Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Νίκη μου το φόρεμα θα το ήθελα κι εγω κάπως αλλιώς όπως λεει κι η Δώρα τα γούστα είναι προσωπικά.Αλλά το χρώμα θα το προτιμούσα ροζ.

Άννα μου δίκιο είχες σε ότι είπες στη Μαρία μονο ντεπόν από αντιπυρετικά με αφήνει η γιατρός.Τι είναι τα τσοκ τσιπς?????

Δε πρόλαβα να σας διαβασω καρμπονάρα φούρνου έχω για σήμερα θα σας ξαναδιαβάσω.

καλημερα γεωργια μου!!τι κανετε?? εγω σημερα εβαλα αρακα ....τωρα τον φτιαχνω παρεα με την μπεμπα την μαθαινω απο τωρα να μαγειρευει!!χι χι χι!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φανταζομαι τι θα μας κανουν μεγαλωνοντας!!!

εγω σημερα ανακαλυψα γιατι δεν μπορει να νανουριστει ευκολα κ χτυπιεται στο κλαμμα καθε φορα που ειναι να κοιμηθει...θελει να κραταει κατι αγκαλια ...αυτο την βοηθαει..την εβαλα μια μεγαλη κουδουνιστρα που εχω κ την γατζωσε αγκαλια!!θα την παρω τον φωτεινο αγκαλιτσα να κοιμαται μαζι του!!:tongue::tongue:

και εμενα ποπη μου κρατα αγκαλια τον αγκαλιτσα για να κοιμηθει!!τελικα πολλα κοινα εχουν τα μωρα μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εμενα ποπη μου κρατα αγκαλια τον αγκαλιτσα για να κοιμηθει!!τελικα πολλα κοινα εχουν τα μωρα μας!!

χαχα μαζι πακετο πανε τα μωρακια μας εφη μου απιστευτο!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλημέρα σε όλες.

Νίκη μου το φόρεμα θα το ήθελα κι εγω κάπως αλλιώς όπως λεει κι η Δώρα τα γούστα είναι προσωπικά.Αλλά το χρώμα θα το προτιμούσα ροζ.

Άννα μου δίκιο είχες σε ότι είπες στη Μαρία μονο ντεπόν από αντιπυρετικά με αφήνει η γιατρός.Τι είναι τα τσοκ τσιπς?????

καλημερα γεωργια,νοικοκυρα!! για πες για την καρμποναρα φουρνου κ αν μπορεις να μου στειλεις το παγωτο που εφτιαξες εσυ κ η αννα!!!;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας αγαπες!!

Καλα ειμαστε, δεν εχει κανει αλλο πυρετο απο εχθες τα ξημερωματα, πανω απο 24 ωρες δλδ.

Εκανε ομως μια διαρροια σημερα.Απο κεφια και ορεξη μια χαρα.

Ειχα παει στο σχολειο για τους ελεγχους των παιδιων, μια χαρα τα πηγαμε και φετος. Παει και αυτη η χρονια.

Ειχε κατσει η μπεμπα στο σπιτι με τον μπαμπα της.

Γεωργια μου τα τσοκ τσιπς ειναι τα chocolate chips (choc chips), απλα οταν τα ελεγα βαρεθηκα να γυρισω στα αγγλικα το λαπτοπ. Ειναι οι σταγονες σοκολατας που κυκλοφορουν σε σακουλακια, της ΓΙΩΤΗΣ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας αγαπες!!

Καλα ειμαστε, δεν εχει κανει αλλο πυρετο απο εχθες τα ξημερωματα, πανω απο 24 ωρες δλδ.

Ειχα παει στο σχολειο για τους ελεγχους των παιδιων, μια χαρα τα πηγαμε και φετος. Παει και αυτη η χρονια.

Γεωργια μου τα τσοκ τσιπς ειναι τα chocolate chips (choc chips), απλα οταν τα ελεγα βαρεθηκα να γυρισω στα αγγλικα το λαπτοπ. Ειναι οι σταγονες σοκολατας που κυκλοφορουν σε σακουλακια, της ΓΙΩΤΗΣ.

καλος την!!μπραβο αννα μου που σταματησαν οι πυρετοι!!ποτε κλενουν τα σχολεια σας εμας 20/6

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλος την!!μπραβο αννα μου που σταματησαν οι πυρετοι!!ποτε κλενουν τα σχολεια σας εμας 20/6

Εμας σημερα Εφη μου, τελειωσαμε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μηπως να τα παντρευαμε κι ολας???να συμπεθεριαζαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

μωρε λες?ειναι κ κουκλος ο δικος σου!!αρχοντας κανονικος!!!!!!!χαχαχα αντε φερτον μια βολτα απο εδω να γινει η πρωτη γνωριμια να σας κανουμε κ ναζακια σαν τσαουσες που ειμαστε!!!!!!!

Γεια σας αγαπες!!

καλως την αννα μας!!!τι ωραια που δεν εκανε πυρετο μαχητρια η μπουμπου το ξεπερναει στα γρηγορα!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!αντε να ηρεμησεις κ εσυ ολη αυτη η αγωνια οταν παθαινουν κατι τα μωρακια μας μας κατατρωει....

να σε ρωτησω οταν λεμε διαροια τι διαφορα εχει απο τα κανονικα κακακια?? ειναι νερουλα??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

μωρε λες?ειναι κ κουκλος ο δικος σου!!αρχοντας κανονικος!!!!!!!χαχαχα αντε φερτον μια βολτα απο εδω να γινει η πρωτη γνωριμια να σας κανουμε κ ναζακια σαν τσαουσες που ειμαστε!!!!!!!

