Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια για να θυμηθω τωρα λοιπον,

η Δωρα θα την ονομασει Βικτωρια, η Αννιτα τον ονομασε Μιχαηλ Αγγελο,, η Γωγω Αθανασια, η Εφη Αντρεα, η Αννα ακόμη δεν βρήκε, η Ποπη Θεωδορα νομίζω, εμενα Δανιελ, για αλλες δεν θυμαμαι για πεστε μας:cool:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

η Δωρα θα την ονομασει Βικτωρια, η Αννιτα τον ονομασε Μιχαηλ Αγγελο,, η Γωγω Αθανασια, η Εφη Αντρεα, η Αννα ακόμη δεν βρήκε, η Ποπη Θεωδορα νομίζω, εμενα Δανιελ, για αλλες δεν θυμαμαι για πεστε μας:cool:

Το αντρακι σου ειναι κουκλί ε?Και η λαμπαδα σας τελεια!

Τη δικια μου θα τη βγαλουμε Αγγελική και η Ελευθερια τη δικια της Ευαγγελία και θα την φωναζει Εβελινα.Θα κανουμε λιστα με τα ονοματα και τις ημερ. βαφτισης?:cool::cool:

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Δωρα μου γιατι δε πας να παρεις ειδικά μασητικά που τα βάζεις στο ψυγειο και ανακουφίζει τα ούλα καλύτερα αυτά παρά να τρώει τα ρούχα της.:tongue:

Ξερεις ποσα της εχω πάρει??? Αλλα η μαιμού τα πεταει στην ακρη και θελει τις σαλιαρες,τα πανακια της και την Σοφη την καμηλοπάρδαλη(ευτυχως)....αυτην την τρωει με μανια!!! Αλλα τα μασητικα ουτε να τα φτυσει..:tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τη δικια μου θα τη βγαλουμε Αγγελική και η Ελευθερια τη δικια της Ευαγγελία και θα την φωναζει Εβελινα.Θα κανουμε λιστα με τα ονοματα και τις ημερ. βαφτισης?:cool::cool:

ναι ναι ..... κανω την αρχη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια είχα πεταχτεί χθες στο τζαμπο και με τα δύο και μετά είχε ο άντρας μου έξοδο για αυτο δε προλαβα νέα σας.

Γωγώ κούκλα η μικρή σου κάπου την πήρε το μάτι μου και τα ρουχαλάκια της μούρλια!

Άννα μου τι είναι αυτό πάλι μου θυμίζει όταν αρρώστησε ο μεγάλος μου θυμάσαι στο ξεκαρφωτο και σε μια μέρα πέρασε.Πέφτει ο πυρετος τουλάχιστον με το αντιπυρετικό?

Σόνια μου καλή ξεκούραση τώρα πω πω αυτό με βαψίματα πολύ τρέξιμο και με τα παιδιά πολύ κούραση.

Λίτσα μου τι έπαθε η δικιά σου και χάλασε το πρόγραμμά της?

Πόπη Δώρα είστε καλά?

καλα ειμαστε γεωργια μου!!παλευουμε να στρωσουμε ενα νορμαλ προγραμμα αλλα ματαια...μας αρεσει να ειμαστε χυμα στο κυμα!!!!!!!!!!!

αντε ωραια! καλα νεα ειναι αυτα!!! τουλαχιστον εχεις μονο να "παλεψεις" με τη μικρη χωρις να αγχωνεσαι οτι εχει κατι!!!! ελπιζω να νικησεις!!!!! χαχα!!!! τοσο μικρα, μα τοσο ζορικα!!!!

χαχα χα χα..εχω παραδοθει εδω κ μερες με τις μαχες μας!!με νικησε η μικρουλα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλα μιλαμε νικη μου τελειο το αντρακι σου κ σου μοιαζει πολυ!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!11

ωραια ιδεα!!!!!!!!!να κανουμε λιστα!!!!!!!αλλα εμεις ακομα δεν κλεισαμε για βαφτιση:rolleyes::rolleyes:

Ξερεις ποσα της εχω πάρει??? Αλλα η μαιμού τα πεταει στην ακρη και θελει τις σαλιαρες,τα πανακια της και την Σοφη την καμηλοπάρδαλη(ευτυχως)....αυτην την τρωει με μανια!!! Αλλα τα μασητικα ουτε να τα φτυσει..:tongue::tongue::tongue:

την καμηλοπαρδαλη θα την παρω κ εγω!!!!!!!τα αλλα τα μασητικα που τα βαζουν στο ψυγειο πρωτη φορα τα ακουω τι ειναι αυτα?που τα πουλανε?τα τζαμπο εχουν???

γεια σας κοριτσια! ο μπεμπης κοιμαται και μπηκα να πω ενα γεια!!

εχασα τιποτα??

εμεις καλα! στο χωριο!!

