Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλλιρρόη Πατρα σπουδασες?? Ειδα στο fb!! Κι εγω Πατρα στο ΤΕΙ.

Ναι Διοίκηση Επιχειρήσεων(και τι να σου πω πολύ μου χρησίμεψε χαχαχαχαχα) στην άλλη πλευρά εγώ προς Ρίο. Πήγαινα συχνά για καφέ όμως στην περιοχή των ΤΕΙ (πιο χαλαρά μου φαινόταν)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως πολύ ωραίο όνομα το Δώρα!!!

Εμείς θα τον πούμε Βαγγέλη από τον πεθερό μου...αν και δεν μου πολυαρέσει :? αλλά δεν κολλάω σε ένα όνομα να αρχίσω θέματα κλπ

ωραιο ονομα ειναι μια χαρα..εμενα τον πεθερο μου τον λενε Σολων...κ ελεγα αμα βγει αγορι δεν επαιζε με τπτ να δωσω αυτο το ονομα..οπως κ της μαμας μου δεν υπαρχει χαλια ονομα Παρθενοπη...ευτυχως της πεθερας ειναι κατσε καλα!!!!!!!!

Ρε ποντιαααα..... δεν εχουν γευση αυτα!!!! Ντοιγκ!!!!

Εγω ρωτησα αν εχει η Μαρια γιατι ειπε"ελα να σου πω..." που μου θυμησε εναν φιλο Ζακυνθινο... Εχεις εσυ απο εκει καταγωγη?:rolleyes:

χα χαχα κουρκουτιασε το μυαλο μου απο την κλεισουρα κ λεω οτι να'ναι...κολλησα το ποντιακο απο τον σαββα χα χα χα!!!!!!!!!

Έχω μεγαλώσει Ζάκυνθο ναι :) τώρα πώς βρέθηκα Αλεξ/πολη...μια είναι η λέξη "έρωτας" :P:p

Ερως Ανικατε Μαχα!!!!!!!!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Βρε κορίτσια συγνώμη που θα ρωτήσω κάτι άσχετο: Έχω βρει στον Ναρλή ωραία πράγματα!!! Έχω όμως ένα θέμα με αυτά της νονάς που είναι να πάρει(κουτιά,σετ λαδιού,λαδόπανα κλπ)....θα έχω θέμα ζωάκια δάσους. Πού θα βρω οικονομικά να δω? Στον Ναρλή γενικά είναι οικονομικά,αλλά για να έχω κουτιά κλπ στο θέμα που θέλω(οπότε κάνω συνδυασμό) δεν μπορώ να βρω σετ λαδιού...οπότε πρέπει να κοιτάξω αλλού,αλλά πού?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

δωρακι καμια σχεση με ζακυνθο!! ποντια ειμαι!!! ;):D παντως κ εγω την σοφη απο το λητω την πηρα 15 ευρω!!

σοβαρα ?? καλε εγω μηπως ειχα δει κανενα σετ με την σοφη κ ξεφευγε στην τιμη?? αααααα καλα οτι να'ναι ειμαι...γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια συγνώμη που θα ρωτήσω κάτι άσχετο: Έχω βρει στον Ναρλή ωραία πράγματα!!! Έχω όμως ένα θέμα με αυτά της νονάς που είναι να πάρει(κουτιά,σετ λαδιού,λαδόπανα κλπ)....θα έχω θέμα ζωάκια δάσους. Πού θα βρω οικονομικά να δω? Στον Ναρλή γενικά είναι οικονομικά,αλλά για να έχω κουτιά κλπ στο θέμα που θέλω(οπότε κάνω συνδυασμό) δεν μπορώ να βρω σετ λαδιού...οπότε πρέπει να κοιτάξω αλλού,αλλά πού?

σε κανα σαιτ αμα το ψαξεις?? δεν εχω ιδεα για να σε βοηθησω...:|:neutral:

B4Itp2.png

Εδώ ειμαι και εγώ!!

Πήγαμε στην παιδίατρο, δεν φαινεται να έχει τίποτε αλλο, οποτε περιμένουμε και αν ξανακάνει πυρετο, αύριο το πρωι θα της κανουμε καλλιέργεια ουρων.Δεν μπορουμε να το αφησουμε για τριήμερο λεει γιατί στα μωρα συνηθως οταν εχουν πυρετο υπαρχει κάποια λοιμωξη την οποία πρεπει να εντοπίσουμε εγκαίρως, γιατι αν την αφησουμε και εξελιχθεί θα είναι πιο δύσκολα. Αυτά τα νεα μας.Το καλό ειναι οτι τρώει γενικα, να και πριν 1 ωρα ηπιε 200 απο τα 210.

