Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την αφησε τη χειρονακτικη εργασια δλδ??

Ε, τουλαχιστον ειναι στη μπαλα ποδοσφαιρου, κατι ειναι και αυτο!

Σου λεω εμενα ηταν φανατικος του ποδοσφαιρου, και ακομη ειναι , αλλα σταματησε να παιζει.:rolleyes::rolleyes:

ναι την αφησε μια βδομαδα κρατησεε αυτο το χομπι..χαχα χα!!!!!!!!!

σημερα ξεκιναει ποδοσφαιρο ο δικος μου ...αντε να δουμε για ποσο θα το κρατησει!!!

ειπαμε ο δικος σου παει σε πιο μικρα μπαλακια μεγαλωνοντας!!!

α ρε ΔΩΡΑ το βρηκες ειναι κ οι μπιλιες!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Με πηρε τηλ. στο κινητο η πεθερα μου πως ερχεται. Εντυπωση μου κανει, εχθες πηγαμε εκει για φαγητο...:rolleyes::rolleyes: Αυτη κατι εχει να μου πει δεν μπορει... καποιο κουτσομπολιο να υποθεσω??

Σε φυσιολογικα πλαισια ερχεται εδω καθε 2 εβδομαδες περιπου, δεν ειναι και κοντα μας. Για να δουμε...:tongue::tongue:

ωχ περιμενε τι νεα θα εχει να σου πει...!!!!!!!

εγω ειμαι μονη σπιτι με την μπεμπα ο σαββας πηγε να αθληθει τρομαρα του....βαριεμαι....η μικρη καθεται στο γυμναστηριο ....κ στο μπαλκονι δεν μπορω να βγω βαραει ο ηλιος αυτην την ωρα...

B4Itp2.png

ωχ περιμενε τι νεα θα εχει να σου πει...!!!!!!!

εγω ειμαι μονη σπιτι με την μπεμπα ο σαββας πηγε να αθληθει τρομαρα του....βαριεμαι....η μικρη καθεται στο γυμναστηριο ....κ στο μπαλκονι δεν μπορω να βγω βαραει ο ηλιος αυτην την ωρα...

Η δικη μου η υπναρου κοιμαται ακομη, τα αγορια κολυμβητηριο, ο αντρας μου για τεννις.

Ναι, εξω εχει φοβερη ζεστη, εχουμε και εμβολιο αυριο. Μου φαινεται θα της βαλω μονο φορμακι χωρις ζιπουνακι, γιατι ακουσα πως θα εχει καυσωνα.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Η δικη μου η υπναρου κοιμαται ακομη, τα αγορια κολυμβητηριο, ο αντρας μου για τεννις.

Ναι, εξω εχει φοβερη ζεστη, εχουμε και εμβολιο αυριο. Μου φαινεται θα της βαλω μονο φορμακι χωρις ζιπουνακι, γιατι ακουσα πως θα εχει καυσωνα.:rolleyes:

πω πω οικογνειακως για αθληση πηγαν!!! με το καλο αυριο το εμβολιο!!! ναι μην την φορας ζιπουνακι εχει πολυ ζεστηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

πω πω οικογνειακως για αθληση πηγαν!!! με το καλο αυριο το εμβολιο!!! ναι μην την φορας ζιπουνακι εχει πολυ ζεστηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Εχετε και εσεις οπου να'ναι εμβολιο εε??

Γωγώ κούκλα!!!!!! Άσχετο: Έχουμε το ίδιο ρηλάξ χαχα

/QUOTE]

τον χωραει τωρα το ρηλαξ?εμενα εχει αρχισει να χτυπαει κατω τα ποδαρακια κ γκρινιαζει!:rolleyes:

Τον χωράει ακόμα αν και εμένα χτυπάει τα ποδαράκια του(δεν εξέχουν),αλλά του βάζω πετσετούλα από κάτω στα πόδια :P

α διαβασα που λεγατε κ για πεθερες!μηπως τελικα ειμαι τυχερη που δεν εχω?:rolleyes::tongue:

Γωγώ και εγώ μια από τα ίδια. Αν και όλοι μου είπαν πως έχασα που δεν την έχω,αλλά απ'όσα ακούω γενικά ποτέ δεν ξέρεις

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Εχετε και εσεις οπου να'ναι εμβολιο εε??

το καναμε εμεις το σαββατο αννα μου!!

