Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο ποια ηλικια μπορουμε να τα πηγαινουμε σε λουνα παρκ??? πολυ βιαζομαι εεεε???????κατσε να βγω με το καροτσι μια βολτα..που θελω κ λουνα παρκ τρομαρα μου!!!!!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!!!!

Κούνιες τον πήγα από τότε που μπορούσε να κάτσει 6 μηνών 7 κάπου εκεί λούνα παρκ από 1 και πάλι δεν καταλαβαίνει και πολλά ας πούμε στα συγκρουόμενα ο δικός μου δε θέλει φοβάται όταν πέφτουν πάνω του αλλά σε αυτά που γυρίζουν γύρω γύρω τρελαίνεται τα ζωάκια του αρέσουν πολύ και λέμε με το Βασίλη να τον πάμε στο Αττικό πάρκο που έχουμε εδώ και είναι παράδεισος λίγο ακριβά είναι αλλά δε βαριέσαι για τα παιδιά ότι μπορούμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

απο ποια ηλικια μπορουμε να τα πηγαινουμε σε λουνα παρκ??? πολυ βιαζομαι εεεε???????κατσε να βγω με το καροτσι μια βολτα..που θελω κ λουνα παρκ τρομαρα μου!!!!!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!!!!

Αχ! εμπλεξε με κουρλομανα το παιδι!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει... θα ανεβασεις τελικα?

Μόλις εφαγε 180μλ!!!! :P:p

Δλδ, εχετε το βραδυνο και μετα το πρωι??

Μια χαρα τα πατε εε??

Καλλιροη, να τον χαιρεσαι!!

Ειναι ενα κουκλι!!

Η δικη μου μολις αποκοιμηθηκε, υστερα απο 1 ωρα μαχης με το γυμναστηριο!!:P:p

Σε 1 ωρα ομως ειναι να φαει περιπου.

Πόζα ύπνου ε?

Καλλιρρόη κουκλί είναι.άσχετο ποια πιπίλα είναι αυτή?Σε ρωτάω γιατι τη physio της chicco σε καουτσουκ που είχα στο γιο μου την απέσυραν κάτι είχε δε θυμάμαι και πήρα την ίδια σε σιλικόνη.Δε θέλω να σε τρομάξω κάτι που διάβασα και μου είπε και η Ελευθερία από εδώ σου λέω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κούνιες τον πήγα από τότε που μπορούσε να κάτσει 6 μηνών 7 κάπου εκεί λούνα παρκ από 1 και πάλι δεν καταλαβαίνει και πολλά ας πούμε στα συγκρουόμενα ο δικός μου δε θέλει φοβάται όταν πέφτουν πάνω του αλλά σε αυτά που γυρίζουν γύρω γύρω τρελαίνεται τα ζωάκια του αρέσουν πολύ και λέμε με το Βασίλη να τον πάμε στο Αττικό πάρκο που έχουμε εδώ και είναι παράδεισος λίγο ακριβά είναι αλλά δε βαριέσαι για τα παιδιά ότι μπορούμε.

Ωραια ειναι εκει!

Αλλα τωρα με τη ζεστη δεν αντεχεις, μυριζουν και τα ζωα...:eek::eek:

Τετοιες μερες ειχαμε παει περυσι, δεν ειχα καταλαβει ακομη την εγκυμοσυνη, περιμενα να αδιαθετησω!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!!

Της chicco είναι ναι...την απέσυραν????:confused::confused:

να πάω να πάρω άλλη αν είναι!!!! αυτή είναι η μόνη που τον βόλεψε(έχω άλλες 4 διάφορες,αλλά δεν θέλει καμία :| )

Κάτι που ρώτησα και το πρωι αλλά δεν ξέρω αν πήρα απάντηση: Πώς κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας? εμάς το μπανάκι που έχουμε δεν τον χωράει άλλο.Να πάρω άλλο? (έχω δει κάτι πιο μεγάλα στα jumbo) και πώς να τον έχω? να κάθεται?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κοριτσια, μολις μιλησα με τη γιατρο, της ειπα ολα αυτα, οτι ειναι ευδιαθετη, τρωει, δεν εχει κανει πυρετο , και μου ειπε οτι μαλλον κατι ελαφρυ περναει με το στομαχακι της και να της αραιωσω το γαλα.

Δλδ, αντι για μια μεζουρα στα 30μλ, να βαλω μια στα 40.

Και να της βαλω παλι την αποστειρωση μεχρι το τελος του 5ου.

Ευχαριστώ κορίτσια!!

Της chicco είναι ναι...την απέσυραν????:confused::confused:

να πάω να πάρω άλλη αν είναι!!!! αυτή είναι η μόνη που τον βόλεψε(έχω άλλες 4 διάφορες,αλλά δεν θέλει καμία :| )

Κάτι που ρώτησα και το πρωι αλλά δεν ξέρω αν πήρα απάντηση: Πώς κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας? εμάς το μπανάκι που έχουμε δεν τον χωράει άλλο.Να πάρω άλλο? (έχω δει κάτι πιο μεγάλα στα jumbo) και πώς να τον έχω? να κάθεται?

Θα παρεις μια πιο μεγαλη και θα χρησιμοποιεις ακομη τη βαση που βαζεις το μωρο και στεκεται μονο του.Εκτος αν το κραταει αλλος την ωρα που το πλενεις.Τοσο μικρη ειναι αυτη η μπανιερα που ειχες και δεν το χωραει αλλο?

καλε ποσα γραψατε απο το πρωι?!

Αννα μακαρι να ειναι καμια ιωσουλα κ να μην ξανακανει πυρετο!

εβαζα βρε κοριτσια τη μπεμπα στο γυμναστηριο κ φοβομουν μην πεσει οπως κουνιεται!οποτε ανοιξα το παρκο κ το εβαλα μεσα κ μαζι κ την μπεμπα!μια χαρα!:D

πλεον κοιμαται μονο ανασκελα,πειραζει?κ να την βαλω στο πλαι,αυτη γυριζει!:rolleyes:

για τον αντρα μου δεν μπορω να πω κουβεντα,σε ολα βοηθαει! η αδερφη μου λεει να αναψω καμια λαμπαδα που βρηκα αντρα να τα κανει ολα!:D:Dολες τις δουλειες στο σπιτι κανει,κ μαγειρευει!για την μπεμπα δεν το συζητω,την ταιζει,την αλλαζει κ ολο αγκαλια την παιρνει κ την κανει βολτες οταν γκρινιαζει. του την αφηνω ανετα δηλαδη,μη σας πω οτι εχει πολυ περισσοτερη υπομονη μαζι της απ'οτι εγω!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...