Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικακι μου πηγα πισω κ ειδα το φορεμα.θεωρω οτι το κορμακι σου ειναι σουπερ για οτιδηποτε κ να φορεσεις!προσωπικα προτιμω το τιρκουαζ,αν κ εφοσον εισαι μελανουρακι θα σου πηγαινει κ το ροζ πολυ.

GjJbp3.png7IWup3.png

καλησπερα αγαπες!!

δεν εχω πολυδιαβασει..

Αννα κ Μαρια περαστικα στα μωρακια σας!!

Εφακι ο δικος σου τρωει ε;;φτου φτου το αγορι μας!

οι υπολοιπες τι κανετε;;

εγω εχω πανικοβληθει για το ταξιδι,τι θα παρουμε,ν'αφησω το σπιτι καθαρο..δεν ξερω,ισως επειδη ειναι η πρωτη μας εξορμηση με την μπεμπα μ'εχει πιασει ενα ταρακουλο..

ειδα που λεγατε για ημερολογια..εμενα μου ειχαν φερει ενα σαν βιβλιοθηκουλα απο τις εκδοσεις ψυχογιος,αλλα ειναι λιγο μπερδευτικο κ τα εχει διασπαρτα κ δεν μ'εχει ενθουσιασει..θα παω να κοιταξω στο βιβλιοπωλειο μηπως βρω κανενα πιο βολικο πριν την παω νυφη τη δικια μου..

αλο λιτσα μου!!φορτοσε καλη μου τα πραγματα της μπεμπας και βουρ για σαλονικα!!!μην αγχονεσε ολα θα πανε καλα!!:-P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα αγαπες!!

δεν εχω πολυδιαβασει..

Αννα κ Μαρια περαστικα στα μωρακια σας!!

Εφακι ο δικος σου τρωει ε;;φτου φτου το αγορι μας!

οι υπολοιπες τι κανετε;;

εγω εχω πανικοβληθει για το ταξιδι,τι θα παρουμε,ν'αφησω το σπιτι καθαρο..δεν ξερω,ισως επειδη ειναι η πρωτη μας εξορμηση με την μπεμπα μ'εχει πιασει ενα ταρακουλο..

ειδα που λεγατε για ημερολογια..εμενα μου ειχαν φερει ενα σαν βιβλιοθηκουλα απο τις εκδοσεις ψυχογιος,αλλα ειναι λιγο μπερδευτικο κ τα εχει διασπαρτα κ δεν μ'εχει ενθουσιασει..θα παω να κοιταξω στο βιβλιοπωλειο μηπως βρω κανενα πιο βολικο πριν την παω νυφη τη δικια μου..

λιτσακι παρε ολη την προικα της μπουμπους κ ελα !! σε περιμενω γειτονισσα!!!!!!!!!

νικουλα μου τοτε χτυπα το αφου σου αρεσε κ εσενα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

λιτσακι παρε ολη την προικα της μπουμπους κ ελα !! σε περιμενω γειτονισσα!!!!!!!!!

νικουλα μου τοτε χτυπα το αφου σου αρεσε κ εσενα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ σταματα και ζηλεψα θελω και εγω θεσσαλονικη:P:p:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Ποπακι!!πως παει η μικρη;;

ερχομεθα επιτελους!!

Εφη τσακω το αεροπλανακι κ ελα!!με 70 γιουρος κ το συζητας;;;

δεν το συζητω αλλα τι θα πω στον αντρα μου ?

μεινε με τα παιδια και εγω θα παω για ενα καφε θεσσαλονικη και γυριζω:tongue::tongue::tongue::tongue:θα με κραξει και θα εχει και δικιο:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα!!

Αννα μου κ Μαρια μου περαστικα στα μικρακια σας..Ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τωρα ε?

Νικη μου ωραιο το σχεδιο του φορεματος για το χρωμα δεν ξερω...

Παντως και εμενα μ'αρεσει να ταιριαζουν τα χρωματα σε ενα ζευγαρι κ σε ενα μυστηριο..Σε αλλους παλι δεν αρεσει ..δεν πειραζει..!

Εφη μου να κοιταξεις για Κρητη , νομιζω οτι εχει απευθειας πητση για Ηρακλειο...Ειναι πανεμορφη ολη η Κρητη!!

Αννα μου πηρα τα υλικα για το σοκολατενιο παγωτο .Ειπες οτι πρεπει να βαλω γκαρνι σοκολατενιο κ σοκολατουχο γαλα?Καθολου λευκο γαλα?

