Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...

Γεωργια , Δωρα το ειδατε το μειλ που σας εστειλα ?

Εγω καθε μεσημερι βαζω κλιματιστικο , το κλεινω λιγο το απογευμα κ αντε παλι ολο το βραδυ...συν τοις αλλοις δεν του φοραω παρα μονο ενα αμανικο εσωρουχακι κ ενα σορτς καμια φορα...

Αυτο για τα πραγματα το σκεφτηκα κ εγω παντως ..Μαλλον καταληξαμε θα φυγουμε σκ με τον μπεμπη ...

Σοφάκι μου κούκλος το αντράκι σου και το πρώτο σας μπάνιο ε?

Όσο για αυτό που ρώταγες για την εκδρομή θα σου έλεγα να τον άφηνες στους δικούς σου ένα σκ άσχετο και να μη φύγεις να μείνεις σπίτι ώστε αν κάτι στραβώσει να πας να τον πάρεις.Αν δεις ότι εκείνο το σκ συνεργάζεται και δεν έχει πρόβλημα τότε τον αφήνεις και φεύγεις.

Εγω κλιματιστικό δεν έχω ανάψει ακόμα προς το παρόν σφουγγαρίζω και μετά κλείνω από παντού κάνω και τα μωρά ένα μπάνιο και είναι καλά ακόμα 28 βαθμούς έχω παλεύεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτια εγω του πειρα κατι σαν αυτό λετε να μην μας βολέψει

Το είχα κι εγω αυτό στο Γιώργο μια χαρά ήταν μας βόλεψε άσε που στην αρχή πιο πολυ στα χέρια τον είχαμε μέχρι να συνηθίσει τη θάλασσα γιατι έκλαιγε μπήκε και μεγάλος 1 χρόνου αφού γεννήθηκε Ιούνιο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη μου ο γιατρος τον ειχε μετρησει 5/6.Ηταν 6850 γρ και 65 ποντους...

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ..

Οσο για το σκ, Γεωργια μου δεν ειναι ευκολο να τον αφηνω σε κανεναν γιατι η μητερα μου δουλευει κανονικα Δευτερα-Σαββατο και παιρνει κυλιομενα ρεπο..Την επομενη εβδομαδα ειναι να παρει σαββατο κ Δευτερα αλλα απο οτι βλεπω θα εχει να κρατησει τον ανηψιο μου(τον οποιο κρατανε καθε βραδυ γιατι δουλευουν νυχτα οι γονεις του).Ετσι λοιπον εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα μονοι μας...αφηστε γιατι τα εχω παρει με το γεγονος οτι δεν εχω καμια βοηθεια κ τωρα που καλοκαιριασε η μανα μου θελει τα μπανια της, το εξοχικο της κ ο πατερας μου δεν αφηνει τον ανηψιο μου απο τα ματια του...Γι'αυτο λοιπον η μονη μου βοηθεια ειναι ο Γιαννης οταν γυρναει απο τη δουλεια...Ας μην επεκταθω γιατι παλι νευριαζω που τα λεω...

ευχαριστω παντως για την συμβουλη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια φορτωσα πολυ σημερα με τον πατερα μου.Κακομαθαινει πολυ το Γιωργο με παρακαλαει καθε μερα και τον πηγαινω για 2-3 ωρες γιατι με βολευε κι εμενα για τις δουλειες αλλα δε θα τον ξαναφησω μονο του εκει.Η μαμα μου κραταει ισορροπιες αλλα ο πατερας μου τον αφηνει και κανει οτι θελει μεχρι τα εικονισματα του κατεβαζει και μετα ερχεται σπιτι και πως να τον ηρεμησω αφηστε που δυο τροπους που του μαθαινω παει εκει και τα ξεχναει ολα.Παει και διπλα στο καφενειο και μαθαινει τα ...γαλλικα των γερων.Τελειωσε μονο για επισκεψη ολοι μαζι δε γινεται εχω φουντωσει μιλαμε....

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ φουντωμενες μας βλεπω σημερα Γεωργια!!Ασε και τα εχω παρει ασχημα..

Δικιο εχεις , ετσι κανουν οι παπουδες κ οι γιαγιαδες και μετα αντε να μαζεψεις τα παιδια.....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εύχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα!!!! να τελειώσει και η ταλαιπωρία του μωρού!

Ευχαριστω!!

Για όσες ψωνίζουν από amazon.Μπορείτε να με βοηθήσετε?(έχει 2-3 διαφορετικές τιμές σε κάθε προιον) Επίσης μπορούμε να μετατρέψουμε από δολλάρια σε ευρώ να ξέρουμε?

Το αμαζον το αγγλικο που ψωνιζω εγω ειναι με λυρες.Η μια λυρα ειναι περιπου 1,2 ευρω.

Σχετικά με το μπάνιο του μωρού...Πώς το κάνετε μπάνιο τώρα?Η μπανιερούλα που είχαμε δεν τον χωράει τώρα :?

Γιατι ειχες παρει μικρη?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Λοιπον, τα νεα μας!

