Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ωραια ειναι εκει!

Αλλα τωρα με τη ζεστη δεν αντεχεις, μυριζουν και τα ζωα...:eek::eek:

Τετοιες μερες ειχαμε παει περυσι, δεν ειχα καταλαβει ακομη την εγκυμοσυνη, περιμενα να αδιαθετησω!

Δικιο εχεις θα τον πάω κατα Οκτωβρη δε το ειχα σκεφτει

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα παρεις μια πιο μεγαλη και θα χρησιμοποιεις ακομη τη βαση που βαζεις το μωρο και στεκεται μονο του.Εκτος αν το κραταει αλλος την ωρα που το πλενεις.Τοσο μικρη ειναι αυτη η μπανιερα που ειχες και δεν το χωραει αλλο?

Μας έδωσαν μια αλλαξιερα-μπανιέρα κ δεν τον χωράει τωρα.τα ποδαρακια του εξεχουν....τι βάση ειναι αυτή? η μπανιέρα που είχαμε είχε δική της

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!!

Της chicco είναι ναι...την απέσυραν????:confused::confused:

να πάω να πάρω άλλη αν είναι!!!! αυτή είναι η μόνη που τον βόλεψε(έχω άλλες 4 διάφορες,αλλά δεν θέλει καμία :| )

Κάτι που ρώτησα και το πρωι αλλά δεν ξέρω αν πήρα απάντηση: Πώς κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας? εμάς το μπανάκι που έχουμε δεν τον χωράει άλλο.Να πάρω άλλο? (έχω δει κάτι πιο μεγάλα στα jumbo) και πώς να τον έχω? να κάθεται?

Εχει την ιδια σε σιλικονη ρωτα και το γιατρο θα ξερει.

Εγω εχω μεγαλο μπανακι και χωραει απο τον αλλο μηνα θα καθεται σιγα σιγα οποτε κανε υπομονη μη δωσεις τσαμπα λεφτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ! εμπλεξε με κουρλομανα το παιδι!!:tongue::tongue:

τι ειναι κουρλομανα???

Κούνιες τον πήγα από τότε που μπορούσε να κάτσει 6 μηνών 7 κάπου εκεί λούνα παρκ από 1 και πάλι δεν καταλαβαίνει και πολλά ας πούμε στα συγκρουόμενα ο δικός μου δε θέλει φοβάται όταν πέφτουν πάνω του αλλά σε αυτά που γυρίζουν γύρω γύρω τρελαίνεται τα ζωάκια του αρέσουν πολύ και λέμε με το Βασίλη να τον πάμε στο Αττικό πάρκο που έχουμε εδώ και είναι παράδεισος λίγο ακριβά είναι αλλά δε βαριέσαι για τα παιδιά ότι μπορούμε.

τυχερη τουλαχιστον στην αθηνα εχετε επιλογες εμεις ενα λουνα παρκα διαλυμενο εχουμε εδω που ειναι για μεγαλυτερα μωρα...να ναι καλα οι κουνιες της γειτονιας...

Δεν πειραζει... θα ανεβασεις τελικα?

Μόλις εφαγε 180μλ!!!! :P:p

μπραβο δωρακι μου αντε στρωνετε σιγα σιγα!!!!!!!εμενα σταθερα στα 200 -210μλ ανα 4ωρο!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!

Καλλιρρόη κουκλί είναι.άσχετο ποια πιπίλα είναι αυτή?Σε ρωτάω γιατι τη physio της chicco σε καουτσουκ που είχα στο γιο μου την απέσυραν κάτι είχε δε θυμάμαι και πήρα την ίδια σε σιλικόνη.Δε θέλω να σε τρομάξω κάτι που διάβασα και μου είπε και η Ελευθερία από εδώ σου λέω.

καλε κ εγω τετοια πιπιλα εχω αλλες δεν παιρνει..ωχ να την αποσυρω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια!!

