Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοίτα λογικά είναι για τη συγκεκριμένη παρτιδα και μόνο αλλά προφανώς πολλοί φοβήθηκαν και δε τη ξαναπήραν κι εγω σου λέω δε το ειχα ακούσει μου το είπαν.Έχω και δύο στα κουτιά τους από το γιό μου που την έκοψε κι ελεγα να τη κρατησω για την μπέμπα.

Εγω πήρα την ίδια ακριβώς σε σιλικόνη και είναι μια χαρά.

Και σήμερα πηγα για καινούριες θήκες πιπιλας! Αν το ήξερα θα έπαιρνα κ πιπιλες....αύριο τωρα πρωί!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ποσα γραψατε απο το πρωι?!

Αννα μακαρι να ειναι καμια ιωσουλα κ να μην ξανακανει πυρετο!

εβαζα βρε κοριτσια τη μπεμπα στο γυμναστηριο κ φοβομουν μην πεσει οπως κουνιεται!οποτε ανοιξα το παρκο κ το εβαλα μεσα κ μαζι κ την μπεμπα!μια χαρα!:D

πλεον κοιμαται μονο ανασκελα,πειραζει?κ να την βαλω στο πλαι,αυτη γυριζει!:rolleyes:

για τον αντρα μου δεν μπορω να πω κουβεντα,σε ολα βοηθαει! η αδερφη μου λεει να αναψω καμια λαμπαδα που βρηκα αντρα να τα κανει ολα!:D:Dολες τις δουλειες στο σπιτι κανει,κ μαγειρευει!για την μπεμπα δεν το συζητω,την ταιζει,την αλλαζει κ ολο αγκαλια την παιρνει κ την κανει βολτες οταν γκρινιαζει. του την αφηνω ανετα δηλαδη,μη σας πω οτι εχει πολυ περισσοτερη υπομονη μαζι της απ'οτι εγω!

Ευχαριστω Γωγω!

Και εμενα τα ιδια κανει η μπεμπα με τον υπνο κοιμαται ανασκελα.

Το ιδιο και ο αντρας μου με τη βοηθεια στο σπιτι, μπορει να τον δεις ετσι στα ξαφνικα να εχει παρει τη σκουπα και να σκουπιζει.

Μονο με τη μπεμπα ακομη δεν ασχολειται οσον αφορα τη φροντιδα της, τη κραταει ομως.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μας έδωσαν μια αλλαξιερα-μπανιέρα κ δεν τον χωράει τωρα.τα ποδαρακια του εξεχουν....τι βάση ειναι αυτή? η μπανιέρα που είχαμε είχε δική της

Τις εχει στο τζαμπο θα τις δεις ειναι και φθηνες, ειναι σαν καθισμα μισοξαπλωτο.

τι ειναι κουρλομανα???

τυχερη τουλαχιστον στην αθηνα εχετε επιλογες εμεις ενα λουνα παρκα διαλυμενο εχουμε εδω που ειναι για μεγαλυτερα μωρα...να ναι καλα οι κουνιες της γειτονιας...

μπραβο δωρακι μου αντε στρωνετε σιγα σιγα!!!!!!!εμενα σταθερα στα 200 -210μλ ανα 4ωρο!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!

καλε κ εγω τετοια πιπιλα εχω αλλες δεν παιρνει..ωχ να την αποσυρω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελειος ο μπουμπουκος σου!!! φτου φτου!!!!!!!!!!!!!κ εγω της κικο καουτσουκ παιρνει....εμενα ακομα στο μπανιερο της κανει αφου ειμαστε μικροσκοπικες...

αντε μακαρι αννα μου να περασει γρηγορα κ να μην ξαναρθει αυτη η λαχταρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κουρλός στην Κεφαλονια ειναι ο τρελλος!!:tongue::tongue:

Αννουλα μακαρι να περασει ετσι γρηγορα να μη ταλαιπωρηθει το μωρακι σου!Τι ειναι αυτο που εφτιαξες φιλεναδα?Εγω εκανα ενα παγωτο μπανανα αλλα πιο πολυ γρανιτα ηταν αφου ειχε πολτοποιημενες μπανανες και κρεμα γαλακτος δε τρελαθηκα.Εγω μερεντα κανω μου την παρηγγειλαν τα ανηψια μου!

Γωγω μου κανεις τελειος και εμενα μπερδευεται ειδικα στη κουζινα που του αρεσει το μαγειρεμα!Απο αλλα που ακουω λαμπαδα ναι να αναψουμε.

Εφτιαξα το παγωτο με το γκαρνι που λεγαμε τις προαλλες αλλα με λιωμενες μπανανες τις οποιες τις ραντισα πρωτα με λεμονι για να μη μαυρισουν.

Εφτιαξα και ενα σοκολατενιο πριν λιγο.

Ευκολο και ωραιο, δε δοκιμαζω αλλα παγωτα.

Διαφημίσεις

http://blog.eimaimama.gr/2010/10/fisher-price-11.html εδω βρηκα τα παιχνιδια που απέσυρε η fisher price ημαρτον δε ξαναψαχνω

Καλα πως τα ''μυριστηκες'' Γεωργια μου αυτα τα αρθρα??

ηρθα και εγω,εχει μια ωρα που προσπαθω να σας διαβασω πολυλογουδες ποσα γραψατε!!

αννα μου τελικα γαστρεντεριτιδα??περαστικα να ειναι!!

Ευχαριστω Εφη μου!

κοριτσια εχω πελαγωση ψαχνω για διακοπες και δεν ξερω τι να κλεισω θελω να ειναι και κατι οικονομικο,για να παμε οικογενειακοςκαι δεν ξερω:confused::confused::confused:

Που ψαχνεις Εφη μου? στην Ελλαδα η στην Κυπρο?

Παρηγγειλα τη Σοφη και το σωσιβιο.

Σκεφτηκα οτι με το σωσιβιο αυτο θα ειμαι λιγο ησυχη στην πισινα.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Που ψαχνεις Εφη μου? στην Ελλαδα η στην Κυπρο?

για να ειμαι ειλικρινης ελλαδα θελω αλλα αν δεν βγουνε τα λεφτα μας θα μεινουμε κυπρο για αυτο κοιταζω και απο εκει και απο εδω και οτι βρω.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

για να ειμαι ειλικρινης ελλαδα θελω αλλα αν δεν βγουνε τα λεφτα μας θα μεινουμε κυπρο για αυτο κοιταζω και απο εκει και απο εδω και οτι βρω.

Στην Κρητη ειναι ωραια, αν εχει ευκολη προσβαση απο εκει.

Η Κεφαλονια ειναι μακρια ρε γμτ, για να σε εβλεπα κιολας!!

Σε καποιο νησι του Αιγαιου? Ροδος, Σαντορινη? Κως?

Έφη για ποτε θες?κ που βρίσκεσαι τωρα? μήπως μου έρθει καμία ιδέα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Στην Κρητη ειναι ωραια, αν εχει ευκολη προσβαση απο εκει.

Η Κεφαλονια ειναι μακρια ρε γμτ, για να σε εβλεπα κιολας!!

Σε καποιο νησι του Αιγαιου? Ροδος, Σαντορινη? Κως?

ψαχνω αννα μου αλλα ειναι πολυ ακριβα μιλαμε για 1500 ευρο μονο εισητηρια και ξενοδοχειο ,πολλα δεν ειναι??τωρα να ψαξω και για κεφαλονια:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...