Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν ξερω ακομα να κοψει κουβεντα τι θα κανουμε!!ασε ψαχνομαι γενικα με τες διακοπες και στο τελος δεν μας βλεπω να παμε πουθενα,εχτες μου ειπε και το κορυφαιο

<μεινε να βαπτισουμε και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε >και τα βαπτισια ειναι 14/7 τι θα βρουμε να κλεισουμε μετα μαλλον τιποτα,το θυμηθηκα και ξανα φουντοσα!!!

εγω αυτο που κανω το χτυπας πριν το σερβιρεις για αυτο ρωτω!!

κ αν θα βρειτε να κλεισετε θα ειναι πιο ανεβασμενες οι τιμες...καλυτερα κλειστο απο τωρα καλα κανεις κ ψαχνεσαι γιατι αν το αφησεις τελευταια στιγμη θα πηξεις στο σπιτακι σου...αφου ειναι φθηνα τα αεροπορικα για θεσσαλονικη γιατι δεν ερχεστε διακοπες που ειναι διπλα κ η Χαλκιδικη που εχει κ πολυ ωραιες παραλιες στο 2ο ποδι??για σκεψου το λιγο..κ η χαλκιδικη εχει φθηνα ξενοδοχεια...;););)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ αν θα βρειτε να κλεισετε θα ειναι πιο ανεβασμενες οι τιμες...καλυτερα κλειστο απο τωρα καλα κανεις κ ψαχνεσαι γιατι αν το αφησεις τελευταια στιγμη θα πηξεις στο σπιτακι σου...αφου ειναι φθηνα τα αεροπορικα για θεσσαλονικη γιατι δεν ερχεστε διακοπες που ειναι διπλα κ η Χαλκιδικη που εχει κ πολυ ωραιες παραλιες στο 2ο ποδι??για σκεψου το λιγο..κ η χαλκιδικη εχει φθηνα ξενοδοχεια...;););)

φθινα εισητηρια βρηκα για τωρα οχι για τον αυγουστο εκτος αυτο η εταιρεια αυτη δεν κανει να φερω τα μωρα γιατι δεν προκρατιζει θεσεις οπου βρεις καθεσε αρα χαος!!καλα θα ηταν αλλα δεν νομιζω να βολεψει και ατε και τα κοβουμε τα εισητηρια πως θα παμε χαλκιδικη με δυο παιδια θα θελουμε να νοικιασουμε και αμαξι και στο τελος πολλα θα δωσουμε

Kοιταξε τον μικρουλι μας στη θαλασσα...

αχου ενα κουκλι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχου σοαφακι μου καλε τι μικρουλης ολοκληρο παιδακι φαινεται στην φωτο....πω πω τι γλυκα που ειναι με τα μαγιουδακια τους!!σκετη τρελα για δαγκωμα!!!!!!!

B4Itp2.png

φθινα εισητηρια βρηκα για τωρα οχι για τον αυγουστο εκτος αυτο η εταιρεια αυτη δεν κανει να φερω τα μωρα γιατι δεν προκρατιζει θεσεις οπου βρεις καθεσε αρα χαος!!καλα θα ηταν αλλα δεν νομιζω να βολεψει και ατε και τα κοβουμε τα εισητηρια πως θα παμε χαλκιδικη με δυο παιδια θα θελουμε να νοικιασουμε και αμαξι και στο τελος πολλα θα δωσουμε

αχου ενα κουκλι!!!!

ωχ αυτο με τα αεροπορικα ειναι θεμα σοβαρο..αλλα οπου κ να πατε δεν θα χρειαστειτε αμαξι??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αχου σοαφακι μου καλε τι μικρουλης ολοκληρο παιδακι φαινεται στην φωτο....πω πω τι γλυκα που ειναι με τα μαγιουδακια τους!!σκετη τρελα για δαγκωμα!!!!!!!

και εγω του πηρα ελπιζω να τον παρω το σαββατοκυριακο να βγαλουμε και φωτο να σας δειξουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωχ αυτο με τα αεροπορικα ειναι θεμα σοβαρο..αλλα οπου κ να πατε δεν θα χρειαστειτε αμαξι??:rolleyes::rolleyes:

ακριβως αν θα φερω τα μωρα ναι αν θα ερθουμε μονοι μας για 3 μερες οχι!!!ασε που οδηγατε και αναποδα απο εμας εσεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ακριβως αν θα φερω τα μωρα ναι αν θα ερθουμε μονοι μας για 3 μερες οχι!!!ασε που οδηγατε και αναποδα απο εμας εσεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε για τις διακοπες σας λεω...οτι οπου κ να πατε δεν θα παρετε κ τα μωρα κ αμαξι?? αλλο για το 3ημερο που ελεγες για θεσσαλονικη για δουλεια του αντρα σου δεν ειναι ετσι??

αντε να σας δουμε κ εσας με μαγιω!!!!!!!!!!!

