Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα!!!

αννα μου φαινονται πολυ ωραια!!!

νικη μου την ξερω αυτη την εταιρεια αλλα με τα μωρα θα ειναι δυσκολο να τρεχω να βρω θεση στο αεροπλανο,εχω ακουση πως γινετε χαμος:rolleyes::rolleyes:

θα δω το πολυ πολυ αν δεν βγουν τα χρηματα μας θα παμε πρωταρα(τι ειχα γιαννη μου αυτο που ειχα παντα):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αα ετσι ειναι με τις θεσεις;;; δεν εχει να διαλεξεις θέση ή να κανεις on line check in;

καλημερα αναστασια μου!!τι κανετε πως περνατε??εμεις εδω τα ιδια δουλεια:rolleyes:

το παιδακι μου σαν να και ξανα βρηκε τη ορεξη του εφαγε και την κρεμα του το απογευμα και το βραδυ ειπιε 180 γαλα και τωρα το πρωι ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο στο μικρουλη σου:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

αα ετσι ειναι με τις θεσεις;;; δεν εχει να διαλεξεις θέση ή να κανεις on line check in;

μπραβο στο μικρουλη σου:P

καλημερα νικη μου

ναι ετσι ειναι οποιος προλαβει προλαβε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:για αυτο ειναι και πιο φθινα!!!ναι ειδες το μωρο μου!!εσεις τι κανετε?/ετοιμαστηκες με την βαπτιση,εγω πρεπει να ξεκινησω το καλεσμα και βαριεμαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα νικη μου

ναι ετσι ειναι οποιος προλαβει προλαβε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:για αυτο ειναι και πιο φθινα!!!ναι ειδες το μωρο μου!!εσεις τι κανετε?/ετοιμαστηκες με την βαπτιση,εγω πρεπει να ξεκινησω το καλεσμα και βαριεμαι!!

αα δεν το ξερα αυτο ναι με τα μωρα ειναι δυσκολο..... εμεις ξυπνησσαμε κατα τις 7 φαγαμε στις 7.30 και κοιμηθικαμε στις 8.30, κατα τις 10 θα παμε στη γιαγια μου, μετα η ωρα 11.30 θα παω γυναικολογο για τεστ παπ, και στις 2 θα παμε μολλ να παρω το φορεμα μου, γιατι τελικα βρηκα αλλο, δηλαδη βρηκα 3 και δεν ξερω πιο να διαλεξω, ετσι θα παρω τη μαμα μου να μου πει τη γνωμη της. το ενα ειναι τιρκουαζ ειναι αυτό

photo0068p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το άλλο το ιδιο απλα εχει ροζ χρομα με λουλουδακια, και το αλλο ειναι στραπλεσ και ειναι ριγες λιλα με μαυρο. τι λετε;;; ποιο να παρω;;;;

τα της βαπτισης περιμενω να βγουν οι προσκλησεις να καλεσω κι εγω..... ποτε θα ξεκινησεις να καλεις;;;

καλημερα νικη!

Καλημερα!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αα δεν το ξερα αυτο ναι με τα μωρα ειναι δυσκολο..... εμεις ξυπνησσαμε κατα τις 7 φαγαμε στις 7.30 και κοιμηθικαμε στις 8.30, κατα τις 10 θα παμε στη γιαγια μου, μετα η ωρα 11.30 θα παω γυναικολογο για τεστ παπ, και στις 2 θα παμε μολλ να παρω το φορεμα μου, γιατι τελικα βρηκα αλλο, δηλαδη βρηκα 3 και δεν ξερω πιο να διαλεξω, ετσι θα παρω τη μαμα μου να μου πει τη γνωμη της. το ενα ειναι τιρκουαζ ειναι αυτό

photo0068p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

το άλλο το ιδιο απλα εχει ροζ χρομα με λουλουδακια, και το αλλο ειναι στραπλεσ και ειναι ριγες λιλα με μαυρο. τι λετε;;; ποιο να παρω;;;;

τα της βαπτισης περιμενω να βγουν οι προσκλησεις να καλεσω κι εγω..... ποτε θα ξεκινησεις να καλεις;;;

Καλημερα!!!

εγω ψηφιζω το ροζ να παρεις θα ερχετε και αντιθεση με το μαλλι!!!απο ποιο καταστημα το βρηκες??ειδα και εγω κατι παρομοιο εκει που πηρα το δικο μου!!απο το σαββατοκυριακο λεμε να ξεκινησουμε!!καλε σε 1 μηνα ακριβως βαπτιζουμε:shock::shock::shock:περασε κι ολας ο καιρος!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω Αννα μου εχω αυτο 3rzKr.jpg

εχει ερτησεις μεσα κι εγω τις απανταω, και γραφω και δικα μου .... πραγματα που θα θελα να ξερει....

