Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσακι μου ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω..μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα γαιδουρια!:evil: εμενα οι απο πανω μας δεν ξερουν τις ωρες..εχουν 2 παιδακια,6 κ 3 τα οποια δεν κοιμωνται ποτε..1 η ωρα την νυχτα τρεχουν κ τσιριζουν..επισης 1 η ωρα την νυχτα μπορουν να βγουν στις σκαλες κ να τρεχουν κ να τσιριζουν!!! κ αυτο με το κατουρημα το εχουμε κ εμεις..μα καλα καμια ηχομονωση στα καινουρια σπιτια:evil::evil:

αμαν ρε κοριτσια τοσο χαλια???εμεις εδω δεν εχουμε τετοια θεματα φυσικα εγω μενω σε σπιτι αρα δεν εχω ουτε απο πανω αλλα ουτε και απο κατω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχε χαρη που η μαμα μου μένει δυο στενα πιο κατω αλλιως θα ειχα φυγει λουης!!!!

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω οκ λογικη δεν εχουν στα μυαλα να πουν ειναι μεσημερι ή ειναι αργα βραδυ??? Και τα παιδια αυτοι φταινε που κανουν φασαρια αμα δεν λενε κατι κ τα αφηνουν ξημερωματα να τσιριζουν τι να πεις!!! Πω πω σε αυτα ειμαι πολυ σκυλα ρε κοριτσια!!!!! Σεβασμος ρε ελεοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια ειμαι μεσα στα νευρα.............. (πάλι)

Με το που κοιμηθηκε το μωρο κατα τις 3 ακουω θορυβους απο πανω κ νταγκ ντουκ... ελεος λεω!!! Βγαινω στο μπαλκονι κ βλέπω καποια καθαριζε επανω στον γειτοννα...λεω αντε ας μην πω τιποτα.... Μπαινω μεσα και συνεχιζει τον θορυβο κ τους χτυπους.... το μωρο πεταχτηκε κ τσιριζε απο τον φοβο. Μιλαμε κοπανουσε την απλωστρα στα καγκελα,τετοιος θορυβος! Βγαινει ο Παναγιωτης στο μπαλκονι και της λεει "μπορειτε να συνεχισετε απογευμα με τις δουλειες γιατι ειναι ακατάλληλη η ωρα κ εχουμε κ μωρο... Και λεει "ε ενταξει να το πω στον Νικο γιατι εγω καθαριστρια ειμαι"....

Α!!! Και χτες τον βρηκα εγω αυτον τον γειτονα κ του ειπα για το ξυπνητηρι του κ οτι εχει φαει γερο βρισιμο και οτι ακομα κ το κατουρημα του το ακουμε να ξερει οτι δεν εχει ηχομονωση να κανει ησυχια τις ωρες κοινης ησυχιας. Και μετα βρισκω κ την κορη της σπιτινοικοκυρας κ της λεω ρε συ Κατερινα το σκυλι σου το βαζεις στη δικη μας πιλωτη να κανει τα κακα του κ τα τσισα του? και λεει ναι λεω να τα καθαριζεις ομως γιατι εχω μωρο κ βρωμαει εκει πισω ελεος πια!!!!! Και γεματο τριχες ειναι λεω.... κ λεει ε ο μπαμπας μου της αφηνει εκει τις τριχες!!!!!! Ντοιγκ...!!!!!!!!!!!!! Ρε τι δικαιολογιες του κωλου(σορρυ κιολας) ειναι αυτες? Εχω μπλέξει μιλάμε.... Με εχουν κανει σαντουιτς οι βλάκες και οι αναίσθητοι(καθοτι ειμαστε στον 2ο οροφο)....

Ουφ τα ειπα κ ξεσκασα!!! Να βγαλω κι εγω το μωρο εξω απο την πορτα τους οταν κλαιει να δουν τι καλα!!!! Αι σιχτιρ πια!!!

ελεοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς πια!!!!!!!!!!!!!!κανονικα ολη η πολυκατοικια για συσταση απο την αστυνομια ειναι.....να πανε να μεινουν σε μονοκατοικιες αν δεν μπορουν να τηρησουν τους κανονισμους.....πω πω μιλαμε εχω φουντωσει με τετοιες καταστασεις εκνευριζομαι οικτρα :evil::evil::evil::evil::evil:

εγω δεν θα ημουν καθολου ευγενικη θα τους σιχτιριζα ολους ομως....κ καθε μερα κιολας αφου δεν λενε να βαλουν μυαλο:evil::evil::evil:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια ειμαι μεσα στα νευρα.............. (πάλι)

Με το που κοιμηθηκε το μωρο κατα τις 3 ακουω θορυβους απο πανω κ νταγκ ντουκ... ελεος λεω!!! Βγαινω στο μπαλκονι κ βλέπω καποια καθαριζε επανω στον γειτοννα...λεω αντε ας μην πω τιποτα.... Μπαινω μεσα και συνεχιζει τον θορυβο κ τους χτυπους.... το μωρο πεταχτηκε κ τσιριζε απο τον φοβο. Μιλαμε κοπανουσε την απλωστρα στα καγκελα,τετοιος θορυβος! Βγαινει ο Παναγιωτης στο μπαλκονι και της λεει "μπορειτε να συνεχισετε απογευμα με τις δουλειες γιατι ειναι ακατάλληλη η ωρα κ εχουμε κ μωρο... Και λεει "ε ενταξει να το πω στον Νικο γιατι εγω καθαριστρια ειμαι"....

Α!!! Και χτες τον βρηκα εγω αυτον τον γειτονα κ του ειπα για το ξυπνητηρι του κ οτι εχει φαει γερο βρισιμο και οτι ακομα κ το κατουρημα του το ακουμε να ξερει οτι δεν εχει ηχομονωση να κανει ησυχια τις ωρες κοινης ησυχιας. Και μετα βρισκω κ την κορη της σπιτινοικοκυρας κ της λεω ρε συ Κατερινα το σκυλι σου το βαζεις στη δικη μας πιλωτη να κανει τα κακα του κ τα τσισα του? και λεει ναι λεω να τα καθαριζεις ομως γιατι εχω μωρο κ βρωμαει εκει πισω ελεος πια!!!!! Και γεματο τριχες ειναι λεω.... κ λεει ε ο μπαμπας μου της αφηνει εκει τις τριχες!!!!!! Ντοιγκ...!!!!!!!!!!!!! Ρε τι δικαιολογιες του κωλου(σορρυ κιολας) ειναι αυτες? Εχω μπλέξει μιλάμε.... Με εχουν κανει σαντουιτς οι βλάκες και οι αναίσθητοι(καθοτι ειμαστε στον 2ο οροφο)....

Ουφ τα ειπα κ ξεσκασα!!! Να βγαλω κι εγω το μωρο εξω απο την πορτα τους οταν κλαιει να δουν τι καλα!!!! Αι σιχτιρ πια!!!

Αχ βρε Δώρα σε τι γείτονες έμπλεξες!!!

Από βλακείες ενοχλούν τους άλλους! Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν!!!!!

Αν ήταν παιδάκια,να πεις αι στο καλό εντάξει δεν μπορείς να το ελέγξεις,αλλά μεγάλους ανθρώπους,ενήλικες και δεν καταλαβαίνουν?????

