Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ακριβώς μερέντα δε μου θύμιζε μη σου πω ψέμματα αλλά μια ωραία πάστα σοκολάτας με φουντούκια βγήκε την αλείφω και στο ψωμί για το Γιώργο και τρελαίνεται να στη δώσω αν τη θέλεις είναι και πολύ οικονομική και γρήγορη αλλά θέλει γρήγορη κατανάλωση και έξω από το ψυγείο τώρα το καλοκαίρι 2 'ωρες κρατάει λόγω του γάλακτος.

για στειλτην ...εγω ξερω την κλασσικη που γινεται με βιταμ..κακαο αχνη ζαχαρη κτλ...κ κραταει κ στο ψυγειο...αυτη που λες ειναι πιο νοστιμη??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπάκι εγω για αύριο έχω ακόμα καρμπονάρα από σήμερα αλλά το Σάββατο θα κάνω μουσακά.

Ωραίο είναι κολοκύθια πατατούλες και πιπεριές τηγανιτά και μια κόκκινη σαλτσούλα από πάνω μούρλια!

το κανω αυτο που λες μας αρεσει πολυ...αλλα αποφευγω τα τηγανιτα για τον σαββα μπας κ τον χασω κανα κιλο...χε χε χε!!μπα προς την καρμποναρα σου κλεινω!!!!!!!!!εκτος αν λιγουρευτω τπτ αλλο τελευταια στιγμη..;););)

B4Itp2.png

Ευχαριστω Γεωργια!!

Ψαχνω να βρω στο google τη βερμουδα αδυνατισματος της garnier να την παραγγειλω γιατι δεν ετην εχω δει εδω πουθενα.

Απο τη μια θελω συνταγες και απο την αλλη βερμουδα αδυνατισματος!! χαχα!! τρομαρα μου!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Γεωργια!!

Ψαχνω να βρω στο google τη βερμουδα αδυνατισματος της garnier να την παραγγειλω γιατι δεν ετην εχω δει εδω πουθενα.

Απο τη μια θελω συνταγες και απο την αλλη βερμουδα αδυνατισματος!! χαχα!! τρομαρα μου!!!:tongue::tongue:

Κι εγω κανω διαιτα μη νομιζεις ειπαμε πιο πολυ ψυχοθεραπεια ειναι.

Να σου στειλω και τις αλλες που εχω δοκιμασει?

Εγω βερμουδα δε κανει να βαλω δε κανει λεει για θηλαζουσες

zxG9p3.png

owokp3.png

δεν σας διαβασα ελπιζω να ειστε καλα!

Εμεις ξεπορτισαμε απο το πρωι κ γυρισαμε στις 9 το βραδυ!!

τωρα ειμαστε κομματια κ εγω κ η μπεμπα!

Φιλακια καλο βραδυ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγω κανω διαιτα μη νομιζεις ειπαμε πιο πολυ ψυχοθεραπεια ειναι.

Να σου στειλω και τις αλλες που εχω δοκιμασει?

Εγω βερμουδα δε κανει να βαλω δε κανει λεει για θηλαζουσες

Τι να μου στειλεις, συνταγες?

Ναι, αμε!!!

Φιλακια καλο βραδυ!!!

Δωρα μου , ποτε φευγετε??

Ετοιμαστηκες??

Καληνυχτα!!!

Φιλακια καλο βραδυ!!!

γεια σου δωρακι μου!!! ολη μερα εξω σημερα εεε? το καταευχαριστηθηκε η μπεμπουλα???καλη ξεκουραση κουκλα μου!!!!!!!!!φιλακια!!

αννουλα τι κανει η μπεμπα σου?? εγω σε λιγο παω για υπνο περιμενω να την παρει ο υπνος ο βαθυς να την βαλω στο κρεβατι μας γιατι πολλες φορες ξυπναει οταν την σηκωνω απο το καροτσι στο κρεβατι...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου δωρακι μου!!! ολη μερα εξω σημερα εεε? το καταευχαριστηθηκε η μπεμπουλα???καλη ξεκουραση κουκλα μου!!!!!!!!!φιλακια!!

αννουλα τι κανει η μπεμπα σου?? εγω σε λιγο παω για υπνο περιμενω να την παρει ο υπνος ο βαθυς να την βαλω στο κρεβατι μας γιατι πολλες φορες ξυπναει οταν την σηκωνω απο το καροτσι στο κρεβατι...

Καλα ειμαστε Ποπη μου!!

