Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωω !!! τι γλυκα ειναι αυτη γεωργια μου???πω πω πωπω βρε κοριτσια οταν μεγαλωσουν τα μωρα μας να τα στειλουμε σε καλλιστεια τι ομορφιες ειναι αυτες που εχει το καφε μας???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Πεστα μου να στα πω εχουμε γινει ολα κουκλια ειναι πια εδω μεσα τι ανταγωνισμος ειναι αυτός χαχαχα:tongue:

Εμ αφου ειμαστε ομορφοκαφε τι να κανουμε??χιχιχι

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αχ θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωω !!! τι γλυκα ειναι αυτη γεωργια μου???πω πω πωπω βρε κοριτσια οταν μεγαλωσουν τα μωρα μας να τα στειλουμε σε καλλιστεια τι ομορφιες ειναι αυτες που εχει το καφε μας???

Αυτο λεω Ποπη μου ολα ομορφα ειναι να ειναι γερα και καλοτυχα θελουμε τωρα για τη συνταγη την πετυχαμε;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Ασχετο!

Πριν που ελειπα 20' εφτιαξα παγωτο μπανανα με τσοκ-τσιπς.

Αννα ...που εισαι??Οταν μπεις κ δεις το μηνυμα μου , πες μου πως εκανες το παγωτο μπανανα κ πως το σοκολατενιο?Πρεπει να βαλω γκαρνι σοκολατα κ σοκολατουχο γαλα?δεν γινεται με λευκο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!! Σας έχασα σήμερα,αλλά για καλό σκοπό!!!

Ήταν η μέρα μου!! Άφησα τον άντρα μου 3 ώρες με τον μικρό και πήγα στην αισθητικό για καθαρισμό και ένα γενικό ρεκτιφιέ χαχαχαχαχα!!!! Τώρα ήρθα ανανεωμένη!!

Στις 6 έχουμε ραντεβού με τον γιατρό για το εμβόλιο....:?

και τις ερωτησούλες μου τις έχω έτοιμες εκτός από μια που δεν μπορώ να θυμηθώ τι αφορά...:P

θα σας πω τα νέα μόλις γυρίσουμε μάλλον :D

Σοφία δεν ξέρω τι πάγωτο έκανε η Άννα,πάντως εγώ κάνω αυτή την συνταγή κάθε χρόνο :

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto.html

και το έχω κάνει βανίλια ή στριατσατέλα(με σταγόνες σοκολάτας) ή oreo(με τριμμένο μπισκότο oreo) ή σοκολάτα φουλ(με σταγόνες σοκολάτας,μερέντα,κακάο)...το έχω κάνει και μόκα αλλά δεν μ'άρεσε

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!! Σας έχασα σήμερα,αλλά για καλό σκοπό!!!

Ήταν η μέρα μου!! Άφησα τον άντρα μου 3 ώρες με τον μικρό και πήγα στην αισθητικό για καθαρισμό και ένα γενικό ρεκτιφιέ χαχαχαχαχα!!!! Τώρα ήρθα ανανεωμένη!!

Στις 6 έχουμε ραντεβού με τον γιατρό για το εμβόλιο....:?

και τις ερωτησούλες μου τις έχω έτοιμες εκτός από μια που δεν μπορώ να θυμηθώ τι αφορά...:P

θα σας πω τα νέα μόλις γυρίσουμε μάλλον :D

Σοφία δεν ξέρω τι πάγωτο έκανε η Άννα,πάντως εγώ κάνω αυτή την συνταγή κάθε χρόνο :

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto.html

και το έχω κάνει βανίλια ή στριατσατέλα(με σταγόνες σοκολάτας) ή oreo(με τριμμένο μπισκότο oreo) ή σοκολάτα φουλ(με σταγόνες σοκολάτας,μερέντα,κακάο)...το έχω κάνει και μόκα αλλά δεν μ'άρεσε

Καλε για την ιδια συνταγη μιλαμε..απλα ηθελα να μου πει πως εκανε η Αννα την γευση μπανανα κ σοκολατα...

Αντε μια χαρα ανανεωθηκες ε?Μπραβο σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου

Αννα και Μαρια περαστικα στα μικρα σας

Σοφια και Γεωργια τι κουκλια ειναι αυτα φτου φτου δεν χορταινεις να τα κοιτας εμεις σημερα καναμε εμβολιο και τα δυο και τωρα κοιμουνται

ημερολογια στη μικρη δεν εχω παρει ακομα Αννα που τα βρισκες της Anna gedes

εμεις μαγιω δεν εχουμε παρει ακομα ο παιδιατρος μας ειπε μπανιο οταν κλεισει τους 6 μηνες ετσι λεω την αλλη εβδομαδα να παρω και στα δυο

να μαστε κι εμεις

[/url]

Uploaded with ImageShack.us

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλε για την ιδια συνταγη μιλαμε..απλα ηθελα να μου πει πως εκανε η Αννα την γευση μπανανα κ σοκολατα...

Αντε μια χαρα ανανεωθηκες ε?Μπραβο σου...

Σοφια μου, 2 φορες σου απαντησα απο εκεινη την ωρα αλλα δε μου πηρε την απαντηση.Με πεταγε εξω.

Για τη σοκολατα αν το κανεις με τα ασπρα υλικα και βαλεις λιωμενη κουβερτουρα βγαινει πολυ σκληρο, δε λεει.Αρα βαζεις σοκολατενιο γκαρνι, σοκολατενιο γαλα και το ζαχαρουχο οπως ειναι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Επιτελους βγηκε η απαντηση!!

Η μπανανα τωρα, κανεις τα βηματα αυτα και στο 2ο βημα προσθετεις 2-3 λιωμενες μπανανες ραντισμενες με χυμο λεμονι για να μη μαυρισουν.

Σε ασπρα υλικα εννοειται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...