Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κ απο εμενα !! τι κανετε?

αννιτακι σε χασαμε ελπιζω τωρα να καταφερνεις να μπαινεις πιο συχνα!!ειστε καλα?το μωρακι?

αννα μουκαλημερα!!τι κανεις?

σονια μουευττχως τελειωσατε με τα βαψιματα φανταζομαι φασαρια στο σπιτι κ πολυ δουλεια...τουλαχιστον τωρα ξεμπερδεψατε!!

εμεις παλι κουκουρουκου ειμαστε με το προγραμμα ...μα αυτο το παιδι την μια καταβροχθιζει 200μλ κ με παει 4 ωρες κ μετα πινει 80μλ που να την κρατησω 4ωρες με 80μλ...αμαν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Πόπη. Βλέπω η μικρή πάει καλύτερα έτσι; Άντε μακάρι να ησυχάσει το μωρό. Καλά από φασαρία στο σπίτι άλλο τίποτα. Δεν το συζητώ. Ευτυχώς ο γιος μου φοβήθηκε το μάστορα και ήταν ήσυχος. Πήρε τα παιχνίδια του και έπαιζε σε μια γωνία. Και όλο το Σάββατο είχα όλα τα κρύσταλλα πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας γιατί μεταφέραμε το σύνθετο. Ευτυχώς δεν πείραξε τίποτα γιατί θα τα έκλαιγα όλα. Ευτυχώς εκτός από την κουζίνα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα.

Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

Αχ βρε Άννα περαστικά σας. Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να περάσει γρήγορα ο πυρετός σας. Να μην ταλαιπωρείται και το μωρό με εξετάσεις.

καλημερα κοριτσια!!

Αννα μου περαστικα κοπελα μου!μακαρι να πεσει να το περασετε γρηγορα κ ανωδυνα..κριμα το μικρουλι μωρε..δεν μπορω στεναχωριεμαι οταν αρρωσταινουν τα μωρακια μας.

Αννιτακι σε χασαμε βρε.μια χαρα ο μπομπιρας σας!εγινε ανθρωπακι σωστο κ τρωει!!

Σονια καλα κουραγια με τα μαζεματα κ μεγειες!!να το χαρειτε!

Ποπακι ο,τι να ναι το κοριτσι σου!τετοια προσωπικοτητα σε μωρο δεν εχω ξαναματαδει!!χαχαχα ασε ειναι κ η ζεστη κ χανουν τη μπαλα τα καημενα..

η δικια μου πανω που ελεγα οτι κοιμαται μια χαρα εχει μια βδομαδα μ'εχει διαλυσει!με 4 ωρες συνολο υπνου ειμαι καθε μερα.ξυπναει ανα διωρο περιπου κ ξαγρυπναει κιολας καμια φορα!μεσα στη μερα δεν κοιμοταν ετσι κ αλλιως οποτε ηρθε κ εδεσε!!!

Δωρακι εσεις πως ειστε;;;

Ευχαριστώ Λίτσα. Το καλό κουράγιο το χρειάζομαι σίγουρα.

Καλημέρα κορίτσια είχα πεταχτεί χθες στο τζαμπο και με τα δύο και μετά είχε ο άντρας μου έξοδο για αυτο δε προλαβα νέα σας.

Γωγώ κούκλα η μικρή σου κάπου την πήρε το μάτι μου και τα ρουχαλάκια της μούρλια!

Άννα μου τι είναι αυτό πάλι μου θυμίζει όταν αρρώστησε ο μεγάλος μου θυμάσαι στο ξεκαρφωτο και σε μια μέρα πέρασε.Πέφτει ο πυρετος τουλάχιστον με το αντιπυρετικό?

Σόνια μου καλή ξεκούραση τώρα πω πω αυτό με βαψίματα πολύ τρέξιμο και με τα παιδιά πολύ κούραση.

Λίτσα μου τι έπαθε η δικιά σου και χάλασε το πρόγραμμά της?

Πόπη Δώρα είστε καλά?

