Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ελεγα πριν?Οι γονεις μου κρατανε τον ανηψιο μου(το γιο της αδελφης μου) και οπου πανε τους παιρνουν μαζι..Εξοχικο , χωριο κ λοιπα..Ετσι εγω δεν εχω ουδεμια βοηθεια και ξερουν οτι το παιδι μου ειναι δυσκολο στον υπνο..Εδω ειχαμε πει να παμε στο εξοχικο για καλοκαιρινες διακοπες λογω οικονομικων και η αδελφη μου θελει να πηγαινει και αυτη..Το παιδι της ειναι 3,5 χρονων ειναι μια χαρα αξιαγαπητο αλλα περναει τη φαση του ταρζαν..Και δικαιολογημενα!!Εμεις δεν μπορουμε να συγχρονιστουμε με το προγραμμα του μπεμπη ομως...Ετσι λοιπον θα κανουμε ενα καρο εξοδα κ θα παμε παλι κρητη στα πεθερικα..και καμια ορεξη δεν εχω...

Ασε ειναι πολλα κ τα εχω μαζεμενα..που να τα λεω τωρα...

Της αδελφης μου της κρατανε το παιδι κ παραπονιεται κιολας..Την πανε κ διακοπες κ παλι παραπονιεται οταν γυρναει οτι δεν παει πουθενα...

Και αν τους εχει και μαζι της , αφηνει το παιδι και ενα βραδυ για να βγει με τον αντρουλη της εε??

Αλοιμονο σε εμας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α δε βολευει Σεπτεμβρη θα παμε εμεις αρα θα βρεθουμε Αθηνα που ειμαστε διπλα χαχα!

Πρεπει να το παρεις απόφαση αν δε μιλήσεις και στηριχτείς μόνο σε σένα να μην περιμενεις γιατι θα απογοητευτείς εγω έτσι έκανα.

ειπες την πιο σωστη κουβεντα...αυτο ειναι το κλειδι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αμάν αυτές οι ιώσεις πότε θα τελειώσουν?

Ευτυχώς που είναι ευδιάθετη βοηθάει και στην δική σου τη ψυχολογία που τη φροντίζεις.Μακάρι να είναι περαστικά και τώρα με την αντιβίωση να περάσει γρήγορα.

Ευχαριστω Γεωργια και Ποπη!!

Ποπη μου θα παμε στα Γιαννενα εκει ειναι η Αγια Παρασκευη..Θα πρεπει να μεινουμε εκει και οπως καταλαβαινεις καποιος θα αποτρελαθει...αφου δεν καταλαβαινουν...

Οτι εχουν εμμονη ειναι σιγουρο αλλα τι να λεμε τωρα??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ποπη μου θα παμε στα Γιαννενα εκει ειναι η Αγια Παρασκευη..Θα πρεπει να μεινουμε εκει και οπως καταλαβαινεις καποιος θα αποτρελαθει...αφου δεν καταλαβαινουν...

Οτι εχουν εμμονη ειναι σιγουρο αλλα τι να λεμε τωρα??

δεν καταλαβα οι γονεις σου κ η αδερφη σου με τον ανιψιο γιατι να ερθουν μαζι σας???εκει ειναι κ το εξοχικο σας??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Και αν τους εχει και μαζι της , αφηνει το παιδι και ενα βραδυ για να βγει με τον αντρουλη της εε??

Αλοιμονο σε εμας!!

Μπα δεν ειναι τετοια..ολο κατι βρισκουν και μενουν μεσα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Α δε βολευει Σεπτεμβρη θα παμε εμεις αρα θα βρεθουμε Αθηνα που ειμαστε διπλα χαχα!

Πρεπει να το παρεις απόφαση αν δε μιλήσεις και στηριχτείς μόνο σε σένα να μην περιμενεις γιατι θα απογοητευτείς εγω έτσι έκανα.

Συμφωνω απολυτως!!

πω πω πολυ δυσκολα Γεωργια μου ..που να το ξεχασεις αυτο που περασες...αλλα αυτη η προταιρεοτητα στα πρωτα εγγονια πολυ μου την δινει...:rolleyes::rolleyes:

Ενταξει υπάρχει θέμα με την αδερφή μου ο άντρας της δε βοηθάει καθόλου αλλά κι αυτή η μάνα μου λεχώνα ήμουν και περίμενα να έρθει ο άντρας μου να βγω λιγο στο μπαλκόνι.Και τωρα να της το πείς θα σου πει σιγα το πράγμα ενα μωρό δεν μπορείς να κουμαντάρεις ε αν είσαι πρωτομανούλα δεν μπορείς στο δεύτερο να κι εγω δε χρειάζομαι κανένα εκτός από τον άντρα μου.

Μωρε, καλα λεει ο αντρας μου, 'δωσε το παιδι σου στη γιαγια να στο μεγαλωσει' χαχαχχα!!!:tongue::tongue:

Α παπαπα βγάζουν παιδί μου την αγάπη τους με λάθος τρόπο στο σπίτι μου μέσα είναι Παναγία και πάει για 2 ωρες εκεί και γίνεται τέρας.Ότι θέλει το Γωγάκι μου του λέει ο πατέρας μου και αν του αρνηθώ κάτι μου λέει άστο το παιδί μη το πειράζετε:shock:Αααα έφτασα στα όριά μου έιπα κι εγω να το βλέπει για να τον έχει παρέα είναι και άρρωστος και βοηθάει πολύ αλλά χαλάει το παιδί μου.Τσάμπα ο κόπος μου να του μαθαίνω αγγλικά και τραγουδάκια και παραμύθια.

