Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λιτσα μου, το σοκολατενιο γκαρνι ειναι διπλα απο το ασπρο στα ραφια. Μαλλον δεν το προσεξες, ολοι το εχουν.

Μελινακι, κουκλα η μικρουλα σου!!! να ζησει, να τη χαιρεσαι!!

Εσενα δεν εχουμε δει. Στειλε κανενα μειλ!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια, και η δικη σου, δεν το συζητω!! καλε τι κουκλακι ζωγραφιστο ειναι αυτο?? φτου φτου!!!

Καλα οσο για το τριγωνακι, τι να πω, ειναι σεξυ και οποιος αντεξει!!

Που πηγατε ολες??

Τωρα που μπηκα εγω!

Αχ! μου ανοιξε η ορεξη με τη συνταγη της Γεωργιας!

Τελικα ειναι ωραιο σαιτ αυτο,'' οι συνταγες της παρεας'', ενω ο ''συνταγουλης'' ειναι πολυ μπερδεμενο σαιτ και ουτε κοπυ μπορεις να κανεις τις συνταγες γιατι εχει ενα σωρο εικονες.

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μελινάκι σούπερ η κοράκλα σου η Σόφη σας βόλεψε ε?Θα πάω κι εγω να τη πάρω ευτυχώς το μαγαζί των κοριτσιών είναι στη γειτονιά μου.

Άννα μου αυτό το σαιτ χρησιμοποιώ για συνταγές και της Αργυρώς και πολύ σπάνια το συνταγες απο σπίτι.Εγω κάνω συνέχεια αυτά τα κρουασανάκια που σου είχα στείλει τη συνταγή τα έκανα με φέτα και με φιλαδέλφεια και μπριζόλα καπνιστή τέλειο.Μια φορά την εβδομάδα θα κάνω σίγουρα με έχουν τρελάνει όλοι αλλα μου αρεσει κι εμενα να κάνω ψυχοθεραπεια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια, και η δικη σου, δεν το συζητω!! καλε τι κουκλακι ζωγραφιστο ειναι αυτο?? φτου φτου!!!

Καλα οσο για το τριγωνακι, τι να πω, ειναι σεξυ και οποιος αντεξει!!

Χιχιχι:tongue: είμαστε γυναίκες με τα ούλα μας:tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

μελινακι μου κουκλακι ζωγραφιστο η μπεμπουκα σου!! σου μοιαζει κιολας!!!!!!!!!!!τελεια ειναι!!!!!!!!!!!γερη να ειναι να την χαιρεσαι κουκλα μου!!!

ουφ κοριτσια εγω σχεδον τελειωσα με τις δουλειες βεβαια με παιρνουν παραπανω ωρα για να τελειωσω αφου εχω μαζι μου κ την μπεμπα ....σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα εκανα μπανακι ...αλλα ξενερωσα γιατι τσακισαμε τον αρακα κ ζητημα μια μεριδα περισσεψε πρεπει να ξαναμαγειρεψω για αυριο...κ τι κανουμε οεο???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλως την!Εγω τωρα την ταιζω και ψαχνω στο σαιτ του μεγκα την συνταγη του Ακη για φυστικοβουτυρο

Για μερεντα που ελεγες εχεις βρει καλη συνταγη?

Διαφημίσεις

μελινακι μου κουκλακι ζωγραφιστο η μπεμπουκα σου!! σου μοιαζει κιολας!!!!!!!!!!!τελεια ειναι!!!!!!!!!!!γερη να ειναι να την χαιρεσαι κουκλα μου!!!

ουφ κοριτσια εγω σχεδον τελειωσα με τις δουλειες βεβαια με παιρνουν παραπανω ωρα για να τελειωσω αφου εχω μαζι μου κ την μπεμπα ....σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα εκανα μπανακι ...αλλα ξενερωσα γιατι τσακισαμε τον αρακα κ ζητημα μια μεριδα περισσεψε πρεπει να ξαναμαγειρεψω για αυριο...κ τι κανουμε οεο???

Γεια σου Ποπακι!!

Εγω αυριο θα κανω παστιτσιο, αλλα επειδη νομιζω πως δεν εχω μακαρονια ν2, θα βαλω πενες που εχω.:rolleyes:

Ακριβώς μερέντα δε μου θύμιζε μη σου πω ψέμματα αλλά μια ωραία πάστα σοκολάτας με φουντούκια βγήκε την αλείφω και στο ψωμί για το Γιώργο και τρελαίνεται να στη δώσω αν τη θέλεις είναι και πολύ οικονομική και γρήγορη αλλά θέλει γρήγορη κατανάλωση και έξω από το ψυγείο τώρα το καλοκαίρι 2 'ωρες κρατάει λόγω του γάλακτος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Ποπακι!!

Εγω αυριο θα κανω παστιτσιο, αλλα επειδη νομιζω πως δεν εχω μακαρονια ν2, θα βαλω πενες που εχω.:rolleyes:

γεια σου ΑΝΝΑ μου!! μμμμμ παστιτσιο εεε? εγω λιγουρευτικα την καρμποναρα της γεωργιας σημερα κ σκφτομαι να την κανω!!

αχ θα με τρελανετε με τις συνταγες σας!!!αμα σου πω πριν καμια ωρα λιγουρευομουν να φαω σπιτικια μερεντα???θελω να φτιαξω κ εγω...αντε να ξεκινησω σιγα σιγα να ξαναβρισκω τον εαυτο μου,,,παλια ολο κατι εφτιαχνα ...απο περσι τπτ τα εχω ξεχασει ολα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ακριβώς μερέντα δε μου θύμιζε μη σου πω ψέμματα αλλά μια ωραία πάστα σοκολάτας με φουντούκια βγήκε την αλείφω και στο ψωμί για το Γιώργο και τρελαίνεται να στη δώσω αν τη θέλεις είναι και πολύ οικονομική και γρήγορη αλλά θέλει γρήγορη κατανάλωση και έξω από το ψυγείο τώρα το καλοκαίρι 2 'ωρες κρατάει λόγω του γάλακτος.

Αν ειναι ευκολη, αλλιως αστη μη καθεσαι να γραφεις τωρα...

Ποπάκι εγω για αύριο έχω ακόμα καρμπονάρα από σήμερα αλλά το Σάββατο θα κάνω μουσακά.

Ωραίο είναι κολοκύθια πατατούλες και πιπεριές τηγανιτά και μια κόκκινη σαλτσούλα από πάνω μούρλια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...