Της chicco είναι ναι...την απέσυραν????:confused::confused:

να πάω να πάρω άλλη αν είναι!!!! αυτή είναι η μόνη που τον βόλεψε(έχω άλλες 4 διάφορες,αλλά δεν θέλει καμία :| )

Κάτι που ρώτησα και το πρωι αλλά δεν ξέρω αν πήρα απάντηση: Πώς κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας? εμάς το μπανάκι που έχουμε δεν τον χωράει άλλο.Να πάρω άλλο? (έχω δει κάτι πιο μεγάλα στα jumbo) και πώς να τον έχω? να κάθεται?

τελειος ο μπουμπουκος σου!!! φτου φτου!!!!!!!!!!!!!κ εγω της κικο καουτσουκ παιρνει....εμενα ακομα στο μπανιερο της κανει αφου ειμαστε μικροσκοπικες...

Κοριτσια, μολις μιλησα με τη γιατρο, της ειπα ολα αυτα, οτι ειναι ευδιαθετη, τρωει, δεν εχει κανει πυρετο , και μου ειπε οτι μαλλον κατι ελαφρυ περναει με το στομαχακι της και να της αραιωσω το γαλα.

Δλδ, αντι για μια μεζουρα στα 30μλ, να βαλω μια στα 40.

Και να της βαλω παλι την αποστειρωση μεχρι το τελος του 5ου.

αντε μακαρι αννα μου να περασει γρηγορα κ να μην ξαναρθει αυτη η λαχταρα!!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

να σας πω ομως,τον αντρα μου τον λεω κακια πεθερα!πολλες φορες μου κανει παρατηρησεις για τις δουλεις του σπιτιου!τα ρουχα του να σκεφτειτε τα σιδερωνει μονος του!:rolleyes:

καλε αντρα διαμαντι βρηκες εσυ!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αννουλα μακαρι να περασει ετσι γρηγορα να μη ταλαιπωρηθει το μωρακι σου!Τι ειναι αυτο που εφτιαξες φιλεναδα?Εγω εκανα ενα παγωτο μπανανα αλλα πιο πολυ γρανιτα ηταν αφου ειχε πολτοποιημενες μπανανες και κρεμα γαλακτος δε τρελαθηκα.Εγω μερεντα κανω μου την παρηγγειλαν τα ανηψια μου!

Γωγω μου κανεις τελειος και εμενα μπερδευεται ειδικα στη κουζινα που του αρεσει το μαγειρεμα!Απο αλλα που ακουω λαμπαδα ναι να αναψουμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δε ξερω βρε κοριτσια να ψαξω να δω τι γινεται η Ελευθερια μου το ειχε πει κι εγω εχω 2 κλειστες και πηρα σιλικονης για τη μικρη ακριβως η ιδια ειναι απλα σιλικονη δεν εχουν διαφορα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δε ξερω βρε κοριτσια να ψαξω να δω τι γινεται η Ελευθερια μου το ειχε πει κι εγω εχω 2 κλειστες και πηρα σιλικονης για τη μικρη ακριβως η ιδια ειναι απλα σιλικονη δεν εχουν διαφορα.

Ποια ειναι η ελευθερία? δν μου έρχεται τωρα :?

Κάποια να μάθει όμως να ξέρουμε κ εμείς...

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=61415 ηταν για συγκεκριμενο αριθμο πατριδας για δεστε εδω

Ναι αυτή ειναι! Αλλά αυτο έχει γίνει από το 2010!πως επιτρέπουν να την πουλούν ακόμη? εμείς την πήραμε λίγο πριν γέννησω!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ναι αυτή ειναι! Αλλά αυτο έχει γίνει από το 2010!πως επιτρέπουν να την πουλούν ακόμη? εμείς την πήραμε λίγο πριν γέννησω!

Κοίτα λογικά είναι για τη συγκεκριμένη παρτιδα και μόνο αλλά προφανώς πολλοί φοβήθηκαν και δε τη ξαναπήραν κι εγω σου λέω δε το ειχα ακούσει μου το είπαν.Έχω και δύο στα κουτιά τους από το γιό μου που την έκοψε κι ελεγα να τη κρατησω για την μπέμπα.

Εγω πήρα την ίδια ακριβώς σε σιλικόνη και είναι μια χαρά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...