Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν φτιαχνω ομως τιποτα ακομη..θα περιμενω την Αννα που ειναι master chef να με συμβουλευσει για τις γευσεις που την ρωτησα προηγουμενως...

Αννα μου που εισαι ??Δωσε μου τα φωτα σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφη για το σκ που ρωτουσες εγω δε νομιζω να μπορουσα να την αφησω τη μικρη..προς το παρον τουλαχιστον,ασχετα με το θηλασμο.παντως κ τωρα να πηγαιναμε καπου,δεν νομιζω να ειχα προβλημα να την εχω μαζι..κ δεν ειναι κ πολυ ηρεμη τελευταια..ξεσαλωσε κ αυτη μου φαινεται!

GjJbp3.png7IWup3.png

Σοφη για το σκ που ρωτουσες εγω δε νομιζω να μπορουσα να την αφησω τη μικρη..προς το παρον τουλαχιστον,ασχετα με το θηλασμο.παντως κ τωρα να πηγαιναμε καπου,δεν νομιζω να ειχα προβλημα να την εχω μαζι..κ δεν ειναι κ πολυ ηρεμη τελευταια..ξεσαλωσε κ αυτη μου φαινεται!

Και εμας ο μικρος ειναι καλος αλλα εχει την δυσκολια με τον υπνο..Εχει τις ιδιοτροπιες του κ κλαιει αν θελει να κοιμηθει..Σκαει στο κλαμα..Επειδη δεν το βλεπω να ειναι κ κανεις διαθεσιμος να τον κρατησει μαλλον θα παμε ολοι παρεα το σκ καπου και βλεπουμε..Το πολυ πολυ να ξεσαλωσει κ να μην μαζευεται..Το καλο ειναι οτι σε βολτες κ επισκεψεις καθεται κυριος..αγγελουδι σωστο.Στο σπιτι κανει τις ιδιοτροπιες!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

μωρε λες?ειναι κ κουκλος ο δικος σου!!αρχοντας κανονικος!!!!!!!χαχαχα αντε φερτον μια βολτα απο εδω να γινει η πρωτη γνωριμια να σας κανουμε κ ναζακια σαν τσαουσες που ειμαστε!!!!!!!

καλως την αννα μας!!!τι ωραια που δεν εκανε πυρετο μαχητρια η μπουμπου το ξεπερναει στα γρηγορα!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!αντε να ηρεμησεις κ εσυ ολη αυτη η αγωνια οταν παθαινουν κατι τα μωρακια μας μας κατατρωει....

να σε ρωτησω οταν λεμε διαροια τι διαφορα εχει απο τα κανονικα κακακια?? ειναι νερουλα??

Ναι, Ποπη μου, ειναι νερουλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

αχ σταματα και ζηλεψα θελω και εγω θεσσαλονικη:P:p:p:p
με 70 ευρο ερχομαι θεσσαλονικη με την ryanair για ενα σαββατοκυριακο καλα ειναι ε????τελικα εχω παθει μια ψιχωση στο να παω καπου διακοπες!!!δεν με βλεπω καλα!

καλε παρε το αεροπλανο κ ελα κ μην λες κ τπτ αμα λαχει....χα χα χα ...πες παω στην μαμα μου θα ερθω το βραδυ!!!;););)τσαμπα ειναι τα 70ε!!

γεια σου Ποπακι!!πως παει η μικρη;;

ερχομεθα επιτελους!!

Εφη τσακω το αεροπλανακι κ ελα!!με 70 γιουρος κ το συζητας;;;

καλα παμε λιτσακι ...με κανει καποια νουμερα αλλα ειναι παροδικα ευτυχως!!με το που ερθεις κ συμμαζευτεις χτυπας τηλεφωνακι!!

δεν το συζητω αλλα τι θα πω στον αντρα μου ?

μεινε με τα παιδια και εγω θα παω για ενα καφε θεσσαλονικη και γυριζω:tongue::tongue::tongue::tongue:θα με κραξει και θα εχει και δικιο:P:p:p

Καλησπερα!!

Αννα μου κ Μαρια μου περαστικα στα μικρακια σας..Ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τωρα ε?

Νικη μου ωραιο το σχεδιο του φορεματος για το χρωμα δεν ξερω...