γεια σου αναστασακι μου!!!πως περνατε εκει?? ο μπεμπης ειναι πιο ηρεμος στο καθαρο περιβαλλον??? φανταζομαι δροσια που εχετε εκει!!!!!!πιο χωριο ειστε??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αννα μου γεια σου εχω απορια για το πλυντηριο πιατων τα μπιμπερο τα βαζεις με τα υπολοιπα πιατα η μονα τους?εχω αγορασει και βιολογικη ταμπλεττα πλυσιματος για να μην μενουν υπολειματα.

κρεμουλλα ρυζαλευρο χρησιμοποιω της hipp ειναι χωρις ζαχαρη και γαλα και την κανει η καθε μανουλλα με το γαλα που ειναι συνηθισμενο το καθε μωρο.

καλημερα αννιτα..εγω ειμαι η μαρια!!! το ρυζαλευρο σου το τρωει καλα?πινουμε γαλα hipp κ ελεγα να της εδινα της μπουμπους μου το ιδιο ρυζαλευρο αλλα ακουω οτι ειναι τελειως αγευστο κ δεν θελω..ηδη μας παιδευει στο γαλα:tongue:
Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

αχ βρε αννουλα μου περαστικα στη μπεμπα σου την ομρφη,κριμα να παιδευεται το κακομοιρακι μ'αυτην την ζεστη

εμεις θα την βαφτισουμε σοφια αλλα την φωναζουμε σονια!!!!

αχ ναι να φτιαξουμεεεεεεεεε:D:p:p

πραγματικα οι κορες μας ειναι μαλλον διδυμες!!!! λατρευει την σοφη κ οοολα τα πανακια της κ τα ρουχαλακια!!!!!!:tongue::tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σου Μαρία!!! Αυτη η καημενη η Σοφη η καμηλοπάρδαλη αν μπορουσε να μιλησει θα ελεγε "φτανει πια ασε με να παρω ανασα"!!!!

Κορίτσια εγω λέω να βάλουμε τα ονοματα των παιδιών μας στην υπογραφή μας για να φαίνεται συνεχεια!!!Α μαζι με την ημερομηνια γεννησης τους ε????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ποπάκι εφαγε η μπέμπα????

Νίκη μου ο μικρος κουκλάκι!!!!

ναι κατεβασε 210 μλ:shock::shock::shock::shock::shock: χα χα χα !!!!!!!

Γεια σου Μαρία!!! Αυτη η καημενη η Σοφη η καμηλοπάρδαλη αν μπορουσε να μιλησει θα ελεγε "φτανει πια ασε με να παρω ανασα"!!!!

Κορίτσια εγω λέω να βάλουμε τα ονοματα των παιδιών μας στην υπογραφή μας για να φαίνεται συνεχεια!!!Α μαζι με την ημερομηνια γεννησης τους ε????

ωραια ιδεα!!!!!!!!!!να με δω πως θα τα καταφερω να το βαλω στην υπογραφη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για πες λιγο για αυτα τα μασητικα που μπαινουν στο ψυγειο..απο που θα βρω...εγω την εχω δυο στρογγυλα απο τα τζαμπο τα ειχα παρει αλλα σημασια δεν τα δινει ..το πετσετακι της ειναι πιο νοστιμο...κ τραβαει την μπλουζα της κ προσπαθει κ αυτην να την βαλει στο στομα...στριπτιζ με κανει η μπουμπου καθε φορα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Αχ να σας πω να γελασετε...!!! Ειχαμε παει με την μπεμπα χτες στους δικους μου απο τις 7 το απογευμα και μετα το βραδυ θα εψηνε ο μπαμπας μου και ετσι καθησαμε εκει μεχρι τις 23.30.... τελοσπαντων γυριζουμε σπιτι μας μετα και βλεπω τα σεντονια που ειχα απλωσει τα ειχε παρει ο αερας κ τα ειχε ριξει απο την απλωστρα! Λεω τον Παναγιωτη βγες παρτο για να το βαλουμε παλι για πλυσιμο... ε βγαινει ο καημενος ετσι κουρασμενος οπως ηταν κιολας και μπαινει παλι μεσα και μου λεει "γυρνα λιγο να με δεις πως βγηκα στο μπαλκόνι..." Γυρίζω και τον βλέπω μονο με το βρακι.... χα χα χα χα χα!!! Το νουμερο απο την νυστα του κοντεψε να βγει γυμνος εξω... χα χα χα!!! Μπανιστηρι οι γειτονες κανονικα..... πολυ γελασαμε χτες το βραδυ!!!!!!! Και φορουσε κ ενα γελειο εσωρουχο για να σε δει κοσμος...ενα μαυρο με πορτοκαλι γραμμες χα χα χα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι κατεβασε 210 μλ:shock::shock::shock::shock::shock: χα χα χα !!!!!!!

210!!!!!!!!:shock::shock::shock: μπραβο σας!!! εμεις τωρα μετα απο 4ωρο εφαγε με το ζορι 100!!!!! ααααχ...θα με σκασει αυτο το παιδακι μου με το φαγακι της!!! τωρα θα προσπαθησω να βαλω κ εγω το ονοματακι της στην υπογραφη!!!!:P:p:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...