Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα αναστασια μου!!τι κανετε πως περνατε??εμεις εδω τα ιδια δουλεια:rolleyes:

το παιδακι μου σαν να και ξανα βρηκε τη ορεξη του εφαγε και την κρεμα του το απογευμα και το βραδυ ειπιε 180 γαλα και τωρα το πρωι ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εφακη μου καλημερα!!!αχ τι καλα ειδες τι σου ειπα χθες οτι θα ξαναετρωγε??προσευχηθηκα παλι!!!!!!!;););)πολυ χαρηκα!!εμενα σημερα το πρωι με κανει νουμερα εφαγε μονο 120μλ κ εχουμε γκρινια...:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!!! Τι κάνετε?

Εδω εβγαλε βοριαδακι κ λιγο δρισισε. Η μπεμπα με θελει αποκλειστική αφου ουτε για μπάνιο δεν κατάφερα να μπω απο τις 7:30 που ξύπνησε!

Εμαθε τωρα κ βγάζει την πιπίλα της κ την κοιτάει...η μαϊμού!!

Εγω πρεπει σημερα να ετοιμάσω τα πραγματα... Το μεσημερι θα φάμε στα πεθερικα μου,να δω ποτε θα τα κανω!

Κοριτσια περαστικά στα παιδάκια σας,Μαρια κ Αννα.

καλημερα δωρακι μου τι κανετε? πως πατε με το φαι?? ωχ εχεις τα πραγματα να κανεις δεν την γλυτωνεις τελικα...καλο κουραγιο!!!εγω οταν ειχα παει στην μαμα μου για να μεινω ειχα παρει μαζι μου στην κυριολεξια ολη την προικα της μπεμπας,,οτι ειχα κ δεν ειχα...

κ εδω βοριαδακι εβγαλε...

νικη μουμου αρεσε το στρωσιμο πανω σου το φορεμα αλλα δεν μου πολυαρεσε το χρωμα...σαν μουντο το βλεπω...για τα αλλα φορεματα δεν μπορω να σου πω αν δεν δω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αννα πως ειναι η μπεμπα σημερα?

μαρακι μουπεραστικα στο μωρακι σου ξεχασα χθες να σου πω!!ευχομαι να περασει γρηγορα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφακη μου καλημερα!!!αχ τι καλα ειδες τι σου ειπα χθες οτι θα ξαναετρωγε??προσευχηθηκα παλι!!!!!!!;););)πολυ χαρηκα!!εμενα σημερα το πρωι με κανει νουμερα εφαγε μονο 120μλ κ εχουμε γκρινια...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα δωρακι μου τι κανετε? πως πατε με το φαι?? ωχ εχεις τα πραγματα να κανεις δεν την γλυτωνεις τελικα...καλο κουραγιο!!!εγω οταν ειχα παει στην μαμα μου για να μεινω ειχα παρει μαζι μου στην κυριολεξια ολη την προικα της μπεμπας,,οτι ειχα κ δεν ειχα...

κ εδω βοριαδακι εβγαλε...

νικη μουμου αρεσε το στρωσιμο πανω σου το φορεμα αλλα δεν μου πολυαρεσε το χρωμα...σαν μουντο το βλεπω...για τα αλλα φορεματα δεν μπορω να σου πω αν δεν δω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αννα πως ειναι η μπεμπα σημερα?

μαρακι μουπεραστικα στο μωρακι σου ξεχασα χθες να σου πω!!ευχομαι να περασει γρηγορα..

Καλημερα ποπη μου ,πιανουν οι προσευχες σου :tongue::tongue::tongue:σε ευχαριστω!!! σαν να και στρωσαμε λιγο!!μια πανω και μια κατω μας τρεχουν τα μικρα μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελα δωρα μου επειδη ειναι αγορακι θα πρεπει να βαλει γαλαζιο?/εγω διαφωνω να βαλει κατι που να της πηγαινει το χρωμα!!αποψη μου ε:tongue:

Ναι βρε!! Κι εγω δεν ξέρω πως μου έκατσε κ θελω να ειναι ολα ιδιο χρώμα.... Βλακεία ε?

Σόρρυ βρε Νικουλα μου αν σε στεναχωρησα!! Ετσι κ αλλιώς με τετοιο κορμί η Νικη μας οτι χρώμα βάλει κούκλα θα ειναι!!!

Εχεις δικο Εφη μου,σόρρυ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι βρε!! Κι εγω δεν ξέρω πως μου έκατσε κ θελω να ειναι ολα ιδιο χρώμα.... Βλακεία ε?

Σόρρυ βρε Νικουλα μου αν σε στεναχωρησα!! Ετσι κ αλλιώς με τετοιο κορμί η Νικη μας οτι χρώμα βάλει κούκλα θα ειναι!!!

Εχεις δικο Εφη μου,σόρρυ!

χαχαχ δωρα μου μαλλον τα ιδες ολα ροζ επειδη εχεις μπεμπουλα!!!!:tongue::tongue:

και εγω ετσι θα τα εβλεπα αν εκανα την πολυποθητη κορη αλλα που!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχ δωρα μου μαλλον τα ιδες ολα ροζ επειδη εχεις μπεμπουλα!!!!:tongue::tongue:

και εγω ετσι θα τα εβλεπα αν εκανα την πολυποθητη κορη αλλα που!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χα χα χα! Λες!?????