Α! μου είπε οτι τα γρ. του γάλακτος τα μετράμε σύμφωνα με το νερό που βάζουμε.

Νικη μου, κουκλος ο μικρούλης!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

τωρα βρηκα λιγη ωρα να μπω με τρεχουν στην δουλεια απο το πρωι!!δεν προλαβα να σας διαβασω παω τωρα και επανερχομαι με σχολια!!!

Γεια σου Εφη μου.

Πάω να ξαπλώσω λιγο και τα λεμε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

αχου αννα μου περαστικα σας!!

Καλημερα Δωρα μου!!

Ασε και με το ντεπον, μαχη εγινε για να της το δωσουμε, το εφτυνε η μουσιτσα!

Της το εδωσα, απο τα 3 μλ, εφτυσε γυρω στο μισο μλ, αλλα την αφησα.Μετα της εδωσα νερακι και υστερα γαλα, απο 220 αφησε 70.

Μαρια, τι κανεις? εννοειται οτι δεν θα κανω κατι μονη μου, παντα μιλαω με τη γιατρο.Αν και τωρα που το σκεφτομαι, που ειπιε και το φαρμακο και το γαλα, μηπως ηταν καλυτερα να την πεταχτω στη γιατρο.:rolleyes::rolleyes:

Γιατι τα απογευματα συνηθως εχει πιο πολυ κοσμο λογω σχολειων...

Αν δε σας απαντησω αλλο , σημαινει πως ετοιμαζομαι να παω...

να πας αννα μου μην το αφησεις!!

Γεια σου Λιτσακι!

Γεια σου Μαρια!

Εμεις παλεύουμε με τα σαλια της.... Μούσκεμα μιλάμε γινόμαστε κ οι δυο οταν την εχω αγκαλιά. Τα μπουλτοκ πιο λιγα σαλια βγάζουν!!!!

δωρα μου και εμεις πολλα σαλια θα φαει τα χερια του τα ρουχα του και οτι αλλο βρει!!

Uploaded with ImageShack.us

ΜΑΣ ΕΙΔΑΤΕ;;;

κουκλι το μωρο σου!!

Αυτη ειναι η λαμπαδα μας

τελεια η λαμπαδα!!

Εγω αυτο πηρα

df8605532375bd4a5abf3627d745733a.png

αυτο εχω και εγω αλλα του πεφτει συνεχεια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ ειμαι και εγώ!!

Πήγαμε στην παιδίατρο, δεν φαινεται να έχει τίποτε αλλο, οποτε περιμένουμε και αν ξανακάνει πυρετο, αύριο το πρωι θα της κανουμε καλλιέργεια ουρων.Δεν μπορουμε να το αφησουμε για τριήμερο λεει γιατί στα μωρα συνηθως οταν εχουν πυρετο υπαρχει κάποια λοιμωξη την οποία πρεπει να εντοπίσουμε εγκαίρως, γιατι αν την αφησουμε και εξελιχθεί θα είναι πιο δύσκολα. Αυτά τα νεα μας.Το καλό ειναι οτι τρώει γενικα, να και πριν 1 ωρα ηπιε 200 απο τα 210.

Α! μου είπε οτι τα γρ. του γάλακτος τα μετράμε σύμφωνα με το νερό που βάζουμε.

Νικη μου, κουκλος ο μικρούλης!!

αννα μου περαστικα σας και παλι!!ας ελπισουμε να μην ξανα κανει!!εμενα παντος εκανε καθε 4 ωρες!!καλα αποτελσματα να εχετε απο την καλιεργια,το θετικο ειναι οτι τρωει!!εμενα παλι δεν τρωει σχεδον καθολου αυτες τες μερες!!:|:neutral:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια ειμαι μεσα στα νευρα.............. (πάλι)

Με το που κοιμηθηκε το μωρο κατα τις 3 ακουω θορυβους απο πανω κ νταγκ ντουκ... ελεος λεω!!! Βγαινω στο μπαλκονι κ βλέπω καποια καθαριζε επανω στον γειτοννα...λεω αντε ας μην πω τιποτα.... Μπαινω μεσα και συνεχιζει τον θορυβο κ τους χτυπους.... το μωρο πεταχτηκε κ τσιριζε απο τον φοβο. Μιλαμε κοπανουσε την απλωστρα στα καγκελα,τετοιος θορυβος! Βγαινει ο Παναγιωτης στο μπαλκονι και της λεει "μπορειτε να συνεχισετε απογευμα με τις δουλειες γιατι ειναι ακατάλληλη η ωρα κ εχουμε κ μωρο... Και λεει "ε ενταξει να το πω στον Νικο γιατι εγω καθαριστρια ειμαι"....

