Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω ξερω απο το γραφειο που παμε εμεις οταν θελουμε να ταξιδεψουμε, οτι μπορουν να σου πουλησουν μονο τα εισητηρια και να στα κλεισουν .Απο εκει και περα αν θες και ξενοδοχειο καλως.

Απλα ελεγα να δει το θεμα των πτησεων με το γραφειο, γιατι αν κλεινεις εγκαιρως εχουν και αλλες τιμες, συν του οτι τα παιρνεις και στο χερι.

θα ρωτησω δεν χανω και τιποτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωλις βρηκα για πατρα φθηνα εισητηρια απο εκει ποσο μακρια ειναι εμεις και ο μεγαλος μου γιος μονο 170ευρο

Εφη μου ειναι ταλαιπωρια ετσι και μαλιστα με παιδια και αποσκευες.:rolleyes::rolleyes:

Θα ταξιδευεις μια μερα ολοκληρη στην καλυτερη περιπτωση ισως και μιαμιση μερα.

Πηγαινε σε ενα ταξιδιωτικο και δες τις απευθειας πτησεις για διαφορα μερη της Ελλαδας.Μονο ετσι θα βγαλεις ακρη, ξερουν αυτοι τα παιζουν στα δαχτυλα, τι να βρεις στο ιντερνετ?

Απο εκει και μετα οταν θα κατασταλαξετε το που, βρισκεις μονη σου το ξενοδοχειο στο ιντερνετ και το κλεινεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφη μου ειναι ταλαιπωρια ετσι και μαλιστα με παιδια και αποσκευες.:rolleyes::rolleyes:

Θα ταξιδευεις μια μερα ολοκληρη στην καλυτερη περιπτωση ισως και μιαμιση μερα.

Πηγαινε σε ενα ταξιδιωτικο και δες τις απευθειας πτησεις για διαφορα μερη της Ελλαδας.Μονο ετσι θα βγαλεις ακρη, ξερουν αυτοι τα παιζουν στα δαχτυλα, τι να βρεις στο ιντερνετ?

Απο εκει και μετα οταν θα κατασταλαξετε το που, βρισκεις μονη σου το ξενοδοχειο στο ιντερνετ και το κλεινεις.

οκ αννα μου σε ευχαριστω παντος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οκ αννα μου σε ευχαριστω παντος!!

Ισως αυτοι προσπαθησουν να σου πουλησουν πακετο, αλλα πες'τους ακομη δεν εχω αποφασισει το που και θελω να δω τις πτησεις και τις τιμες των πτησεων καθως και τη διαρκεια τους.

Υστερα αν το κλεισεις και νωρις το αεροπλανο θα ειναι πιο οικονομικο, θα σου τα πουν αυτα.

Μετα κοιτας για τη διαμονη ειτε μονη σου στο νετ, ειτε απο προταση δικη τους.

Ισως αυτοι προσπαθησουν να σου πουλησουν πακετο, αλλα πες'τους ακομη δεν εχω αποφασισει το που και θελω να δω τις πτησεις και τις τιμες των πτησεων καθως και τη διαρκεια τους.

Υστερα αν το κλεισεις και νωρις το αεροπλανο θα ειναι πιο οικονομικο, θα σου τα πουν αυτα.

Μετα κοιτας για τη διαμονη ειτε μονη σου στο νετ, ειτε απο προταση δικη τους.

αυτο θα κανω αννα μου και ο θεος βοηθος!!μακαρι να βρω κατι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Η μπεμπα μου απο σημερα γυριζει απο το ανασκελα στο μπρουμητα μονη της!!

Οροσημο αυτη η μερα, θα το σημειωσω στο ημερολογιο της!!

Εχετε ξεκινησει κοριτσια ημερολογια των μωρων σας?

μπραβο αννα μου!!εγω αγορασα αλλα δεν εγραψα τιποτα με τοσο επεισοδιακη γεννα που ειχα ακομα να βρω καιρο να ξεκινησω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπραβο αννα μου!!εγω αγορασα αλλα δεν εγραψα τιποτα με τοσο επεισοδιακη γεννα που ειχα ακομα να βρω καιρο να ξεκινησω!!

Χαχα!! καποια στιγμη θα τα γραψεις δεν πειραζει!

Διαφημίσεις

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=61415 ηταν για συγκεκριμενο αριθμο πατριδας για δεστε εδω

εμενα αυτη την πιπιλα μου την εδωσαν απο το βαλιτσακι του παμπερς..ελεος....ειχα κ σε σιλικονη κ της την εδωσα απο το απογευμα την πηρε μια χαρα ευτυχως

Κουρλός στην Κεφαλονια ειναι ο τρελλος!!:tongue::tongue:

χα χα χα τρελη μανα ειμαι!!!!!!!!!

αχ εμενα γυρισε πριν 3 μερες το ειχα γραψει εδω κ τρομαξε κ πατησε τσιριδα κ μετα εκλαιγε...

