Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω αν οταν ειναι ζεστη η μπεμπα εχει πυρετο.Εμπλεξα με τα κ@@@λο θερμομετρα. Η παιδιατρος μου ειπε μονο του υδραργυρου ειναι αξιοπιστο και να το αφηνω 2'.

Το απογευμα λοιπον που ξυπνησε η μπεμπα, απο το μαγουλο που ηταν στο σεντονι εκαιγε και απο το αλλο ηταν κανονικη.Το σωμα της και αυτο κανονικο.Της βαζω λοιπον το ψηφιακο στο στομα (πολη φαση:tongue:), μου δειχνει 38,5, της βαζω ψηφιακο στη μασχαλη μου λεει 37 και της βαζω και του υδραργυρου και λεει 37,4.

Τελος παντων της εδωσα φαρμακο και τηλ. στην γιατρο και μου ειπε να την αφησουμε και θα δουμε, πριν την παιδεψουμε με εξετασεις.Τα μωρα λεει εχουν αυξομειωση στη θερμοκρασια του σωματος και ισως να ειναι ολα απο τη ζεστη.

Εντωμεταξυ με το φαρμακο δεν ιδρωσε και καθολου για να πεις οτι επεσε ο πυρετος...:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε Αννα μου, ισως δεν ειναι τιποτα τελικα και ειναι απο την ζεστη..Μα τα κ@λοθερμομετρα...Τουλαχιστον η μικρη εχει ορεξη?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Αννα μου, ισως δεν ειναι τιποτα τελικα και ειναι απο την ζεστη..Μα τα κ@λοθερμομετρα...Τουλαχιστον η μικρη εχει ορεξη?

Ναι, ειναι ορεξατη δε μπορω να πω...

Δεν πινει τα 1000-1100γρ που επινε πριν 1 εβδομ. αλλα πινει 800-900 σιγουρα.Μου ειπε και η παιδιατρος οτι δεν ειναι και φοβερη διαφορα οκ. Αν λαβεις υποψιν και τη ζεστη που κανει τωρα κατι μερες....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμενα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.Αργησε σημερα. Θα της δωσω το τελευταιο γαλα σε καμμια ωριτσα αγκαλια.

Οταν λες τελευταιο γαλα??? Δεν είπες οτι πίνει κ στις 6?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οταν λες τελευταιο γαλα??? Δεν είπες οτι πίνει κ στις 6?

Ναι, το τελευταιο της ημερας εννοω.

Στις 6 ειναι το πρωτο το πρωινο που τωρα κατι μερες μου το εκανε 7.

Μα, γιατι μπερδευεσαι αγαπη??

Σοφια εσένα τωρα κοιμαται?? Τι ωρες θα τον ταΐσεις ξανα??

Δωρα μου εμενα ειχε φαει 9. γκρινιαζε στις 10 κοιμηθηκε πανω στην αγκαλια του Γιαννη και τωρα του δινουμε 100μλ κοιμισμενος για να κρατηθει μεχρι το πρωι στις 6-7 ..

Δωρα ,Αννα , Νικη , Σονια κ Γεωργια σας εστειλα μειλ .Των υπολοιπων κοριτσιων δεν τα εγω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δωρα μου εμενα ειχε φαει 9. γκρινιαζε στις 10 κοιμηθηκε πανω στην αγκαλια του Γιαννη και τωρα του δινουμε 100μλ κοιμισμενος για να κρατηθει μεχρι το πρωι στις 6-7 ..

Δωρα ,Αννα , Νικη , Σονια κ Γεωργια σας εστειλα μειλ .Των υπολοιπων κοριτσιων δεν τα εγω...

Ε ρε, ενας αντρας!!! θα καψει καρδιες στην παραλια!!

Να τον χαιρεσαι Σοφια μου, κουκλακι ειναι!!

Διαφημίσεις

Ε ρε, ενας αντρας!!! θα καψει καρδιες στην παραλια!!

Να τον χαιρεσαι Σοφια μου, κουκλακι ειναι!!

Ευχαριστω πολυ Αννα μου και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω..Τον ξαπλωσαμε τον ανταρτη και οτι ειναι θα γινει..Αν γκρινιαζει την κατσαμε..Σας καληνυχτω κ τα λεμε αυριο με το καλο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ηρθα κ εγω για λιγο,,,εγω την ταισα στις 8,30 200μλ κ μολις κοιμηθηκε ,,τι να κανω να περιμενω μια ωριτσα η να πεσω κ εγω ξερη που κουτουλαω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το βραδυ ετσι κ αλλιως παντα ξυπναει για να φαει..αλλα αν την αφησω το πολυ να παει μεχρι τις 2...ωχ αμαν κ νυσταζωωωωωωωωω.....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω..Τον ξαπλωσαμε τον ανταρτη και οτι ειναι θα γινει..Αν γκρινιαζει την κατσαμε..Σας καληνυχτω κ τα λεμε αυριο με το καλο..

καληνυχτα σοφακι καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...