Οταν την ετοιμαζα για να φυγουμε μου εκανε διαρροια.Παιρνω αμεσως τηλ. την παιδιατρο , χαρουμενη εγω ( ακου να χαιρομαι με τη διαρροια), γιατι ελεγα πως θα μου πει οκ, ασε την εξεταση ειναι γαστρεντεριτιδα.Μου ειπε ομως να παω να δωσει το αιμα γιατι θελει να εχει μια γενικη εικονα.

Παμε, και η μικρη ηταν πολυ συνεργασιμη, εγω την κραταγα βεβαια, αυτη ψιλοεκλαψε οση ωρα της επαιρναν αιμα, μονο αυτο. Κατα τα αλλα τους γελαγε.

Βγηκαν τα αποτελεσματα, σε πρωτη φαση τα ουρα φαινονται καθαρα αλλα θα μας δειξει αυριο και η καλλιεργεια.

Στο αιμα ηταν 2 τιμες ανεβασμενες, και τα λευκα καλα.Αυτες οι 2 τιμες τωρα λεει η γιατρος οτι ειναι καποια μικρη λοιμωξη, η καποιο μικροβιο που ισως κολλησε απο τα παιδια ασχετα αν αυτα ειναι καλα.Μπορει να ειναι κατι στο λαιμο που θα εκδηλωθει τις επομενες ημερες, η κατι στο αυτι η γαστρεντεριτιδα.Για να ειμαστε ομως καλλυμενοι ξεκιναμε αντιβιωση γιατι αν την αφησουμε μπορει να χειροτερεψει και να μπουμε νοσοκομειο.Το θετικο παντως ειναι οτι τρωει πολυ καλα και οτι ειναι ευδιαθετη.Θα ξαναμιλησω το απογευμα με τη γιατρο.Πριν λιγο μου ξαναεκανε διαρροια.Πυρετο δεν εκανε αλλον, εχει 12 ωρες να κανει....

Πολυ φουντωμενες μας βλεπω σημερα Γεωργια!!Ασε και τα εχω παρει ασχημα..

Δικιο εχεις , ετσι κανουν οι παπουδες κ οι γιαγιαδες και μετα αντε να μαζεψεις τα παιδια.....

Εσυ τι επαθες κοπελα μου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Λοιπον, τα νεα μας!

Οταν την ετοιμαζα για να φυγουμε μου εκανε διαρροια.Παιρνω αμεσως τηλ. την παιδιατρο , χαρουμενη εγω ( ακου να χαιρομαι με τη διαρροια), γιατι ελεγα πως θα μου πει οκ, ασε την εξεταση ειναι γαστρεντεριτιδα.Μου ειπε ομως να παω να δωσει το αιμα γιατι θελει να εχει μια γενικη εικονα.

Παμε, και η μικρη ηταν πολυ συνεργασιμη, εγω την κραταγα βεβαια, αυτη ψιλοεκλαψε οση ωρα της επαιρναν αιμα, μονο αυτο. Κατα τα αλλα τους γελαγε.

Βγηκαν τα αποτελεσματα, σε πρωτη φαση τα ουρα φαινονται καθαρα αλλα θα μας δειξει αυριο και η καλλιεργεια.

Στο αιμα ηταν 2 τιμες ανεβασμενες, και τα λευκα καλα.Αυτες οι 2 τιμες τωρα λεει η γιατρος οτι ειναι καποια μικρη λοιμωξη, η καποιο μικροβιο που ισως κολλησε απο τα παιδια ασχετα αν αυτα ειναι καλα.Μπορει να ειναι κατι στο λαιμο που θα εκδηλωθει τις επομενες ημερες, η κατι στο αυτι η γαστρεντεριτιδα.Για να ειμαστε ομως καλλυμενοι ξεκιναμε αντιβιωση γιατι αν την αφησουμε μπορει να χειροτερεψει και να μπουμε νοσοκομειο.Το θετικο παντως ειναι οτι τρωει πολυ καλα και οτι ειναι ευδιαθετη.Θα ξαναμιλησω το απογευμα με τη γιατρο.Πριν λιγο μου ξαναεκανε διαρροια.Πυρετο δεν εκανε αλλον, εχει 12 ωρες να κανει....

Ευχομαι Αννα μου να μην ξανακανει πυρετο και να ειναι περαστικα...Τουλαχιστον αν παρει αντιβιωση δεν θα χρειαστει να ταλαιπωρηθειτε με νοσοκομεια κ λοιπα...Περαστικουλια στην ομορφη μπουμπουκα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι... Ήθελα να βγω με την μπουμπου αλλα εχει πολυ ζεστη κ ειπα να μην την ταλαιπωρησω... ισως βγουμε το απογευμα...

Εμενα σημερα εφαγε 160 κ 160=320μλ ως τωρα... θα δουμε στη συνεχεια.

Ο υπνοσακος ειναι σεντονακι στην ουσια σε υπνοσακο... Μου ξεσκεπαζεται συνεχεια κ ετσι κ αλλιως δεν θα παει χαμενος αφου ειναι μεχρι 18 μηνων κ μεχρι τον οκτωβριο ουυυυ θα τον φορεσει στανταρ!!!

