Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφακι μου, παντως εγώ δεν το μετάνοιωσα που την πήρα μαζί μου τη μπέμπα, ισα ίσα που θα το μετανοιωνα αν δεν την επαιρνα.Κοίτα ποιος μιλάει...... εγω που αφηνα πάντα τα αγόρια απο 40 ημερων στην πεθερά μου για να πάω καπου.

Ισως τωρα να εχω παρει και το κολάι , δεν ξερω, και την είχα μαζι μου πιο πολύ σα μπιμπελό και καμάρωνα μάλιστα...

Η αλήθεια όμως είναι πως είναι πολύ καλοβολη και ήσυχη, τη νύχτα κοιμάται μέχρι το πρωί, το πρόγραμμα του φαγητού ειναι διαμορφωμένο....

Τώρα εσυ αν νοιωσεις οτι δε θα κουραστείς, πάρτον μαζι σου, αλλιώς ασε να περάσει ενας μήνας οπως λέει και η Ποπη, μήπως στρωσει.

Η δική μου γιατρός δεν με αφήνει ακόμη να τη βάλω στη θαλασσα, μου είπε τον άλλο μήνα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια πολυ ζεστη.....

Θελω να βγω να πλύνω το μπαλκονι να δροσιστω αλλα η μπεμπουλα με θελει αποκλειστικη!! Ψευτογκρινιαζει αν φυγω λιγο απο διπλα της κ αν με δει γελαει και κανει χαρουλες!Να την βαλω πανω στο τραπεζι στο μπαλκονι λετε να με βλεπει??? χα χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα, αυτό το λινκ που έβαλες, είδες που δείχνει ένα σωσίβιο, για παιδιά απο 6 κιλά και πάνω? ωραίο φαίνεται.

Σοφια μου εγω θα ελεγα να πατε μονοι σας να ηρεμησετε λιγακι.... Αν κ δυσκολο να τον αφησεις ξερω...

Πως ειστε γενικα? Δοκιμασες να του βαλεις πιπιλα κ να τον παρεις αγκαλια σαν να θηλαζες??Εμενα ετσι ηρεμει κ νανουριζεται...για δες το κ αυτο. Πως πατε με το γαλα? Θηλαζεις ακομα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο το κοκκινο λες Αννα? Ε δεν μου πολυ αρεσε....

Ασχετο.... οι εταιριες κλεινουν 1-15/8 και πρεπει να τα εχουμε ολα ετοιμα τα της βαφτισης μεχρι μεσα Ιουλιου!!!! Αγχωθηκα λιγο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτο το κοκκινο λες Αννα? Ε δεν μου πολυ αρεσε....

Ασχετο.... οι εταιριες κλεινουν 1-15/8 και πρεπει να τα εχουμε ολα ετοιμα τα της βαφτισης μεχρι μεσα Ιουλιου!!!! Αγχωθηκα λιγο...

Δεν ειναι ωραιο, αλλα ειδες πως καθεται το παιδι? μονο του και μπορει να νιωσει ελέυθερο, ενω στα άλλα που πουλάνε πρέπει να είσαι και εσυ μαζί του για να μη βγει απ'εξω.Καλα ουτως η αλλως μαζι του θα εισαι, απλα το βλεπω πιο ασφαλές αυτο.

Ναι, όντως ο Αυγουστος ειναι "νεκρος" μήνας για τις εταιρίες, βέβαια δεν ξέρω τώρα με την κρίση, αν κλείνουν όλοι για ενα μηνα.:rolleyes:

καλησπερα επανηλθα!!!:D κοριτσια αυτο το κοκκινο σωσιβιο το εχω δει κ εγω.. το εχει κ στο αμαζον(εσυ αννα που ψωνιζεις!).. αλλα δεν ξερω κανει για τοσο μωρακια που ειναι τα δικα μας?? εννοω θα καθονται η' τσαμπα θα το αγορασουμε??

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα επανηλθα!!!:D κοριτσια αυτο το κοκκινο σωσιβιο το εχω δει κ εγω.. το εχει κ στο αμαζον(εσυ αννα που ψωνιζεις!).. αλλα δεν ξερω κανει για τοσο μωρακια που ειναι τα δικα μας?? εννοω θα καθονται η' τσαμπα θα το αγορασουμε??

Ναι, αλλα ουτως η αλλως χρειαζεται να παρουμε ενα, δε χρειαζεται??

Αλλιως βαζεις το μωρο για λιγο στο νερο αγκαλια σου , τιποτε αλλο.

Κοριτσια εμενα ο γιατρος ειπε επιτρεπεται η θαλασσα αλλα να μην ειναι στον ηλιο 12 με 4 και να βαζουμε συχνα αντηλιακο..ετσι λοιπον εμεις πηγαμε 4:30 -5:30 .Τον κρατουσαμε αγκαλια και τον βρεχαμε .Επιχειρησα να τον βαλω μεσα αλλα εφτασε μεχρι την μεση και γκρινιαζε λιγακι.Ετσι λοιπον βγηκαμε εξω ...

