Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμενα μου εκαναν ενα τεστακι απο μια μερια θα στηριχτω για να σηκωθω απο το πατωμα ακι μου ειπαν κοριτσι 1 μερα πριν τον υπερηχο...

Αυτα με τα φεγγαρια ο πεθερος μου τα ξερει καλα.. Αλλα οκ δεν με ρωτησε ποτε ειχα τελ.περιοδο η ποτε εκανα σεξ!!!

Τι να ρωτησει μωρε ο ανθρωπος???

Πεθερος κιολας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε πως στα κορίτσια συνήθως έχεις περισσότερες αναγούλες γιατί εκκρίνουν και εκείνα γυναικείες ορμόνες. ΤΟ ξέρετε ό,τι παράγουν ήδη ωάρια ε?

Πάντως εγώ πιο καλή εγκυμοσύνη είχα στον γιο μου!

Και εγώ την πρώτη φορά ούτε που κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος... τώρα έχω κάθε πρωι αναγούλες, την πρώτη φορά για 9 μηνες δεν ήξερα τι θα πει πονοκεφαλος τώρα καθε μερα εχω πονοκέφαλο, την πρώτη φορά είχα αυτα τα καφε που λεει η Νίκη΄τώρα τίποτε, την πρώτη φορά δεν έτρωγα τώρα μονο το φαγητό και τα γλυκά σκέφτομαι!! και πολλές άλλες διαφορες και όμως και τα 2 αγοράκια είναι....

χεχε ε τι να κάνουμε εγώ είμαι η εξαίρεση του κανόνα:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω παντος ειχα και ναυτιες και αναγουλες και απο ολα ,καφε δεν ειχα και γιο θα κανω!!!

Καλα αυτα που λεμε ειναι ο κανονας αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις παντα!!

Τα λεμε και για να περναει η ωρα!!

Αν μας ακουγε ο γιατρος μου τωρα.....:tongue::tongue::tongue:

Τι να ρωτησει μωρε ο ανθρωπος???

Πεθερος κιολας!!

Ε ναι ειπαμε!!! χα χα χα

Παντως στο γαμο μας ελεγε,τοτε να μην τον κανουμε δεν εχει φεγγαρι τοτε εχει ..ουτε καταλαβαινα!!!:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτο που ενιωσα χθες αριστερα, δεν ειχε καμια σχεση με τα "φουσκωματα" που περιγραφω..Ηταν κλασσικος πονος περιοδου..και ηταν αρκετα χαμηλα, αφου ο πονος αντανακλουσε και στο ποδι!

Τωρα σχετικα με τα αλλα τα "φουσκωματα" που νιωθω..ισως και να ειναι το εντερο, τι να πω!Το οποιο εντερο αποφασισε να ενοχλει καθημερινα απο την 15η εβδ και μετα..Ξερω γω!Τωρα δεν μπορω να πω οτι το νιωθω τοσο συχνα οσο το ενιωθα!Παντως παραξενο που ακομα δεν εχω νιωσει κατι σιγουρο..

Λένε πως στην 1η εγκυμοσύνη το νιώθεις 20η-21η εβδομάδα. Ο γιατρός μου επέμενε πως αποκλείεται να είναι το μωρό που νιώθω από την 16η εβδομάδα την πρώτη φορά και όμως ήταν. Περισσότερο θες χρόνο να σιγουρετείς πως αυτό που νιώθεις είναι το μωρό και όχι τυχαία χτυπήματα ή η ιδέα σου.

Από κιλά πως πας? Λένε πως όσες έχουν πολύ λίπος στην κοιλιά αργούν να νιώσουν το μωρό τους αλλά πιστεύω πως και να μην το έχεις νιώσει ακόμη είναι λογικό. Σε 2-3 βδομαδες θα είσαι σίγουρη πια πως είναι αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ την πρώτη φορά ούτε που κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος... τώρα έχω κάθε πρωι αναγούλες, την πρώτη φορά για 9 μηνες δεν ήξερα τι θα πει πονοκεφαλος τώρα καθε μερα εχω πονοκέφαλο, την πρώτη φορά είχα αυτα τα καφε που λεει η Νίκη΄τώρα τίποτε, την πρώτη φορά δεν έτρωγα τώρα μονο το φαγητό και τα γλυκά σκέφτομαι!! και πολλές άλλες διαφορες και όμως και τα 2 αγοράκια είναι....

