Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο εμενα !! τι κανετε?

αννιτακι σε χασαμε ελπιζω τωρα να καταφερνεις να μπαινεις πιο συχνα!!ειστε καλα?το μωρακι?

αννα μουκαλημερα!!τι κανεις?

σονια μουευττχως τελειωσατε με τα βαψιματα φανταζομαι φασαρια στο σπιτι κ πολυ δουλεια...τουλαχιστον τωρα ξεμπερδεψατε!!

εμεις παλι κουκουρουκου ειμαστε με το προγραμμα ...μα αυτο το παιδι την μια καταβροχθιζει 200μλ κ με παει 4 ωρες κ μετα πινει 80μλ που να την κρατησω 4ωρες με 80μλ...αμαν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια δεν πηγαμε για το εμβολιο, γιατι εχθες το βραδυ η μπεμπα μου εκανε πυρετο , 38,5!! αργα στις 12.30.

Ετσι τωρα την εχω και την παρακολουθω, να δουμε τι θα γινει, αλλα συμπτωματα δεν βλεπω να εχει. Μιλησα με την παιδιατρο, και μου ειπε πως αν συνεχιστει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα να της κανουμε καλλιεργια ουρων για να δουμε για ουρολοιμωξη...:cry::cry:

ωχ αμαν τι ειναι αυτο τωρα??:cry::cry::cry:

αχ μακαρι να μην ειναι ουρολοιμωξη...λες να κρυωσε τπτ τωρα που ιδρωνουν?? αυριο θα κανετε καλλιεργεια??αχ περαστικα αννα μου ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη κ να πεσει ο πυρετος ...κουραγιο!!!

B4Itp2.png

Καλημερα!

Αννα πολυ στεναχωρεθηκα με την μικρη σου. Περαστικά κ ελπίζω απλα να ηταν απο τη ζέστη...

Πόπη μου ελα ρε κι εμενα ετσι κανει..... Οι σκατουλες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωχ αμαν τι ειναι αυτο τωρα??:cry::cry::cry:

αχ μακαρι να μην ειναι ουρολοιμωξη...λες να κρυωσε τπτ τωρα που ιδρωνουν?? αυριο θα κανετε καλλιεργεια??αχ περαστικα αννα μου ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη κ να πεσει ο πυρετος ...κουραγιο!!!

Ευχαριστω Ποπη μου!

Οχι, δεν μου ειπε για αυριο συγκεκριμενα, μου ειπε να τη δουμε και σημερα πως θα παει και θα μιλησουμε στο τηλ.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ποπη μου!

Οχι, δεν μου ειπε για αυριο συγκεκριμενα, μου ειπε να τη δουμε και σημερα πως θα παει και θα μιλησουμε στο τηλ.:rolleyes::rolleyes:

μακαρι να μην χρειαστει αννα μου ειναι λιγο επωδυνη η διαδικασια..εμενα οταν την ειχαν παρει με το σακουλακι εκλαιγε ασταματητα..μετα οταν καναμε επαναληπτικη για να ειμαστε σιγουροι γιατι η 1η ειχε βγει θετικη την πηραν με συριγγα απο την κυστη της κ δεν ειχε κλαψει πολυ...μακαρι μακρυα απο εσας να μην κανετε...

Καλημερα!

Αννα πολυ στεναχωρεθηκα με την μικρη σου. Περαστικά κ ελπίζω απλα να ηταν απο τη ζέστη...

Πόπη μου ελα ρε κι εμενα ετσι κανει..... Οι σκατουλες!

ασε χθες ολο το απογευμα μεχρι της 12 κλαιγαμε δεν ηξερε τι ηθελε ουτε η ιδια..την μια νυσταζε κ δεν μπορουσε να κοιμηθει την αλλη εδειχνε να πειναει κ ετρωγε 50μλ οτι να ναι ειμαστε...κ σημερα το πρωι απο τις 5 τα ξημερωματα ειναι με 80 μλ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Δωρα μου!!

Ασε και με το ντεπον, μαχη εγινε για να της το δωσουμε, το εφτυνε η μουσιτσα!

