Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ουπς να ξεχασα την γωγω μας!!!!!!!!καλημερα γωγω μου!!!!!!!!!!!!!!σε χαιρομαι πολυ με τις βολτες σας!!!!!!!!!!!!

καλημερα Ποπη! αχ τι να κανω,αλλαζει η ψυχολογια οταν βγαινεις!εστω κ μια βολτα με το καροτσι φτανει;)

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ποπη! αχ τι να κανω,αλλαζει η ψυχολογια οταν βγαινεις!εστω κ μια βολτα με το καροτσι φτανει;)

καλα κανεις οχι σαν την μουχλα εμενα που τρεμω απο τον φοβο μου μην κλαψει στην βολτα κ μετα τι κανω...κ καθομαι ολη μερα στο μπαλκονι...σιγουρα πραγματα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλα κανεις οχι σαν την μουχλα εμενα που τρεμω απο τον φοβο μου μην κλαψει στην βολτα κ μετα τι κανω...κ καθομαι ολη μερα στο μπαλκονι...σιγουρα πραγματα...

να αρχισεις να βγαινεις ποπη μου και εσυ και αν κλαψεις τι??μωρο ειναι και κλαιει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν ειναι κουκλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια σήμερα η μικρή μου έχει μια γκρινια με τη ζέστη άλλο πράγμα σκέφτομαι να ανοίξω το ac δεν μπορεί να ησυχάσει το καημένο μούσκεμα είναι παρόλα τα μπάνια και τη γύμνια.

Άννα μου καλά αποτελέσματα ωχ βρε ψυχή μου σε καταλαβαίνω κι εγω θα έτρεμα να μου τρυπήσουν το μωρό.Περαστικά να είναι.

Έφη επιτέλους μακάρι να κρατήσει αν και όταν κάνουν την αρχή καλά πάνε μετά η αρχή είναι δύσκολη.

Θα μπαινωβγαίνω γιατι την πιάνουν τα ανάποδα και κλαίει συγχωρέστε με σήμερα καλημέρα σε όλες φασολάκια σήμερα εφυγαααα

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια σήμερα η μικρή μου έχει μια γκρινια με τη ζέστη άλλο πράγμα σκέφτομαι να ανοίξω το ac δεν μπορεί να ησυχάσει το καημένο μούσκεμα είναι παρόλα τα μπάνια και τη γύμνια.

Άννα μου καλά αποτελέσματα ωχ βρε ψυχή μου σε καταλαβαίνω κι εγω θα έτρεμα να μου τρυπήσουν το μωρό.Περαστικά να είναι.

Έφη επιτέλους μακάρι να κρατήσει αν και όταν κάνουν την αρχή καλά πάνε μετά η αρχή είναι δύσκολη.

Θα μπαινωβγαίνω γιατι την πιάνουν τα ανάποδα και κλαίει συγχωρέστε με σήμερα καλημέρα σε όλες φασολάκια σήμερα εφυγαααα

καλος την γεωργια!!ελπιζω να κρατησει γιατι το γαλα το μειωσε παρα πολυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλος την γεωργια!!ελπιζω να κρατησει γιατι το γαλα το μειωσε παρα πολυ!!

Στο ευχομαι πραγματικα περασα κι εγω μεγαλο λουκι με τις στερεες για 2 μηνες ο δικος μου δεν ετρωγε και μονο θηλαζε και ξερω το σπασιμο νευρων και την αγωνια που εχεις και τις χιλιες βλακειες που ακους.

Τωρα ο δικος μου τρωει και πετρες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Στο ευχομαι πραγματικα περασα κι εγω μεγαλο λουκι με τις στερεες για 2 μηνες ο δικος μου δεν ετρωγε και μονο θηλαζε και ξερω το σπασιμο νευρων και την αγωνια που εχεις και τις χιλιες βλακειες που ακους.

Τωρα ο δικος μου τρωει και πετρες!

μακαρι να στρωσει και εμενα ,ειμαι και αμαθητη ο μεγαλος μου ετρωε τες κρεμες και επινε γαλα και για αυτο τωρα δεν ξερω τι να κανω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι... Ήθελα να βγω με την μπουμπου αλλα εχει πολυ ζεστη κ ειπα να μην την ταλαιπωρησω... ισως βγουμε το απογευμα...

