Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας πάλι... Ήθελα να βγω με την μπουμπου αλλα εχει πολυ ζεστη κ ειπα να μην την ταλαιπωρησω... ισως βγουμε το απογευμα...

Εμενα σημερα εφαγε 160 κ 160=320μλ ως τωρα... θα δουμε στη συνεχεια.

Ο υπνοσακος ειναι σεντονακι στην ουσια σε υπνοσακο... Μου ξεσκεπαζεται συνεχεια κ ετσι κ αλλιως δεν θα παει χαμενος αφου ειναι μεχρι 18 μηνων κ μεχρι τον οκτωβριο ουυυυ θα τον φορεσει στανταρ!!!

Κοριτσακια μου εσεις που εχετε παει διακοπες με τα μωρα σας πειτε μου τι να παρω μαζι μου περαν των γνωστων(ρουχα,παμπεερς κτλ),μηπως ειναι κατι που πρεπει να παρω κ δεν το σκεφτηκα...!!!

Να ρωτήσεις την παιδίατρο για το αντικουνουπικο εγω έπαιρνα τα τσιρότα τσερότο λέγονται γιατι θα έχει πολλά κουνουπάκια.

Σκέψου τι χρειάζεσαι για κάθε μέρα.

Ρουχα

Ζακετάκι - κουβερτούλα - σεντονάκια (δε ξέρω τι έχει εκει που θα πάτε)

Εσωρουχακια

Καπέλο - μαγιώ - πετσετα

Παιχνιδάκια ότι της αρέσει

Γάλα-θερμος-μπιμπερο-πιπίλες-βραστηρα-πανάκια-βούρτσες για πλυσιμο μπιμπερο (δε ξερω τι άλλο ξερεις καλυτερα εσυ εγω θηλαζω και τα έχω όλα σε ένα χαχα)

πανες-μωρομαντηλα-κρεμα-Πανάκια για άλλαγμα

Αφρολουτρο-σαμπουαν-κρεμα σωματος-αντιηλιακη-ψαλιδακι - μπατονετες

Ορος για μυτουλα-ντεπον-θερμομετρο-αντικουνουπικο

Καροτσι-τσαντα αλλαξιερα

Αυτα σκεφτηκα μεχρι τωρα αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα σου γράψω

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! καλα ειστε? εμεις...αχ τι το θελα να το πω χτες, με πυρετο ο μπεμπης σημερα! τον πηγα στη γιατρο. ιωση ειναι. κολλησε απο τον μεγαλο που ειχε την κυριακη λιγο πυρετο. αλλα μου λεει να μην ανησυχω, τρεις μερες κραταει περιπου και βλεπουμε. μπανακια να τον κανω, στη δροσια να τον εχω και τετοια. αλλα ταλαιπωρειται μωρε ο καημενος τωρα, εχει και ζεστη. του εδωσα παναντολ και δεν ηθελε. αλλα το ηπιε τελικα. αντε να δουμε πως θα παει. το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα. ουφ!

Μαράκι αμάν βρε παιδί μου με τόση ζέστη ακόμα να τελειώσουν οι ιώσεις:evil:

Περαστικά σας κούκλα μου να σου δώσει ο Θεός δύναμη με 3 μωρά και το 1 άρρωστο είχε και ο δικός μου την προηγούμενη εβδομάδα αυτη την ιωση μια μέρα του κράτησε με πολυ υψηλο πυρετο.

Μπανάκια του έκανα κι εγω εντριβές και ντεπόν παναντόλ δε με αφήνει η παιδίατρος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια με λιγα λογια θα μετακομησω την προίκα της μπεμπας στην Κερκυρα ε?? Καλα λεει ο αντρας μου εμεις πρεπει να αγοράσουμε οπωσδήποτε μπαγκαζιερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Περαστικά στα μωράκια εύχομαι!!!!!!

Εμείς σήμερα βολτάραμε αλλά δεν ξυπνήσαμε καλά! Από το πρωι γκρίνια είχε και στην βόλτα το ίδιο :?

Συνεχίζει ο μικρός και έχει θέμα με τα κακάκια του. Δηλαδή θα κάνει(1-2 φορές την μέρα--εκτός και αν πηγαίνουμε στον πεθερό μου,όπου για 1 μέρα δεν κάνει),αλλά ρίχνει τέτοιο κλάμα! Κοκκινίζει ολόκληρος και δεν ηρεμεί! Με 1000 ζόρια!!! Είναι λογικό να συνεχίζει ακόμα αυτό το θεματάκι? ή να του πέφτει βαρύ το γάλα λέτε?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς σήμερα βολτάραμε αλλά δεν ξυπνήσαμε καλά! Από το πρωι γκρίνια είχε και στην βόλτα το ίδιο :?

Συνεχίζει ο μικρός και έχει θέμα με τα κακάκια του. Δηλαδή θα κάνει(1-2 φορές την μέρα--εκτός και αν πηγαίνουμε στον πεθερό μου,όπου για 1 μέρα δεν κάνει),αλλά ρίχνει τέτοιο κλάμα! Κοκκινίζει ολόκληρος και δεν ηρεμεί! Με 1000 ζόρια!!! Είναι λογικό να συνεχίζει ακόμα αυτό το θεματάκι? ή να του πέφτει βαρύ το γάλα λέτε?