Εμείς δόξα το Θεό,είμαστε με καλούς γείτονες!! Αφού η μια όταν γέννησα μου έφερνε γλυκά,μου είπε για οποιαδήποτε βοήθεια να μου κάνει το σίδερο κλπ να της πω....Την ήξερα για καλή,αλλά όχι τόσο καλή χαχαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

κοριτσακι μου ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω..μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα γαιδουρια!:evil: εμενα οι απο πανω μας δεν ξερουν τις ωρες..εχουν 2 παιδακια,6 κ 3 τα οποια δεν κοιμωνται ποτε..1 η ωρα την νυχτα τρεχουν κ τσιριζουν..επισης 1 η ωρα την νυχτα μπορουν να βγουν στις σκαλες κ να τρεχουν κ να τσιριζουν!!! κ αυτο με το κατουρημα το εχουμε κ εμεις..μα καλα καμια ηχομονωση στα καινουρια σπιτια:evil::evil:

αμαν κ εσεις το ιδιο θεμα...ελεος..εχουν κ παιδια κ δεν λενε κ τπτ...προγραμμα δεν ξερουν να τα βαζουν για υπνο 1 η ωρα το βραδυ??

Εχε χαρη που η μαμα μου μένει δυο στενα πιο κατω αλλιως θα ειχα φυγει λουης!!!!

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω οκ λογικη δεν εχουν στα μυαλα να πουν ειναι μεσημερι ή ειναι αργα βραδυ??? Και τα παιδια αυτοι φταινε που κανουν φασαρια αμα δεν λενε κατι κ τα αφηνουν ξημερωματα να τσιριζουν τι να πεις!!! Πω πω σε αυτα ειμαι πολυ σκυλα ρε κοριτσια!!!!! Σεβασμος ρε ελεοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

κ εγω σκυλα γινομαι δωρακι δεν καταλαβαινω τπτ σε τετοια θεματα....

κοριτσια ασχετο να παινεψω λιγο την κορακλα μου??ξαναεφαγε αλλα 200μλ στο 4ωρο!!!!!!!!ολεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ της ηρθε γαλατακι να βγαλει γουλια κ το τσακαλι μου αντι να το βγαλει το ξανακαταπιε!!!!!!!!!!!!!ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αμαν κ εσεις το ιδιο θεμα...ελεος..εχουν κ παιδια κ δεν λενε κ τπτ...προγραμμα δεν ξερουν να τα βαζουν για υπνο 1 η ωρα το βραδυ??

κ εγω σκυλα γινομαι δωρακι δεν καταλαβαινω τπτ σε τετοια θεματα....

κοριτσια ασχετο να παινεψω λιγο την κορακλα μου??ξαναεφαγε αλλα 200μλ στο 4ωρο!!!!!!!!ολεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ της ηρθε γαλατακι να βγαλει γουλια κ το τσακαλι μου αντι να το βγαλει το ξανακαταπιε!!!!!!!!!!!!!ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο!!!!πολυ χαρηκα!!εμεις σταθερα κανουμε διαιατα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ax βρε κοριτσια μου σας εχασα τοσες μερες...

Ο μικρος ειναι ανησυχος αρκετα μεσα στο σπιτι και μονο εξω στην βολτα ειναι αγγελουδι..Και το θεμα μας με τον υπνο παραμενει..απο το πρωι εως το βραδυ κλαιει σπαρακτικα οταν θελει να κοιμηθει εντελει δεν κοιμαται παρα μονο κατι τεταρτακια..

Εκατσα εχθες κ σημερα κ σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να σχολιασω..Γι'αυτο λοιπον συγχωρεστε με αν ξεχασω καμια ε?

Ποπακι μου χρονια σου πολλα πολλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου..σορρυ που τα λεω καθυστερημενα..

Καλλιρροη μου κ σε σενα χρονια πολλα κ οτι επιθυμεις..

Αννουλα μου η μικρουλα εχει πυρετο?ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να περασει γρηγορα...

Εφη μου πως πατε με τις κρεμες καλα?

Νικη μου πως μεγαλωσε ετσι ο μπουμπουκος?Κουκλος κ σου μοιαζει ολο κ περισσοτερο..

Γεωργια μου πηρα το μειλ σου..Απαιχτη η μικρη!!