εγω εχω τα γραφω ολα!! εχω κ το τετραδιο που γραφω τα γευματα της κ τις πανες που αλλαζω κ σημειωνω επισης καθε τι καινουργιο που κανει...!! λεω να το κρατησω κιμηλιο κ αυτο κ να της ταδωσω ολα μαζι οταν μεγαλωσει!!;););)

κοριτσια να σας πω τι επαθα...την ταισα το απογευμα στις 7 εφαγε 220μλ!!παιξαμε κ μετα καθομασταν στο μπαλκονι!! την πηρα σε καποια φαση να την σηκωσω γιατι ειχε ιδρωσει κ ηταν πασαλιμενο το σεντονακι που εχω στο καροτσι κ ολο το ποδι της με κακα...καλα αυτο το μωρο αθορυβο ειναι στα κακα του?? δεν την παιρνω χαμπαρι ουτε σφιγγεται ουτε τπτ!!!δευτερη διαροη σε 2 μερες θα δω μηπως δεν της καθονται καλα οι πανες της κ χρειαστει να τις αλλαξω...πασαλιφτηκα κ γω και καναμε ολικο μπανακι να καθαριστουμε!!!!!!!!!;););)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφτιαξα το παγωτο με το γκαρνι που λεγαμε τις προαλλες αλλα με λιωμενες μπανανες τις οποιες τις ραντισα πρωτα με λεμονι για να μη μαυρισουν.

Εφτιαξα και ενα σοκολατενιο πριν λιγο.

Ευκολο και ωραιο, δε δοκιμαζω αλλα παγωτα.

Καλα πως τα ''μυριστηκες'' Γεωργια μου αυτα τα αρθρα??

Πώς βγήκε η μπανάνα?Κι εγω αυτό κάνω βγήκε καλό και δεν κάνω πειράματα στη σοκολατα και στην κρεμα βαζω μινι μπισκοτακια ορεο γινεται σα κουκις τελειο!

εμενα αυτη την πιπιλα μου την εδωσαν απο το βαλιτσακι του παμπερς..ελεος....ειχα κ σε σιλικονη κ της την εδωσα απο το απογευμα την πηρε μια χαρα ευτυχως

χα χα χα τρελη μανα ειμαι!!!!!!!!!

αχ εμενα γυρισε πριν 3 μερες το ειχα γραψει εδω κ τρομαξε κ πατησε τσιριδα κ μετα εκλαιγε...

εγω εχω τα γραφω ολα!! εχω κ το τετραδιο που γραφω τα γευματα της κ τις πανες που αλλαζω κ σημειωνω επισης καθε τι καινουργιο που κανει...!! λεω να το κρατησω κιμηλιο κ αυτο κ να της ταδωσω ολα μαζι οταν μεγαλωσει!!;););)

κοριτσια να σας πω τι επαθα...την ταισα το απογευμα στις 7 εφαγε 220μλ!!παιξαμε κ μετα καθομασταν στο μπαλκονι!! την πηρα σε καποια φαση να την σηκωσω γιατι ειχε ιδρωσει κ ηταν πασαλιμενο το σεντονακι που εχω στο καροτσι κ ολο το ποδι της με κακα...καλα αυτο το μωρο αθορυβο ειναι στα κακα του?? δεν την παιρνω χαμπαρι ουτε σφιγγεται ουτε τπτ!!!δευτερη διαροη σε 2 μερες θα δω μηπως δεν της καθονται καλα οι πανες της κ χρειαστει να τις αλλαξω...πασαλιφτηκα κ γω και καναμε ολικο μπανακι να καθαριστουμε!!!!!!!!!;););)

Μου το κανει συχνα η δικια μου η σκατου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Μαράκι αμάν βρε παιδί μου με τόση ζέστη ακόμα να τελειώσουν οι ιώσεις:evil:

Περαστικά σας κούκλα μου να σου δώσει ο Θεός δύναμη με 3 μωρά και το 1 άρρωστο είχε και ο δικός μου την προηγούμενη εβδομάδα αυτη την ιωση μια μέρα του κράτησε με πολυ υψηλο πυρετο.

Μπανάκια του έκανα κι εγω εντριβές και ντεπόν παναντόλ δε με αφήνει η παιδίατρος.

καλα ρε κοριτσια, γραψατε 7 σελιδες απο το πρωι?!!!! ξεκινησα να διαβαζω και μολις ειδα 7 σελιδες κουραστηκα!!!

αχ, ασε γεωργια μου, και γω αυτο λεω, μα ποτε δε σταματανε αυτες οι ιωσεις πια? καλοκαιρι ηρθε! με ξεκανε ο μπεμπης σημερα. πρωτη φορα απο τοτε που γεννησα νιωθω τοσο κουρασμενη. με πονεσε και η μεση μου απο την πολλη αγκαλια. και κει που λεω κοιμηθηκε, σε μια ωρα κλαματα παλι. στο τελος τον πηρε ο υπνος στο πατωμα στο σαλονι και λεω να τον αφησω εδω. δεν το διακινδυνευω!! ασε που για να πιει το αντιπυρετικο δωσαμε μαχη δυο φορες. αφου την πρωτη, εκλαιγε τοσο πολυ, που ηρθε η πεθερα μου απο διπλα και με ρωτησε αν παθαμε κατι!!!!

εσενα γιατι δεν σε αφηνει ντεπον και παναντολ η παιδιατρος?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...