Οσο για το σκ , ακομη το σκεφτομαστε..Ειμαι σιγουρη οτι το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια πισω στο μωρο αλλα θελω πολυ μια μερα για τον εαυτο μου..

Η μαμα μου τον εχει κρατησει 3-4 φορες για λιγο 1-2 ωρες και τα εχουν παει καλα αλλα τωρα δεν ξερω θα το σκεφτουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Σοφια μου εγω θα ελεγα να πατε μονοι σας να ηρεμησετε λιγακι.... Αν κ δυσκολο να τον αφησεις ξερω...

Πως ειστε γενικα? Δοκιμασες να του βαλεις πιπιλα κ να τον παρεις αγκαλια σαν να θηλαζες??Εμενα ετσι ηρεμει κ νανουριζεται...για δες το κ αυτο. Πως πατε με το γαλα? Θηλαζεις ακομα?

Δωρα μου τα εχω δοκιμασει ολα και ολες τις στασεις...Με το γαλα ολα καλα μην το ματιασω...Τον θηλασμο τον εχω κοψει 2-3 βδομαδες τωρα...

Την Δευτερα ξεκιναμε φρουτοκρεμα εκει να δω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια εμενα ο γιατρος ειπε επιτρεπεται η θαλασσα αλλα να μην ειναι στον ηλιο 12 με 4 και να βαζουμε συχνα αντηλιακο..ετσι λοιπον εμεις πηγαμε 4:30 -5:30 .Τον κρατουσαμε αγκαλια και τον βρεχαμε .Επιχειρησα να τον βαλω μεσα αλλα εφτασε μεχρι την μεση και γκρινιαζε λιγακι.Ετσι λοιπον βγηκαμε εξω ...

Οσο για το σκ , ακομη το σκεφτομαστε..Ειμαι σιγουρη οτι το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια πισω στο μωρο αλλα θελω πολυ μια μερα για τον εαυτο μου..

Η μαμα μου τον εχει κρατησει 3-4 φορες για λιγο 1-2 ωρες και τα εχουν παει καλα αλλα τωρα δεν ξερω θα το σκεφτουμε...

Σοφία τι του έβαλες? εγώ αν μας αφήσει ο γιατρός σκέφτομαι αυτές τις πάνες μαγιό της libero.... Αν θες να τον αφήσεις τον μικρό,δοκίμασε να αφήσεις στην μητέρα σου περισσότερες ώρες σιγά σιγά να δεις πως θα πάει

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Σοφία τι του έβαλες? εγώ αν μας αφήσει ο γιατρός σκέφτομαι αυτές τις πάνες μαγιό της libero.... Αν θες να τον αφήσεις τον μικρό,δοκίμασε να αφήσεις στην μητέρα σου περισσότερες ώρες σιγά σιγά να δεις πως θα πάει

Oχι καλε μαγιω του εβαλα κανονικο.Εξω τον αφησα λιγο ετσι και μετα του εβαλα πανα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Oχι καλε μαγιω του εβαλα κανονικο.Εξω τον αφησα λιγο ετσι και μετα του εβαλα πανα..

Eλα ντε! και αυτες οι πανες μαγιω πεταμενα λεφτα μου φαινονται! ποση ωρα θα μεινει το μωρο στο νερο?

Ισως αυτες ειναι χρησιμες οταν πας το μωρο σε κολυμβητηριο για εκμαθηση...

Κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω αν οταν ειναι ζεστη η μπεμπα εχει πυρετο.Εμπλεξα με τα κ@@@λο θερμομετρα. Η παιδιατρος μου ειπε μονο του υδραργυρου ειναι αξιοπιστο και να το αφηνω 2'.

Το απογευμα λοιπον που ξυπνησε η μπεμπα, απο το μαγουλο που ηταν στο σεντονι εκαιγε και απο το αλλο ηταν κανονικη.Το σωμα της και αυτο κανονικο.Της βαζω λοιπον το ψηφιακο στο στομα (πολη φαση:tongue:), μου δειχνει 38,5, της βαζω ψηφιακο στη μασχαλη μου λεει 37 και της βαζω και του υδραργυρου και λεει 37,4.

Τελος παντων της εδωσα φαρμακο και τηλ. στην γιατρο και μου ειπε να την αφησουμε και θα δουμε, πριν την παιδεψουμε με εξετασεις.Τα μωρα λεει εχουν αυξομειωση στη θερμοκρασια του σωματος και ισως να ειναι ολα απο τη ζεστη.

Εντωμεταξυ με το φαρμακο δεν ιδρωσε και καθολου για να πεις οτι επεσε ο πυρετος...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...