Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφια μου κουκλάκι ο γιος σου και νομιζω σου μοιαζει πολυ ε???

Εχω τσατιλα σημερα δεν λεγεται.... Ηρθε ο αντρας μου το μεσημερι ισα ισα για μια ωρα να φαει κ να καθησει λιγο κ να ξαναφυγει και αρχισε "γιατι δεν μαζεψες τιποτα απο τα πραγματα,γιατι το ενα γιατι το άλλο..." λες και το να εχεις να ασχοληθεις με την μπεμπα ολη μερα,το να μαγειρεψεις,το να σιδερωσεις,να πλυνεις μπαλκονι κτλ δεν ειναι δουλειες και δεν σου παίρνουν χρονο!!!!!!!! Μονο το σιδερο της μπεμπας κ το μαγειρεμα φτανει! Αφου με θελει συνεχως απίκο να σχολουμαι μαζι της κ αυτα τα κανω κανοντας τον καραγκιοζη ταυτοχρονα για να με βλέπει! Ουφ αυτοι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τπτ ρε παιδι μου! Καλός χρυσός αλλα νομιζει οτι εδω καθοματε κ τα ξυνουμε....

Μα και στο καφε που μπαινω κ αυτο ταυτοχρονα κανω κ κατι. Τωρα ας πούμε απλωσα ρουχα πάλι του μωρου... κι εσεις τοοοοσα πλυντηρια σαν κ εμενα βαζετε ηθελα να ξερα? Καθε μερα εχω σιδερο να φανε κ οι κοτες!!

Ααααα σήμερα έχει καμία έκλειψη όλες εκνευρισμένες είμαστε.

Έχω λύση για τον άντρα σου πήγαινε εσύ στο γραφείο και άστον αυτόν να τις κάνει να δούμε...

Ή για να πω κάτι πιο εφικτό άστον 2 ώρες με την μπεμπα άφου τελειώσουν οι δηλώσεις και πες του να μαγειρέψει και κάτι και φυγε να δούμε τι θα προλάβει:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη μου συμπτωματικά κ εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω σε ένα σχολείο που κάνουν γιορτή κ θα παίξει ο άντρας μου μουσική.Τον μικρο εννοείται θα τον πάρω μαζί.Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα

Εγω κοριτσια δεν παω πουθενα και ας εχουν τα παιδια μου γιορτη σημερα.Βεβαια περασα και αυτο τωρα με τη μπεμπα και φοβαμαι μην κολλησει τιποτα χειροτερο στη φαση που ειναι.

Αλλα γενικα σε τετοιου ειδους ''μαζωξεις'' , παω μονο οταν συμμετεχουν τα παιδια μου για κανεναν αλλο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αν είναι σε κλειστό χώρο θα σε συμβούλευα να κρατηθείς λίγο και να μη πας.Αν είναι σε ανοιχτό εγω έχω παέι και σε καραγκιόζη και σε επιδείξεις των ανηψιών μου στο σχολείο.Είναι και να στο φυλάει...

Ναι, αυτο ειναι το βασικο.

Εγω να δεις σιδερο που εχω καθημερινα!!

Καλα εμενα ο αντρας μου, ειναι το ακρως αντιθετο! θα μου ελεγε πως προλαβαινω να τα φτιαξω, ειναι ακομη νωρις!:P:p

Κι εμέναν είναι διδυμος!χχαχα!

Αλλά πάντα μου λέει πότε πρόλαβες και τα έκανες!Του φαίνεται βουνό με 2 παιδιά και το σπίτι.Για αυτο και βοηθάει δεν έχω παράπονο αλλά ΠΑΝΤΑ τελευταια στιγμή.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αν είναι σε κλειστό χώρο θα σε συμβούλευα να κρατηθείς λίγο και να μη πας.Αν είναι σε ανοιχτό εγω έχω παέι και σε καραγκιόζη και σε επιδείξεις των ανηψιών μου στο σχολείο.Είναι και να στο φυλάει...

Συμφωνώ.Αυτό παίζει ρόλο αν είναι σε κλειστό χώρο ή όχι.

Προσωπικά κοιτάω να είμαστε γενικά σε ανοιχτό χώρο..άλλος αέρας :P !!Ακόμα και σπίτι που είμαστε,κοιτάω να έρθει η ώρα της βόλτας να τον βγάλω...Δεν θέλω να τον έχω ολόκληρη μέρα μέσα(πόσο μάλλον τώρα που έφτιαξε ο καιρός)...νιώθω σαν να τον φυλακίζω :P

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Σοφια μου κουκλάκι ο γιος σου και νομιζω σου μοιαζει πολυ ε???

