Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχχα καλο ειναι??η χαλια?ειναι 1505 ευρο για εμας και τον παναγιωτη μονο δεν ξερω για το βρεφος τιμη,και εχει μονο πρωινο για 7 νυκτεσ

Τι να σου πω τωρα... δεν ξερω, καλο φαινεται απ'εξω, ξερω και εγω?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είσαι Θεσ/νικη?

εκείνο το νησί απέναντι από Βόλο? (πώς λέγεται? έχω κολλήσει)...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σκιάθο?

Αν είσαι Θεσ/νικη για να πας Ζάκυνθο με αυτοκίνητο χρειάζεται να πας Κυλλήνη.Κεφαλλονιά έχει καράβι και από Πάτρα,αλλιώς αεροπλάνο (Στην Ζάκυνθο μόνο ολυμπιακή πρέπει να έχει--πριν 2 χρόνια μόνο αυτήν είχε) και συγκεκριμένες μέρες

Καλλιροη μου Κυπρια ειναι η Εφη μας!!

Δεν μας παρακολουθεις καιρο μαλλον εε?

Καλλιροη μου Κυπρια ειναι η Εφη μας!!

Δεν μας παρακολουθεις καιρο μαλλον εε?

ΩΩΩχχχ ναι μου το είχε πει όταν συστήθηκε!!! Συγνώμη!!!!:oops:

Βασικά το parentscafe πρόσφατα το ανακάλυψα και ακόμα πιο πρόσφατα ότι είχαν μαζευτεί οι μανούλες Γενάρη-Φλεβάρη

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ΩΩΩχχχ ναι μου το είχε πει όταν συστήθηκε!!! Συγνώμη!!!!:oops:

Βασικά το parentscafe πρόσφατα το ανακάλυψα και ακόμα πιο πρόσφατα ότι είχαν μαζευτεί οι μανούλες Γενάρη-Φλεβάρη

Το καταλαβα, αν λαβεις υποψιν οτι εχεις γραψει μονο 112 μηνυματα που λεει κατω απο το ονομα σου...:P:p

Διαφημίσεις

μαλλον καπου μας εχασε!!πολλα τα λεφτα ρε μαλλον δεν βγαινουμε να δωσουμε τοσα!!:(:(:(

Ναι, οντως ειναι πολλα....

Η ροδος που ειναι πιο κοντα σας η η Κρητη?

1475 ευρο το mouikis hotel στο αργοστολι για 7 νυκτες μονο πρωινο!

Σοβαρα μιλας τωρα??

Αυτο ειναι ενα αθλιο πραγμα μεσα στην πολη, τπτ δεν εχει ουτε πισινα...

Σοβαρα μιλας τωρα??

Αυτο ειναι ενα αθλιο πραγμα μεσα στην πολη, τπτ δεν εχει ουτε πισινα...

ναι ρε μας κλεβουν σου λεω!!!ασε μεγαλη απογοητευση παλι εδω θα μεινουμε και δεν θελω:(:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά είπε κάτι η Άννα πριν και είχε κάποιο δίκιο.

Πήγαινε σε ένα τουριστικό πρακτορείο και πες οτι ενδιαφέρεσαι για διακοπές κλπ να δεις που σου προτείνουν και μετά ψαξ'το στο ίντερνετ για πιο οικονομικές τιμές

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ροδο βρηκα 1200 ευρο!!και η κρητη καπου εκει στα χανια!!

Καλυτερα εε??

Εμεις τις βιλες τις εχουμε με την ημερα αλλα δεν ξερω ποσο γιατι ανακατευεται ο κουνιαδος μου με αυτα.Εχουν και κουζινα και ειναι ολος ο εξοπλισμος μεσα.Θα τον ρωτησω και αν τα εχει στο ιντερνετ να σου πω το λινκ αυριο.

Πήγαινε σε ένα τουριστικό πρακτορείο και πες οτι ενδιαφέρεσαι για διακοπές κλπ να δεις που σου προτείνουν και μετά ψαξ'το στο ίντερνετ για πιο οικονομικές τιμές

Εγω ξερω απο το γραφειο που παμε εμεις οταν θελουμε να ταξιδεψουμε, οτι μπορουν να σου πουλησουν μονο τα εισητηρια και να στα κλεισουν .Απο εκει και περα αν θες και ξενοδοχειο καλως.

Απλα ελεγα να δει το θεμα των πτησεων με το γραφειο, γιατι αν κλεινεις εγκαιρως εχουν και αλλες τιμες, συν του οτι τα παιρνεις και στο χερι.

ειδα τα πακετα τουσ στο ιντερνετ ολοι εχουν σελιδες πλεων!!

Καλυτερα εε??

Εμεις τις βιλες τις εχουμε με την ημερα αλλα δεν ξερω ποσο γιατι ανακατευεται ο κουνιαδος μου με αυτα.Εχουν και κουζινα και ειναι ολος ο εξοπλισμος μεσα.Θα τον ρωτησω και αν τα εχει στο ιντερνετ να σου πω το λινκ αυριο.

μαθε και πες μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...