Παντως και εμενα μ'αρεσει να ταιριαζουν τα χρωματα σε ενα ζευγαρι κ σε ενα μυστηριο..Σε αλλους παλι δεν αρεσει ..δεν πειραζει..!

Εφη μου να κοιταξεις για Κρητη , νομιζω οτι εχει απευθειας πητση για Ηρακλειο...Ειναι πανεμορφη ολη η Κρητη!!

Αννα μου πηρα τα υλικα για το σοκολατενιο παγωτο .Ειπες οτι πρεπει να βαλω γκαρνι σοκολατενιο κ σοκολατουχο γαλα?Καθολου λευκο γαλα?

Εχω παρει κ μπανανες για παγωτο μπανανα , για πες πως το εκανες εσυ?Ποτε τις εβαλες μεσα?Τις εβαλες σε λευκο γκαρνι?

Λιτσακι τελεια θα ειναι φευγετε διακοπουλες ε??

Ποπακι ολα καλα η μπουμπουκα?

μια χαρα σοφακι μου!! παραπονο δεν εχω..εχουμε θεματακια με τον υπνο μας που κλαιμε συνεχεια κ που κ που λιγο με το φαι αλλα ολα οκ!! την ελεγχω την κατασταση!!!

καλος την σοφια μας!!θα κοιταξω ,αν καταληξω καπου θα σας πω σας ευχαριστω παντος!να ταιριαζει το ζευγαρι και εμενα μου αρεσει αλλα να ταιριαζω εγω με το θεμα της βαπτισης το βλεπω λιγο περιεργο:confused::confused::confused:

εγω να ντυθω στρουμφιτα τι λετε??χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSyiMXfxtpEgn9G2r-CqzF5kaabBCG_ivpprUcVIheK76tc1hJBoQ

χα χα χα χα χα ξεραθηκα στο γελιο..ακου στρουμφητα...ασορτι με τον γιοκα να εισαι!!!!!!!!!!!!!βαψε κ το μαλλι ξανθο να εισαι πετυχημενη στρουμφητα!!χα χα χα!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα αγαπες!!

δεν εχω πολυδιαβασει..

Αννα κ Μαρια περαστικα στα μωρακια σας!!

Εφακι ο δικος σου τρωει ε;;φτου φτου το αγορι μας!

οι υπολοιπες τι κανετε;;

εγω εχω πανικοβληθει για το ταξιδι,τι θα παρουμε,ν'αφησω το σπιτι καθαρο..δεν ξερω,ισως επειδη ειναι η πρωτη μας εξορμηση με την μπεμπα μ'εχει πιασει ενα ταρακουλο..

ειδα που λεγατε για ημερολογια..εμενα μου ειχαν φερει ενα σαν βιβλιοθηκουλα απο τις εκδοσεις ψυχογιος,αλλα ειναι λιγο μπερδευτικο κ τα εχει διασπαρτα κ δεν μ'εχει ενθουσιασει..θα παω να κοιταξω στο βιβλιοπωλειο μηπως βρω κανενα πιο βολικο πριν την παω νυφη τη δικια μου..

Λιτσακι, εχω παρει το ιδιο για τη μπεμπα αλλα και εμενα δε με ενθουσιαζει.Καταρχην δεν παιρνει γωτογραφιες.

Στα αγορια που εχω της anne gades ειναι τελεια.Τετοιο θα παω να βρω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εμας ο μικρος ειναι καλος αλλα εχει την δυσκολια με τον υπνο..Εχει τις ιδιοτροπιες του κ κλαιει αν θελει να κοιμηθει..Σκαει στο κλαμα..Επειδη δεν το βλεπω να ειναι κ κανεις διαθεσιμος να τον κρατησει μαλλον θα παμε ολοι παρεα το σκ καπου και βλεπουμε..Το πολυ πολυ να ξεσαλωσει κ να μην μαζευεται..Το καλο ειναι οτι σε βολτες κ επισκεψεις καθεται κυριος..αγγελουδι σωστο.Στο σπιτι κανει τις ιδιοτροπιες!

αρα μια χαρα θα περασετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε παρε το αεροπλανο κ ελα κ μην λες κ τπτ αμα λαχει....χα χα χα ...πες παω στην μαμα μου θα ερθω το βραδυ!!!;););)τσαμπα ειναι τα 70ε!!