Ευχαριστώ Γεωργία μου. Καλά η κούκλα σου τα σπάει. Είδα το mail σου. Που την βρήκατε τόσο όμορφη κορδέλα; Ψάχνω να βρω για την μπουμπού μου και δεν έχει εδώ. Τα νεύρα μου!

καλημερα!!!!

σημερα πηγαμε τζαμπο με το μπεμπη τα 2 μας, τον εβαλα στο καροτσι που εχει καθισμα για μωρακια, και ηταν πολύ ησυχος:D.....

του πηρα εσωρουχακια αμανικα αλλα του τα πηρα για 12 μηνων γιατι ηταν πολύ μικρα τα 6 μηνων...

πρωτα δεν ειναι ρυζαλευρο και μετα φρουτα;;;

Αννιτα μου μεγλαωσατε γινατε αντρες....

ειδα και φωτογραφια απο τη βαπτιση σας ωραια μπραβο!!!

πως πατε με το κουταλι μια χαρα;;;

Αννουλα μου περαστικα σας!!! ελπιζω να φυγει αμεσα....

Νίκη ο γιος σου έγινε σωστό αντράκι. Μια ζωγραφιά είναι. Ο δικός μου παιδίατρος δίνει πρώτα τα φρούτα. Σήμερα την έδωσε η μαμά μου 3 κουταλιές αχλάδι. Το έφαγε μια χαρά μου είπε. 3 μέρες θα τρώει μόνο αχλάδι και μετά θα βάλουμε και μπανάνα για άλλες 3 μέρες και μετά μήλο. Και τον άλλο μήνα αντί για μήλο θα βάλουμε ροδάκινο που είναι και της εποχής. Παράλληλα θα αρχίσουμε και το ρυζάλευρο το απόγευμα. Σε μερικές μέρες θα το ξεκινήσω για να δω πρώτα αν θα έχει αντίδραση από τα φρούτα.

Σοφία το είδα το mail σου. Μια χαρά μπάνιο ε; Καλά ένας κούκλος με μαγιό. Άντε καλό καλοκαίρι τώρα. Σήμερα είχε και πολύ ζέστη. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να την βάλω στην θάλασσα πιο αργά κατά τον Αύγουστο που θα είναι πιο ζεστή.

Δώρα και Αναστασία τι κάνετε;

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!δεν σας διαβασα σημερα παλι,ηρθε ο πεθερος βολτα κ εμεινε 3 ωρες,μετα εκανα κατι δουλιτσες κ το βραδυ αφησαμε τη μπεμπα στους γονεις μου κ βγηκαμε με τον αντρα μου,ειχαμε επετειο γαμου σημερα!εκλαιγε ομως η μικρη,τους ειδα αλαφιασμενους τους δικους μου,δεν πειραζει,παππουδες ειναι,ας μαθαινουν χιχι!

Θαλασσα δεν μας αφησε η παιδιατρος να παμε αλλα ειμαστε κ πιο μικρουλες εμεις,ισως τον αλλο μηνα!

Για σκ που λες σοφια εγω αποκλειεται να την επαιρνα μαζι,αντι να ξεσκασω θα εσκαγα πιο πολυ!

Κοριτσια πολυ ζεστη εδω,το'χει η λαρισα εξαλλου,βραζουμε στην κυριολεξια!!

Η μπεμπα εχει απο τις 1 στην κουνια κ χαζολογαει!παω μπας κ κοιμηθει!

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

Αννα μου πως ειναι η μικρη σημερΑ? ευχομαι να μην ηταν τιποτε!

ποπακι μου καλυτερα τα παει η μικρη απο τα λιγα που διαβασα ε? μπραβοοοοο!!!

Σοφακι κανατε και μπανακι ε?? τσακαλια!!!!:P:p

ποπακι και εγω την εχω τη σοφη την καμηλοπαρδαλη! πολυ καλη!!!

και εχω παρει επισης και το σωσιβιο το swimtrainer που ειναι απο 6 μηνων!

