Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

1505 με φθηνο ξενοδοχειο αννα μου η κεφαλονια και για να φερω μονο τον μεγαλο μου γιο αυτη η τιμη.

Ειμαστε ακριβοι η αληθεια ειναι.... τι να λεμε τωρα....

Να σου πω για κοιτα για Ζακυνθο, ειχαμε παει προπερσυ, καμμια σχεση οι τιμες.

Επισης στην Πυλο που πηγαμε το τριημερο ηταν καλες οι τιμες.Δες Μεθωνη, κορωνη στην Πελοπονησσο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαστε ακριβοι η αληθεια ειναι.... τι να λεμε τωρα....

Να σου πω για κοιτα για Ζακυνθο, ειχαμε παει προπερσυ, καμμια σχεση οι τιμες.

Επισης στην Πυλο που πηγαμε το τριημερο ηταν καλες οι τιμες.Δες Μεθωνη, κορωνη στην Πελοπονησσο.

πρωτα αννα μου πρεπει να βρω εισητηρια και που εχει αεροδρομιο και πως θα παμε εκει??(σε τρελλανα στες ερωτησεις):tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

1505 με φθινο ξενοδοχειο αννα μου η κεφαλονια και για να φερω μονο τον μεγαλο μου γιο αυτη η τιμη.αυτο ειναι το ξενοδοχειο APOLLON PALACE - STD

Εφη μου για ποτε ενδιαφερεσαι?

Σε ενδιαφερει βιλα με πισινα? αλλα εκει δεν εχεις πρωινο και τετοια, μονο καθαριστρια.

Αν θες πες μου το ποτε να ρωτησω τον κουνιαδο μου για τις δικες μας.

πρωτα αννα μου πρεπει να βρω εισητηρια και που εχει αεροδρομιο και πως θα παμε εκει??(σε τρελλανα στες ερωτησεις):tongue::tongue:

Θα ρωτησεις για πτηση charter δλδ απευθειας αν υπαρχει για καποιο νησι απο αυτα.Αλλιως μεσω Αθηνας.

Για τα μερη που σου ειπα στην Πελοπονησσο δες για το αεροδρομιο της Καλαματας που ειναι εκει κοντα.

Εφη μου για ποτε ενδιαφερεσαι?

Σε ενδιαφερει βιλα με πισινα? αλλα εκει δεν εχεις πρωινο και τετοια, μονο καθαριστρια.

Αν θες πες μου το ποτε να ρωτησω τον κουνιαδο μου για τις δικες μας.

εχετε??δεν το ηξερα,αδεια θα παρουμε απο τες 6/8 μεχρι τες 20/8 μεσα σε εκεινες τες μερες,πρεπει να βρω και εισητηρια ομως,συμφερει να παμε αθηνα και μετα με πλοιο ή κατευθειαν αεροπορικο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λέω μέρη διακοπών: ( μερικά δεν ειναι πολυ της μόδας αλλά ειναι πολυ ωραία κ πάλι)

Τολο

Ζάκυνθος

Παργα

Χαλκιδική

Μάνη

Ναύπλιο

Ναύπακτο

Ιθάκη

Θάσος

Μετά τα κλασσικά νησιά Αιγαίου

p1lpp3.pnghX5pp3.png

εχετε??δεν το ηξερα,αδεια θα παρουμε απο τες 6/8 μεχρι τες 20/8 μεσα σε εκεινες τες μερες,πρεπει να βρω και εισητηρια ομως,συμφερει να παμε αθηνα και μετα με πλοιο ή κατευθειαν αεροπορικο?

Οχι, μονο αεροπλανο θα δεις για εδω και για Ζακυνθο.

Γιατι απο την Αθηνα δεν εχει πλοιο, μονο απο την Πατρα που απεχει 200 χλμ. απο Αθηνα.

Λέω μέρη διακοπών: ( μερικά δεν ειναι πολυ της μόδας αλλά ειναι πολυ ωραία κ πάλι)

Τολο

Ζάκυνθος

Παργα

Χαλκιδική

Μάνη

Ναύπλιο

Ναύπακτο

Ιθάκη

Θάσος

Μετά τα κλασσικά νησιά Αιγαίου

χαλκιδικη και θασο πηγαμε,ασε θα το ψαξω να δουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οχι, μονο αεροπλανο θα δεις για εδω και για Ζακυνθο.

Γιατι απο την Αθηνα δεν εχει πλοιο, μονο απο την Πατρα που απεχει 200 χλμ. απο Αθηνα.

ααααααααα,ακυρο το πλοιο τοτε!!μονο εισητηρια και ειναι πανακριβα,ποιεσ εταιριες πετανε για εκει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαλκιδικη και θασο πηγαμε,ασε θα το ψαξω να δουμε!!

Μηπως να το εψαχνες μεσω ταξιδιοτικου γραφειου για να σε κατατοπησουν με τα αεροπλανα και τις απευθειας πτησεις??

Εγω να ρωτησω τον κουνιαδο μου ωστοσο, αν υπαρχει ελευθερο εκεινη την περιοδο?? ειπαμε ομως βιλα οχι ξενοδοχειο.

Διαφημίσεις

Μηπως να το εψαχνες μεσω ταξιδιοτικου γραφειου για να σε κατατοπησουν με τα αεροπλανα και τις απευθειας πτησεις??

Εγω να ρωτησω τον κουνιαδο μου ωστοσο, αν υπαρχει ελευθερο εκεινη την περιοδο?? ειπαμε ομως βιλα οχι ξενοδοχειο.

ναι αννα μου καταλαβα,το θεμα ειναι οτι τα ταξιδιωτικα ειναι πακετο και το ξενοδοχειο αλλα και το ποτε ειναι η πτηση,δεν εχεις πολλες επιλογεσ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη, το ξενοδοχειο που μου ειπες πριν ειναι 7' απο το σπιτι μου με το αυτοκινητο!!

χαχχα καλο ειναι??η χαλια?ειναι 1505 ευρο για εμας και τον παναγιωτη μονο δεν ξερω για το βρεφος τιμη,και εχει μονο πρωινο για 7 νυκτεσ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Είσαι Θεσ/νικη?

εκείνο το νησί απέναντι από Βόλο? (πώς λέγεται? έχω κολλήσει)...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σκιάθο?

Αν είσαι Θεσ/νικη για να πας Ζάκυνθο με αυτοκίνητο χρειάζεται να πας Κυλλήνη.Κεφαλλονιά έχει καράβι και από Πάτρα,αλλιώς αεροπλάνο (Στην Ζάκυνθο μόνο ολυμπιακή πρέπει να έχει--πριν 2 χρόνια μόνο αυτήν είχε) και συγκεκριμένες μέρες

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...