με το πλαστικο απο την συριγγα δεν την εδωσες??? της ηταν αγνωστη η γευση μαλλον γιαυτο το φτυνε η καημενουλα...εμενα μια φορα που χρειαστηκε να την δωσω το ειχε πιει μια χαρα!!

B4Itp2.png

μακαρι να μην χρειαστει αννα μου ειναι λιγο επωδυνη η διαδικασια..εμενα οταν την ειχαν παρει με το σακουλακι εκλαιγε ασταματητα..μετα οταν καναμε επαναληπτικη για να ειμαστε σιγουροι γιατι η 1η ειχε βγει θετικη την πηραν με συριγγα απο την κυστη της κ δεν ειχε κλαψει πολυ...μακαρι μακρυα απο εσας να μην κανετε...

ασε χθες ολο το απογευμα μεχρι της 12 κλαιγαμε δεν ηξερε τι ηθελε ουτε η ιδια..την μια νυσταζε κ δεν μπορουσε να κοιμηθει την αλλη εδειχνε να πειναει κ ετρωγε 50μλ οτι να ναι ειμαστε...κ σημερα το πρωι απο τις 5 τα ξημερωματα ειναι με 80 μλ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με το πλαστικο απο την συριγγα δεν την εδωσες??? της ηταν αγνωστη η γευση μαλλον γιαυτο το φτυνε η καημενουλα...εμενα μια φορα που χρειαστηκε να την δωσω το ειχε πιει μια χαρα!!

Ξερεις κατι? μαλλον αυτη επειδη ειχε χορτασει με το γαλα, δεν ηθελε μετα τιποτα.

Τωρα που ειναι νηστικη αν της το δωσω ισως το πιει.Την επιασα τωρα και ειναι ζεστη, αλλα εχω 50 θερμομετρα και ακρη δεν μπορω να βγαλω, το ενα μου λεει 38,5, το αλλο 37, το αλλο 37,3.... σ@@τα!!!:evil::evil:

Ειναι ομως ζεστη, πρεπει να εχει ενα 38αρι και ειμαι και μονη μου τωρα, παω για τη μαχη με το ντεπον και θα σας πω!!

Ξερεις κατι? μαλλον αυτη επειδη ειχε χορτασει με το γαλα, δεν ηθελε μετα τιποτα.

Τωρα που ειναι νηστικη αν της το δωσω ισως το πιει.Την επιασα τωρα και ειναι ζεστη, αλλα εχω 50 θερμομετρα και ακρη δεν μπορω να βγαλω, το ενα μου λεει 38,5, το αλλο 37, το αλλο 37,3.... σ@@τα!!!:evil::evil:

Ειναι ομως ζεστη, πρεπει να εχει ενα 38αρι και ειμαι και μονη μου τωρα, παω για τη μαχη με το ντεπον και θα σας πω!!

καλα γιατι τοσο μεγαλη αποκλιση εχουν τα θερμομετρα??:rolleyes::rolleyes:πολυ παραξενο πιο απο ολα να εμπιστευτεις τωρα??

τουλαχιστον δειχνει να ειναι ευδιαθετη?

τουλαχιστον τωρα οπως λες αν ειναι νηστικια να το πιει για να την βοηθησει να κατεβει ο πυρετος...

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια! καλα ειστε? δεν προλαβα να πολυδιαβασω.

αννα μου περαστικα στη μπουμπου σου. ευχομαι να μην ειναι τιποτα το σοβαρο και να περασει γρηγορα! και να μην εχει αλλα συμπτωματα μπορει πχ ειναι ερεθισμενος ο λαιμος της απο καμια ψιλοιωσουλα και να μην μπορεις να το δεις εσυ. πηγαινε την στο γιατρο καλυτερα πριν αρχισεις τη διαδικασια με τα ουρα. τα θερμομετρα παντως ετσι ειναι, αλλο δειχνει το ενα, αλλο το αλλο. το πιο καλο θερμομετρο ειναι το φιλι στο μετωπο!!!! αχ και αυτα τα σιροπια. στην αρχη δεν τα θελουν και μετα...τα δικα μου τα μεγαλα μαλωνουν ποιος ειναι πιο πολυ αρρωστος για να πιουν φαρμακο!!!! βρε τι παθαμε!!!!