Α!!! Και χτες τον βρηκα εγω αυτον τον γειτονα κ του ειπα για το ξυπνητηρι του κ οτι εχει φαει γερο βρισιμο και οτι ακομα κ το κατουρημα του το ακουμε να ξερει οτι δεν εχει ηχομονωση να κανει ησυχια τις ωρες κοινης ησυχιας. Και μετα βρισκω κ την κορη της σπιτινοικοκυρας κ της λεω ρε συ Κατερινα το σκυλι σου το βαζεις στη δικη μας πιλωτη να κανει τα κακα του κ τα τσισα του? και λεει ναι λεω να τα καθαριζεις ομως γιατι εχω μωρο κ βρωμαει εκει πισω ελεος πια!!!!! Και γεματο τριχες ειναι λεω.... κ λεει ε ο μπαμπας μου της αφηνει εκει τις τριχες!!!!!! Ντοιγκ...!!!!!!!!!!!!! Ρε τι δικαιολογιες του κωλου(σορρυ κιολας) ειναι αυτες? Εχω μπλέξει μιλάμε.... Με εχουν κανει σαντουιτς οι βλάκες και οι αναίσθητοι(καθοτι ειμαστε στον 2ο οροφο)....

Ουφ τα ειπα κ ξεσκασα!!! Να βγαλω κι εγω το μωρο εξω απο την πορτα τους οταν κλαιει να δουν τι καλα!!!! Αι σιχτιρ πια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Με το που κοιμηθηκε το μωρο κατα τις 3 ακουω θορυβους απο πανω κ νταγκ ντουκ... ελεος λεω!!! Βγαινω στο μπαλκονι κ βλέπω καποια καθαριζε επανω στον γειτοννα...λεω αντε ας μην πω τιποτα.... Μπαινω μεσα και συνεχιζει τον θορυβο κ τους χτυπους.... το μωρο πεταχτηκε κ τσιριζε απο τον φοβο. Μιλαμε κοπανουσε την απλωστρα στα καγκελα,τετοιος θορυβος! Βγαινει ο Παναγιωτης στο μπαλκονι και της λεει "μπορειτε να συνεχισετε απογευμα με τις δουλειες γιατι ειναι ακατάλληλη η ωρα κ εχουμε κ μωρο... Και λεει "ε ενταξει να το πω στον Νικο γιατι εγω καθαριστρια ειμαι"....

Α!!! Και χτες τον βρηκα εγω αυτον τον γειτονα κ του ειπα για το ξυπνητηρι του κ οτι εχει φαει γερο βρισιμο και οτι ακομα κ το κατουρημα του το ακουμε να ξερει οτι δεν εχει ηχομονωση να κανει ησυχια τις ωρες κοινης ησυχιας. Και μετα βρισκω κ την κορη της σπιτινοικοκυρας κ της λεω ρε συ Κατερινα το σκυλι σου το βαζεις στη δικη μας πιλωτη να κανει τα κακα του κ τα τσισα του? και λεει ναι λεω να τα καθαριζεις ομως γιατι εχω μωρο κ βρωμαει εκει πισω ελεος πια!!!!! Και γεματο τριχες ειναι λεω.... κ λεει ε ο μπαμπας μου της αφηνει εκει τις τριχες!!!!!! Ντοιγκ...!!!!!!!!!!!!! Ρε τι δικαιολογιες του κωλου(σορρυ κιολας) ειναι αυτες? Εχω μπλέξει μιλάμε.... Με εχουν κανει σαντουιτς οι βλάκες και οι αναίσθητοι(καθοτι ειμαστε στον 2ο οροφο)....

Ουφ τα ειπα κ ξεσκασα!!! Να βγαλω κι εγω το μωρο εξω απο την πορτα τους οταν κλαιει να δουν τι καλα!!!! Αι σιχτιρ πια!!!

αχου δώρα μου έμπλεξες με μαλακιες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσακι μου ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω..μερικοι ανθρωποι ειναι πραγματικα γαιδουρια!:evil: εμενα οι απο πανω μας δεν ξερουν τις ωρες..εχουν 2 παιδακια,6 κ 3 τα οποια δεν κοιμωνται ποτε..1 η ωρα την νυχτα τρεχουν κ τσιριζουν..επισης 1 η ωρα την νυχτα μπορουν να βγουν στις σκαλες κ να τρεχουν κ να τσιριζουν!!! κ αυτο με το κατουρημα το εχουμε κ εμεις..μα καλα καμια ηχομονωση στα καινουρια σπιτια:evil::evil:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...