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο?? σημερα η ανιψια μου εχει γυμναστικες επιδειξεις με τον παιδικο σταθμο κ θα πανε οι γονεις μου να την δουν ...λετε να παω και εγω με την μικρη ??η θα την θεσω σε κινδυνο αναμεσα σε τοσα παιδακια???( εννοω μην κολλησει καμια λοιμοξη)

B4Itp2.png

Σοφια μου κουκλάκι ο γιος σου και νομιζω σου μοιαζει πολυ ε???

Εχω τσατιλα σημερα δεν λεγεται.... Ηρθε ο αντρας μου το μεσημερι ισα ισα για μια ωρα να φαει κ να καθησει λιγο κ να ξαναφυγει και αρχισε "γιατι δεν μαζεψες τιποτα απο τα πραγματα,γιατι το ενα γιατι το άλλο..." λες και το να εχεις να ασχοληθεις με την μπεμπα ολη μερα,το να μαγειρεψεις,το να σιδερωσεις,να πλυνεις μπαλκονι κτλ δεν ειναι δουλειες και δεν σου παίρνουν χρονο!!!!!!!! Μονο το σιδερο της μπεμπας κ το μαγειρεμα φτανει! Αφου με θελει συνεχως απίκο να σχολουμαι μαζι της κ αυτα τα κανω κανοντας τον καραγκιοζη ταυτοχρονα για να με βλέπει! Ουφ αυτοι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τπτ ρε παιδι μου! Καλός χρυσός αλλα νομιζει οτι εδω καθοματε κ τα ξυνουμε....

Μα και στο καφε που μπαινω κ αυτο ταυτοχρονα κανω κ κατι. Τωρα ας πούμε απλωσα ρουχα πάλι του μωρου... κι εσεις τοοοοσα πλυντηρια σαν κ εμενα βαζετε ηθελα να ξερα? Καθε μερα εχω σιδερο να φανε κ οι κοτες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο?? σημερα η ανιψια μου εχει γυμναστικες επιδειξεις με τον παιδικο σταθμο κ θα πανε οι γονεις μου να την δουν ...λετε να παω και εγω με την μικρη ??η θα την θεσω σε κινδυνο αναμεσα σε τοσα παιδακια???( εννοω μην κολλησει καμια λοιμοξη)

Ποπη μου, κατσε ησυχη σε παρακαλω, μην εχετε αλλα!!

Μη νομιζεις οτι θα το εκτιμησει και κανεις πως πηγες, εκτος αν το θελεις πολυ.

Οταν ερθει πρωτα ο Θεος η ωρα που θα πηγαινεις εσυ στους παιδικους νομιζεις οτι εκτος απο τους γονεις σου θα ερχεται κανενας αλλος?

Πόπη μου συμπτωματικά κ εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω σε ένα σχολείο που κάνουν γιορτή κ θα παίξει ο άντρας μου μουσική.Τον μικρο εννοείται θα τον πάρω μαζί.Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Αν είναι σε κλειστό χώρο θα σε συμβούλευα να κρατηθείς λίγο και να μη πας.Αν είναι σε ανοιχτό εγω έχω παέι και σε καραγκιόζη και σε επιδείξεις των ανηψιών μου στο σχολείο.Είναι και να στο φυλάει...

zxG9p3.png

owokp3.png

Εχω τσατιλα σημερα δεν λεγεται.... Ηρθε ο αντρας μου το μεσημερι ισα ισα για μια ωρα να φαει κ να καθησει λιγο κ να ξαναφυγει και αρχισε "γιατι δεν μαζεψες τιποτα απο τα πραγματα,γιατι το ενα γιατι το άλλο..." λες και το να εχεις να ασχοληθεις με την μπεμπα ολη μερα,το να μαγειρεψεις,το να σιδερωσεις,να πλυνεις μπαλκονι κτλ δεν ειναι δουλειες και δεν σου παίρνουν χρονο!!!!!!!! Μονο το σιδερο της μπεμπας κ το μαγειρεμα φτανει! Αφου με θελει συνεχως απίκο να σχολουμαι μαζι της κ αυτα τα κανω κανοντας τον καραγκιοζη ταυτοχρονα για να με βλέπει! Ουφ αυτοι οι αντρες δεν καταλαβαινουν τπτ ρε παιδι μου! Καλός χρυσός αλλα νομιζει οτι εδω καθοματε κ τα ξυνουμε....

Μα και στο καφε που μπαινω κ αυτο ταυτοχρονα κανω κ κατι. Τωρα ας πούμε απλωσα ρουχα πάλι του μωρου... κι εσεις τοοοοσα πλυντηρια σαν κ εμενα βαζετε ηθελα να ξερα? Καθε μερα εχω σιδερο να φανε κ οι κοτες!!

Εγω να δεις σιδερο που εχω καθημερινα!!

Καλα εμενα ο αντρας μου, ειναι το ακρως αντιθετο! θα μου ελεγε πως προλαβαινω να τα φτιαξω, ειναι ακομη νωρις!:P:p

Δώρα μαζί σου!!!!!!!!!! Οι άντρες σε αυτά μου φαίνεται δεν καταλαβαίνουν πολλά!!!!Τα ίδια περνάω και εγώ!Το άλλο? τις προάλλες πετάχτηκα σουπερ μάρκετ(δεν μπορούσε να πάει γιατί ήθελα πάνες κλπ και δεν ξέρει). Μέχρι να πάω να γυρίσω πείνασε ο μικρός και γυρνάω σπίτι και να μ'αρχίσει τις φωνές "και πως τα έχω έτσι" και δεν σκέφτομαι κλπ (επειδή δεν μπόρεσε να φτιάξει το γάλα)!!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...