εγω αυριο θα τον παω για εμβολιο τον πιτσιρικο. ελπιζω να μη μου κανει κανενα ξαφνικο και μενα γιατι λιγο τον ακουω χουρχουριζει. α, τελικα το ασπρο στο στομα του εξαφανιστηκε μετα απο τεσσερις μερες! μαλλον κυστουλα θα ηταν και μας? θα ρωτησω την παιδιατρο αυριο. και πρηστηκαν και τα ουλα του στο μεταξυ.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

Αννα μου περαστικα κοπελα μου!μακαρι να πεσει να το περασετε γρηγορα κ ανωδυνα..κριμα το μικρουλι μωρε..δεν μπορω στεναχωριεμαι οταν αρρωσταινουν τα μωρακια μας.

Αννιτακι σε χασαμε βρε.μια χαρα ο μπομπιρας σας!εγινε ανθρωπακι σωστο κ τρωει!!

Σονια καλα κουραγια με τα μαζεματα κ μεγειες!!να το χαρειτε!

Ποπακι ο,τι να ναι το κοριτσι σου!τετοια προσωπικοτητα σε μωρο δεν εχω ξαναματαδει!!χαχαχα ασε ειναι κ η ζεστη κ χανουν τη μπαλα τα καημενα..

η δικια μου πανω που ελεγα οτι κοιμαται μια χαρα εχει μια βδομαδα μ'εχει διαλυσει!με 4 ωρες συνολο υπνου ειμαι καθε μερα.ξυπναει ανα διωρο περιπου κ ξαγρυπναει κιολας καμια φορα!μεσα στη μερα δεν κοιμοταν ετσι κ αλλιως οποτε ηρθε κ εδεσε!!!

Δωρακι εσεις πως ειστε;;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Της το εδωσα, απο τα 3 μλ, εφτυσε γυρω στο μισο μλ, αλλα την αφησα.Μετα της εδωσα νερακι και υστερα γαλα, απο 220 αφησε 70.

Μαρια, τι κανεις? εννοειται οτι δεν θα κανω κατι μονη μου, παντα μιλαω με τη γιατρο.Αν και τωρα που το σκεφτομαι, που ειπιε και το φαρμακο και το γαλα, μηπως ηταν καλυτερα να την πεταχτω στη γιατρο.:rolleyes::rolleyes:

Γιατι τα απογευματα συνηθως εχει πιο πολυ κοσμο λογω σχολειων...

Αν δε σας απαντησω αλλο , σημαινει πως ετοιμαζομαι να παω...

καλημερα κοριτσια! καλα ειστε? δεν προλαβα να πολυδιαβασω.

αννα μου περαστικα στη μπουμπου σου. ευχομαι να μην ειναι τιποτα το σοβαρο και να περασει γρηγορα! και να μην εχει αλλα συμπτωματα μπορει πχ ειναι ερεθισμενος ο λαιμος της απο καμια ψιλοιωσουλα και να μην μπορεις να το δεις εσυ. πηγαινε την στο γιατρο καλυτερα πριν αρχισεις τη διαδικασια με τα ουρα. τα θερμομετρα παντως ετσι ειναι, αλλο δειχνει το ενα, αλλο το αλλο. το πιο καλο θερμομετρο ειναι το φιλι στο μετωπο!!!! αχ και αυτα τα σιροπια. στην αρχη δεν τα θελουν και μετα...τα δικα μου τα μεγαλα μαλωνουν ποιος ειναι πιο πολυ αρρωστος για να πιουν φαρμακο!!!! βρε τι παθαμε!!!!

