ναι ποπη μου την τρωει ολη και εγω καμαρωνω σαν χαζη:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ρε αυτο ειπα και εγω ,και της ειπα κι ολας να πληρωσω εγω την διαφορα δεν με πειραζει,τωρα με 50 ευρο θα σωθω!!!

να σας πω και ενα αλλο προβληματισμο που εχω μετανιωσα για το φορεμα που εχω παρει και δεν ξερω τι να κανω?θα ειμαι παραλογη αν παρω αλλο??

αστα εφη μου εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας!!καλα γιατι δεν το δεχεται αφου λες θα πληρωσεις την διαφορα??τι απαιτηση ειναι αυτη να αλλαξεις θεμα ??δεν μπορεις να το πας πισω?? μας το εδειξες ?? δεν θυμαμαι...:rolleyes::rolleyes:γιατι το μετανιωσες?? αν το ειχες παρει ακριβο εε δεν λεει να παρεις αλλο αλλα αν ειναι φορεμα που μπορεις να το βαλεις κ σε αλλες περιστασεις κ σε παιρνει χρηματικα παρε κ ενα 2ο!!;);)

εχει κ βρακακι το συγκεκριμενο κ ειναι κριμα να μην το βαλει γιατι ειναι δικο της(απο δωρο εννοω γιατι η γκαρνταρομπα μας ειναι κυριως απο ξαδερφουλες μας που μεγαλωσαν).ε δεν της ειναι κ μπλουζακι,αλλα φαινεται λιγο απο κατω το βρακι...θα της το βαλω δεν πειραζει,θα ειναι σεξυ το κοριτσι μου!!!

λιτσακι μου γιαυτο το λογο ειναι τα βρακακια!!! για να φαινονται!! χε χε χε!!!!;);)

ποσο συχνα κανει ποπη μου??

εκει που μου εκανε στις 24-30 ωρες μια φορα τωρα απο προχθες μου κανει 2 αλλα βγαζει τρελη ποσοτητα κ φευγουν απο το πλαι απο το παμπερς...λεω μηπως δεν τις καθονται καλα τα παμπερς πλεον κ θελουν αλλαγη...αλλα δεν ειναι τοσο κρεμωδης οπως εβγαζε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα το παρακολουθησω να δω τι γινεται...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα λιτσα μου!!δεν χαλιεμε απλα ειναι λιγο παραλογο να θελει να αξξαηουμε τωρα θεμα!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα το αιματακι,για το φορεμα δεν ξερω να σου πω δεν εχω κοριτσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα ποπη μου,πολυ μπερδεμα η μικρη ε?δεν ξερει τι γινετε!!

ναι ποπη μου την τρωει ολη και εγω καμαρωνω σαν χαζη:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ρε αυτο ειπα και εγω ,και της ειπα κι ολας να πληρωσω εγω την διαφορα δεν με πειραζει,τωρα με 50 ευρο θα σωθω!!!

να σας πω και ενα αλλο προβληματισμο που εχω μετανιωσα για το φορεμα που εχω παρει και δεν ξερω τι να κανω?θα ειμαι παραλογη αν παρω αλλο??

Γιατι να εισαι παραλογη? καπου θα το βαλεις και το αλλο.

Διαφημίσεις

εχει κ βρακακι το συγκεκριμενο κ ειναι κριμα να μην το βαλει γιατι ειναι δικο της(απο δωρο εννοω γιατι η γκαρνταρομπα μας ειναι κυριως απο ξαδερφουλες μας που μεγαλωσαν).ε δεν της ειναι κ μπλουζακι,αλλα φαινεται λιγο απο κατω το βρακι...θα της το βαλω δεν πειραζει,θα ειναι σεξυ το κοριτσι μου!!!

Αν εχει δικο του βρακακι βαλτης το σιγα! ισα ισα που θα κανει την εμφανιση της και με αυτο.Ειναι κριμα να μην τα φορανε καθολου ωραια ρουχα.

αχ Ποπακι μου δεν ξερω να σου πω γιατι η δικια μου λογω θηλασμου ετσι κ αλλιως τα κανει νερουλα κ δεν καταλαβαινω διαφορα.οταν ειναι παρα πολλα κ εμεις εχουμε τετοιου ειδους διαρροες..

Εφακι μου γιατι μετανιωσες;;παραλογη δε θα εισαι,αλλωστε χαμενα δεν πανε,καπου θα το βαλεις.αν το θυμαμαι καλα,φοριεται ανετα κ αλλου!εμενα παντως μου αρεσε πολυ αληθεια!