καλως την αννα μας!!!τι ωραια που δεν εκανε πυρετο μαχητρια η μπουμπου το ξεπερναει στα γρηγορα!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!αντε να ηρεμησεις κ εσυ ολη αυτη η αγωνια οταν παθαινουν κατι τα μωρακια μας μας κατατρωει....

να σε ρωτησω οταν λεμε διαροια τι διαφορα εχει απο τα κανονικα κακακια?? ειναι νερουλα??

λες??ασε να μεγαλωσει λιγο και θα τον φερω να κανουμε τα προξενια!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα αγαπες!!

δεν εχω πολυδιαβασει..

Αννα κ Μαρια περαστικα στα μωρακια σας!!

Εφακι ο δικος σου τρωει ε;;φτου φτου το αγορι μας!

οι υπολοιπες τι κανετε;;

εγω εχω πανικοβληθει για το ταξιδι,τι θα παρουμε,ν'αφησω το σπιτι καθαρο..δεν ξερω,ισως επειδη ειναι η πρωτη μας εξορμηση με την μπεμπα μ'εχει πιασει ενα ταρακουλο..

ειδα που λεγατε για ημερολογια..εμενα μου ειχαν φερει ενα σαν βιβλιοθηκουλα απο τις εκδοσεις ψυχογιος,αλλα ειναι λιγο μπερδευτικο κ τα εχει διασπαρτα κ δεν μ'εχει ενθουσιασει..θα παω να κοιταξω στο βιβλιοπωλειο μηπως βρω κανενα πιο βολικο πριν την παω νυφη τη δικια μου..

GjJbp3.png7IWup3.png

αγαπουλες μου ευχαριστω για τις αποψεις σας......

Νικη εμενα δεν με ξετρελλανε το φόρεμα (λεω την αληθεια ετσι???)αλλα αν εσένα σου άρεσε εγω περισσευω!... Παντως να διαλέξεις ενα που το χρώμα του να δένει με ολη την βαφτιση... Πχ δεν θα θελα να σε δω νε ροζ ας πουμε κ ολα τα υπολοιπα γυρω σου να ειναι γαλάζια κ να βαφτιζεις κ αγόρι.

Δωρα μου δεν με ενοχλει να σου πω την αληθεια να εχει σχεσει με το θεμα, σε που θα κανω και αντιθεση χεχεεχε....

ελα δωρα μου επειδη ειναι αγορακι θα πρεπει να βαλει γαλαζιο?/εγω διαφωνω να βαλει κατι που να της πηγαινει το χρωμα!!αποψη μου ε:tongue:

θα συμφωνησω!!!

εφακη μου καλημερα!!!αχ τι καλα ειδες τι σου ειπα χθες οτι θα ξαναετρωγε??προσευχηθηκα παλι!!!!!!!;););)πολυ χαρηκα!!εμενα σημερα το πρωι με κανει νουμερα εφαγε μονο 120μλ κ εχουμε γκρινια...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα δωρακι μου τι κανετε? πως πατε με το φαι?? ωχ εχεις τα πραγματα να κανεις δεν την γλυτωνεις τελικα...καλο κουραγιο!!!εγω οταν ειχα παει στην μαμα μου για να μεινω ειχα παρει μαζι μου στην κυριολεξια ολη την προικα της μπεμπας,,οτι ειχα κ δεν ειχα...

κ εδω βοριαδακι εβγαλε...

νικη μουμου αρεσε το στρωσιμο πανω σου το φορεμα αλλα δεν μου πολυαρεσε το χρωμα...σαν μουντο το βλεπω...για τα αλλα φορεματα δεν μπορω να σου πω αν δεν δω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αννα πως ειναι η μπεμπα σημερα?

μαρακι μουπεραστικα στο μωρακι σου ξεχασα χθες να σου πω!!ευχομαι να περασει γρηγορα..

Καλιοπακη μου βασικα ναι στη φωτογραφια φαινεται μουντο αλλα επειδη το κινητο δεν εχει καλη καμερα, το τιρκουαζ ειναι πολύ ανοικτό χρωμα, το αδικα πολύ η φωτογραφια.....

Ναι βρε!! Κι εγω δεν ξέρω πως μου έκατσε κ θελω να ειναι ολα ιδιο χρώμα.... Βλακεία ε?

Σόρρυ βρε Νικουλα μου αν σε στεναχωρησα!! Ετσι κ αλλιώς με τετοιο κορμί η Νικη μας οτι χρώμα βάλει κούκλα θα ειναι!!!

Εχεις δικο Εφη μου,σόρρυ!

οχι καλη μου καθόλου αντε καλε μην ακουω βλακιες, απλα λετε την αποψη σας....

χαχαχ δωρα μου μαλλον τα ιδες ολα ροζ επειδη εχεις μπεμπουλα!!!!:tongue::tongue:

και εγω ετσι θα τα εβλεπα αν εκανα την πολυποθητη κορη αλλα που!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χεχεχεχεχεχ:D:D:D:D:D.....

Καλημέρα σε όλες.

Γουστα ειναι οπως το λες,,,,, αλλα δεν θελω κατι πολύ υπερβολικό προτιμαω κατι απλό και ωραιο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...