εγω αυριο θα τον παω για εμβολιο τον πιτσιρικο. ελπιζω να μη μου κανει κανενα ξαφνικο και μενα γιατι λιγο τον ακουω χουρχουριζει. α, τελικα το ασπρο στο στομα του εξαφανιστηκε μετα απο τεσσερις μερες! μαλλον κυστουλα θα ηταν και μας? θα ρωτησω την παιδιατρο αυριο. και πρηστηκαν και τα ουλα του στο μεταξυ.

με το καλο το εμβολιο σας μαρακι μου!! το χουρχουρητο μπορει να ειναι κ απο τα πρησμενα ουλα να ξερεις..κ μενα ετσι ειναι κ αυτο με ειπε ο παιδιατρος μυξες δεν εχουμε..απλο χουρχουρισμα...ειναι κ τα σαλακια τους τωρα...η παιδογαστρεντολογος ειπε δεν εχουμε σοβαρα συμπτωματα για αλλεργια κ παλλινδρομηση κ οτι δεν εχει τπτ η μικρη...με ειπε να αλλαξω το γαλα κ να την ταιζω ανα 4 ωρες..πραγμα λιγο δυσκολο με την δικια μου αφου ειμαι κουκουρουκου με το προγραμμα...παντως εδωσε εμφαση στην ηρεμια την δικια μου κ να μην αγχωνομαι που βγαζει..κ απο τοτε που μου φυγε αυτο το αγχος κ προσπαθουμε να τρωμε στο 4ωρο η μικρη σταματησε να κανει εμετους!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!

Αννα μου περαστικα κοπελα μου!μακαρι να πεσει να το περασετε γρηγορα κ ανωδυνα..κριμα το μικρουλι μωρε..δεν μπορω στεναχωριεμαι οταν αρρωσταινουν τα μωρακια μας.

Αννιτακι σε χασαμε βρε.μια χαρα ο μπομπιρας σας!εγινε ανθρωπακι σωστο κ τρωει!!

Σονια καλα κουραγια με τα μαζεματα κ μεγειες!!να το χαρειτε!

Ποπακι ο,τι να ναι το κοριτσι σου!τετοια προσωπικοτητα σε μωρο δεν εχω ξαναματαδει!!χαχαχα ασε ειναι κ η ζεστη κ χανουν τη μπαλα τα καημενα..

η δικια μου πανω που ελεγα οτι κοιμαται μια χαρα εχει μια βδομαδα μ'εχει διαλυσει!με 4 ωρες συνολο υπνου ειμαι καθε μερα.ξυπναει ανα διωρο περιπου κ ξαγρυπναει κιολας καμια φορα!μεσα στη μερα δεν κοιμοταν ετσι κ αλλιως οποτε ηρθε κ εδεσε!!!

Δωρακι εσεις πως ειστε;;;

καλημερα λιτσακι μου!! απο την κοιλια φανηκε η προσωπικοτητα της που μετακινουσε τα βεντουζακια απο τον καρδιοτακογραφο κ οι μαιεις οταν νοσηλευομουν τα παιζαν....χα χα χα χα!!!!!!!!!ειπαμε ζορικια μας βγηκε!!!!!!!κ εμεις ετσι ειμαστε με τον υπνο παντα κανουμε 2 ξυπνηματα σιγουρα κ μερικες φορες το τραβαει κ δεν κοιμαται..αντε να μεγαλωσουν μπας κ κοιμηθουμε...

Της το εδωσα, απο τα 3 μλ, εφτυσε γυρω στο μισο μλ, αλλα την αφησα.Μετα της εδωσα νερακι και υστερα γαλα, απο 220 αφησε 70.

Μαρια, τι κανεις? εννοειται οτι δεν θα κανω κατι μονη μου, παντα μιλαω με τη γιατρο.Αν και τωρα που το σκεφτομαι, που ειπιε και το φαρμακο και το γαλα, μηπως ηταν καλυτερα να την πεταχτω στη γιατρο.:rolleyes::rolleyes:

Γιατι τα απογευματα συνηθως εχει πιο πολυ κοσμο λογω σχολειων...

Αν δε σας απαντησω αλλο , σημαινει πως ετοιμαζομαι να παω...

να την πας αννα μου να την δει να σου φυγει κ λιγο το αγχος...ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...