Ax ki emena zorizetai poly gia na kanei.... kokkinizei oloklhrh...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με λιγα λογια θα μετακομησω την προίκα της μπεμπας στην Κερκυρα ε?? Καλα λεει ο αντρας μου εμεις πρεπει να αγοράσουμε οπωσδήποτε μπαγκαζιερα!

Ω ναι και που να αρχισουν οι στερεες!Ευχαριστω το Θεο που ο γιος μου δε χρειαζεται ειδικο φαγητο γιατι για διακοπες θα βαζαμε ροδακια κατω απο το σπιτι:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ω ναι και που να αρχισουν οι στερεες!Ευχαριστω το Θεο που ο γιος μου δε χρειαζεται ειδικο φαγητο γιατι για διακοπες θα βαζαμε ροδακια κατω απο το σπιτι:tongue:

:tongue::tongue::tongue: Στανταρ!!!!

Πολύ βάσανο δεν είναι βρε Δώρα? Και στενοχωριέμαι τόσο που τον βλέπω έτσι,γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι

Ειναι μωρε τα κημενουλια,ζοριζονται σαν μεγαλοι ανθρωποι!!!:rolleyes: Τι γαλα δινεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Καλλιρρόη μου έχει και ζέστη κι όλα του φταίνε και η δικια μου ειχε γκρίνια την έκανα ένα μπανάκι και την άφησα με την πάνα και κάθε 1 ωρίτσα την βρέχω λίγο κεφαλάκι κορμακι και σα να χαλαρώνει.

Για το γάλα είμαι άσχετη θηλάζω βλέπεις:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Γεωργια , Δωρα το ειδατε το μειλ που σας εστειλα ?

Εγω καθε μεσημερι βαζω κλιματιστικο , το κλεινω λιγο το απογευμα κ αντε παλι ολο το βραδυ...συν τοις αλλοις δεν του φοραω παρα μονο ενα αμανικο εσωρουχακι κ ενα σορτς καμια φορα...

Αυτο για τα πραγματα το σκεφτηκα κ εγω παντως ..Μαλλον καταληξαμε θα φυγουμε σκ με τον μπεμπη ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερα σας!!!

Εγω ρε κοριτσια τι θηλη να βαλω αφου κ με το ν3 την τελευταια θηλη των μπιμπερο(tommee tippee)παλι αργα ρουφαει αφου το γαλα μας ειναι πολυ πιο πηχτο απο το κανονικο...

Αννα μου πως ειναι η μπεμπα???

Καλλιρροη καλημερα!

Αναστασακι καλημερα!!! Ειναι καμια αλλη εδω?

γεια σου δωρα..δεν το ξερω αυτο το μπιμπερο αλλα μηπως να εκανες αλλη μια τρυπουλα στην θηλη?? υπαρχει το ειδικο εργαλιο,εγω το ειχα βρει στο τζαμπο!

Εύχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα!!!! να τελειώσει και η ταλαιπωρία του μωρού!

Για όσες ψωνίζουν από amazon.Μπορείτε να με βοηθήσετε?(έχει 2-3 διαφορετικές τιμές σε κάθε προιον) Επίσης μπορούμε να μετατρέψουμε από δολλάρια σε ευρώ να ξέρουμε?

εγω ψωνιζω απο το αγγλικο αμαζον..συμφερει απιστευτα!! εχει διαφορετικες τιμες αναλογα τον πωλητη..εγω βαζω παντα τον αμαζονα σαν πωλητη κ ετσι κ τσαμπα μεταφορικα εχω κ ξερω οτι οτιδηποτε κ αν γινει παντα θα βρω μια ακρη..οσο για τις μετατροπες οπως σου ειπε νομιζω η γεωργια,δεν θυμαμαι:oops: πατας στο google μετατροπεα κ στα βγαζει

Σας αρεσει ο καλοκαιρινος υπνοσακος που πήρα?? Σε 1-2μερες θα τον εχω!!

sweet_dreams.jpg

ο υπνοσακος ειναι πολυ πολυ ωραιος,ομως δεν ειναι ζεστος?? επισης καθονται τα παιδακια σας στον υπνοσακο?? σκεφτομουν για χειμωνα ομως η κουκλιτσα μου γυριζει ολη νυχτα κ με τον υπνοσακο πως θα το κανει??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημερα κοριτσια...

Γεωργια , Δωρα το ειδατε το μειλ που σας εστειλα ?

Εγω καθε μεσημερι βαζω κλιματιστικο , το κλεινω λιγο το απογευμα κ αντε παλι ολο το βραδυ...συν τοις αλλοις δεν του φοραω παρα μονο ενα αμανικο εσωρουχακι κ ενα σορτς καμια φορα...

Αυτο για τα πραγματα το σκεφτηκα κ εγω παντως ..Μαλλον καταληξαμε θα φυγουμε σκ με τον μπεμπη ...

ειδα το μειλ σου... αχ τελειο το αγορακι σου... Σοφια μου δεν μου λες πόσο υψος ειναι τωρα;;; αν ξερεις, εμενα στις 21 ηταν 64.

εμας δεν μας αφηνει να βαζουμε κλματιστικό ακομη, ο μπεμπης δεν κρυωνει; τι θερμοκρασια το εχεις;; αλλα καθε κλιματιστικο ειναι διαφορετικό

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...