εμας τον αυγουστο μας ειπε να την παμε θαλασσα,,,:|:-|

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσια! σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα! δειχνει καλυτερα να πηγαινει ο μπεμπης. κανει πυρετο, αλλα γενικα ειναι ευδιαθετος και καλυτερα απο χτες. τωρα τον εχω κατω και κανει μπρρρρ με τα σαλια του! εχει γελιο! στη δουλεια δεν πηγα τελικα σημερα... τη νυχτα εκανε και ο μεγαλος πυρετο και τον κρατησα σπιτι. ρε κοριτσια, μηπως δεν ειναι ιουνιος τελικα και ειναι χειμωνας ακομη?!!! γιατι ετσι μου φαινεται πια!!! τι να πω. ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα και οι δυο τους. α, το αντιπυρετικο το φτυνει ο μπεμπης και μαλλον θα του βαλω υποθετω την επομενη φορα....παντως τρωει κανονικα και αυτο ειναι θετικο. και βλεπουμε...

παω να παρω τη μικρη απο τον παιδικο τωρα. και εχω μια κουραση απιστευτη. και ο αντρας μου θα γυρισει αργα σημερα απο τη δουλεια...ευτυχως εγινε καλα η μαμα μου τουλαχιστον και ηρθε και με βοηθησε το πρωι. αυτα τα νεα μας! φιλια σε ολες!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

καλε για τις διακοπες σας λεω...οτι οπου κ να πατε δεν θα παρετε κ τα μωρα κ αμαξι?? αλλο για το 3ημερο που ελεγες για θεσσαλονικη για δουλεια του αντρα σου δεν ειναι ετσι??

αντε να σας δουμε κ εσας με μαγιω!!!!!!!!!!!

εμας τον αυγουστο μας ειπε να την παμε θαλασσα,,,:|:-|

παιζουν πολλα σεναρια για αυτο σε μπερδεψα για να παρω μαζι μου το βρεφος διακοπες μονο στην κυπρο για εξωτερικο αν θα παμε μονο τον μεγαλο θα παω,ασπουμε εαν παμε ροδο οχι δεν θα νοιακιασουμε αμαξι!!γισ το 3 ημερο που λεγαμε ειναι για την δουλεια του αντρα μου που θα ερουμε οι συο μας εαν θα ερθουμε!!

γεια σας κοριτσια! σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα! δειχνει καλυτερα να πηγαινει ο μπεμπης. κανει πυρετο, αλλα γενικα ειναι ευδιαθετος και καλυτερα απο χτες. τωρα τον εχω κατω και κανει μπρρρρ με τα σαλια του! εχει γελιο! στη δουλεια δεν πηγα τελικα σημερα... τη νυχτα εκανε και ο μεγαλος πυρετο και τον κρατησα σπιτι. ρε κοριτσια, μηπως δεν ειναι ιουνιος τελικα και ειναι χειμωνας ακομη?!!! γιατι ετσι μου φαινεται πια!!! τι να πω. ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα και οι δυο τους. α, το αντιπυρετικο το φτυνει ο μπεμπης και μαλλον θα του βαλω υποθετω την επομενη φορα....παντως τρωει κανονικα και αυτο ειναι θετικο. και βλεπουμε...

παω να παρω τη μικρη απο τον παιδικο τωρα. και εχω μια κουραση απιστευτη. και ο αντρας μου θα γυρισει αργα σημερα απο τη δουλεια...ευτυχως εγινε καλα η μαμα μου τουλαχιστον και ηρθε και με βοηθησε το πρωι. αυτα τα νεα μας! φιλια σε ολες!!!!

μαρια μου περαστικα σας τι να πω και εγω τα περασα πριν λιγες μερες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σοφη πεθανα με το μικρο σου!!!!!!Παναγια μου μια γλυκα!!!!!!φτου φτου!!

Για φαγωμα ειναι το μαιμουδακι μου... ολη μερα αυτο κανω τον τρωω κ τον φιλαω.Και εκεινος ξεκαρδιζεται...

Αντε Εφη μου να δουμε κ τον δικο σου με μαγιω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Για φαγωμα ειναι το μαιμουδακι μου... ολη μερα αυτο κανω τον τρωω κ τον φιλαω.Και εκεινος ξεκαρδιζεται...

Αντε Εφη μου να δουμε κ τον δικο σου με μαγιω...

το μαγιω θα το βαλουμε για μπανιο δεν ρωτησα τον παιδιατρο μαλλο δεν θα τον βαλω ακομα εχει και το αυτακι του μηπως και δεν κανει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?Δε προλαβα να διαβασω και πολλά απο τότε που ξαναφυγα.

Είστε όλες καλά?

Άννα, Μαρία καλύτερα τα μωρά σας ε?

θελουμε συνταγη για την καρποναρα φουρνου!!μας ξεσηκωσες:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...