Κοριτσακια μου εσεις που εχετε παει διακοπες με τα μωρα σας πειτε μου τι να παρω μαζι μου περαν των γνωστων(ρουχα,παμπεερς κτλ),μηπως ειναι κατι που πρεπει να παρω κ δεν το σκεφτηκα...!!!

Να σου πω τι ειχα εγω μαζι μου,

Βραστηρα, αποστειρωτη, 5 μπιμπερο, το γαλα και τη θηκη που βαζεις γαλα για τη βολτα, το θερμος της κικο, σαλιαρες, πανακια, βουρτσα για τα μπιμπερο, fairy, ρουχα, πανες, σεντονακια για το παρκοκρεβατο του ξενοδοχειου, 1 στικ αμμωνιας για τσιμπηματα και για τα 3 παιδια, αντικουνουπικο μπριζας, αντιηλιακο , μαγιω, πετσετα μπεμπας και αφρολουτρο. Κατσε να σκεφτω τι αλλο....

ηρθαααααααααα!!!!!!!!!!!

πω πω πολυ φορτωμα εχει πεσει σημερα τι ειναι αυτο βρε κοριτσια???

αχ αυτοι οι παπουδες-γιαγιαδες..εγω παντως το εχω ξεκαθαρισει στους γονεις μου οταν θα ερθει η στιγμη να την αφησω εκει θα ακολουθουν την γραμμη την δικη μου κ δεν θα κανουν τπτ διαφορετικο..ευτυχως το τηρουνε βλεποντας την συμπεριφορα τους απεναντι στην ανιψια μου που κανουν οτι τους πει η νυφη μου κ ο αδερφος μου,,,στην πεθερα δεν παιζει να την αφησω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σοφακι μου σε καταλαβαινω απολυτως αλλα σκεψου υπαρχουν κ χειροτερα εγω δεν εχω πραγματικα κανεναν ουτε κ για παρεα ποσο μαλλον για βοηθεια..η μαμα μου ερχεται μια φορα στις 15 για καμια βοηθεια στο σπιτι για σιδερα κτλ...να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν κ χειροτερα κ να παιρνεις κουραγιο...

ανναπως παει η μικρη?? τελικα κανατε κ εξετασεις αιματος??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ευχομαι Αννα μου να μην ξανακανει πυρετο και να ειναι περαστικα...Τουλαχιστον αν παρει αντιβιωση δεν θα χρειαστει να ταλαιπωρηθειτε με νοσοκομεια κ λοιπα...Περαστικουλια στην ομορφη μπουμπουκα...

Ευχαριστω Σοφη μου. Να και τωρα ειναι στο γυμναστηριο και παιζει χαρουμενη.Μωρε, μηπως ειναι γαστρεντεριτιδα τελικα?

Εσυ τι επαθες κοπελα μου?

Δεν ελεγα πριν?Οι γονεις μου κρατανε τον ανηψιο μου(το γιο της αδελφης μου) και οπου πανε τους παιρνουν μαζι..Εξοχικο , χωριο κ λοιπα..Ετσι εγω δεν εχω ουδεμια βοηθεια και ξερουν οτι το παιδι μου ειναι δυσκολο στον υπνο..Εδω ειχαμε πει να παμε στο εξοχικο για καλοκαιρινες διακοπες λογω οικονομικων και η αδελφη μου θελει να πηγαινει και αυτη..Το παιδι της ειναι 3,5 χρονων ειναι μια χαρα αξιαγαπητο αλλα περναει τη φαση του ταρζαν..Και δικαιολογημενα!!Εμεις δεν μπορουμε να συγχρονιστουμε με το προγραμμα του μπεμπη ομως...Ετσι λοιπον θα κανουμε ενα καρο εξοδα κ θα παμε παλι κρητη στα πεθερικα..και καμια ορεξη δεν εχω...

Ασε ειναι πολλα κ τα εχω μαζεμενα..που να τα λεω τωρα...

Της αδελφης μου της κρατανε το παιδι κ παραπονιεται κιολας..Την πανε κ διακοπες κ παλι παραπονιεται οταν γυρναει οτι δεν παει πουθενα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

γεια σας κοριτσια! καλα ειστε? εμεις...αχ τι το θελα να το πω χτες, με πυρετο ο μπεμπης σημερα! τον πηγα στη γιατρο. ιωση ειναι. κολλησε απο τον μεγαλο που ειχε την κυριακη λιγο πυρετο. αλλα μου λεει να μην ανησυχω, τρεις μερες κραταει περιπου και βλεπουμε. μπανακια να τον κανω, στη δροσια να τον εχω και τετοια. αλλα ταλαιπωρειται μωρε ο καημενος τωρα, εχει και ζεστη. του εδωσα παναντολ και δεν ηθελε. αλλα το ηπιε τελικα. αντε να δουμε πως θα παει. το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα. ουφ!

Ωχ! τα ιδια και εσεις εε?? περαστικα σας ευχομαι!

Το παναντολ υπαρχει και για μωρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...