Εχω τσατιλα σημερα δεν λεγεται.... Ηρθε ο αντρας μου το μεσημερι ισα ισα για μια ωρα να φαει κ να καθησει λιγο κ να ξαναφυγει και αρχισε "γιατι δεν μαζεψες τιποτα απο τα πραγματα,γιατι το ενα γιατι το άλλο..." λες και το να εχεις να ασχοληθεις με την μπεμπα ολη μερα,το να μαγειρεψεις,το να σιδερωσεις,να πλυνεις μπαλκονι κτλ δεν ειναι δουλειες και δεν σου παίρνουν χρονο!!!!!!!! Μονο το σιδερο της μπεμπας κ το μαγειρεμα φτανει! Αφου με θελει συνεχως απίκο να σχολουμαι μαζι της κ αυτα τα κανω κανοντας τον καραγκιοζη ταυτοχρονα για να με βλέπει! Ουφ αυτοι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τπτ ρε παιδι μου! Καλός χρυσός αλλα νομιζει οτι εδω καθοματε κ τα ξυνουμε....

Μα και στο καφε που μπαινω κ αυτο ταυτοχρονα κανω κ κατι. Τωρα ας πούμε απλωσα ρουχα πάλι του μωρου... κι εσεις τοοοοσα πλυντηρια σαν κ εμενα βαζετε ηθελα να ξερα? Καθε μερα εχω σιδερο να φανε κ οι κοτες!!

ααα σημερα το καφε μας ειναι μεσα στα νευρα...πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!νομιζουν τα ξυνουμε εμεις επειδη ειμαστε σπιτι...να του πεις να κρατησει την μπεμπα να μαζεψεις τα πραγματα...εγω εχω πολλαααααααα πλυντηρια δωρακι μου καθε μερα απλωνω κ σιδερωνω.....εμενα χθες ειχε πλακα με ειπε θα κρατησει την μικρη για να κανω δουλειες,,εε πως την κρατησε νομιζεις ? την εβαλε στο γυμναστηριο κ ξαπλωσε να δει εθνικη με αποτελεσμα η μπεμπα να κλαιει κ ο σαββας να την λεει..ελα..ελα...τι ελα,ελα του λεω λες στην μικρη θαρρεις κ καταλαβαινει παρτην αγκαλια..κ μου λεει ελα παρτην δεν μπορω...ελεοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς.....

Ποπη μου, κατσε ησυχη σε παρακαλω, μην εχετε αλλα!!

Μη νομιζεις οτι θα το εκτιμησει και κανεις πως πηγες, εκτος αν το θελεις πολυ.

Οταν ερθει πρωτα ο Θεος η ωρα που θα πηγαινεις εσυ στους παιδικους νομιζεις οτι εκτος απο τους γονεις σου θα ερχεται κανενας αλλος?

εχεις δικιο αννα μου ασε μην παιρνω ρισκα δεν τραβηξα κ λιγα ..ταμαμ για να κολλησουμε ιωση ειμαστε τωρα...ασε που εννοειται δεν θα εκτιμηθει η παρουσια μου,,τσαμπα ταλαιπωρια θα φαω...

Πόπη μου συμπτωματικά κ εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω σε ένα σχολείο που κάνουν γιορτή κ θα παίξει ο άντρας μου μουσική.Τον μικρο εννοείται θα τον πάρω μαζί.Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα

σε ανοιχτο χωρο ειναι αλλα εχει δικιο η αννα ας κατσω στα αυγα μου ποιος ξερει ποσα παιδακια θα εχει εκει....δεν το ριψοκινδυνευω ..απλα μουχλιασα μεσα ..κ μονη βαριεμαι να βγαινω βολτα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δώρα μαζί σου!!!!!!!!!! Οι άντρες σε αυτά μου φαίνεται δεν καταλαβαίνουν πολλά!!!!Τα ίδια περνάω και εγώ!Το άλλο? τις προάλλες πετάχτηκα σουπερ μάρκετ(δεν μπορούσε να πάει γιατί ήθελα πάνες κλπ και δεν ξέρει). Μέχρι να πάω να γυρίσω πείνασε ο μικρός και γυρνάω σπίτι και να μ'αρχίσει τις φωνές "και πως τα έχω έτσι" και δεν σκέφτομαι κλπ (επειδή δεν μπόρεσε να φτιάξει το γάλα)!!!!