καλημερα νικη μου...το ιδιο βιβλιο εχουμε..το δικο μου βεβαια ειναι ΡΟΟΟΟΖ!!!1:tongue:
καλημερα αναστασια μου!!τι κανετε πως περνατε??εμεις εδω τα ιδια δουλεια:rolleyes:

το παιδακι μου σαν να και ξανα βρηκε τη ορεξη του εφαγε και την κρεμα του το απογευμα και το βραδυ ειπιε 180 γαλα και τωρα το πρωι ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα εφακη!!! πολυ χαιρομαι με τον μπεμπουλακο σου!!!!! αντε μακαρι να στρωσει...μωρε δεν θυμαμαι ποια κρεμουλα μου ειπες οτι του δινεις!!:oops::oops:

1YG7p2.png 7biOp2.png

εγω ψηφιζω το ροζ να παρεις θα ερχετε και αντιθεση με το μαλλι!!!απο ποιο καταστημα το βρηκες??ειδα και εγω κατι παρομοιο εκει που πηρα το δικο μου!!απο το σαββατοκυριακο λεμε να ξεκινησουμε!!καλε σε 1 μηνα ακριβως βαπτιζουμε:shock::shock::shock:περασε κι ολας ο καιρος!!!!

απο το Debenhams, ξερεις ομως ειναι λίγο σκουρο ειναι και δεν ξερω.... μακαρι να μπορουσα να παρω και τα 3;).... αλλα δεν γινετε χεχεχε....

εντομεταξυ εκεινο στη φωτογραφια το χρωμα του δεν ειναι ετσι ειναι πιο ανοικτο, το αδικαει πολύ η φωτο χεχεχεχε.... αχ δεν ξερω....

νικη μου σου στρωνει πολυ ωραια παντως! και το χρωμμα ωραιο. τα αλλα αν δεν τα δω δεν μπορω να σου πω!:D

τα αλλα δεν τα εβγαλα φωτο ξεχασααααα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Τι κάνετε?

Εδω εβγαλε βοριαδακι κ λιγο δρισισε. Η μπεμπα με θελει αποκλειστική αφου ουτε για μπάνιο δεν κατάφερα να μπω απο τις 7:30 που ξύπνησε!

Εμαθε τωρα κ βγάζει την πιπίλα της κ την κοιτάει...η μαϊμού!!

Εγω πρεπει σημερα να ετοιμάσω τα πραγματα... Το μεσημερι θα φάμε στα πεθερικα μου,να δω ποτε θα τα κανω!

Κοριτσια περαστικά στα παιδάκια σας,Μαρια κ Αννα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

νικη το λιλα με το μαυρο ειναι αυτο που βλεπω κρεμασμενο?? το ροζ δεν το ειδα...

ναι αυτό ειναι και αυτό ωραιο ειναι και δεν ξερω τι να διαλεξω.... θα σας αφησω γιατι ξυπνισει ο μεμπης και θα παμε στη γιαγια μου... φιλια σε όλες... περιμενω αποψεις και θα μπω μετα να δω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νικη εμενα δεν με ξετρελλανε το φόρεμα (λεω την αληθεια ετσι???)αλλα αν εσένα σου άρεσε εγω περισσευω!... Παντως να διαλέξεις ενα που το χρώμα του να δένει με ολη την βαφτιση... Πχ δεν θα θελα να σε δω νε ροζ ας πουμε κ ολα τα υπολοιπα γυρω σου να ειναι γαλάζια κ να βαφτιζεις κ αγόρι.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα νικη μου...το ιδιο βιβλιο εχουμε..το δικο μου βεβαια ειναι ΡΟΟΟΟΖ!!!1:tongue:

καλημερα εφακη!!! πολυ χαιρομαι με τον μπεμπουλακο σου!!!!! αντε μακαρι να στρωσει...μωρε δεν θυμαμαι ποια κρεμουλα μου ειπες οτι του δινεις!!:oops::oops:

νουνου μαρια μου!!!

Καλημερα!!! Τι κάνετε?

Εδω εβγαλε βοριαδακι κ λιγο δρισισε. Η μπεμπα με θελει αποκλειστική αφου ουτε για μπάνιο δεν κατάφερα να μπω απο τις 7:30 που ξύπνησε!

Εμαθε τωρα κ βγάζει την πιπίλα της κ την κοιτάει...η μαϊμού!!

Εγω πρεπει σημερα να ετοιμάσω τα πραγματα... Το μεσημερι θα φάμε στα πεθερικα μου,να δω ποτε θα τα κανω!

Κοριτσια περαστικά στα παιδάκια σας,Μαρια κ Αννα.

καλημερα δωρα μου!!και εμενα το κανει με την πιπιλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νικη εμενα δεν με ξετρελλανε το φόρεμα (λεω την αληθεια ετσι???)αλλα αν εσένα σου άρεσε εγω περισσευω!... Παντως να διαλέξεις ενα που το χρώμα του να δένει με ολη την βαφτιση... Πχ δεν θα θελα να σε δω νε ροζ ας πουμε κ ολα τα υπολοιπα γυρω σου να ειναι γαλάζια κ να βαφτιζεις κ αγόρι.

ελα δωρα μου επειδη ειναι αγορακι θα πρεπει να βαλει γαλαζιο?/εγω διαφωνω να βαλει κατι που να της πηγαινει το χρωμα!!αποψη μου ε:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...