Εμενα σημερα εφαγε 160 κ 160=320μλ ως τωρα... θα δουμε στη συνεχεια.

Ο υπνοσακος ειναι σεντονακι στην ουσια σε υπνοσακο... Μου ξεσκεπαζεται συνεχεια κ ετσι κ αλλιως δεν θα παει χαμενος αφου ειναι μεχρι 18 μηνων κ μεχρι τον οκτωβριο ουυυυ θα τον φορεσει στανταρ!!!

Κοριτσακια μου εσεις που εχετε παει διακοπες με τα μωρα σας πειτε μου τι να παρω μαζι μου περαν των γνωστων(ρουχα,παμπεερς κτλ),μηπως ειναι κατι που πρεπει να παρω κ δεν το σκεφτηκα...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μακαρι να στρωσει και εμενα ,ειμαι και αμαθητη ο μεγαλος μου ετρωε τες κρεμες και επινε γαλα και για αυτο τωρα δεν ξερω τι να κανω!!

Δεν πιστεύω θα στρώσει θα δεις είναι λίγο δυσκολο το μωράκι σου αλλά τώρα που μεγαλώνει θα τα βρείτε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας πάλι... Ήθελα να βγω με την μπουμπου αλλα εχει πολυ ζεστη κ ειπα να μην την ταλαιπωρησω... ισως βγουμε το απογευμα...

Εμενα σημερα εφαγε 160 κ 160=320μλ ως τωρα... θα δουμε στη συνεχεια.

Ο υπνοσακος ειναι σεντονακι στην ουσια σε υπνοσακο... Μου ξεσκεπαζεται συνεχεια κ ετσι κ αλλιως δεν θα παει χαμενος αφου ειναι μεχρι 18 μηνων κ μεχρι τον οκτωβριο ουυυυ θα τον φορεσει στανταρ!!!

Κοριτσακια μου εσεις που εχετε παει διακοπες με τα μωρα σας πειτε μου τι να παρω μαζι μου περαν των γνωστων(ρουχα,παμπεερς κτλ),μηπως ειναι κατι που πρεπει να παρω κ δεν το σκεφτηκα...!!!

δωρα μου ρουχα ,παμπερς, μορομαντιλα,κρεμα για συγκαμα,σαμπουανμπιπερα,θερμουσ,γαλα,πιπιλα,θερμομετρο και κανενα αντυπηρετικο αχρειαστο να ειναι!!!

Δεν πιστεύω θα στρώσει θα δεις είναι λίγο δυσκολο το μωράκι σου αλλά τώρα που μεγαλώνει θα τα βρείτε.

ελπιζω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια! καλα ειστε? εμεις...αχ τι το θελα να το πω χτες, με πυρετο ο μπεμπης σημερα! τον πηγα στη γιατρο. ιωση ειναι. κολλησε απο τον μεγαλο που ειχε την κυριακη λιγο πυρετο. αλλα μου λεει να μην ανησυχω, τρεις μερες κραταει περιπου και βλεπουμε. μπανακια να τον κανω, στη δροσια να τον εχω και τετοια. αλλα ταλαιπωρειται μωρε ο καημενος τωρα, εχει και ζεστη. του εδωσα παναντολ και δεν ηθελε. αλλα το ηπιε τελικα. αντε να δουμε πως θα παει. το καλο ειναι οτι τρωει κανονικα. ουφ!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

αχ ρε κορίτσια στενοχωριέμαι όταν ακούω για τα μπεμπάκια που αρρωσταίνουν απο τώρα και ταυτόχρονα ανησυχώ...να φοβαμαι και το καλοκαίρι δηλαδή για ιώσεις και τέτοια?

άσε που ήρθε και η αδερφη μου να δει τη μπέμπα και κάποια στιγμη αρχίζει και βήχει, της λέω τι έχεις, ε να είχα βήχα την προηγούμενη βδομάδα και έτρεχε η μύτη μου, και καλά αγκαλιάζεις και φιλάς τη μπέμπα της λέω, πας καλά?

αλλά και τι να κάνω, την έχω ανάγκη να έρθει να μου την κρατήσει αύριο για να πάμε να δούμε κάτι μπομπονιέρες, δεν έχω κανέναν άλλον...

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...