Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δώρα σε παρακαλώ η Μπήλιου το είπε χαχαχαχαχαχαχα

Πόπη εμένα που ο άντρας μου έμαθε στην επιβίωση μόνος του και μου τα κάνει αυτά σε ποια κατηγορία ανήκω? χαχαχαχα

χα χα χα!!!!!!!!μαλλον το καλοεμαθες απο τοτε που τον γνωρισες!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α εμενα ο δικος μου τα κανει μονος του και που του σιδερωνω τα ρουχα του μονος του τα βαζει στην ντουλαπα του ούτε ξερω που τα εχει ο καθενας τα δικά του.Είδες οι στρατιωτικοί σούζα χαχαχα καλά δε το έγραψα αυτό θα με σκοτώσει αχαχαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

χαχα πω πω τι τελευταιας στιγμης ειναι ο δικος σου...ωωωω δεν μπορω ετσι ειμαι πολυ αγχωδης ατομο...

κοριτσια καταλαβα οτι οι αντρες που μεχρι μεγαλη ηλικια τα ειχαν ετοιμα ολα απο την μαμακα τους δεν μπορουν να καταλαβουν το λειτουργημα που κανουμε εμεις με τα μωρα κ το σπιτι..ενω αντρες που εμαθαν να επιβιωνουν μονοι τους καταλαβαινουν με αποτελεσμα να σεβονται πιο πολυ την γυναικα τους γιαυτο που προσφερει μεσα στο σπιτι με τα παιδια...[/QUOTE]

Το κανει αυτο δεν εχω παραπονο. Η μανα του τα ειχε ετοιμα μεν, αλλα αυτος δουλεψε και εκανε οτι εκανε μονος του.

Ακομη και οταν ηταν φοιτητης δουλευε γκαρσονι, ο πατερας του δεν τον βοηθησε πουθενα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια η μικρη μου αποκοιμηθηκε στο καροτσι γιατι τοση ωρα την κουνουσα κ κ ανοιξε τα ποδια της κ βγαινουν απο εξω...χα χα χα ...προεξεχουν τα πατουσακια της!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγω είμαι σκορπιός χαχα!!

κι εμενα έτσι είναι μια φορά κράταγα το κτελ για να μη φυγει και ο Βασίλης ήταν στο δρόμο.Αφού δε μας έστησαν στο γάμο:P

Ελα ντε!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οχι, εγω σε αυτο δεν εχω παραπονο, αν ειχα κιολας....

Με τα αγορια ολα τα κανει, μεχρι και το φρουτο τους κοβει το απογευματινο. Με τη μπεμπα, δεν την εχει αλλαξει ακομη ουτε την εχει ταισει, αλλα οπως και με τα αγορια αυτος ξεκινησε ταισμα οταν μπηκε το κουταλι και αλλαγμα πιο μεγαλα.

Ενταξει ειπαμε ας κανω και εγω κατι. Την κραταει ομως αν χρειαστει ενδιαμεσα απο τα γευματα, για να παω κομμωτηριο η σουπερ μαρκετ π.χ.

Κι εγω θα πεσει φωτια να με καψει όλα τα κάνει απλά απο πιο μεγαλα γιατι να θηλάσει δε μπορεί:tongue::tongue::tongue: α μου βγηκε σε κέφια σε καλό μου σήμερα

zxG9p3.png

owokp3.png

α εμενα ο δικος μου τα κανει μονος του και που του σιδερωνω τα ρουχα του μονος του τα βαζει στην ντουλαπα του ούτε ξερω που τα εχει ο καθενας τα δικά του.Είδες οι στρατιωτικοί σούζα χαχαχα καλά δε το έγραψα αυτό θα με σκοτώσει αχαχαχαχα!

χαχα σωστος στρατιωτικος λοιπον!!!!!!!!ποιος την χαρη σου!!!!!!!!!!!

χαχα πω πω τι τελευταιας στιγμης ειναι ο δικος σου...ωωωω δεν μπορω ετσι ειμαι πολυ αγχωδης ατομο...

κοριτσια καταλαβα οτι οι αντρες που μεχρι μεγαλη ηλικια τα ειχαν ετοιμα ολα απο την μαμακα τους δεν μπορουν να καταλαβουν το λειτουργημα που κανουμε εμεις με τα μωρα κ το σπιτι..ενω αντρες που εμαθαν να επιβιωνουν μονοι τους καταλαβαινουν με αποτελεσμα να σεβονται πιο πολυ την γυναικα τους γιαυτο που προσφερει μεσα στο σπιτι με τα παιδια...[/QUOTE]

Το κανει αυτο δεν εχω παραπονο. Η μανα του τα ειχε ετοιμα μεν, αλλα αυτος δουλεψε και εκανε οτι εκανε μονος του.

Ακομη και οταν ηταν φοιτητης δουλευε γκαρσονι, ο πατερας του δεν τον βοηθησε πουθενα.

κ μενα απο τα 16 του ξεκινησε να δουλευει κ 2 κ 3 δουλειες δεν μπορω να πω προκομενος ειναι ..κ την εταιρεια την εκανε στα 20 του ...αλλα μονο αυτο εχει μαθει στην ζωη του...η πεθερα μου ειναι απο τις γυναικες που δεν μιλανε κ μαλωνουν κ κανει οτι την πουν οποτε ο σαββας ειχε καλομαθει μεχρι τα 26 του μετα γνωρισε εμενα του τα ειχα ολα στην τριχα παντα ...οποτε τωρα με το μωρο σου λεει τι γινεται...αποσυντονιστηκε απο το να του τα εχω ολα ετοιμα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

απο ποια ηλικια μπορουμε να τα πηγαινουμε σε λουνα παρκ??? πολυ βιαζομαι εεεε???????κατσε να βγω με το καροτσι μια βολτα..που θελω κ λουνα παρκ τρομαρα μου!!!!!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...