Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Της το εδωσα, απο τα 3 μλ, εφτυσε γυρω στο μισο μλ, αλλα την αφησα.Μετα της εδωσα νερακι και υστερα γαλα, απο 220 αφησε 70.

Μαρια, τι κανεις? εννοειται οτι δεν θα κανω κατι μονη μου, παντα μιλαω με τη γιατρο.Αν και τωρα που το σκεφτομαι, που ειπιε και το φαρμακο και το γαλα, μηπως ηταν καλυτερα να την πεταχτω στη γιατρο.:rolleyes::rolleyes:

Γιατι τα απογευματα συνηθως εχει πιο πολυ κοσμο λογω σχολειων...

Αν δε σας απαντησω αλλο , σημαινει πως ετοιμαζομαι να παω...

ναι αννα μου καλυτερα να πας τωρα που ειναι πρωι και δε θα εχει κοσμο. και σε μασ το απογευμα χαμος γινεται. και ειναι και χορτατη τωρα οποτε δε θα σου γκρινιαζει.

εμεις καλα ειμαστε γενικα. η μαμα μου ειναι λιγο αρρωστη μονο. οποτε εμεινα σπιτι με το μπεμπη σημερα. ευτυχως δεν πηγαινω καθε μερα στη δουλεια και μπορω να ρυθμισω εγω ποιες μερες θα παω, οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια είχα πεταχτεί χθες στο τζαμπο και με τα δύο και μετά είχε ο άντρας μου έξοδο για αυτο δε προλαβα νέα σας.

Γωγώ κούκλα η μικρή σου κάπου την πήρε το μάτι μου και τα ρουχαλάκια της μούρλια!

Άννα μου τι είναι αυτό πάλι μου θυμίζει όταν αρρώστησε ο μεγάλος μου θυμάσαι στο ξεκαρφωτο και σε μια μέρα πέρασε.Πέφτει ο πυρετος τουλάχιστον με το αντιπυρετικό?

Σόνια μου καλή ξεκούραση τώρα πω πω αυτό με βαψίματα πολύ τρέξιμο και με τα παιδιά πολύ κούραση.

Λίτσα μου τι έπαθε η δικιά σου και χάλασε το πρόγραμμά της?

Πόπη Δώρα είστε καλά?

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Λιτσακι!

Γεια σου Μαρια!

Εμεις παλεύουμε με τα σαλια της.... Μούσκεμα μιλάμε γινόμαστε κ οι δυο οταν την εχω αγκαλιά. Τα μπουλτοκ πιο λιγα σαλια βγάζουν!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Γεωργια μου!

Κοριτσια την βλέπω τωρα τράβηξε την σαλιαρα της κ προσπαθει να την φάει! Ελεος ολα στο στομα πια....

Γεια σου Δωρα μου γιατι δε πας να παρεις ειδικά μασητικά που τα βάζεις στο ψυγειο και ανακουφίζει τα ούλα καλύτερα αυτά παρά να τρώει τα ρούχα της.:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

με το καλο το εμβολιο σας μαρακι μου!! το χουρχουρητο μπορει να ειναι κ απο τα πρησμενα ουλα να ξερεις..κ μενα ετσι ειναι κ αυτο με ειπε ο παιδιατρος μυξες δεν εχουμε..απλο χουρχουρισμα...ειναι κ τα σαλακια τους τωρα...η παιδογαστρεντολογος ειπε δεν εχουμε σοβαρα συμπτωματα για αλλεργια κ παλλινδρομηση κ οτι δεν εχει τπτ η μικρη...με ειπε να αλλαξω το γαλα κ να την ταιζω ανα 4 ωρες..πραγμα λιγο δυσκολο με την δικια μου αφου ειμαι κουκουρουκου με το προγραμμα...παντως εδωσε εμφαση στην ηρεμια την δικια μου κ να μην αγχωνομαι που βγαζει..κ απο τοτε που μου φυγε αυτο το αγχος κ προσπαθουμε να τρωμε στο 4ωρο η μικρη σταματησε να κανει εμετους!!!!!!!!

αντε ωραια! καλα νεα ειναι αυτα!!! τουλαχιστον εχεις μονο να "παλεψεις" με τη μικρη χωρις να αγχωνεσαι οτι εχει κατι!!!! ελπιζω να νικησεις!!!!! χαχα!!!! τοσο μικρα, μα τοσο ζορικα!!!!