Εχω παρει κ μπανανες για παγωτο μπανανα , για πες πως το εκανες εσυ?Ποτε τις εβαλες μεσα?Τις εβαλες σε λευκο γκαρνι?

Λιτσακι τελεια θα ειναι φευγετε διακοπουλες ε??

Ποπακι ολα καλα η μπουμπουκα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλησπερα!!

Αννα μου κ Μαρια μου περαστικα στα μικρακια σας..Ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τωρα ε?

Νικη μου ωραιο το σχεδιο του φορεματος για το χρωμα δεν ξερω...

Παντως και εμενα μ'αρεσει να ταιριαζουν τα χρωματα σε ενα ζευγαρι κ σε ενα μυστηριο..Σε αλλους παλι δεν αρεσει ..δεν πειραζει..!

Εφη μου να κοιταξεις για Κρητη , νομιζω οτι εχει απευθειας πητση για Ηρακλειο...Ειναι πανεμορφη ολη η Κρητη!!

Αννα μου πηρα τα υλικα για το σοκολατενιο παγωτο .Ειπες οτι πρεπει να βαλω γκαρνι σοκολατενιο κ σοκολατουχο γαλα?Καθολου λευκο γαλα?

Εχω παρει κ μπανανες για παγωτο μπανανα , για πες πως το εκανες εσυ?Ποτε τις εβαλες μεσα?Τις εβαλες σε λευκο γκαρνι?

Λιτσακι τελεια θα ειναι φευγετε διακοπουλες ε??

Ποπακι ολα καλα η μπουμπουκα?

καλος την σοφια μας!!θα κοιταξω ,αν καταληξω καπου θα σας πω σας ευχαριστω παντος!να ταιριαζει το ζευγαρι και εμενα μου αρεσει αλλα να ταιριαζω εγω με το θεμα της βαπτισης το βλεπω λιγο περιεργο:confused::confused::confused:

εγω να ντυθω στρουμφιτα τι λετε??χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSyiMXfxtpEgn9G2r-CqzF5kaabBCG_ivpprUcVIheK76tc1hJBoQ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Σοφη μου φευγουμε Σαλονικα μεθαυριο!!

εσεις κανατε κ μπανακι ε;;τελεια!

το γκαρνι το σοκολατενιο ρε κοριτσια εγω γιατι δεν το βρισκω;;

δοκιμασα κ το εφτιαξα κ εγω το παγωτο κ βγηκε μουρλια!

εκανα μια δοση με σταγονες κουβερτουρας κ μια με νουτελα κ φουντουκι τριμμενο.θελω κ εγω να κανω με γευσεις..

GjJbp3.png7IWup3.png

καλος την σοφια μας!!θα κοιταξω ,αν καταληξω καπου θα σας πω σας ευχαριστω παντος!να ταιριαζει το ζευγαρι και εμενα μου αρεσει αλλα να ταιριαζω εγω με το θεμα της βαπτισης το βλεπω λιγο περιεργο:confused::confused::confused:

εγω να ντυθω στρουμφιτα τι λετε??χαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSyiMXfxtpEgn9G2r-CqzF5kaabBCG_ivpprUcVIheK76tc1hJBoQ

Χαχα καλο!!Με εκανες κ γελασα Εφη μου!Οχι και να ντυθεις στρουμφιτα...

Εγω θα κοιταξω να ταιριαζουμε με τον Γιαννη στις αποχρωσεις, οχι ακριβως αλλα για το θεμα δεν γινεται να ταιριαξουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εκανα μια δοση με σταγονες κουβερτουρας κ μια με νουτελα κ φουντουκι τριμμενο.θελω κ εγω να κανω με γευσεις..

μιαμ μας ανοιξατε την ορεξη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Χαχα καλο!!Με εκανες κ γελασα Εφη μου!Οχι και να ντυθεις στρουμφιτα...

Εγω θα κοιταξω να ταιριαζουμε με τον Γιαννη στις αποχρωσεις, οχι ακριβως αλλα για το θεμα δεν γινεται να ταιριαξουμε...

χαχαχ !!και εγω θελω να του πιασω πρασινο πουκαμισο να πηγαινει με τα παπουτσια μου την τσαντα μου!!ελπιζω να βρω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μμμμ μια χαρα σε βρισκω ..Και εγω εκανα ενα μπολ με νουτελα , ενα σκετο βανιλια κ ενα με σταγονες κουβερτουρας..Τωρα θελω να κανω σοκολατενιο κ παγωτο μπανανα.

Το σοκολατενιο γκαρνι το εχει στο καρφουρ μαρινοπουλος

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...