Δωρα μου δικιο εχεις οτι κ να πεις..Να τους κανεις συνεχεια παρατηρηση καλα δεν καταλαβαινουν τα γαιδουρια??Παντως κ εμεις απο ηχομονωση σκιζουμε...(που ειναι 50 ετων πολυκατοικια)

Ξεχασα να σας πω το Σαββατο πηγαμε για το πρωτο μας μπανιο...Ο μικρουλης μπηκε λιγο γιατι του φανηκε κρυα αλλα για 1η φορα ολα καλα...Θα σας βαλω φωτο οταν προλαβω γιατι τρεχω...

Α και εμεις του εχουμε παρει μασητικα αλλα προτιμα να μασα οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα..χαχα!

Να σας ρωτησω κ κατι αλλο να μου πειτε τη γνωμη σας?

Εδω κ καιρο θελω να φυγουμε ενα σκ με τον Γιαννη να ξεσκασουμε λιγο αλλα δεν το αποφασιζουμε γιατι ο μικρος εχει αυτο το θεμα με τον υπνο κ φοβαμαι οτι θα κλαιει και παλι αν τον αφησω στη μανα μου..και ο Γιαννης μου λεει που να τον αφησουμε τωρα κ τετοια ..Τι να κανω?Να τον παρουμε μαζι η να παμε μονοι μας να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερηνοτητα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

μπραβο!!!!πολυ χαρηκα!!εμεις σταθερα κανουμε διαιατα!!:rolleyes:

διαιτα διαιτα αλλα ο αερας τον παχαινει!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!!!!μωρο φαινομενο για το βιβλιο γκινες ειναι ο δικος σου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

εμεις το παμε εναλλαξ την μια μερα τρωμε την αλλη οχι,,,οπως μας την βαρεσει ειναι!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Ο μικρος ειναι ανησυχος αρκετα μεσα στο σπιτι και μονο εξω στην βολτα ειναι αγγελουδι..Και το θεμα μας με τον υπνο παραμενει..απο το πρωι εως το βραδυ κλαιει σπαρακτικα οταν θελει να κοιμηθει εντελει δεν κοιμαται παρα μονο κατι τεταρτακια..

Εκατσα εχθες κ σημερα κ σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να σχολιασω..Γι'αυτο λοιπον συγχωρεστε με αν ξεχασω καμια ε?

Ποπακι μου χρονια σου πολλα πολλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου..σορρυ που τα λεω καθυστερημενα..

Αννουλα μου η μικρουλα εχει πυρετο?ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να περασει γρηγορα...

Νικη μου πως μεγαλωσε ετσι ο μπουμπουκος?Κουκλος κ σου μοιαζει ολο κ περισσοτερο..

Δωρα μου δικιο εχεις οτι κ να πεις..Να τους κανεις συνεχεια παρατηρηση καλα δεν καταλαβαινουν τα γαιδουρια??Παντως κ εμεις απο ηχομονωση σκιζουμε...(που ειναι 50 ετων πολυκατοικια)

Ξεχασα να σας πω το Σαββατο πηγαμε για το πρωτο μας μπανιο...Ο μικρουλης μπηκε λιγο γιατι του φανηκε κρυα αλλα για 1η φορα ολα καλα...Θα σας βαλω φωτο οταν προλαβω γιατι τρεχω...

Α και εμεις του εχουμε παρει μασητικα αλλα προτιμα να μασα οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα..χαχα!

Εδω κ καιρο θελω να φυγουμε ενα σκ με τον Γιαννη να ξεσκασουμε λιγο αλλα δεν το αποφασιζουμε γιατι ο μικρος εχει αυτο το θεμα με τον υπνο κ φοβαμαι οτι θα κλαιει και παλι αν τον αφησω στη μανα μου..και ο Γιαννης μου λεει που να τον αφησουμε τωρα κ τετοια ..Τι να κανω?Να τον παρουμε μαζι η να παμε μονοι μας να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερηνοτητα?

αχ σοφακη μου σε ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!