Γεια σου Γεωργια μου!

Κοριτσια την βλέπω τωρα τράβηξε την σαλιαρα της κ προσπαθει να την φάει! Ελεος ολα στο στομα πια....

χαχα και μενα το κανει αυτο. και γενικα ο,τι βρεθει μπροστα του! πλακα εχει με την κουβερτουλα του που παει να τη φαει και σκεπαζει ολο το κεφαλι του τελικα και μετα αρχιζει και φωναζει γιατι δεν μπορει να τη βγαλει!

καλημερα!!!!

σημερα πηγαμε τζαμπο με το μπεμπη τα 2 μας, τον εβαλα στο καροτσι που εχει καθισμα για μωρακια, και ηταν πολύ ησυχος:D.....

του πηρα εσωρουχακια αμανικα αλλα του τα πηρα για 12 μηνων γιατι ηταν πολύ μικρα τα 6 μηνων...

Γεια σας γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιατί μόλις τώρα βρήκα χρόνο να μπω.

Είχα μάστορα στο σπίτι και έβαφε από την Παρασκευή το πρωί. Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε. Ευτυχώς την Κυριακή το βράδυ ήταν πλέον κατοικήσιμο το σπίτι οπότε όλα καλά. Αλλά φυσικά εγώ είμαι κομμάτια. Μου έμεινε μόνο η γενική στην κουζίνα και πλέον το σπίτι είναι γλειμμένο και όχι μόνο καθαρό. Χεχε

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κλείσαμε τους 5 μήνες χθες. Η μπουμπού έγινε 6480 σε κιλά και 66,5 σε ύψος. Κάναμε και 2 εμβόλια. Το πρώτο δεν το κατάλαβε καθόλου αλλά στο δεύτερο έκλαψε. Μας είπε να αρχίσουμε σιγά σιγά φρούτα και μετά ρυζάλευρο. Άντε θα αρχίσει και αυτή με το κουτάλι.

Τα κακάκια μας είναι πότε έτσι πότε αλλιώς και θα συνεχίσω ακόμη λίγο την αποχή και βλέπουμε.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό βράδυ.

πρωτα δεν ειναι ρυζαλευρο και μετα φρουτα;;;

κοριτσια καλησπερα,

επιτελους καταφερα να μπω και να δημιουργησω και νεο κωδικο.

χαθηκα το ξερω αλλα γεννικα δεν προλαβαινω με τις δουλειες του σπιτιου και με το μωρο.τωρα ειπα να κατσω λιγο εδω

κοριτσια γεννικως τρεχω το σπιτι ειναι μεγαλο και δυσκολευομαι.το μωρο ειναι 6 μηνων αρχισαμε τις κοτοσουπες με λαχανικα και κοτοπουλο και μαγειρευω κ για μας και για το μωρο.τρωμε και ρυζαλευρο.

Αννιτα μου μεγλαωσατε γινατε αντρες....

ειδα και φωτογραφια απο τη βαπτιση σας ωραια μπραβο!!!

πως πατε με το κουταλι μια χαρα;;;

Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

Αννουλα μου περαστικα σας!!! ελπιζω να φυγει αμεσα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σου Λιτσακι!

Γεια σου Μαρια!

Εμεις παλεύουμε με τα σαλια της.... Μούσκεμα μιλάμε γινόμαστε κ οι δυο οταν την εχω αγκαλιά. Τα μπουλτοκ πιο λιγα σαλια βγάζουν!!!!

Γεια σου Γεωργια μου!

Δωρα μου κι εμενα ετσι κανει χεχεχε!!!!

Γεια σου Δωρα μου γιατι δε πας να παρεις ειδικά μασητικά που τα βάζεις στο ψυγειο και ανακουφίζει τα ούλα καλύτερα αυτά παρά να τρώει τα ρούχα της.:tongue:

εγω εχω και του δεινω,,, και του αρεσουν....

Για να δουμε πιο μωρακι θα βγαλει πρωτο δοντακια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

σημερα πηγαμε τζαμπο με το μπεμπη τα 2 μας, τον εβαλα στο καροτσι που εχει καθισμα για μωρακια, και ηταν πολύ ησυχος:D.....

του πηρα εσωρουχακια αμανικα αλλα του τα πηρα για 12 μηνων γιατι ηταν πολύ μικρα τα 6 μηνων..

καλημερα νικη! πολυ τζαμπο παιζει τελικα!!!! χαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...