Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πώς βγήκε η μπανάνα?Κι εγω αυτό κάνω βγήκε καλό και δεν κάνω πειράματα στη σοκολατα και στην κρεμα βαζω μινι μπισκοτακια ορεο γινεται σα κουκις τελειο!

Μου το κανει συχνα η δικια μου η σκατου!

Πολυ ωραια η μπανανα, τα παιδια ξετρελαθηκαν! Δεν ηταν αγουρες ουτε ομως και ωριμες πολυ,οχι μαυρες καταλαβες.

Η σοκολατα με τα τσοκ-τσιπς βγηκε τελεια και αυτη! μου την ειχε πει η ξαδερφη μου που την ειχε δοκιμασει.Με γκαρνι σοκολατενιο, γαλα σοκολατουχο και το ζαχαρουχο οπως ειναι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα το αρθρο το βρηκα οταν εψαχνα για την πιπιλα που ειχε αποσυρει η κικο.Το γυμναστηριο αυτο με τη μπαλα το εχω χαχαχα!

Εγω απο αυτα δεν εχω τιποτα, εχω ομως πολλα παιχνιδια απο αυτη τη μαρκα γιατι μου αρεσε.

καλα ρε κοριτσια, γραψατε 7 σελιδες απο το πρωι?!!!! ξεκινησα να διαβαζω και μολις ειδα 7 σελιδες κουραστηκα!!!

αχ, ασε γεωργια μου, και γω αυτο λεω, μα ποτε δε σταματανε αυτες οι ιωσεις πια? καλοκαιρι ηρθε! με ξεκανε ο μπεμπης σημερα. πρωτη φορα απο τοτε που γεννησα νιωθω τοσο κουρασμενη. με πονεσε και η μεση μου απο την πολλη αγκαλια. και κει που λεω κοιμηθηκε, σε μια ωρα κλαματα παλι. στο τελος τον πηρε ο υπνος στο πατωμα στο σαλονι και λεω να τον αφησω εδω. δεν το διακινδυνευω!! ασε που για να πιει το αντιπυρετικο δωσαμε μαχη δυο φορες. αφου την πρωτη, εκλαιγε τοσο πολυ, που ηρθε η πεθερα μου απο διπλα και με ρωτησε αν παθαμε κατι!!!!

εσενα γιατι δεν σε αφηνει ντεπον και παναντολ η παιδιατρος?

Μαρια μου , σε ρωτησα και το πρωι, υπαρχει το παναντολ σε παιδικο?:rolleyes:

Η Γεωργια μαλλον εννοει οτι του εκανε μπανακι, εντριβες και ντεπον αλλα παναντολ δεν την αφηνει ο γιατρος.Απλα δεν εβαλε το κομμα για να καταλαβεις. Θα μας πει και η ιδια αυριο.

Μαρια μου , σε ρωτησα και το πρωι, υπαρχει το παναντολ σε παιδικο?:rolleyes:

Η Γεωργια μαλλον εννοει οτι του εκανε μπανακι, εντριβες και ντεπον αλλα παναντολ δεν την αφηνει ο γιατρος.Απλα δεν εβαλε το κομμα για να καταλαβεις. Θα μας πει και η ιδια αυριο.

ελα αννα μου, δεν το ειδα που με ρωτησες, δεν προλαβα να διαβασω, σορυ. ναι καλε, υπαρχει παιδικο σιροπι με γευση βατομουρο. ειναι παρακεταμολη οπως και το ντεπον αλλα εχει πιο μεγαλη περιεκτικοτητα. μηπως γι'αυτο δεν την αφηνει?

η μικρη σου τι κανει, καλυτερα ειναι?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ελα αννα μου, δεν το ειδα που με ρωτησες, δεν προλαβα να διαβασω, σορυ. ναι καλε, υπαρχει παιδικο σιροπι με γευση βατομουρο. ειναι παρακεταμολη οπως και το ντεπον αλλα εχει πιο μεγαλη περιεκτικοτητα. μηπως γι'αυτο δεν την αφηνει?

η μικρη σου τι κανει, καλυτερα ειναι?

Ουτε και εμενα με αφηνει κατι αλλο εκτος απο ντεπον και πονσταν 9 χρονια τωρα αυτα μου δινει.

Δωξα τω Θεω, δεν εκανε αλλο πυρετο απο τα ξημερωματα στις 4, ειναι ορεξατη μια χαρα τρωει, εκανε μονο μια διαρροια το πρωι και μια το μεσημερι.Παιρνουμε ομως αντιβιωση δεν ξερω αν το ειδες γιατι καναμε εξετασεις και ειναι στην αρχη μιας λοιμωξης, καποιο μικροβιο τελος παντων.Τις καναμε γιατι δεν ειχε αλλα συμπτωματα μονο τον πυρετο.

Ο μικρουλης σου εσενα τι κανει?

Διαφημίσεις

Ουτε και εμενα με αφηνει κατι αλλο εκτος απο ντεπον και πονσταν 9 χρονια τωρα αυτα μου δινει.

Δωξα τω Θεω, δεν εκανε αλλο πυρετο απο τα ξημερωματα στις 4, ειναι ορεξατη μια χαρα τρωει, εκανε μονο μια διαρροια το πρωι και μια το μεσημερι.Παιρνουμε ομως αντιβιωση δεν ξερω αν το ειδες γιατι καναμε εξετασεις και ειναι στην αρχη μιας λοιμωξης, καποιο μικροβιο τελος παντων.Τις καναμε γιατι δεν ειχε αλλα συμπτωματα μονο τον πυρετο.