καλα παμε λιτσακι ...με κανει καποια νουμερα αλλα ειναι παροδικα ευτυχως!!με το που ερθεις κ συμμαζευτεις χτυπας τηλεφωνακι!!

μια χαρα σοφακι μου!! παραπονο δεν εχω..εχουμε θεματακια με τον υπνο μας που κλαιμε συνεχεια κ που κ που λιγο με το φαι αλλα ολα οκ!! την ελεγχω την κατασταση!!!

χα χα χα χα χα ξεραθηκα στο γελιο..ακου στρουμφητα...ασορτι με τον γιοκα να εισαι!!!!!!!!!!!!!βαψε κ το μαλλι ξανθο να εισαι πετυχημενη στρουμφητα!!χα χα χα!!!!!!!!

χαχαχλες??αμαν μην μου βαζει ιδεες!!!

αστο καλο μου και ενα μηνα εχει που εκανα το μαλλι μαυρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αννα σε φωναξα κ ηρθες?Τι καλα!!Βοηθησε με γιατι οπως εχω πει ειμαι ασχετη απο παγωτα...

τα παγωτα που φτιαχνετε τα ξανα χτυπατε πριτ τα σερβιρετε??εγω μονο φραουλας ξερω να κανω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εε δεν του αρεσει το σπιτι σας οπως κ την δικη μου!! στο χωριο κυρια ειναι ολο κοιμαται κ οταν γυριζω σπιτι σκαει στα κλαμματα...θα μας κανει να αλλαξουμε κ σπιτι η σκατου,,,χε χε χε!!!!!!!

Ναι, Ποπη μου, ειναι νερουλα.

οκ αννα μου!!!;););)μονο η διαροια δλδ σας εμεινε???αντε να σταματησει κ αυτο να ηρεμησετε!!!

ειδα τα μειλ !!καλα μιλαμε αν κ καθυστερημενα η μπουμπου σου τα σπαει μ το μαγιουδακι της!!!!!!κ εσενα τελειο ειναι το μαλλι σου!! φτου φτου αννα μου κουκλα εισαι!!!!!!

τα παιχνιδια τα επαιξα πολυ γελιο!!!:P:p:p:p

B4Itp2.png

χαχαχλες??αμαν μην μου βαζει ιδεες!!!

αστο καλο μου και ενα μηνα εχει που εκανα το μαλλι μαυρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμ εγω σου λεω...τολμα το !!! αααα ξερεις τι θα κανεις ?? θα παρεις ενα ρεπο θα αφησεις τα παιδια στην μαμα κ θα ρθεις πρωι κ θα γυρισεις βραδυ..κ στον αντρα σου θα πεις με κρατησαν υπερωριες!!!;);););)

για τον αυγουστο τελικα που ελεγες θα ερχοσασταν για δουλεια ακυρο??

B4Itp2.png

τα παγωτα που φτιαχνετε τα ξανα χτυπατε πριτ τα σερβιρετε??εγω μονο φραουλας ξερω να κανω!!

Οχι Εφη μου το χτυπαμε 3-4 φορες καθε μια ωρα οταν το φτιαχνουμε .Οχι πριν το σερβιρουμε.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εμ εγω σου λεω...τολμα το !!! αααα ξερεις τι θα κανεις ?? θα παρεις ενα ρεπο θα αφησεις τα παιδια στην μαμα κ θα ρθεις πρωι κ θα γυρισεις βραδυ..κ στον αντρα σου θα πεις με κρατησαν υπερωριες!!!;);););)

για τον αυγουστο τελικα που ελεγες θα ερχοσασταν για δουλεια ακυρο??

δεν ξερω ακομα να κοψει κουβεντα τι θα κανουμε!!ασε ψαχνομαι γενικα με τες διακοπες και στο τελος δεν μας βλεπω να παμε πουθενα,εχτες μου ειπε και το κορυφαιο

<μεινε να βαπτισουμε και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε >και τα βαπτισια ειναι 14/7 τι θα βρουμε να κλεισουμε μετα μαλλον τιποτα,το θυμηθηκα και ξανα φουντοσα!!!

Οχι Εφη μου το χτυπαμε 3-4 φορες καθε μια ωρα οταν το φτιαχνουμε .Οχι πριν το σερβιρουμε.

εγω αυτο που κανω το χτυπας πριν το σερβιρεις για αυτο ρωτω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...