Αχ πρεπει να κατέβω κεντρο για δουλειές κ μετα να παω στην πεθερά. Εχει ψύχρα ομως. Να βάλω μακρυμανικο στη μπεμπα ???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα! Λες!?????

Αχ πρεπει να κατέβω κεντρο για δουλειές κ μετα να παω στην πεθερά. Εχει ψύχρα ομως. Να βάλω μακρυμανικο στη μπεμπα ???

οταν λες ψυχρα ποσου βαθμους?/εμεις σκαμε με κλιματιστηκο ειμαι στην δουλεια!!θυμησε μου λιγο το site που πηρες το φορεμα σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα ποπη μου ,πιανουν οι προσευχες σου :tongue::tongue::tongue:σε ευχαριστω!!! σαν να και στρωσαμε λιγο!!μια πανω και μια κατω μας τρεχουν τα μικρα μας!!!

αυτο ακριβως την μια μας δινουν χαρα κ την αλλη μας στεναχωρουν!! αντε να δουμε κ η σημερινη μερα πως θα σας παει...:rolleyes::rolleyes:

Χα χα χα! Λες!?????

βαλε ενα κοντομανικο κ παρε ενα ζακετακι μαζι σου..τοσο πολυ ψυχρα εχετε??

B4Itp2.png

αυτο ακριβως την μια μας δινουν χαρα κ την αλλη μας στεναχωρουν!! αντε να δουμε κ η σημερινη μερα πως θα σας παει...:rolleyes::rolleyes:

βαλε ενα κοντομανικο κ παρε ενα ζακετακι μαζι σου..τοσο πολυ ψυχρα εχετε??

Με πηρε η μαμα μου τωρα του εδωσε γαλα 140 μλ ειπιε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Με πηρε η μαμα μου τωρα του εδωσε γαλα 140 μλ ειπιε!!

μια χαρα ειναι εφη μου κ τα 140!! τελικα μονο αυτα ξερουν ποτε χορταινουν κ δεν θελουν αλλο να πινουν...

B4Itp2.png

μια χαρα ειναι εφη μου κ τα 140!! τελικα μονο αυτα ξερουν ποτε χορταινουν κ δεν θελουν αλλο να πινουν...

ναι ρε εμενα οτι και να κανεις οσο θελει θα πιει!!δεν πας να χτυπιεσε!!εχει αποψη το σκατο απο τωρα!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

Νίκη μου το φόρεμα θα το ήθελα κι εγω κάπως αλλιώς όπως λεει κι η Δώρα τα γούστα είναι προσωπικά.Αλλά το χρώμα θα το προτιμούσα ροζ.

Άννα μου δίκιο είχες σε ότι είπες στη Μαρία μονο ντεπόν από αντιπυρετικά με αφήνει η γιατρός.Τι είναι τα τσοκ τσιπς?????

Δε πρόλαβα να σας διαβασω καρμπονάρα φούρνου έχω για σήμερα θα σας ξαναδιαβάσω.

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι ρε εμενα οτι και να κανεις οσο θελει θα πιει!!δεν πας να χτυπιεσε!!εχει αποψη το σκατο απο τωρα!!!:tongue::tongue:

φανταζομαι τι θα μας κανουν μεγαλωνοντας!!!

εγω σημερα ανακαλυψα γιατι δεν μπορει να νανουριστει ευκολα κ χτυπιεται στο κλαμμα καθε φορα που ειναι να κοιμηθει...θελει να κραταει κατι αγκαλια ...αυτο την βοηθαει..την εβαλα μια μεγαλη κουδουνιστρα που εχω κ την γατζωσε αγκαλια!!θα την παρω τον φωτεινο αγκαλιτσα να κοιμαται μαζι του!!:tongue::tongue:

B4Itp2.png

Καλημέρα σε όλες.

Νίκη μου το φόρεμα θα το ήθελα κι εγω κάπως αλλιώς όπως λεει κι η Δώρα τα γούστα είναι προσωπικά.Αλλά το χρώμα θα το προτιμούσα ροζ.

Άννα μου δίκιο είχες σε ότι είπες στη Μαρία μονο ντεπόν από αντιπυρετικά με αφήνει η γιατρός.Τι είναι τα τσοκ τσιπς?????

Δε πρόλαβα να σας διαβασω καρμπονάρα φούρνου έχω για σήμερα θα σας ξαναδιαβάσω.

Εφη μου πολυ χαρηκα που εφαγε σήμερα μπράβοοοοοοο:P:p:p;););)

καλημερα γεωργια μου!!ναι φαγαμε και ειμαι πολυ χαρουμενη!!εχτες με την κρεμα εκανα και του γιου μου του μεγαλου και σαν να και ζηλεψε ο μικρος και εφαγε και αυτος την δικη του!!για πες την καρποναρα φουρνου πως την κανεις?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...