Ο μικρουλης σου εσενα τι κανει?

οχι δεν προλαβα να διαβασω, χαθηκα στις σελιδες! αντε ωραια, περαστικα να ειναι. και με την αντιβιωση θα εισαι και σιγουρη. ο δικος μου εχει μια γκρινια γενικα. δυο φορες ανεβασε πυρετο. το βραδυ περιμενω να δω τι θα μου κανει. στις 8 του εδωσα αντιπυρετικο και στο εξαωρο μπορω να του ξαναδωσω. επειδη ειναι μικρος δεν μπορω να κανω εναλλαγη με πονσταν, οποτε αν ανεβασει πιο πολυ θα πρεπει να του κανω κομπρεσες και μπανακι. ευτυχως τα γευματα του τα εκανε κανονικα. αυτο ειναι το βασικο για να μην αφυδατωθει. του εδωσα και λιγο νερακι πρωτη φορα. γενικα εχει εναν εκνευρισμο ομως και δεν ξυπναει συχνα. το βραδυ ειναι μεγαλο....

και το απογευμα μου αρχιζει και ο μεγαλος αχ με ποναει το κεφαλι μου και ειχε 37,5. λεω, αντε παρε και συ το φαρμακακι σου και βλεπουμε. αυτο που αρρωσταινουν ολα μαζι πια! ελπιζω να μην μου κανει και ο μεγαλος τιποτα μεσα στο βραδυ. θα τρελαθω!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

μωλις βρηκα για πατρα φθηνα εισητηρια απο εκει ποσο μακρια ειναι εμεις και ο μεγαλος μου γιος μονο 170ευρο

EΦΗ ΜΟΥ εγω θα σου προτεινα για εισητηρια αεροπλανου να βρες απο την ραιαν εαρ που ειναι πιο οικονομικα, εχει χανια πατρα και θεσαλονικη, και εχει και πολης του εξωτερικου ψαξε του, εγω πιο παλια ειχα βρει παφος - θεσαλονικη και θεσαλονικη - παφος 28 ευρω αλλα με χειραποσκευη για να πάρεις μεγαλη βαλιτσα πληρωνεις εξτρα 40 ευρω.... να εδω ειναι το λινκ http://www.ryanair.com/en

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Η μπεμπα μου απο σημερα γυριζει απο το ανασκελα στο μπρουμητα μονη της!!

Οροσημο αυτη η μερα, θα το σημειωσω στο ημερολογιο της!!

Εχετε ξεκινησει κοριτσια ημερολογια των μωρων σας?

εγω Αννα μου εχω αυτο 3rzKr.jpg

εχει ερτησεις μεσα κι εγω τις απανταω, και γραφω και δικα μου .... πραγματα που θα θελα να ξερει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

αννα μου φαινονται πολυ ωραια!!!

EΦΗ ΜΟΥ εγω θα σου προτεινα για εισητηρια αεροπλανου να βρες απο την ραιαν εαρ που ειναι πιο οικονομικα, εχει χανια πατρα και θεσαλονικη, και εχει και πολης του εξωτερικου ψαξε του, εγω πιο παλια ειχα βρει παφος - θεσαλονικη και θεσαλονικη - παφος 28 ευρω αλλα με χειραποσκευη για να πάρεις μεγαλη βαλιτσα πληρωνεις εξτρα 40 ευρω.... να εδω ειναι το λινκ http://www.ryanair.com/en

νικη μου την ξερω αυτη την εταιρεια αλλα με τα μωρα θα ειναι δυσκολο να τρεχω να βρω θεση στο αεροπλανο,εχω ακουση πως γινετε χαμος:rolleyes::rolleyes:

θα δω το πολυ πολυ αν δεν βγουν τα χρηματα μας θα παμε πρωταρα(τι ειχα γιαννη μου αυτο που ειχα παντα):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε??

καλημερα αναστασια μου!!τι κανετε πως περνατε??εμεις εδω τα ιδια δουλεια:rolleyes:

το παιδακι μου σαν να και ξανα βρηκε τη ορεξη του εφαγε και την κρεμα του το απογευμα και το βραδυ ειπιε 180 γαλα και τωρα το πρωι ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αναστασια μου!!τι κανετε πως περνατε??εμεις εδω τα ιδια δουλεια:rolleyes:

το παιδακι μου σαν να και ξανα βρηκε τη ορεξη του εφαγε και την κρεμα του το απογευμα και το βραδυ ειπιε 180 γαλα και τωρα το πρωι ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα εφακη! καλα ειμαστε! χορταινω τους δικους μου και αυτοι τον μπεμπη! αν και δουλευουν ολη μερα!:rolleyes:

μπραβο το παιδακι μας!! τι ωραια που ξεκινησε η μερα σου ε???:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα εφακη! καλα ειμαστε! χορταινω τους δικους μου και αυτοι τον μπεμπη! αν και δουλευουν ολη μερα!:rolleyes:

μπραβο το παιδακι μας!! τι ωραια που ξεκινησε η μερα σου ε???:D

μπραβο αναστασια μου αυτο θα πει ξεκουραση!!!ναι ρε ξεκιναει πολυ ωραια η μερα αμα φυγω απο το σπιτι και το μωρακι μου ειναι χορτατο!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...