Και εμενα κοιμηθηκε!

Τωρα το βραδυ εβλεπε τιβι και γελαγε!!:P:p

Καλα ειμαστε Ποπη μου!!

Και εμενα κοιμηθηκε!

Τωρα το βραδυ εβλεπε τιβι και γελαγε!!:P:p

ευτυχως το ξεπερασατε!!!!!!!!χα χα τηλεοραση εε κωμωδια εβλεπε??χεχε!! το ματι τους πως καρφωνεται εκει συνεχεια??εγω δεν την αφηνω να βλεπει...κ συνεχεια το κεφαλι το γυριζει εκει με αποτελεσμα να την κλεινω...;);)

B4Itp2.png

αντε αννουλα μου σε αφηνω κ εγω γιατι εχω κ ξυπνημα το βραδυ αντε να δω ποτε θα μου το παει συνεχομενα μεχρι το πρωι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:καλο βραδυ φιλακια κοριτσι μου!!!

B4Itp2.png

ευτυχως το ξεπερασατε!!!!!!!!χα χα τηλεοραση εε κωμωδια εβλεπε??χεχε!! το ματι τους πως καρφωνεται εκει συνεχεια??εγω δεν την αφηνω να βλεπει...κ συνεχεια το κεφαλι το γυριζει εκει με αποτελεσμα να την κλεινω...;);)

Μα ουτε και εγω την αφηνω, εννοειται.

Καληνυχτα Ποπη μου!

εφαγα και ηρθα!!νικη μου ποτε θα πας για το φορεμα?

εφακη μου πηγα το μεσημερακι, τα δοκιμασα και τα 3 και τελικα πήρα και του τιρκουαζ αν και η αληθεια εκεινο το στραμπλε με τις ριγες ηταν πολυ τελειο δεν το πηρα....

Νικακι μου πηγα πισω κ ειδα το φορεμα.θεωρω οτι το κορμακι σου ειναι σουπερ για οτιδηποτε κ να φορεσεις!προσωπικα προτιμω το τιρκουαζ,αν κ εφοσον εισαι μελανουρακι θα σου πηγαινει κ το ροζ πολυ.

Λιτσακι μου σε ευχαριστω πολύ.... :P..... θα το φορεσω να το δειτε οταν θα μπορεσω με για να το δειτε καλυτερα γιατι εκει δεν φαινοταν καλο...

λιτσακι παρε ολη την προικα της μπουμπους κ ελα !! σε περιμενω γειτονισσα!!!!!!!!!

νικουλα μου τοτε χτυπα το αφου σου αρεσε κ εσενα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χεχεχε το χτυπισα!!!!:P

με 70 ευρο ερχομαι θεσσαλονικη με την ryanair για ενα σαββατοκυριακο καλα ειναι ε????τελικα εχω παθει μια ψιχωση στο να παω καπου διακοπες!!!δεν με βλεπω καλα!

ακου τι λεω εγω να κανεις, να πας ενα τριημερο ή πενταημερο οτι θες φυσικα με τον αντρα σου εξωτερικο και μετα πρωταρα με τα παιδια βεβαια αν σας περισευουν χρηματα, που δυσκολα το κοβω....

Καλησπερα!!

Αννα μου κ Μαρια μου περαστικα στα μικρακια σας..Ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τωρα ε?

Νικη μου ωραιο το σχεδιο του φορεματος για το χρωμα δεν ξερω...

Παντως και εμενα μ'αρεσει να ταιριαζουν τα χρωματα σε ενα ζευγαρι κ σε ενα μυστηριο..Σε αλλους παλι δεν αρεσει ..δεν πειραζει..!

Εφη μου να κοιταξεις για Κρητη , νομιζω οτι εχει απευθειας πητση για Ηρακλειο...Ειναι πανεμορφη ολη η Κρητη!!

Αννα μου πηρα τα υλικα για το σοκολατενιο παγωτο .Ειπες οτι πρεπει να βαλω γκαρνι σοκολατενιο κ σοκολατουχο γαλα?Καθολου λευκο γαλα?

Εχω παρει κ μπανανες για παγωτο μπανανα , για πες πως το εκανες εσυ?Ποτε τις εβαλες μεσα?Τις εβαλες σε λευκο γκαρνι?

Λιτσακι τελεια θα ειναι φευγετε διακοπουλες ε??

Ποπακι ολα καλα η μπουμπουκα?

σε ευχαριστω Σοφακι μου ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...