Ποπη, το μειλ με το πακετο διασκεδασης το πηρες?

δεν μπαινω συχνα στα μειλ μου αννα μου γιατι πρεπει να μπω απο τον υπολογιστη του σαββα το λαπτοπ δεν τα ανοιγει,,,:|:neutral::|

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιατί μόλις τώρα βρήκα χρόνο να μπω.

Είχα μάστορα στο σπίτι και έβαφε από την Παρασκευή το πρωί. Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε. Ευτυχώς την Κυριακή το βράδυ ήταν πλέον κατοικήσιμο το σπίτι οπότε όλα καλά. Αλλά φυσικά εγώ είμαι κομμάτια. Μου έμεινε μόνο η γενική στην κουζίνα και πλέον το σπίτι είναι γλειμμένο και όχι μόνο καθαρό. Χεχε

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Κλείσαμε τους 5 μήνες χθες. Η μπουμπού έγινε 6480 σε κιλά και 66,5 σε ύψος. Κάναμε και 2 εμβόλια. Το πρώτο δεν το κατάλαβε καθόλου αλλά στο δεύτερο έκλαψε. Μας είπε να αρχίσουμε σιγά σιγά φρούτα και μετά ρυζάλευρο. Άντε θα αρχίσει και αυτή με το κουτάλι.

Τα κακάκια μας είναι πότε έτσι πότε αλλιώς και θα συνεχίσω ακόμη λίγο την αποχή και βλέπουμε.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

κοριτσια καλησπερα,

επιτελους καταφερα να μπω και να δημιουργησω και νεο κωδικο.

χαθηκα το ξερω αλλα γεννικα δεν προλαβαινω με τις δουλειες του σπιτιου και με το μωρο.τωρα ειπα να κατσω λιγο εδω

κοριτσια γεννικως τρεχω το σπιτι ειναι μεγαλο και δυσκολευομαι.το μωρο ειναι 6 μηνων αρχισαμε τις κοτοσουπες με λαχανικα και κοτοπουλο και μαγειρευω κ για μας και για το μωρο.τρωμε και ρυζαλευρο.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

αννα μου γεια σου εχω απορια για το πλυντηριο πιατων τα μπιμπερο τα βαζεις με τα υπολοιπα πιατα η μονα τους?εχω αγορασει και βιολογικη ταμπλεττα πλυσιματος για να μην μενουν υπολειματα.

κρεμουλλα ρυζαλευρο χρησιμοποιω της hipp ειναι χωρις ζαχαρη και γαλα και την κανει η καθε μανουλλα με το γαλα που ειναι συνηθισμενο το καθε μωρο.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

αννα μου γεια σου εχω απορια για το πλυντηριο πιατων τα μπιμπερο τα βαζεις με τα υπολοιπα πιατα η μονα τους?εχω αγορασει και βιολογικη ταμπλεττα πλυσιματος για να μην μενουν υπολειματα.

κρεμουλλα ρυζαλευρο χρησιμοποιω της hipp ειναι χωρις ζαχαρη και γαλα και την κανει η καθε μανουλλα με το γαλα που ειναι συνηθισμενο το καθε μωρο.

Καλημερα Αννιτακι!! τι κανεις?? ειστε καλα?? τι κανει το μωρακι σου??

Εγω τα μπιμπερο τα βαζω στο πυντηριο πιατων εδω και μια εβδομαδα περιπου, μαζι με ολα τα αλλα πιατα. Και στα αγορια ετσι εκανα, δεν τα εβαζα μονα τους.Καταρχην το πλυντηριο το εχεις ανοιξει ενδιαμεσα ποτε ενω πλενει, για να βαλεις κατι αλλο μεσα? εχεις δει πως καιει μεσα οταν κανει πλυση? εγω πιστευω οτι πλενονται πολυ καλυτερα εκει μεσα παρα στο χερι, ειδικα τωρα με το καλοκαιρι που κανει ζεστη και πρεπει να πλενονται καλα.Στο τελος του πλυσηματος μαλιστα οταν τα στεγνωνει, κανει τετοιο καυτο ατμο, πολυ καλυτερο απο την αποστειρωση.Το μονο που κανω τωρα διαφορετικο ειναι να χρησιμοποιω υγρο σαπουνι για να διαλυεται και οχι ταμπλετα.;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...