Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα θα θυμωσω και με τους αντρες σας τι ειναι αυτα στο 80' ειμαστε?Νεοι άνθρωποι και να μην ασχολουνται με το μωρο τους θα φυγουν οι στιγμες και δε θα γυρισουν θα το μετανιωσουν και θα ειναι αργα.

Οσο για τις δικαιολογιες οτι αν μεγαλωσουν θα μπορουν να παιζουν απο την αρχη χτιζεται η επικοινωνια μετα πεταξε το πουλακι.

Συγνωμη για το υφος αλλά μου αρεσει να εχουν τα παιδια καλη σχεση με τους πατεραδες τους.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το βρήκα!!!! Τελικά είναι ζωδιακό αλλά όχι έκλειψη!!! Άκουσα στην Μενεγάκη πριν είναι το τετράγωνο ουρανου πλούτωνα που φέρνει εκρήξεις κλπ!! Είδατε? Βρέθηκε η λύση! χαχαχαχαχαχαχαχα

Α οκ τωρα σωθηκαμε πες την Ελενιτσα!!!!:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εμενα ετσι ειναι!! χαχα!! σκορπιος!!

Το ωραιο ποιο ειναι?? αν θα το ελεγες ωραιο....

Ξεραμε οτι το καραβι φευγει απο εδω στις 2.30 και θα ερχοταν απο το σχολειο με τα παιδια να μας παρει (τις γυναικες), στις 1.15 θα φευγαμε απο το σπιτι.

Στο δρομο που ερχοταν με παιρνει τηλ. , κατα τις 1 παρα δλδ. οτι το καραβι φευγει στις 2 τελικα και να ειμαι ετοιμη για να φυγουμε αμεσως.!!!

Θελαμε σχεδον 1 ωρα απο το σπιτι στο λιμανι.

Ηρθε, βαλαμε τα πραγματα και τα παιδια στο αμαξι, φυγαμε με το αγχος να προλαβουμε το καραβι, εγω να του λεω οτι επρεπε να το ειχες μαθει αυτο πιο νωρις με την ωρα κλπ...

Φτανουμε εκει 2 παρα τεταρτο, και τελικα το καραβι εφυγε στις 2.30!!!

Αν το ειχε ψαξει πιο νωρις το θεμα εκεινο το πρωι δε θα ειχαμε αγχωθει να προλαβουμε το καραβι!!

χαχα πω πω τι τελευταιας στιγμης ειναι ο δικος σου...ωωωω δεν μπορω ετσι ειμαι πολυ αγχωδης ατομο...

κοριτσια καταλαβα οτι οι αντρες που μεχρι μεγαλη ηλικια τα ειχαν ετοιμα ολα απο την μαμακα τους δεν μπορουν να καταλαβουν το λειτουργημα που κανουμε εμεις με τα μωρα κ το σπιτι..ενω αντρες που εμαθαν να επιβιωνουν μονοι τους καταλαβαινουν με αποτελεσμα να σεβονται πιο πολυ την γυναικα τους γιαυτο που προσφερει μεσα στο σπιτι με τα παιδια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ασε Πόπη ακριβως ετσι κι εμενα!!! Την βαζει στο ρηλαξ κ απλα ξαπλωνει διπλα κ την κοιταει... βρε λεω μιλα στο μωρο... κ ολο που εισαι καλε,που εισαι καλε της λεει!!! Αν μπορουσε να μιλησει το μωρο θα ελεγε "ε με επρηξες εδω ειμαι δεν με βλέπεις?" Ασε που λιγο καθεται μαζι της κ αυτη μπορει να γκρινιαξει κ αμεσως ρωταει τι εχει τωρα γιατι κανει ετσι? Κι εγω του λεω πάντα ετσι κανει μην σου φαινεται περιεργο!!

Α ναι πολλα νευρα σημερα.... Γεωργια κι εμενα ετσι ολο αγκαλια την εχουν την μπεμπα για να την παιζουν κ καλα λες κ δεν μπορει να παιξει το μωρο απλωμενο καπου!!! αμαν πια!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα!! πολυ φαση !!:tongue::tongue:

Αντρες παιδι μου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ααα θα θυμωσω και με τους αντρες σας τι ειναι αυτα στο 80' ειμαστε?Νεοι άνθρωποι και να μην ασχολουνται με το μωρο τους θα φυγουν οι στιγμες και δε θα γυρισουν θα το μετανιωσουν και θα ειναι αργα.