ο μικρος μου κοιμηθηκε στις 11.30 το βραδυ και τον ξυπνησα στις 6 για να φαει και ντουπ ξανακοιμηθηκε , εγω σηκωθηκα δεν νυσταζα!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Βρήκα ευκαιρία να μπω λίγο :D

Θυμάστε τις προάλλες που σας έλεγα για το θέμα με το γάλα που μου είπατε να μεγαλώσω τις ώρες κλπ? τελικά βρήκα τι έφταιγε! Έχω μπιμπερό της chicco και η θηλή των μπιμπερό αυτών έχει αλλαγή κάθε 2 μήνες περίπου. Ο γιατρός όμως μας είπε να μην αλλάξουμε γιατί η άλλη είναι από 6 μηνών και μετά.

Ο μικρός μου όμως έπινε λίγο γιατί οι θηλές 0 μηνών τον κούραζαν. Τώρα τον άρχισα 2μηνών θηλές και είναι μια χαρά.

Κάτι άλλο: Διάβασα σε ένα βιβλίο πως εκτός από ρυζάλευρο τώρα(αν μας το πει ο γιατρός--αύριο θα πάμε) αρχίζεις και άλλα μπορείς. Επίσης πως μπορείς να του δώσεις κυπελλάκι για να αρχίσει να συνηθίζει κλπ με χυμό ή νερό. Μικρός δεν είναι?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Ευχαριστω για τα περαστικα σας. Η μπεμπλουλα μου ξαναεκανε πυρετο τη νυχτα στις 4.30 και της εδωσα ντεπον.

Το πρωι της πηρα ουρα και τα πηγε ο αντρας μου για καλλιεργεια.Για να δουμε, μπας και γλιτωσουμε την εξεταση αιματος....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Βρήκα ευκαιρία να μπω λίγο :D

Θυμάστε τις προάλλες που σας έλεγα για το θέμα με το γάλα που μου είπατε να μεγαλώσω τις ώρες κλπ? τελικά βρήκα τι έφταιγε! Έχω μπιμπερό της chicco και η θηλή των μπιμπερό αυτών έχει αλλαγή κάθε 2 μήνες περίπου. Ο γιατρός όμως μας είπε να μην αλλάξουμε γιατί η άλλη είναι από 6 μηνών και μετά.

Ο μικρός μου όμως έπινε λίγο γιατί οι θηλές 0 μηνών τον κούραζαν. Τώρα τον άρχισα 2μηνών θηλές και είναι μια χαρά.

Κάτι άλλο: Διάβασα σε ένα βιβλίο πως εκτός από ρυζάλευρο τώρα(αν μας το πει ο γιατρός--αύριο θα πάμε) αρχίζεις και άλλα μπορείς. Επίσης πως μπορείς να του δώσεις κυπελλάκι για να αρχίσει να συνηθίζει κλπ με χυμό ή νερό. Μικρός δεν είναι?

Καλημερα Καλλιροη!

Οι θηλες πρεπει να αλλαζουν, αυτο εχω ανακαλυψει και εγω, καθε μηνα το παιδι μεγαλωνει και κουραζεται αν πινει με τις προηγουμενες θηλες. Καθε εταιρια γραφει επανω στο κουτι ηλικια, και μετα παιρνεις την επομενη.Της κικο ειχα στα αγορια μου , τις ξερω, τωρα η μικρη εχει νουκ αυτες ηθελε απο την αρχη.Οι πρωτες ειναι απο 0+, και οι επομενες γραφουν απο 6 μηνων.Την εβλεπα ομως που κουραζοταν τωρα τελευταια και την επερνε ο υπνος πανω στο μπουκαλι και ετσι ανοιξα δευτερη τρυπα στις θηλες που ηδη εχω και πινει το γαλα σε 8-10' τωρα.

Το κυπελακι αυτο εγω το χρησιμοποιουσα για νερακι μονο, απο τον 8ο-9ο και μετα.Οχι, ομως το γαλα γιατι ειναι πολυ νωρις για να εχουμε την απαιτηση να το πιει απο εκει.Εγω παρηγγειλα ενα απο αμαζον που ειναι και θερμος.

Καλημερα σας!!!

Εγω ρε κοριτσια τι θηλη να βαλω αφου κ με το ν3 την τελευταια θηλη των μπιμπερο(tommee tippee)παλι αργα ρουφαει αφου το γαλα μας ειναι πολυ πιο πηχτο απο το κανονικο...