Οκ καταλαβαινω εχει δουλεια ειναι κουρασμενος ναι.... αλλα οταν επιστρεψω κι εγω στη δουλεια που θα ειμαι 6 ωρες ορθοστασια κ θα γυριζω να εχω το μωρο τι θα κανουμε θα τα φορτωσουμε ολα στον κοκκορα? Κι εγω μια μερα,ενα πρωι δηλ τον αφησα με το μωρο κ πηγα σε βαφτιση με την μαμα μου κ απο τον πανικο να προλαβει να κανει γαλα αλλα κ να μην κλαιει το μωρο εριξε ολο το γαλα στο πατωμα!!! Παρε κ καταλαβε τωρα εσυ!!

Έχω λύση για τον άντρα σου πήγαινε εσύ στο γραφείο και άστον αυτόν να τις κάνει να δούμε...

Ή για να πω κάτι πιο εφικτό άστον 2 ώρες με την μπεμπα άφου τελειώσουν οι δηλώσεις και πες του να μαγειρέψει και κάτι και φυγε να δούμε τι θα προλάβει:rolleyes:

Ασε ρε γιατι ξερω οτι κ 2μερες τωρα που θα φυγουμε κ θα παμε Κερκυρα θα μου αλλαξει κ το μωρο περιβαλλον κ φορτωνω ακομα πιο πολυ!!! Οσο για να τον αφησω.... εδβ πανα εχει αλλαξει μονο3- φορες!!!Πλακα κανεις??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα μαζί σου!!!!!!!!!! Οι άντρες σε αυτά μου φαίνεται δεν καταλαβαίνουν πολλά!!!!Τα ίδια περνάω και εγώ!Το άλλο? τις προάλλες πετάχτηκα σουπερ μάρκετ(δεν μπορούσε να πάει γιατί ήθελα πάνες κλπ και δεν ξέρει). Μέχρι να πάω να γυρίσω πείνασε ο μικρός και γυρνάω σπίτι και να μ'αρχίσει τις φωνές "και πως τα έχω έτσι" και δεν σκέφτομαι κλπ (επειδή δεν μπόρεσε να φτιάξει το γάλα)!!!!

oh my GOD!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ μενα ετσι με κανει αν τολμησω να βγω για σουπερ...που δεν τολμαω γιατι ξερω το αποτελεσμα να γυρισω κ η μπεμπα να κλαιει...

χαχα αυτο ακριβως του λεω εγω ..κ κανει σαν κοτα μετα....

B4Itp2.png

Ασε Πόπη ακριβως ετσι κι εμενα!!! Την βαζει στο ρηλαξ κ απλα ξαπλωνει διπλα κ την κοιταει... βρε λεω μιλα στο μωρο... κ ολο που εισαι καλε,που εισαι καλε της λεει!!! Αν μπορουσε να μιλησει το μωρο θα ελεγε "ε με επρηξες εδω ειμαι δεν με βλέπεις?" Ασε που λιγο καθεται μαζι της κ αυτη μπορει να γκρινιαξει κ αμεσως ρωταει τι εχει τωρα γιατι κανει ετσι? Κι εγω του λεω πάντα ετσι κανει μην σου φαινεται περιεργο!!

Α ναι πολλα νευρα σημερα.... Γεωργια κι εμενα ετσι ολο αγκαλια την εχουν την μπεμπα για να την παιζουν κ καλα λες κ δεν μπορει να παιξει το μωρο απλωμενο καπου!!! αμαν πια!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κι εμέναν είναι διδυμος!χχαχα!

Αλλά πάντα μου λέει πότε πρόλαβες και τα έκανες!Του φαίνεται βουνό με 2 παιδιά και το σπίτι.Για αυτο και βοηθάει δεν έχω παράπονο αλλά ΠΑΝΤΑ τελευταια στιγμή.

Και εμενα ετσι ειναι!! χαχα!! σκορπιος!!

Το ωραιο ποιο ειναι?? αν θα το ελεγες ωραιο....

Ξεραμε οτι το καραβι φευγει απο εδω στις 2.30 και θα ερχοταν απο το σχολειο με τα παιδια να μας παρει (τις γυναικες), στις 1.15 θα φευγαμε απο το σπιτι.

Στο δρομο που ερχοταν με παιρνει τηλ. , κατα τις 1 παρα δλδ. οτι το καραβι φευγει στις 2 τελικα και να ειμαι ετοιμη για να φυγουμε αμεσως.!!!

Θελαμε σχεδον 1 ωρα απο το σπιτι στο λιμανι.