αχ δεν ξερω λιτσα μου θα μπορουσα να επερνα κατι πιο καλο μια και θα βαπτισουμε βραδυ,με επειρεασε και μια φιλη που πηγαμε μαζι που ελεγε παρτο και δεν θα βρεις αλλο και τωρα σαν να και μετανειωσα:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα ειμαστε Ποπακι μου!! ευτυχως!!

Θα ξαναπιει πιστευω και η δικη σου αφου ηδη επινε με αυτες τις θηλες.

Σαν πολυ διαρροη ακουω, εχουν διαφορα απο αυτα που εκανε πιο παλια?

αννα μου γιαυτο σε ρωτησα χθες ...εχουν μια διαφορα στην ρευστοτητα δεν ειναι τοσο κρεμωδης οσο ηταν αλλα ουτε νερουλα μπορω να πω οτι ειναι..μια ενδοιαμεση κατασταση...κ παντα ολα τα κακα της πανε μπροστα στο πουτακι της κ οχι στο κολαρακι..απο πισω η πανα ειναι καθαρη...απορω απο που τα βγαζει...χα χα χα χα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Αννα καλημερα!!που θα μου παει θα το τσακωσω κ το σοκολατενιο!!χαχαχα

κοριτσια παω να πιασω σιδερο να ξεκινησω καμια βαλιτσα τωρα που κοιμηθηκε η μικρη!

τα λεμε αργοτερα!μακια πολλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

αστα εφη μου εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας!!καλα γιατι δεν το δεχεται αφου λες θα πληρωσεις την διαφορα??τι απαιτηση ειναι αυτη να αλλαξεις θεμα ??δεν μπορεις να το πας πισω?? μας το εδειξες ?? δεν θυμαμαι...:rolleyes::rolleyes:γιατι το μετανιωσες?? αν το ειχες παρει ακριβο εε δεν λεει να παρεις αλλο αλλα αν ειναι φορεμα που μπορεις να το βαλεις κ σε αλλες περιστασεις κ σε παιρνει χρηματικα παρε κ ενα 2ο!!;);)

λιτσακι μου γιαυτο το λογο ειναι τα βρακακια!!! για να φαινονται!! χε χε χε!!!!;);)

εκει που μου εκανε στις 24-30 ωρες μια φορα τωρα απο προχθες μου κανει 2 αλλα βγαζει τρελη ποσοτητα κ φευγουν απο το πλαι απο το παμπερς...λεω μηπως δεν τις καθονται καλα τα παμπερς πλεον κ θελουν αλλαγη...αλλα δεν ειναι τοσο κρεμωδης οπως εβγαζε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ποπη μου τι νουμερο πανα φορατε?

Διαφημίσεις

αννα μου γιαυτο σε ρωτησα χθες ...εχουν μια διαφορα στην ρευστοτητα δεν ειναι τοσο κρεμωδης οσο ηταν αλλα ουτε νερουλα μπορω να πω οτι ειναι..μια ενδοιαμεση κατασταση...κ παντα ολα τα κακα της πανε μπροστα στο πουτακι της κ οχι στο κολαρακι..απο πισω η πανα ειναι καθαρη...απορω απο που τα βγαζει...χα χα χα χα!!!!!!!!!!

Ειδες πως πασαλιβονται τα καημενα??:tongue: τους το κρυβει τελειως!!

Η δικια μου εκανε νερουλα, αλλα δεν φευγανε απ'εξω, δεν ηταν δλδ τελειως νερο, αλλα ειδα διαφορα με τα συνηθησμενα.

Ποπη μου τι νουμερο πανα φορατε?

νουμερο 3 που ειναι απο 4εως 9 κιλα...αλλα σκεφτομαι μηπως δεν της καθεται καλα πλεον η μαρκα....

B4Itp2.png

ουτε και εγω καταλαβα πιο ειναι το προβλημα της,απλα εγω της τονισα οτι θεμα δεν αλλαζω!!!το εβαλα σε φωτογραφια το φορεμα και σας το εδειξα ηταν ενα με πολλα χρωματα,ασε νομιζω πως θα ψαξω να βρω αλλο,αν βρω καλος.
Γιατι να εισαι παραλογη? καπου θα το βαλεις και το αλλο.

ο στηβεν(ο αντρας μου ) θα με κραξει ψωναρα θα με πει!!:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

νουμερο 3 που ειναι απο 4εως 9 κιλα...αλλα σκεφτομαι μηπως δεν της καθεται καλα πλεον η μαρκα....

Το 3 εχουμε και εμεις, ποτε λιμπερο, ποτε παμπερς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...