Αννα μου πως ειναι η μπεμπα???

Καλλιρροη καλημερα!

Αναστασακι καλημερα!!! Ειναι καμια αλλη εδω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Άννα μου ξεχάστηκα τελείως!!! ήθελα να ευχηθώ περαστικά στην μικρή σου!!!!

Όλα καλά θα είναι!!!

Δώρα μου μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω,αλλά όπως βλέπεις και εγώ χαμπάρι τώρα το πήρα.Γιατί όμως το γάλα σας είναι τόσο πηχτό? ποιο είναι?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημερα σας!!!

Εγω ρε κοριτσια τι θηλη να βαλω αφου κ με το ν3 την τελευταια θηλη των μπιμπερο(tommee tippee)παλι αργα ρουφαει αφου το γαλα μας ειναι πολυ πιο πηχτο απο το κανονικο...

Καλλιρροη καλημερα!

Καλημερα Δωρα μου!

Τωρα κοιμαται, ηπιε και ολο το γαλα στις 7. Απο τις 4.30 που της εδωσα φαρμακο και επεσε ο πυρετος ειναι καλη η θερμοκρ. της οταν την πιανω.

Εσεις ηπιατε το γαλα σας η οχι ακομη?

Για τις θηλες δεν ξερω να σου πω για αυτη τη μαρκα, αλλα αν το γαλα ειναι πηχτο μηπως πρεπει να πας στη μεγαλυτερη?

Διαφημίσεις

Τωρα μιλησα με τη γιατρο, και μου ειπε να δωσει και αιμα! γμτ!!:(:(

Γιατι λεει αν βγουν καθαρα αυτα, σημαινει πως ειναι ιωση και περιμενουμε να κανει τον κυκλο της.

Μολις ηρθαν απο τον ΟΤΕ. Οταν τελειωσουν πρεπει να φυγω.

Καλημερα κοριτσακια,

Αννα μου περαστικα στη μικρη ευχομαι να μην εχει τιποτα και να ειναι μια απλη ιωση

Δωρα μου ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο αυτο θα ξερω μιας που σας εχει δωσει το συγκεκριμενο γαλα

Καλλιρροη και Αναστασια μου καλημερα

Εγω εχω ενα απιστευτο σιδερο και σημερα εχουμε 38 βαθμους επισης δεν ξερω τι να μαγειρεψω για πειτε καμια ιδεα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κοριτσακια,

Αννα μου περαστικα στη μικρη ευχομαι να μην εχει τιποτα και να ειναι μια απλη ιωση

Δωρα μου ειλικρινα δεν ξερω τι να σου πω γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο αυτο θα ξερω μιας που σας εχει δωσει το συγκεκριμενο γαλα

Καλλιρροη και Αναστασια μου καλημερα

Εγω εχω ενα απιστευτο σιδερο και σημερα εχουμε 38 βαθμους επισης δεν ξερω τι να μαγειρεψω για πειτε καμια ιδεα

Ευχαριστω Μελινα!!

Το ειδες το μειλ??

Μολις εφυγαν απο τον ΟΤΕ ,για να δουμε με το τηλ. και το ιντερνετ τωρα, πως θα ειναι....

Εγω φτιαχνω γιγαντες αλλα πρεπει να παω τη μικρη για αιμα και οσο το σκεφτομαι με πιανει....:cry::cry:

Καλημερα σας!!!

Καλλιρροη καλημερα!

Για ρωτα την παιδιατρο μηπως να εκανες αλλη μια τρυπα στη θηλη, να εχει πιο ευκολη ροη?? υπαρχει ειδικο τρυπητηρι στα φαρμακεια.

Αννουλα δεν το ειδα θα παω τωρα στο σουπερ μαρκετ και μολις γυρισω θα το δω θα τα πουμε σε λιγο

δεν περιμενεις καλυτερα να βγει η απαντηση απο τα ουρα και μετα εαν χρειαστει πας για το αιμα δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι οτι θα τρυπησουν το μωρο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...