κ εμενα οταν ειναι να κοιμηθει κλαιει σπαραχτικα κ αργει πολυ να την παρει ο υπνος...εγω στην θεση σου δεν θα μπορουσα να την αφησω γιατι το μυαλο μου θα ηταν συνεχεια εκει...τωρα δικια σου επιλογη ειναι το τι θα αποφασισεις εγω θα περιμενα κανα μηνα ακομα μπας κ αλλαξει στον υπνο του κ μετα θα φευγα με το κεφαλι ησυχο..!!!την γνωμη μου σου λεω κοριτσι μου!!!

οσο για το μπανακι σας μπραβο αντε κ καλο καλοκαιρι τωρα!!!!!!!!!εμας αυγουστο μας ειπε για μπανιο για το μωρο...

B4Itp2.png

γεια σου σοφια μου!!αροστησε το πουλι μου με το αυτακι του ετσι ουτε γαλα αλλα ουτε και κρεμα τρωει τες τελευταιες μερες πολυ πεδεμα,ωραια κανατε και το πρωτο σας μπανακι!!εγω πιστευω να πας μονη σου με τον αντρα σου και πως εισαι εκει ο μπεμπης σου παλι θα κλαιει μεχρι να κοιμηθει αφου ειναι δυσκολος στον υπνο!!

διαιτα διαιτα αλλα ο αερας τον παχαινει!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!!!!μωρο φαινομενο για το βιβλιο γκινες ειναι ο δικος σου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

εμεις το παμε εναλλαξ την μια μερα τρωμε την αλλη οχι,,,οπως μας την βαρεσει ειναι!!!!!!!!!!!

χχα τωρα να παρω να ερθουν να μας βαλουν στο γκινες!!!!πραγματι παιδι φαινομενο ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά την μητέρα σου την έχει μάθει ο μικρός? Εμείς ας πούμε τον έχουμε αφήσει σχεδόν ολόκληρη μέρα με τον πεθερό μου,αλλά τον έχει μάθει κιόλας.Από την άλλη,ο ξάδερφος του άντρα μου σχεδόν ποτέ δεν πήγαινε στην μάνα του τα παιδιά του οπότε όταν ήθελε να τα αφήσει εκείνα δεν καθόντουσαν.

Το Σάββατο πήγατε για μπανάκι? άντε καλό καλοκαίρι!!! Τον πήγες λίγο μέσα στο νερό ή πως?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ηρθα πάλι!!

Κοιμηθηκα μια ωρίτσα, η μπέμπα κοιμάται ακομη.Για να δούμε τι θα γίνει με τον πυρετό...

Της εχω και εγώ μασητικα παιχνιίδια, αλλά αυτή προτιμάει πανακια , σαλιάρες και χεράκια για το στομα της.Μαλλον απ'ότι καταλαβαίνω, είναι μικρά ακομη για να πιάνουν αυτά τα σκληρά πραγματα, θα τα βρίσκουν και βαριά προφανώς....

Καλά αυτή την καμυλοπάρδαλη πως τη μυριστίκατε?? δεν την ήξερα, πρώτη φορά τη βλέπω, θα της την πάρω και εγώ!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ηρθα πάλι!!

Κοιμηθηκα μια ωρίτσα, η μπέμπα κοιμάται ακομη.Για να δούμε τι θα γίνει με τον πυρετό...

Της εχω και εγώ μασητικα παιχνιίδια, αλλά αυτή προτιμάει πανακια , σαλιάρες και χεράκια για το στομα της.Μαλλον απ'ότι καταλαβαίνω, είναι μικρά ακομη για να πιάνουν αυτά τα σκληρά πραγματα, θα τα βρίσκουν και βαριά προφανώς....

Καλά αυτή την καμυλοπάρδαλη πως τη μυριστίκατε?? δεν την ήξερα, πρώτη φορά τη βλέπω, θα της την πάρω και εγώ!

τελικα μαλλον δεν θα παρω μασητικα αν κρινω απο τα λεγομενα σας!!μονο την καμηλοπαρδαλη θα παρω...:rolleyes::rolleyes:

ειχεε πυρετο αννα μου πριν κοιμηθει??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...