χεχε ε τι να κάνουμε εγώ είμαι η εξαίρεση του κανόνα:tongue:

Εισαι σιγουρη?? Ποτε εκανες υπερυχο??

Εσεις μιλάτε για φεγγάρια,αγορακια κοριτσακια και εγω ειμαι λιγο down τωρα...

Η Ελευθερία δεν θέλει να μου μιλήσει....

Αχαχαχα έτσι έτσι να ξεχνάς το άγχος για την β' επιπέδου!:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λένε πως στην 1η εγκυμοσύνη το νιώθεις 20η-21η εβδομάδα. Ο γιατρός μου επέμενε πως αποκλείεται να είναι το μωρό που νιώθω από την 16η εβδομάδα την πρώτη φορά και όμως ήταν. Περισσότερο θες χρόνο να σιγουρετείς πως αυτό που νιώθεις είναι το μωρό και όχι τυχαία χτυπήματα ή η ιδέα σου.

Από κιλά πως πας? Λένε πως όσες έχουν πολύ λίπος στην κοιλιά αργούν να νιώσουν το μωρό τους αλλά πιστεύω πως και να μην το έχεις νιώσει ακόμη είναι λογικό. Σε 2-3 βδομαδες θα είσαι σίγουρη πια πως είναι αυτό!

παντως εγω ελευθερια μου το ένιωσα κάπου στην 16 και ήταν το μωράκι δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό .. . . .

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Και αυτοι οι γιατροι ωρες ωρες!!

Αν δε ξερει η μανα τοτε ποιος ξερει??

Εγω εχθες δεν την ακουγα και ειχα σαλταρει!!! Τη νυχτα ομως μου εδωσε και καταλαβα!! Αρχισαμε απο τωρα τα νυχτοπερπατηματα!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ετσι λενε ε?

Εγω ημουν 52 κιλα και 1,60 σε υψος..τωρα θα εχω γινει 56..

Παντως ο γιατρος μου, μου ειπε οτι τα νιτρωδη που βρισκουν στα ουρα μου ειναι επειδη δεν εχω λιπος να καψω και αρχιζει το οξυ του οργανισμου, να καει χρησιμα πραματα..τωρα ξερω γω!Θα φαω και εγω τον κλωτσο μου1!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εισαι σιγουρη?? Ποτε εκανες υπερυχο??

Χεχεχε και η μάνα μου και η πεθερά μου αυτό με ρωτάνε "αν είμαι σίγουρη" λέτε να μας τύχει καμια έκπληξη στην Β επιπέδου;;;;; στην αυχενική μου είπε με ποσοστο και μετά στην 17η μου είπε 100%... Το είδα καλε το πουλάκι έβγαζε μάτι:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλά έχετες πολύ πλάκα. Δεν υπάρχει συνταγή για αγόρι και κορίτσι ούτε και βάσιμες προβλέψεις. Αυτά είναι θελήματα Θεού και έτσι πρέπει να μείνουν!!!!

Λοιπόν εμένα αυτό που είπαν στην μαμά μου χωρίς να ξέρουν ό,τι περιμένω κοριτσάκι είναι πως επειδή ο γιος μου δεν έχει ουρίτσα πίσω στα μαλλάκια αλλά είναι ίσια θα κάνω κορίτσι. Το ξέρατε αυτό? Αμ πως!

Όσες έχετε παιδάκι ήδη για ρίξτε μια ματιά πίσω στο τριχωτό να δείτε αν κάνει ουρά, έτσι να χουμε να λέμε!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλε Φουσκα...τι ειναι αυτο?Θα αρχισω να σωριζομαι στα πατωματα απο περιεργια!Για πες..

Λοιπον κατσε στο πατωμα... σε ορθια γωνια (ελπιζω να καταλαβες πως!!!) και οταν σου πω(καλοοοο εεε????) σηκω...

Απο ποια μερια εβαλες δυναμη στα χερα για να σηκωθεις??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...