Οσο για τις δικαιολογιες οτι αν μεγαλωσουν θα μπορουν να παιζουν απο την αρχη χτιζεται η επικοινωνια μετα πεταξε το πουλακι.

Συγνωμη για το υφος αλλά μου αρεσει να εχουν τα παιδια καλη σχεση με τους πατεραδες τους.

Σε σχέση με τον μικρό, ο άντρας μου είναι μια χαρά! Τον παίζει,του μιλάει,τραγουδάει....απλά στα γάλατα και στο άλλαγμα προτιμάει να τα κάνω εγώ...Στην ανάγκη τα κάνει και εκείνος,αλλά υπάρχει ένα στάδιο γκρίνιας πρώτα :?

Κορίτσια έβγαλα τον μικρό φώτο που κοιμάται τώρα...πώς την ανεβάζω?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Και εμενα ετσι ειναι!! χαχα!! σκορπιος!!

Το ωραιο ποιο ειναι?? αν θα το ελεγες ωραιο....

Ξεραμε οτι το καραβι φευγει απο εδω στις 2.30 και θα ερχοταν απο το σχολειο με τα παιδια να μας παρει (τις γυναικες), στις 1.15 θα φευγαμε απο το σπιτι.

Στο δρομο που ερχοταν με παιρνει τηλ. , κατα τις 1 παρα δλδ. οτι το καραβι φευγει στις 2 τελικα και να ειμαι ετοιμη για να φυγουμε αμεσως.!!!

Θελαμε σχεδον 1 ωρα απο το σπιτι στο λιμανι.

Ηρθε, βαλαμε τα πραγματα και τα παιδια στο αμαξι, φυγαμε με το αγχος να προλαβουμε το καραβι, εγω να του λεω οτι επρεπε να το ειχες μαθει αυτο πιο νωρις με την ωρα κλπ...

Φτανουμε εκει 2 παρα τεταρτο, και τελικα το καραβι εφυγε στις 2.30!!!

Αν το ειχε ψαξει πιο νωρις το θεμα εκεινο το πρωι δε θα ειχαμε αγχωθει να προλαβουμε το καραβι!!

Εγω είμαι σκορπιός χαχα!!

κι εμενα έτσι είναι μια φορά κράταγα το κτελ για να μη φυγει και ο Βασίλης ήταν στο δρόμο.Αφού δε μας έστησαν στο γάμο:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμεναχολειται παρα πολυ με τα παιδακια ολων των φιλως αλλα τωρα του επεσε πραδουλεια και εχει πελαγωσει!!! Αφου στο σπιτι ερχεται 2 ωρες το πολυ το μεσημερι κ μετα αργα το βραδυ μπορει α μην δει την μπεμπα αν αυτη κοιμαται.... Τον λυπαμαι κ αυτον αλλα να δω εμενα ποιος θα με λυπηθει....:rolleyes:

Σημερα του λεω φιλα της καλε τα μπουτια τι φοβασαι? τον εβλεπα λες κ επιανε κατι ευθραυστο εκανε.... λεω δεν γυριζει πισω αυτο!! φιλα τωρα που μπορεις!!;);)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α οκ τωρα σωθηκαμε πες την Ελενιτσα!!!!:tongue::tongue:

Δώρα σε παρακαλώ η Μπήλιου το είπε χαχαχαχαχαχαχα

χαχα πω πω τι τελευταιας στιγμης ειναι ο δικος σου...ωωωω δεν μπορω ετσι ειμαι πολυ αγχωδης ατομο...

κοριτσια καταλαβα οτι οι αντρες που μεχρι μεγαλη ηλικια τα ειχαν ετοιμα ολα απο την μαμακα τους δεν μπορουν να καταλαβουν το λειτουργημα που κανουμε εμεις με τα μωρα κ το σπιτι..ενω αντρες που εμαθαν να επιβιωνουν μονοι τους καταλαβαινουν με αποτελεσμα να σεβονται πιο πολυ την γυναικα τους γιαυτο που προσφερει μεσα στο σπιτι με τα παιδια...

Πόπη εμένα που ο άντρας μου έμαθε στην επιβίωση μόνος του και μου τα κάνει αυτά σε ποια κατηγορία ανήκω? χαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

συμπερασμα :το μεγαλυτερο ποσοστο ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι...κ απότι καταλαβα αργει να μπει η πατροτητα μεσα τους...

οταν θα αρχισουν να μιλανε τα μωρα μας μαλλον θα τους απαντανε καταλληλως κ μετα θα ριχνουν σε εμας το φταιξιμο πως τα μεγαλωνουμε ετσι κ μιλανε ετσι...αφου τα τραβαει ο κ@λος τους για να τα ακουσουν...