Ηρθε, βαλαμε τα πραγματα και τα παιδια στο αμαξι, φυγαμε με το αγχος να προλαβουμε το καραβι, εγω να του λεω οτι επρεπε να το ειχες μαθει αυτο πιο νωρις με την ωρα κλπ...

Φτανουμε εκει 2 παρα τεταρτο, και τελικα το καραβι εφυγε στις 2.30!!!

Αν το ειχε ψαξει πιο νωρις το θεμα εκεινο το πρωι δε θα ειχαμε αγχωθει να προλαβουμε το καραβι!!

Ασε Πόπη ακριβως ετσι κι εμενα!!! Την βαζει στο ρηλαξ κ απλα ξαπλωνει διπλα κ την κοιταει... βρε λεω μιλα στο μωρο... κ ολο που εισαι καλε,που εισαι καλε της λεει!!! Αν μπορουσε να μιλησει το μωρο θα ελεγε "ε με επρηξες εδω ειμαι δεν με βλέπεις?" Ασε που λιγο καθεται μαζι της κ αυτη μπορει να γκρινιαξει κ αμεσως ρωταει τι εχει τωρα γιατι κανει ετσι? Κι εγω του λεω πάντα ετσι κανει μην σου φαινεται περιεργο!!

Α ναι πολλα νευρα σημερα.... Γεωργια κι εμενα ετσι ολο αγκαλια την εχουν την μπεμπα για να την παιζουν κ καλα λες κ δεν μπορει να παιξει το μωρο απλωμενο καπου!!! αμαν πια!!!!!!!!!!!!!!!

συμπερασμα :το μεγαλυτερο ποσοστο ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι...κ απότι καταλαβα αργει να μπει η πατροτητα μεσα τους...

οταν θα αρχισουν να μιλανε τα μωρα μας μαλλον θα τους απαντανε καταλληλως κ μετα θα ριχνουν σε εμας το φταιξιμο πως τα μεγαλωνουμε ετσι κ μιλανε ετσι...αφου τα τραβαει ο κ@λος τους για να τα ακουσουν...

κ μενα που ειναι το κοριτσι μου την λεει συνεχεια...

B4Itp2.png

Το βρήκα!!!! Τελικά είναι ζωδιακό αλλά όχι έκλειψη!!! Άκουσα στην Μενεγάκη πριν είναι το τετράγωνο ουρανου πλούτωνα που φέρνει εκρήξεις κλπ!! Είδατε? Βρέθηκε η λύση! χαχαχαχαχαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ααα σημερα το καφε μας ειναι μεσα στα νευρα...πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!νομιζουν τα ξυνουμε εμεις επειδη ειμαστε σπιτι...να του πεις να κρατησει την μπεμπα να μαζεψεις τα πραγματα...εγω εχω πολλαααααααα πλυντηρια δωρακι μου καθε μερα απλωνω κ σιδερωνω.....εμενα χθες ειχε πλακα με ειπε θα κρατησει την μικρη για να κανω δουλειες,,εε πως την κρατησε νομιζεις ? την εβαλε στο γυμναστηριο κ ξαπλωσε να δει εθνικη με αποτελεσμα η μπεμπα να κλαιει κ ο σαββας να την λεει..ελα..ελα...τι ελα,ελα του λεω λες στην μικρη θαρρεις κ καταλαβαινει παρτην αγκαλια..κ μου λεει ελα παρτην δεν μπορω...ελεοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς.....

εχεις δικιο αννα μου ασε μην παιρνω ρισκα δεν τραβηξα κ λιγα ..ταμαμ για να κολλησουμε ιωση ειμαστε τωρα...ασε που εννοειται δεν θα εκτιμηθει η παρουσια μου,,τσαμπα ταλαιπωρια θα φαω...

Στο λεω αυτο γιατι τα εχω περασει, ετρεχα και εγω να δω ανηψια, βαπτιστηρια και για τα παιδια μου δεν ηρθε κανεις πουθενα, ουτε καν στο κολυμβητηριο.Μονο οι γιαγιαδες και οι παππουδες τρεχουν σε αυτα με την καρδια τους , να το ξερεις αυτο.

σε ανοιχτο χωρο ειναι αλλα εχει δικιο η αννα ας κατσω στα αυγα μου ποιος ξερει ποσα παιδακια θα εχει εκει....δεν το ριψοκινδυνευω ..απλα μουχλιασα μεσα ..κ μονη βαριεμαι να βγαινω βολτα...

Ελα, μωρε, καλοκαιρι ειναι θα πατε βολτιτσες με το καροτσι, κανε την αρχη και θα δεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...