κ μενα που ειναι το κοριτσι μου την λεει συνεχεια...

Και ο δικος μου ετσι της λεει!!

Η το αλλο, ''ω , η μπεμπουλα ουαου!!''

Και γυριζει αυτη και γελαει!!

Το βρήκα!!!! Τελικά είναι ζωδιακό αλλά όχι έκλειψη!!! Άκουσα στην Μενεγάκη πριν είναι το τετράγωνο ουρανου πλούτωνα που φέρνει εκρήξεις κλπ!! Είδατε? Βρέθηκε η λύση! χαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχα χαλια τα νευρα μας.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Σε σχέση με τον μικρό, ο άντρας μου είναι μια χαρά! Τον παίζει,του μιλάει,τραγουδάει....απλά στα γάλατα και στο άλλαγμα προτιμάει να τα κάνω εγώ...Στην ανάγκη τα κάνει και εκείνος,αλλά υπάρχει ένα στάδιο γκρίνιας πρώτα :?

Κορίτσια έβγαλα τον μικρό φώτο που κοιμάται τώρα...πώς την ανεβάζω?

Μεσω fb η imageshack... κανεις αντιγραφη την διευθυνση κ πατας εδω το εικονιδιο της εικονας..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αφηστε που μου λεει να ετοιμασω κ τα δικα του ρουχα!! Κ μετα θα λεει γιατι μου πηρες αυτο κ οχι εκεινο... ουφ!!!!!!!

Εγω πλεον του βαζω μονο σωβρακα και του λεω βαλε οτι θες εσυ στη βαλιτσα απο τα ρουχα σου!

Και καλυτερα ετσι και για εκεινον.

Ελα, μωρε, καλοκαιρι ειναι θα πατε βολτιτσες με το καροτσι, κανε την αρχη και θα δεις!!

μωρε ποτε θα κανω την αρχη ειναι το θεμα??θα φυγει το καλοκαιρι κ εγω ακομα την αρχη θα κανω...χα χα χα χα!!!!!!!!!!!

Αφηστε που μου λεει να ετοιμασω κ τα δικα του ρουχα!! Κ μετα θα λεει γιατι μου πηρες αυτο κ οχι εκεινο... ουφ!!!!!!!

ααααααααααα εγω τον παραταω ετσι να κατσει μονος του να δει τι θελει να παρει μαζι του..τωρα επιτηδες ενα πλυντηριο με ρουχα του δεν το βαζω για να καταλαβει οτι δεν προλαβαινω,,ας μεινει χωρις ρουχα μπας κ φιλοτιμηθει να πει να κρατησει την μικρη για να του τα πλυνω κ σιδερωσω,,,,

εχεις δικιο γεωργια μου αυτο του λεω κ εγω..να συνεχισω να κραζω λιγο ακομα τον δικο μου τωρα που πηραμε φορα..δεν εχουμε βαλει ουτε μια φωτο της μικρης στο σπιτι,,,του λεω κατσε λιγο στον υπολογιστη σου να διαλεξουμε φωτο να βαλουμε στο στικακι να τα παω σε εναν φωτογαφο να μας τα τυπωσει...ακομα το κανει...(το λαπτοπ μου ειναι διαλυμεενο) ειναι ανεπιιτρεπτο να εχω κορνιζα την ανιψια μου κ οχι την κορη μου....μα ολα εγω πρεπει να τα κανω σε αυτο το σπιτι????:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ειναι δυνατον να βγαζει την πιπιλα της να την κοιταει κ να τσατιζεται που δεν μπορει να την ξαναφαει??? ουφ!! Αμαν εκανε να παρει πιπιλα τωρα εμαθε κ την βγαζει μονη.... ε ρε ερμη μανα!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι, εγω σε αυτο δεν εχω παραπονο, αν ειχα κιολας....

Με τα αγορια ολα τα κανει, μεχρι και το φρουτο τους κοβει το απογευματινο. Με τη μπεμπα, δεν την εχει αλλαξει ακομη ουτε την εχει ταισει, αλλα οπως και με τα αγορια αυτος ξεκινησε ταισμα οταν μπηκε το κουταλι και αλλαγμα πιο μεγαλα.

Ενταξει ειπαμε ας κανω και εγω κατι. Την κραταει ομως αν χρειαστει ενδιαμεσα απο τα γευματα, για να παω κομμωτηριο η σουπερ μαρκετ π.χ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...